Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11751) Redneck


Redneck
veterán

Az előző problémámhoz még egy kérdés:
Nem online mentés van? Csak mert ha a felhőbe szinkronizál, a lokális mentéseket felül kellett volna írnia. Akkor nem tűntek volna el az új autóim és a teljesített futamok.

Ha nem online ment, akkor tárgytalan.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11752) GhanBuri Ghan válasza Redneck (#11750) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Érdekes, nálam nincs ilyen gond, lemerül a kontroller, teszek bele feltöltött akksit, és csatlakozik is vissza.

(#11753) elprimo


elprimo
junior tag

Van arról már hír ,mikor jön az új forza?

(#11754) Redneck válasza GhanBuri Ghan (#11752) üzenetére


Redneck
veterán

Neked is Xbox 360 kontroller van? Nem raktam fel semmilyen drivert hozzá, a Win 10 automatikusan felismerte az USB-s vevőt. Érdemes lenne telepítenem?

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11755) GhanBuri Ghan válasza Redneck (#11754) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Xbox One, BT-n keresztül. Van XB360 kontroller is, azzal még nem próbáltam.

(#11756) Redneck válasza GhanBuri Ghan (#11755) üzenetére


Redneck
veterán

Ha vezeték nélküli, megnéznéd a kedvemért? Kíváncsi vagyok hogy működik-e. Más játékkal nem próbáltam, de felrakok valamit a storeból. Win7-en ezzel nem volt gondom, olyan viszont volt, hogy a játék indítása után bekapcsolt kontrollert, valamelyik játék, nem érzékelte. Mondjuk ilyen nálam a Forza is. :W

Még jó, hogy a saját kontrollerük.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11757) Dante73 válasza Redneck (#11756) üzenetére


Dante73
tag

Szerintem az értesítés került előtérbe. Olyankor nem érzékeli a win10 a kontrollert. Elég lett volna egérrel kattintani a játékon, és mennie kellett volna.

(#11758) Csapoati válasza paltom (#11747) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Kontrollerrel lehet, a jobb analóg karral.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#11759) Redneck válasza Dante73 (#11757) üzenetére


Redneck
veterán

Ki vannak kapcsolva az értesítések ilyen esetekre, de megpróbálom mégegyszer reggel. A menüben hiába egereztem, vagy léptem az irányítási beállításba, nem volt kontroller.

Arra tudok esetleg tippelni, hogy ez a kontroller már elég régi típus, és nem ez volt a mérvadó. Mivel One-os játék, annál a kontrollernél, valamivel direktebb(natív) az összeköttetés. A One rendszere meg ugye Windows 10 alapú.

Persze ez csak elmélet.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11760) GhanBuri Ghan válasza Redneck (#11756) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Kipróbáltam, kikapcsoltam a kontrollert, és lehúztam az USB-ről az adaptert is, nem írt ki semmit, és amikor visszadugtam/bekapcsoltam, ott folytatta, ahol abbahagyta.
Ezen a telepítésen még egyáltalán nem volt rádugva az XBOX 360 adapter, telepítette a hozzávaló dolgokat, amikor bekapcsoltam a kontrollert.

(#11761) CJ4567 válasza Redneck (#11751) üzenetére


CJ4567
veterán

Online ment a játék, szóval nem tudom, hogy történt ez meg nálad.

No Sana No Life

(#11762) Joccc07 válasza Redneck (#11750) üzenetére


Joccc07
addikt

Ha lecsatlakozik és nem csatlakozik vissza akkor alt+Tab asztalra itt kikapcsolni a kontrollert majd alt+Tab vissza FH4 és kontroller bekapcs. Így mennie kell. Nekem is 360 joy van.

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#11763) Redneck válasza CJ4567 (#11761) üzenetére


Redneck
veterán

Én sem nagyon értettem, de már nagyjából megszereztem az elveszett dolgokat. Kb 2 órányi játék volt.

A kontrolleres dolog többeket érintett, a google találatok alapján. Köszi nektek a tippeket, kipróbálom a megoldásaitokat! :R

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11764) elprimo


elprimo
junior tag

Vannak hírek az új forza megjelenéséről , olvastátok esetleg?

