Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1051) b.vr válasza Parci (#1049) üzenetére


b.vr
őstag

:) erre próbáltam utalni MC Pite számára.
Ez matek, az (idealizált) objektív/szenzor párosok összevetését (tetszőleges pontossággal) ki lehet számolni. Aztán persze lehet érdekességképp kísérletileg is ellenőrizni (pl. Roboter cikkében) - de persze nem úgy ahogy a Pite által lelkesen belinkeltekben teszik :)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#1052) MC Pite válasza Parci (#1049) üzenetére


MC Pite
veterán

???
És egy tesztképsorozaton, meg a mellé írt szövegen kívül mit írtam? nord_ hsz-e mellé linkeltem ezt, mert speciel emlékeztem erre az összehasonlításra, ennyi; nem álltam neki croppolni, sem azon filózni hogy azonos helyről fényképezett, vagy azonos képet akart mutatni, stb, stb... Nem is tudok, meg nem is akarok nagyon hozzáfűzni, az összehasonlítás pontos menetét nem olvastam(gondolom lerakta állványra és lőtt), 35ös obi tesztképek keresése közben találtam anno rá, abból a szempontból olvastam a cikket.

Sőt, ha azt olvassátok amit írok, nem pedig amit gondoltok hogy írok, fentebb utaltam arra is hogy a buké nem csak egy szám, az azért jóval több dolgon múlik hogy milyen lesz (és tudom hogy nem csak a bokeh hanem a dof-ra is gondolt vele).
Nikonra jóval több üvegből válogathattam, és pl a bukét is figyeltem hogy azonos rekeszen azonos gyutávon azonos vázon különböző üvegekkel mennyire eltérő tud lenni (ergó olyan üveget válasszak aminek tetszik is az elmosása). Ergo ha kevés amit az X100 ilyen téren tud, ott méretben és lóvéban is nagyobb lesz az eltérés _szerintem_ mint ami jjeahh szeretne. Biztos van a 23mm-es meg az X100nak is összehasonlítása, azt nem kerestem...

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#1053) Parci válasza MC Pite (#1052) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

jó, hát én csak arra tudok válaszolni, amit írsz. beraktál egy f1,4 (mft) vs f2,8 (aps), tesztnek álcázott valamit, ami azt bizonygatja, hogy nincs is akkora különbség. nos, ezen nincs mit bizonyítani, 2/3 fé különbség van, pont. tesztábrát sem kell lőni hozzá, ennyi és kész. a belinkelt "teszt" pedig azért nettó baromság, mert próbálja elmaszatolni ezt a 2/3 fé-t, és rögtön 2 (!) fé különbségre mondja, hogy nem is sok, lám-lám, éljen a nagyobb lapka. hát, ne éljen. tudod mi az, ami pontosan két fé-vel "jobb/nagyobb" az mft-nél? a fullfreám.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1054) MC Pite válasza Parci (#1053) üzenetére


MC Pite
veterán

Ezt sztem tudjuk, egyetértünk... (legalábbis itt is sokat volt boncolva, meg másutt is)
A két téma az eltérő dof meg az eltérő buké, előbbi matek, utóbbi szerintem főként empirikusan határozható meg, számokkal nem. [Értsd dofban egyet értek veled, bokeh terén meg _számomra_ csak egy-egy adott kombó képei mérvadóak, meg kell nézni az embernek a saját szemével és hasonlítani. Persze, nagy mértékben függ... mondjuk ff ekv fényerőtől a buké, de ennél pontosabbat szerintem nem jelenthetünk ki, legalábbis szerintem. :R ]
Igaz, úgy lett volna jelen esetben hasznos igazán az írás, ha lenne benne X100, így csak jobbféle 50ekvivalens obik bukéját lehet megnézni.
Megint keresek, megint nem nagyon találok...
Ahh, végre valami:
És még egy érdekesség buké terén... áhh, nem kopizok semmit inkább, fussa át aki gondolja; végefelé az összehasonlítás.


