Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15004) slfln válasza Bici (#14969) üzenetére


slfln
senior tag

Megeshet, mindenesetre csökkent elvárásokkal várom az újabb versenyzőt. Adok neki egy esélyt, kíváncsi vagyok, hogy szól egy armatúrás füles, mert ilyen állattal eddig még nem találkoztam.
Az ie sorozattal, csak annyi a bajom, hogy mindegyik ereszti be a hangot (állítólag). A környezet, ahol 90%-ban használva vannak a fülesek az egy nyomtatókkal, faxokkal, fénymásolókkal, telefonokkal teli tervezőiroda. Ezek baromi nagy zajt csapnak, és egész nap meg nem áll egyik sem.

Az izoláció így az elsők között van a listámon.
Szeretnék nagy teret és remek textúrázást, részletes hangot. A hangja legyen meleg, nagyon enyve V görbe, de ne brummogjon. Fontos a tisztaság is. Legyen kényelmes, mert nem szeretném, hogy 5 perc után üvöltve kelljen kitépni a fülemből. (Triplefi10 itt vérzett el). Ne üljek a színpadtól 150m-re lévő sörsátorban, (ie8) de ne is az első sorban kelljen csápolnom. Legyek valahol a 3. sorban. Ne legyen fárasztó a hangja, 2-3 óra után se váljon terhessé. Kábelzaj nem érdekel, mert nem mászkálok benne túl sokat. Zárt fejhallgató se érdekel, mert fontos a mobilitás, a kis méret, és sajnos a szigetelésük oda nem elég (>-20db kellene).

A keret 500$.

Amire kell: trip hop, downtempo, electro, minimal, nu-metal, soft rock, indie, stoner rock, gagyi glam rock, sok sok koncertfelvétel, női ének... amire soha: r&b, hip-hop, jazz, d&b, rap...

Tippek?

(q-jays, sleek sa7?)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.