Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9638) Krisztian101 válasza picur220 (#9636) üzenetére


Krisztian101
tag

Én is szoktam adni venni itt, nekem is utaltak már előre és nem is csalódtak bennem és fordítva is. Én megbízhatónak találom ezt a közösséget és ezért is járok ide!
UP mindennkinek szeretlek titeket :D :D :D
De én inkább számtekes dolgokkal "bizniszelek" nem láttam még hamis ASUS VGA-t de ha van már csak poénból is megvenném!
A lényeg, hogy nem szeretnék senki lelkébe beletiporni és akinek nem inge ne is vegye magára, a fentebb leírtak a véleményemet é a gondolkodásomat tükrözik...ha meg sikerül valakinek jó bizniszt csinálni annak piros pötty és használja egészséggel. Bár mindenki elégedett lenne, kevesebb is lenne a bűnözés... de tényleg ez van Mo.-on 20Ft-ért gyilkolásznak meg erőszakolnak, no de jól elkanyarodtam....csumi mindenkinek a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, hajrá, hajrá PH!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.