Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
ez drúva!

most én látom roszul vagy tényleg nem lesz a hétvégén F1 ?
úgy rémlett hogy most lesz... -
hunnylander
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Eddie Irvine: "Amikor Michael balesetet szenvedett a Ferrari tudta, hogy elvesztette a döntő tényezőt. Úgyhogy leálltak annak az autónak a fejlesztésével és elkezdtek a következő évre koncentrálni. A Ferrari szempontjából ez normális dolog volt, de engem zavart, hogy folytattuk a teszteléseket, miközben semmink sem volt, amit tesztelhettünk volna. Csak PR okokból teszteltünk, hogy az legyen a benyomás segítik Irvine-t megnyerni a világbajnokságot."
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Irwine-nak is adódott VB lehetőség Sumi balesetekor, de az ő mentalitása ehhez kevés volt. Ő is mindig mástól várta a sajt kiéneklését. De nem kaparta ki a gesztenyét neki senki.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erre azért van esély*, de ettől függetlenül is sikerülhet jót alkotni (elég, ha azt autó úgy működik a gyakorlatban, mint elméletben/modellezésben). Egy alkalmazott említette, hogy a 25-ös nagyon különböző lesz. A 24-essel gyenge célokat is tűztek ki, konzervatívan lassú lett, a többi csapat sokkal többet várt el megvalósíthatónak az új formulából. Nagyon a KERS-re áldozták be az aerot, illetve a KERS fejlesztése mellett kvázi elhanyagolták az aerot, 'majd a plusz pacik repítik úgyis a duci kocsit'. Hát nem jött be, 1-2 pályán volt csak igazán előnyös a KERS. Ehhez még jöhet, hogy az autó lehet, hogy azt se hozza (nagy sebességű kanyarokban), amit a szimulációk/modellezés szerint tudnia kellene. Szerintem a szélcsatorna-szélsebesség szabályok általi (idén bevezetett) lekorlátozása illetve a pályatesztek betiltása is komoly érvágás a hatékony hibakereséshez/fejlesztéshez.
*Instead, the team will focus on introducing front wing modifications and other improvements to the front of the car which it believes is one of the key areas it has got wrong this year.
It is understood that larger scale upgrades are then scheduled for the Hungarian and European Grands Prix, which will focus on more front wing developments, rear floor improvements and other aerodynamic revisions.
Ed Wood (Williams blog) megjegyzései alapján még a KERS ejtése se biztos (fejlesztik jövőre is), de a tankolás betiltása és a 25 milliméterrel keskenyebb első abroncsok több, mint valószínűek.
-
törölt tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Alonso nem csak úgy otthagyta a McLaren-t, hanem nem is maradhatott volna.
Alonso befenyegette Ron Dennis-t hogy mail-ket fog az FIA-nak küldeni a kémügyben, erre Ron Dennis felhívta Mosley-t, erre Mosley büntetlenséget ígért az érintett versenyzőknek ha beszolgáltatják a leveleket..
-Fernando Alonso nincs beszélő viszonyban Ron Dennisszel, mióta a Hungaroringen megfenyegette főnökét a McLaren beárulásával
-Max Mosley FIA-elnök büntetlenséget garantált nekik azokért az e-mailekért cserébe, amelyeket bizonyítékként felhasználtak csapatuk ellen.
Most mindegy ki mi..a lényeg hogy igen nagy feszültség volt RD és Alonso között.
Az ő esete teljesen más mint Rubinho esete a Ferrari-nál, bár én is azon a véleményen vagyok hogy ha egyértelműen hátrányba helyeznek a csapattársammal szemben akkor le kell lépni, azért ott volt ezekben az években, hogy ha MS-l valami történik...ha csak 3-4 futamra is akkor Rubinho bajnok lehet..
Nem kell hogy egyetértsek vele, de azért megérthető. -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem elsősorban a KERS miatt. Pontosabban azért mert a KERS-re ráment az aero. Mellesleg ha még nem jöttek rá hogy miért lassú akkor... Mondjuk ez az amit nem fogunk megtudni majd esetleg csak jövőre.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ahhoz, hogy az MP4/25-ös nagyot szóljon, meg kéne érteniük hogy miért ilyen lomha az idei autó. Ezért sem állhatnak le a fejlesztésével (inkább versenykörülmények közötti tesztelésnek hívnám), ezt Te is tudod