X100S, 1/4000, f/ 2, ISO 200


X100S, 1/600, f/ 2, ISO 200 (ND filter set to On)


X-E1, 1/4000, f/ 2, ISO 200

szerk: Érdemes nagyban nézni. A 23as kombó azonos beállítások mellett mindig világosabb (kb 1/3fé), igen; de ami érdekesebb, hogy a cserélhető obis X gépekre jellemző a bokeh, az X100smeg nem, ... pedig majdnem egy ívású a két szenzor. Jó, nem tudom a nagytesóban milyen zár van, jelek szerint az is befolyásolhat, meg hogy hány százalékban az üvegeken múlik a milc fujikra jellemző bokeh, és hány százalékban máson, ha még máson is... Igazából ebből az egy képből kiindulva nem is tudnék győztest hirdetni hogy melyik tetszik jobban... De a többi kép alapján a 23mm-es van közelebb az ízlésemhez.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#1055) Parci válasza MC Pite (#1054) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a bokeh az obitól függ, kb. tök mindegy, hogy milyen váz van mögötte. tényleg nem értem, hogy mit akarsz kihámozni ebből az egészből.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1056) b.vr


b.vr
őstag

Pite, ezt bizony nem kellene erőltetned...

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#1057) Gondwana válasza MC Pite (#1054) üzenetére


Gondwana
addikt

X100s f/2 1/4000s - innentől màr nem is kell tovàbbolvasnom, 1/1000 felett màr szép piros a zàridő, ki se nyìlik teljesen a zàr, nem kerek a belépő pupilla.

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#1058) TayRol válasza Gondwana (#1057) üzenetére


TayRol
veterán

f8-tól van azt hiszem 1/4000...

(#1059) FEDman válasza Gondwana (#1057) üzenetére


FEDman
addikt

Hát igen, meg lehet nézni az X100 bokeh-ját ilyen körülmények között, meg azt is ki lehet próbálni, hogy egy személy autó álló helyzetben, hogy tud elindulni 3. sebességi fokozatban, mert hát elindulni el tud úgy is, csak hát sok jelentősége ennek az információnak úgy nem sok van, hogy ez nem az adott tárgy rendeltetés szerű használata. :)

(#1060) JackFeryll


JackFeryll
őstag

Sziasztok!

X100 vásárlás előtt állok. Egy problémám van, az a bizonyos blende probléma amivel tele van egy rakat fórum. (sticky aperture blades, SAB). Olvastam olyat valahol, hogy a Fuji elismerte a problémát és élettartam garit vállal a hibára, mivel dizájn eredetű, így garancia lejárta után is javítják csak a számlát kell felmutatni.
Illetve olyat is olvastam, hogy volt akinek (gari időn belül) ingyen, volt akinek 140$-ért javították.
Valakinek van erről biztos infója, tapasztalata ?
Arról is volt szó, hogy a 2011-es modellek közt jöttek ki problémás darabok és 22- vagy nagyobb számmal kezdődő sorozatszámúak már nem annyira veszélyeztettek.
A probléma ott jött elő, hogy ha nem igaz, hogy a garancia lejárta után is javítják akkor valószínűleg nem vennék használtat csak újat.

(#1061) TayRol válasza JackFeryll (#1060) üzenetére


TayRol
veterán

Mi ez a hiba pontosan? Az enyém 12-essel kezdodik.

Szerk: sosem volt még ilyen gondom, nem is hallottam róla.

[ Szerkesztve ]

(#1062) JackFeryll válasza TayRol (#1061) üzenetére


JackFeryll
őstag

Előfordul olyan hogy nem zár a blende teljesen és túlexponál.