(#11765) parandroid válasza elprimo (#11764) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Horizon 4 második dlc-t első félévre ígérték (ehhez már igen bele kéne húzniuk), új motorsport jövőre az új generációs konzollal együtt.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#11766) elprimo válasza parandroid (#11765) üzenetére


elprimo
junior tag

Akkor jó ideig marad még a mostani, azt hittem előbb jön :)

(#11767) GhanBuri Ghan


GhanBuri Ghan
őstag

Tegnap nem tudom, mi volt, folyamatosan hívtak konvojozni, viszont jobb alul megjelent az Accept Decline Info vagy mi ablak, és sehogy sem tudtam elfogadni, kontrollergomb nem volt hozzárendelve, egérrel meg nem tudtam rámenni. Hogy tudok választani valamelyik lehetőség között?
Egyébként mire jó ez a konvojozás egyáltalán? Leírást nem igazán találtam róla.

(#11768) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Hahóka! Mi rejtőzik az eheti Forzathon Shopban? :)

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#11769) csab991 válasza Darko_addict (#11768) üzenetére


csab991
senior tag

Hoonigan RS200 Evo és Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso. Az RS200 Evo must have. A próba adja most az Apollot, gyönyörű egy autó, végig oldalnézetbe vezettem, úgy el lehet veszni a részletekben. :D

[ Szerkesztve ]

(#11770) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Csak nekem nem akar összejönni most a playground games játék?

2-szer azt írta vagy 5 percnyi "párosítás" után, hogy nincs elég játékos, két alkalommal meg nem tudtam csatlakozni valamiért. Máskor sosem volt gondom az online részével a játéknak.

(#11771) parandroid


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Valaki a fejlesztőknél nagypn utálja a modern miniket. Eleve durván hiányos volt a kínálat, most kaptunk pár új modellt, de a 2013 óta létező csúcsgép, az F56-os JCW Cooper S még mindig nincs bent a játékban. Ez amúgy most olyan közel 300 ló alapon, hogy a jogn cooper worksös futóművet, motortuningot, meg aerodinamikát ne is említsük. Ehhez képest a játékban s1-en az összes mini úgy megy, mint egy torkavéres e46 bömös a teszkóparkolóban a friss porhón. Stabil gázzal ha elfordítom a kormányt, már kis is tört a hátulja. Wtf. A corsák, fiesták, meg cliók meg úgy hagynak ott, mintha egy Mini One modellel bénáznék. Alapból expert drivatarok ellennjátszok, nem mondom, hogy minden elsőre sikerül, de az utóbbi 8 hetem 100%-os volt, meg azért benne van a játékben 200+ órám, de most a minis feladatokhoz le kellett vennem a drivatarokat average-re, és így is megizzasztottak. Végigpróbálgattam az összes minit többféle s1 tuninggal is, egyik szarabb, mint a másik. Ehh, whatever, ez is meglett.

Utána egy 2M kupéval csináltam meg a szuper szalon szlalomot, én szégyelltem magam, ahogy expert fokozaton elvertem a mezőnyt. Elvileg ugyanaz a hajtáslánc, illetve felépítés, valamint motor az új BMW 1- es (és kupé, illetve kabrió 2-es) sorozat, mint az F-es Minik...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#11772) Redneck válasza parandroid (#11771) üzenetére


Redneck
veterán

Én meg azon stresszelek hogy nekem túl sok Minis feladat volt eddig, és jöhetne valami értelmes autó, ami érdekel is. Az életben csípem a Mini-t, a régieket és pár újat is, de játékban kb annyira érdekel, hogy semennyire. Az mondjuk tény hogy elég furcsán sikerült őket modellezni. :K

Más:
Egyébként bejött az Alt+Tab-os kontroller bekapcsolás, köszi a tippet srácok! Azt hittem ezek az UWP appok nem szeretik az ilyesmit, ezért nem is próbálkoztam vele.

Kérdés:
A heti Forzathonos autókat hogy lehet megcsinálni? Télen is toltam két Forzathont, de nem oldotta fel. Addig kell csinálni amíg az adott menetből nem lesz legalább 100 pontom?

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11773) Joccc07 válasza Redneck (#11772) üzenetére


Joccc07
addikt

Meg kell venni annyi forzathon pontért amennyit ott ír. Például most a régi Ferrari 650fp akkor annyi pontot kell gyűjtened.

