Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16050) parandroid válasza NoMagix (#16039) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Köszi mindenkinek a gratulációkat. Igazából a legnehezebb része nem is a versenyek, bajnokságok grindelése, meg az ügyességi feladatok voltak, azt élveztem, hanem az online versenyek. Alig játszik már valaki online, órákat kell várni a lobbyban még csúcsidőben is, különösen Blizzard Mountainen, meg Hot Wheelsben. És még akkor sem biztos, hogy hajlandó veled versenyezni. Az utolsó két versenyhez már nem volt idegem, eszembe jutott, hogy anno a nagyobbik lányom egész sokáig eljutott a játékban, beléptettem a másik konzolon, és pikk-pakk meglett az utolsó két acsi. Ha ez előbb eszembe jut, többórányi játékidőt, és vagy 2 hetet meg tudtam volna spórolni. :DDD

Szóval ha valaki ilyesmire adja a fejét, és gondja van az online acsikkal, keressen meg bátran, szívesen segítek, egyedül várogatni random versenytársra totális agyhalál (game tag: tlnptr).

FH4-ben amúgy szintén két acsi hiányzik, mindkettő eliminátoros persze, most az FH2-t csinálom, de már látom, hogy ott is kemény lesz az online rész. Ha valaki esetleg kedvet kapott, és betársulna, azt szívesen látom.
Úgyis a nyakunkon a karantén, üssük el valamivel az időt!

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.