(#1063) Gondwana válasza JackFeryll (#1060) üzenetére


Gondwana
addikt

Megszűnik a blendemozgás, a beállítottól függetlenül f/2-vel exponál mindig. Magyarországon ős-szériaszámosból is piacra került egy rakat gyári refurb-darab (állítólag volt valami apró buhera egy tengelyvastagásgon a blendemechanikában), ahogy X10-ből is a whiteorbmentesített szenzorosak (a nagy áreséskor). Szóval már semmiből sem igazán megmondható, hogy érintett lesz-e egy gép, vagy nem.

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#1064) MC Pite válasza Gondwana (#1063) üzenetére


MC Pite
veterán

A mi tizesünk is javíttatva lett... Gondolom ha hibás volt, még gari időben illet hogy feltűnjön a tulajnak - vagy olyat kell keresni, amire még van garancia.

"A Fujifilm termékeire - a vásárlás helyétől függetlenül [külföld]- egy év teljes körű garancia vonatkozik.
Amennyiben magyarországi vásárlásról van szó és a terméket a Fujifilm Magyarország Kft hozta forgalomba, az egy év általános garanciát további egy évvel meghosszabbítjuk.
Fujifilm Magyarország Kft."

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#1065) neevous válasza MC Pite (#1054) üzenetére


neevous
tag

Félre ne értsd, nem rosszindulatból irom, de az utóbbi pár hónapban olvasva a hozzászólásaidat, nem ártana rendberakni az alapvető dolgokat. Erre Dr. Sevcsik Jenő és Hefelle József Fényképészet című könyve tökéletes.

Ahogy Parci is írta, azonos szenzorméretnél a bokeh mennyisége és milyensége csak az obitól függ.

https://www.flickr.com/photos/david_papp/

(#1066) FEDman


FEDman
addikt

Jujj, hát mi ez a borzalom? :DDD
Hát ez rettenetesen néz ki..

Remélem azért az érkező X Fuji max körvonalaiban fog erre hasonlítani. Mondjuk szerencsére szinte biztos hogy ez csak egy összeollózott fake. :)

Az X-Pro1 kukucskája, a Nikon Df markolata, program tárcsa (?), buta lezárás nélküli vaku saru.. :U

De a legszebb az X100-ról átrakott kereső váltó! :DDD

Szóval azt hiszem az igazi vázra még várnunk kell. :)

(#1067) b.vr válasza FEDman (#1066) üzenetére


b.vr
őstag

asztaq*rva.... :DDD

"szerencsére szinte biztos hogy ez csak egy összeollózott fake"

mondjuk az e-m1-nél is sokan (köztük én is) ebben reménykedtünk - hiába... :D

Mindegy, ha amúgy tudásra nagyot dobbant, akkor mindennel meg lehet végülsi barátkozni... :)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#1068) FEDman válasza b.vr (#1067) üzenetére


FEDman
addikt

Az E-M1-nél szerintem nagyon látszott, hogy az nem fake, erről viszont ordít.
Szerintem csak valaki nagyon unatkozott és az eddig kiszivárgott pletykák alapján összedobott egy általa elképzelt lehetséges verziót. :)

Aztán persze lehet tévedek, volt már rá példa.. :D

(#1069) Stauffenberg válasza FEDman (#1066) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nem illik bele az eddigi design irányelvekbe, így szinte teljesen biztos, hogy fake. Valaki nagyon unatkozhatott és összefirkált valamit a saját (nem túl ötletgazdag) szájíze szerint.

(#1070) FEDman válasza Stauffenberg (#1069) üzenetére


FEDman
addikt

Mostanra ki is pukkadt ez a lufi. :)

(#1071) FEDman


FEDman
addikt

Ez olyan szép, hogy az már szinte fáj! :DD

(#1072) Parci válasza FEDman (#1071) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

1000 usd egyébként kifejezetten baráti ár érte...

...valami fura koordinátarendszerben ;]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1073) FEDman válasza Parci (#1072) üzenetére


FEDman
addikt

Igen, úgy néz ki nem lesz annyira brutálisan drága, mint amire számítani lehetett.

