Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15013) slfln válasza Peti66 (#15009) üzenetére


slfln
senior tag

Szerintem nagyon ideje sem volt megszeretni, de az viszont rövidebb távon kiderült, hogy az ízlésünk közel ellentétes lehet, így előfordulhat, hogy én imádnám.
A Shure-ról bárhol olvasok, rendkívül megoszló véleményeket találok. Valaki egekbe emeli őket, valaki a 100e Ft feletti füleseiket gyengébbnek találja mint a 10e Ft-os szutykát.

A headfion a nagyon művelt iem értékelők se nyilatkoznak róluk.

joker ezt írta:
"There are no plans to review any Shure products. None of the previous-gen models (except the SE530, which I've not tried) managed to impress me. Glowing reviews and ridiculous claims made by a Shure retailer do not impress me either; actually, they make me less interested in the product."

Ha megveszem mondjuk az se535-öt 125e Ft-ért és cefre lenne, biztos fejjel mennék a falnak.
A Shure és a Denon termékeit a témában mindig is ferde szemmel méregettem. Szerintem túlárazottak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.