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#11774) DjDanee87 válasza Redneck (#11772) üzenetére


DjDanee87
addikt

A playlistet nyisd meg a menüben, első oldal rögtön.

Minden szezonváltáskor (csütörtökön) jönnek új bajnokságok meg más egyéb feladatok. Azokat kell csinálgatni és jár autó minden héten a feladatok 50 és 80%-ának teljesítéséért. Ezen felül szoktak lenni autók külön bajnokság jutalomként, vagy a trial (coop) eventért. Gyakorlatilag ennyi. A playlist menü szerintem elég egyértelműen mutat mindent, csak nézd meg.

Ja igen, ha Forzathon shop-ról beszélsz, ahhoz kellenek a pontok. Csinálgatod a live eventeket óránként és ha összegyűlt annyi, amennyi kell a kinézett akármihez a hetente változó shopból akkor megveszed.

[ Szerkesztve ]

(#11775) Redneck válasza Joccc07 (#11773) üzenetére


Redneck
veterán

Ó basszus, most vertem el egy csomó pontot pörgetésekre, mert azt hittem hogy a heti 100 pontos autóhoz az adott heti Forzathonból kell 100 pont. :DD Kérdezhettem volna előbb is.

DjDanee87:
A playlist világos, de azt hittem a Forzathon verda is beleszámít a százalékokba, illetve kíváncsi voltam hogy lehet megszerezni. Ha tudtam volna hogy 100 pont, megvettem volna, több is volt.
Egyébként még csak második hete csinálom, de elég szarul állok a heti feladatokkal. A versenyeket meg tudom csinálni és meg is nyerem az autókat, de a brutális ugratásokat, drifteket, és traffipaxokat nem. Két egymást követő héten is minimálisan maradtam le az 50%-ról. Mondjuk nincsenek még túl acélos autóim, és annyira nem izgatott, mert a heti (50 és 80%-ért megnyerhető) autók nem igazán izgattak.

Na megyek megnézem a tavaszt.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11776) parandroid válasza Redneck (#11772) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Most 60 éves a márka, ebből az apropóból van most gondolom a spam, de ezt kicsit jobban ki is hangsúlyozhatták volna - pl most van hatchbackből, illetve clubmanből, és countrymanből is 306 lovas speckó 60. szülinapi jcw kiadás, az igazán belefért volna a játékba... Amúgy engem sem zavarna annyira, ha nem várna a garázsban a kis piros cooper. :B

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#11777) szTotyy válasza csab991 (#11769) üzenetére


szTotyy
őstag

Ez az Apollo eddig is bent volt a játékban, vagy csak most került be? Jó kis verseny verdának ígérkezik, nagyszerűen tapad a kanyarokban és baromi jók a fékek rajta.

(#11778) Darko_addict válasza Redneck (#11775) üzenetére


Darko_addict
őstag

Melyik autók érdekelnek? Hátha tudok segíteni.

Volt kettő Mini Raid-em, de eladtam őket idejekorán (300e Instantért 15 percen belül elvitték), mert tudtam, hogy múlthétre teljesen elvesztik az értéküket és én meg úgyis majd nyerek egyet. Hát, abból annyi lett, hogy kétszer bedobott olyanokat mellém, akik nem tudták egyetlen ellenség előtt sem befejezni a versenyt. :D Nonszensz bugyuta játékosok voltak. Szóval itt maradtam Mini nélkül, mert felhúztam magam. :D

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#11779) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Részemről ez a rész sajna ennyit élt... Irány át a FM7-re... Ez valami vicc? Vagy porrá butítom a botokat vagy egyszerűen pofátlan mód csalnak? :W
Hoonigan Fiesta BOT vs 911 Turbo S kímérve éppen S1 határára (899) a bot seggében matatok szinte végig majd cél előtt két checkpointtal mintha tálalt volna egy palack nitrogén oxidot a csomiban... És azt se értem kanyarból kifelé mi a léc van, miért álltam meg hozzá képest. .. :W :W
Első két bot újabban szinte mágikus porszívó efektust produkál...

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#11780) csab991 válasza szTotyy (#11777) üzenetére


csab991
senior tag

Ma lett elérhető hivatalosan is, valóban nagyon tapad, egyedül a végsebessége alacsonyabb, ilyen szempontból a Sennához hasonlítható leginkább.