Nem lennék meglepődve, hogyha most a Panánál összerántottak volna egy gyors stábot hogy megvitassák ezek után is mehet e a Noctilucron 1500+ pénzért, vagy ezen a részen még nem ártana csiszolni egy kicsit. :DDD

Ami az XF 56/1,2-t illeti érdekes, hogy ez az obi nem kapta meg a 14/2,8 és a 23/1,4 AF/MF mechanizmusát. Mondjuk én ezt nem is bánom, főleg ha emiatt kicsit olcsóbban adják. :DDD

Élesség és mélységélesség visszajelzés amúgy is van a vázon belül minden obihoz. Meg így még letisztultabb az obi. Ami tényleg gyönyörű, passzolna a 35-ösöm mellé.. :DDD

Súly adatot még nem találtam sehol, de méretre egész kellemesnek tűnik.
Vagy legalábbis X-E2-n nem tűnik szörnyetegnek. :)

[ Szerkesztve ]

(#1074) jjeahh válasza FEDman (#1071) üzenetére


jjeahh
nagyúr

ez tényleg baromi szép, de ha már szépség, nálam még mindig ez az abszolút top:

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#1075) FEDman válasza jjeahh (#1074) üzenetére


FEDman
addikt

Tényleg szépek, de ma nem Voigtlander nap van. :D

Az új és most már hivatalos lens roadmap!

A bright XF16-55mmF2.8 R OIS standard zoom lens
A bright XF50-140mmF2.8 R OIS tele-photo zoom
A high magnification XF18-135mmF3.5-5.6 R OIS zoom lens
A super telephoto zoom lens (Focal length and Aperture TBC)
A high speed wide angle prime lens (Focal length and Aperture TBC)

[ Szerkesztve ]

(#1076) TayRol válasza FEDman (#1075) üzenetére


TayRol
veterán

de akkor is szebb mint az 56-os.:D

(#1077) rumos14 válasza FEDman (#1075) üzenetére


rumos14
nagyúr

a 16-55-ről gondolom még nincs semmi adat, ugye (méret, súly)?
nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudják lefaragni, megtartva az önmaguk elé állított minőségi követelményeket (ami miatt pl. a 16-50 nem lett összecsukható).

(#1078) FEDman válasza rumos14 (#1077) üzenetére


FEDman
addikt

Még semmit, csak a roadmap-en szerepel a 16-55/2,8. Mindenesetre már most borítékolható, hogy az nem lesz egy pici obi. :)

Az XF 56/1,2 viszont szerintem egész kellemes lett. Méretre kb. akkora, mint az XF 18-55/2,8-4 és súlyra pedig 405g lesz, ami nálam még simán belefér. :)

[ Szerkesztve ]

(#1079) Parci válasza FEDman (#1078) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

16-55/2,8 és 56/1,2 lesz A kit, amire gyúrni köll. 23/1,4 és 35/1,4 fakultatív annak, aki sokat normálozik, de akkor túlzás a zoom. mindenesetre kifejezetten bitang lesz év végére az x-rendszer, le a kalappal. kérem az x30-at! :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1080) Stauffenberg válasza FEDman (#1075) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Jajj, nem unják még a teleobjektíveket? :D

Hol vannak az XC üvegek? Hol vannak már az ikszcék? :D

(#1081) FEDman válasza Parci (#1079) üzenetére


FEDman
addikt

A 16-55/2,8 viszont lehet nekem már túl sok lesz. Túl nagy, túl nehéz és túlzottan zoom! :DDD

Viszont az XF 14/2,8-nak lenne helye nálam. :))

Mint ahogy a most bejelentett XF 56/1,2-nek is.
Mondjuk ennek az új obinak van egy elég érdekes adata, a közelpontja 0,7m.
Hát ez a mai modern obik között egy elég harmatos eredménynek számít. Persze portréhoz ez is bőven elég és ha emiatt cserébe viszont legalább az AF fickós lesz akkor talán még ez is megbocsájtható neki. :)

[ Szerkesztve ]

(#1082) Parci válasza Stauffenberg (#1080) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a 18-135 nem xc lesz?