[ Szerkesztve ]

(#11781) Darko_addict válasza Micsurin (#11779) üzenetére


Darko_addict
őstag

Nagyon nagy különbség tud lenni 2 darab S1 900-as autó között, pláne olyanok között, amiket tovább is lehet húzni, nem akkor 900, ha utolsó csavarig mindent ráteszel, amit lehet. Ha meg olyan, akkor lökd ki, vagy állj be elé. :D Még Profi szinten is szoktak hibázni a BOTok, nem lehetetlenség nyerni. Épp múltkor volt egy nehéz meccs, egyik autóval alig tudtam harmadik lenni. Újrakezdtem és a következővel 8 mp előnnyel értem be. Próbálj ki letöltött tuningokat is, meg más autókat. Pl. nekem ez a 911 Turbo S és a Cayman GT is 900-as. Caymannal alig lehetett versenyt nyerni, 911 jelentős fölénybe volt.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#11782) Micsurin válasza Darko_addict (#11781) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Turbo S nevetve megy S2-be de S2 és X-től a frász kerülget. Kilökni ööö nekem itt akkor valahol véget ér a fun rész ezek szerint... :)

Ja hibáznak, a raj 75% megvan az első négy kanyarban, az első három fixen rigtig elhúz, a harmadikat beérem könnyen még a másodikat szó szó az elsőt esélytelen, érdekes mindig 0,3-5 közt van az előnye holott a legjobb köröm kör verseny esetén lazán egy másodperccel jobb... :W

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#11783) Redneck


Redneck
veterán

A 7 ingyenes Mitsubishit hogy lehet megszerezni? Rámegyek az ingyenes csomagra, felvillan egy fehér kis ablak, aztán nem történik semmi. :F Az árnyékok ugrálásával semmit nem lehet kezdeni egyébként? Nagyon illúzióromboló tiszta időben, napsütésben.

Micsurin:
Van szórás az AI-t tekintve. Nekem is vannak versenyek amiket Profi szinten simán nyerek, egyesekhez pedig kettővel lejjebb kell menjek. Általában a kettő között vagyok, az nekem a tuti.
Nem mindegy milyen autóval, és milyen tuninggal mész, nagyon el lehet csúszni rajta.

Darko_addict:
Nissan GT-R, Pagani Huayra, BMW M3 2005, Ferrari 288 GTO, Ford Mustang GT 2018, Lancia Delta HF Integrale Evo, Ford Escort RS Cosworth, Honda CRX, Lotus Esprit V8, Porsche 911 GT3 RS 2016, Ferrari F40 és F50, de tudnám még sorolni. :B
Egyelőre szorgosan gyűjtögetek. A 25 órámmal és 82 autómmal még nagyon kezdő vagyok.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11784) GhanBuri Ghan válasza Redneck (#11775) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Ha ultimate verziód van, akkor ingyenes a Koenigsegg Agera, illetve a Fortune Island 5. ládája után megkapod a CC8S-t, ezekkel bármelyik traffipaxos feladatot meg lehet csinálni háromcsillagosra. Ügyességi feladatnál, csak ha nem földút vezet az ugratóhoz.

(#11785) Mr.Franczy válasza DjDanee87 (#11770) üzenetére


Mr.Franczy
aktív tag

Szia.
Nekem us gondok voltak vele tegnap! Nagy nehezen ki írta, hogy megvan a létszám, várok, várok....... aztán semmi, nem indult el! Utána meg, azt mondta, hogy tart az esemény, csak éppen, egyedül voltam a térképen! 😁

Gazember

(#11786) Darko_addict válasza Redneck (#11783) üzenetére


Darko_addict
őstag

Barn Findban megtaláltad már a Ford GT-t vagy a Bentley 4½ Litre-t?
Azt írja az árukra, hogy 10M, de annyiért sosem kelnek el. GT 2-3M között, Bentley kicsit többért, de nem egyet vettem mindkettőből már 2M alatt. Ha nem sajnálod ezeket az autókat beáldozni (majd megveszed, mikor már lesz 100M-d), valamelyiket átveszem tőled 6M fix áron. Ebből a pénzből (mínusz aukciós ház jutaléka) majdnem minden autót, amit itt felsoroltál meg tudsz venni aukciós házban.