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1083) FEDman válasza Parci (#1082) üzenetére


FEDman
addikt

A roadmap szerint rekeszgyűrűs XF obi lesz az is.
XF 18-135mmF3.5-5.6 R OIS

(#1084) Stauffenberg válasza Parci (#1082) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nem, pedig úgy lenne logikus. A Fujifilm úgy kommunikálja, hogy az XC jelenti a compact és casual kategóriát. Nem tudom mi lenne nagyobb casual dolog egy ilyen nem túl fényerős 18-135mm objektívnél... :)

De akkor pontosítsunk: Hol vannak az XC fixek? :D

(#1085) b.vr válasza FEDman (#1071) üzenetére


b.vr
őstag

56/1.2, korrekt 1.000 usd áron - ez már valami! :)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#1086) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Fekete X100s

Nyami! :) Tetszik nagyon az ezüst szín, de az csak akkor jó ha direkt villogni akarsz vele. Ez a fekete meg csak szimplán elegáns.

Az X-A1 mellett amúgy is kezdem megszokni ezt a full fekete felállást. Meg már úton van Hong Kongból a szuperjó áron rendelt sötétbarna műbőr tokom. Került valami nevetséges 3000 Ft-ba postával együtt (ugyan azt a darabot Angliából rendelve 7200 Ft lenne). Aztán ha nem túl tartós az sem izgat, ennyiért még szövet tokot sem kapnék, főleg nem ennyire kis méretben. Csak arra kell, hogy a táskámba bedobva ne karcolódjon a gép ha esetleg véletlenül mellé kerül a lakáskulcs vagy ilyesmi.

(#1087) FEDman válasza Stauffenberg (#1086) üzenetére


FEDman
addikt

Egy X-A1 ilyen barna tokban gyakorlatilag már egy X-M1-nek felel meg, nem? :D

(#1088) Stauffenberg válasza FEDman (#1087) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Elegansziában? Lényegében igen, így már nem hiányzik a bőr hatású borítás a géptestről. :D Már csak meg kell jönnie a csomagnak... még 15-19 business day, szóval simán egy hónap múlva. De nem sietős a dolog, Angliából itt lett volna jövőhétre, de kerül kétszer annyiba.

(#1089) FEDman válasza Stauffenberg (#1088) üzenetére


FEDman
addikt

Várom én is a csomagomat, ami egy XF 56/1,2 pótlék lesz egy C/Y - Fuji X adapter képében. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1090) madgie válasza Stauffenberg (#1088) üzenetére


madgie
titán

Ma jött meg a dec 8-án rendelt közgyűrűsorom mft-re, tehát az egy hónap nagyjából igaz :)

Szerk: én is átszoktam az angol címekre, de van, amit csak az "anyaországból" lehet beszerezni.

[ Szerkesztve ]

(#1091) Stauffenberg válasza madgie (#1090) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Annyi mindent rendeltem már eBay-ről, hogy egyáltalán nem lep meg. Főleg Angliából rendelek, onnan egy hét szokott lenni, ha ott nincs valami vagy drágább, akkor Kínához fordulok, az meg rendszerint egy hónap.

(#1089) FEDman: Mesélj! :)

[ Szerkesztve ]

(#1092) JackFeryll válasza Stauffenberg (#1091) üzenetére


JackFeryll
őstag

Figyeljetek oda, olyan is van, hogy Németországba / Angliába vannak bejegyezve, de nincs készletük és ugyanúgy sok idő a szállítás.

(#1093) TayRol válasza JackFeryll (#1092) üzenetére


TayRol
veterán

az is pl. ha a címnél alul látszik, hogy Uk-nak van mondva, de H/K, Taiwan, Kína az igazi elérhetőség.