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#11787) Redneck válasza Mr.Franczy (#11785) üzenetére


Redneck
veterán

Valami biztos volt, mert éjfélkor egyedül Forzathonoztam, aztán pár percre rá kiírt valami hibát a kapcsolatról, bedig betonstabil netem van.

GhanBuri Ghan:
Sajnos csak Standard, ez is Game Pass miatt van.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11788) Joccc07 válasza Redneck (#11783) üzenetére


Joccc07
addikt

Az autók azóta is rád várnak nálam. :)

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#11789) Redneck válasza Joccc07 (#11788) üzenetére


Redneck
veterán

Ég is a pofám miatta, nem is felejtettem el. :R Csak általában hülye időpontokban (leginkább éjjel vagy kora reggel) tudtam játszani. Ma viszont délután is tudok. Leszel online?

Más:
Tudja valaki hogy kaphatom meg a Mitsubishi csomagot? Nagyon szeretném mert benne vannak a kedvenc EVO-im.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11790) csab991 válasza Redneck (#11789) üzenetére


csab991
senior tag

Szerintem próbáld meg a Mitsubishi packot először Store-ból letölteni, aztán elvileg a játéknak már meg kell adnia az autókat.

(#11791) Redneck válasza csab991 (#11790) üzenetére


Redneck
veterán

Én is erre tippeltem, és meg is néztem, de a Standardnál és az Ultimatenél is csak ezeket mutatja. Játékon belül pedig szerepel a csomagok között ingyenesként.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11792) Atla válasza Redneck (#11791) üzenetére


Atla
senior tag

Én autószalonba meg akartam venni az egyik evot, és letöltötte őket. Próbáld úgy. Kér egy jelszót letöltés előtt ennyi.

(#11793) Joccc07 válasza Redneck (#11789) üzenetére


Joccc07
addikt

Délután elvileg leszek de inkább este 8 után.

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#11794) csab991 válasza Redneck (#11791) üzenetére


csab991
senior tag

Próbálj esetleg rákeresni valahogy, nekem külön csomagként szerepel itt. Ahogy Atla írja, lehet az lesz a legegyszerűbb megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#11795) Redneck válasza csab991 (#11794) üzenetére


Redneck
veterán

Nem találja az áruházban, és az autószalonban sem tudok megvenni egyet sem közülük. Feldobja hogy ingyen, villan az áruház ablak egyet, aztán nem történik semmi. :O

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11796) Joccc07 válasza Redneck (#11795) üzenetére


Joccc07
addikt

Xbox appból jelentkezz ki és vissza. Hátha segít.

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#11797) Redneck válasza Joccc07 (#11796) üzenetére


Redneck
veterán

Azt nem találtam hol kell, de a Storeból kijelentkeztem majd vissza. Semmi sem változott.

De legalább kaptam egy Aston Martin Vulcan Forza Editiont, amivel könnyen csinálom a traffipaxokat. Pedig elég ocsmány pörgetéseim voltak ma. A jó verdák helyett, richtig a ruhát adta, olyat is csinált hogy látványosan visszaugrott az Enzo Ferrari helyett. Eddig ilyet még nem láttam... :(((

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#11798) CJ4567 válasza Redneck (#11797) üzenetére


CJ4567
veterán

A pörgetés animációja csak látványért van ott, valójában már akkor tudja a játék, hogy mit kapsz, amikor elkezded pörgetni.

No Sana No Life

(#11799) Sylvanas


Sylvanas
csendes tag

Nem tudjátok miért lép ki magától a játék random időközönként tevékenységtől függetlenül? Nem frissült semmi se azóta, semmit se telepítettem a gépemre azóta, cpu és gpu hőmérséklet ugyanolyan mint azelőtt (aidával néztem utána) és más játékok nem lépkednek ki. Nem fut a háttérben az afterburner. Az előbb frissítettem az nvidia drivert de az se segített rajta. Letöröltem majd leszedtem újra és még mindig kilépeget. Horizon soloban mintha kicsit tovább bírta volna, de akkor is kilépett :F

[ Szerkesztve ]

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Coolermaster MasterBox 5, Acer Predator XB271HU IPS

(#11800) Mr.Franczy válasza CJ4567 (#11798) üzenetére


Mr.Franczy
aktív tag

Hatalmas!
Én meg, mint egy igazi ostoba, állandóan azon izgultam, hogy hol áll meg! 😁

Gazember

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.