(#1094) FEDman válasza Stauffenberg (#1091) üzenetére


FEDman
addikt

Semmi különös, csak régről van egy szeretett Yashica ML 50/1,7 obim, az alá jön adapter.

Ezt még Canon 10D-vel lőttem róla, ejj de rég is volt már.. :DDD

(#1095) Parci válasza FEDman (#1094) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

de kár, hogy nem x-e2-d van, állati kíváncsi lennék rá, hogy mennyire használható a split screen mf

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1096) FEDman


FEDman
addikt

Azt én is szívesen kipróbálnám.
És ha jó akkor talán még egy Speed Boosteren is elgondolkoznék.. :U

(#1097) Parci válasza FEDman (#1096) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

granulálgattam ma az x10-zel. azért nem egy dslr, ez látszik a fotókon. dinamika van elég, részlet kevésbé. dolgozom még az ügyön. :)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1098) b.vr válasza Parci (#1097) üzenetére


b.vr
őstag

"granulálgattam"

hát ez bevonult a fórumtörténelembe :D

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#1099) JackFeryll


JackFeryll
őstag

Nem tudom érdekel-e itt valakit a SAB jelenség, de írtam a hivatalos Fuji szerviznek és ezt a választ kaptam.:

"Kérdésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Fujifilm X100 készüléknél esetleg jelentkező ön által is említett próblémát úgy garanciális időben mint azt követően a szavatossági idő lejártáig bármelyik hivatalos Fujifilm szerviz térítés mentesen javítja."

Egyrészt jó és valahol természetes, hogy ingyen javítják garancia alatt. Mellesleg illene erre az egy típusú problémára élettartam garit vállalni.
A másik a szavatosság kérdése. Ez az idő fel van tüntetve bárhol is az adott termékre vonatkozóan?

A tamop honlapján a következőket találtam :

"A szavatossági jogot hat hónapos elévülési időn belül lehet érvényesíteni, ami a teljesítés időpontjában kezdődik. Fogyasztói szerződésnél a fogyasztó a teljesítés időpontjától számított kétéves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényét, ennek betartása kötelező. Ha a fogyasztói szerződés tárgya használt cikk, akkor rövidebb elévülési időben is megállapodhatnak a felek, de egy évnél rövidebb elévülési határidő azonban ilyenkor sem köthető ki."

X100, X100s-ről van szó, hiszen ezekkel van a probléma.
A garancia 2év, a szavatosság a fentiek szerint 2 év, vagyis tulajdonképpen a garancia idő alatt javítják ingyen. Persze elvileg ha közben kicserélik a gépet akkor onnan a garancia nem indul újra, de a szavatosság igen, illetve a javítás alatt lévő gép garanciája nem tolódik ki, de a szavatosság szünetel és így fordulhat elő az, hogy garancia lejárta után is érvényben van még a szavatosság.

Vannak köztetek kereskedésben dolgozók ? Ha valaki meg tud erősíteni, vagy cáfolni azt örömmel fogadnám.

szerk: Lehet, hogy nem tudok szöveget értelmezni. A teljesítés a szavatosság befejeztét jelenti, vagy a vásárlásét ?

[ Szerkesztve ]

(#1100) MC Pite


MC Pite
veterán

Stauffenberg, ugyanilyen az [link] tokom is, nem szép, de praktikus, egész megszerettem, és fogása is jó; és ami sok bőrtoknak a hibája ezen viszont fasza - raja hagyhatod ha akarod a felső részt (pl utcán/rendezvényen/hidegben vissza szoktam csukni a felső részét) a patenten lógva.

FEDman: Az első pár alkalommal is gyanús volt mikor méltattál 1-1 szép üveget, de már hivatalos hogy te [is] obifetisiszta vagy ;]

Parci: Reviewok és videók alapján nem túl jó a split screen. Belenagyítva is elég ritkán látni rendesen hogy mikor találkoznak az élek. Többen is írják hogy a peakinget használják inkább, azzal faszábban látszik az élesség.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.