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ámen.
Akkor majd egy jó kis Hamilton vs. Alonso csatát láthatunk jövőre?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Átcsoportosították az erőforrásokat az MP4-25-ösre, ezért a látszólagos tötymörgés.
Ma olvastam egy érdekes 'cikket' Ed Wood-tól. A Williams nem hangoztatta, hogy 'feladja' az idei évet és a jövőévi autóra fókuszál, mint a McLaren. De mit ír? Ninety percent of my time is dedicated to next year’s car at the moment.
Szóval, akkor mi lehet a McLarennél, amikor gyakorlatilag kukázták az idei autót? Magától értetődik, hogy sehogy sem akarnak elkészülni azok az új elemek, mert már kevesen dolgoznak rajtuk, így egyre lassabban készülnek el és sok tervezett újítást még tervezési/modellezési fázisban visszalőttek. Persze előbb-utóbb tötymörögve is elkészülnek majd azok az elemek, amiket már régóta beterveztek. De emlékezzünk, hogy korábban még emlegették, hogy megpróbálják a Német Nagydíj-ra tervezett nagy update-et már Silverstonera 'kitermelni'. Nos ebből nemhogy Silverstone/Nürburgring nem lett, de még a hungaroringi bevetés is kérdéses.
Szerintem a 25-ös nagyot fog szólni, a McLaren dobbantani szokott, ha beáldoz egy évet. McLaren vs. Ferrarit érzek jövőre.

-
Sanya595
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nézd meg Alonso mennyiért ment a mekihez és ott is hagyta.Ha Bari is ezt tette volna a hat év helyet akkor lenne értelme erröl beszélni.Neki jó volt a hat év,mert küllönben elment volna 1 év után.Akkor Brawn volt a fönök meg most is!Ha nem volnul vissza,akkor úgyan olyan jövöt josolok neki,mint a ferrerinál.Remélem ezzel egyet értesz Te is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Mégiscsak lehúzott 6 évet nagy megaláztatások közepette. Biztos Todték fegyverrel kényszerítették, hogy ne menjen el
-
Nowhereman
őstag
válasz
Sanya595
üzenetére
Én meg nem tudom mit kell itt valótlanságokkal vetíteni...
"Senki nem tudja,hogy mi volt a szerzödésben" - no akkor most már döntsd el, hogy ott van a kezedben az eredeti példány, ahol vastagbetűvel aláhúzva áll, hogy évi 10M$-ért mosolyogva köteles minden megalázó dologra - ahogy kb. eddig nyilatkoztál, vagy tényleg senki sem tudja...
"Egy biztos,hogy tudta,hogy mit várnak töle a pénzért és azt is tette.Ha anyira rossz lett volna neki,akkor tovább áll." - hát ezt meg is tette, ugyanis ő nem ment bele a hosszabításba, nem pedig a ferrari dobta ki...
-
munky
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tévedsz.
2003-ban Ausztráliában 4. lett miután az autójáról elkezdtek leszakadni bizonyos légterelő elemek, Malajziában pedig a rajtnál összeakadt azt hiszem az egyik Renault-val és végül a 6. helyen szelte át a célvonalat.
Brazíliában viszont valóban nullázott.

szerk. Ja látom helyesbítettél míg megírtam a hozzászólást.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
wildrain
üzenetére
"ráadásul néhány verseny után mindig Suminak volt több pontja, mert valahogy Barinak nem voltak erős évkezdetei."
Kivétel talán 2003, amikor a Mester tripla nullával kezdett

mod: megnéztem, hát kurvára nem így volt, annyi történt hogy az első 3 futamon nem szerzett több pontot, mint Birka

-
Sanya595
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem értem,hogy mért kell ezzen még mindig lovagolni.Senki nem tudja,hogy mi volt a szerzödésben,de azt mindenki tudja,hogy x évig ott lenni és utána leszolni ökett az nem szép dolog.Ezért lett más az Én szememben.De mint mondtam mindenkinek megvan a saját véleménye.Én ezzel a hsz-el lezártam végleg,mert már nagyon lejárt lemez.
Egy biztos,hogy tudta,hogy mit várnak töle a pénzért és azt is tette.Ha anyira rossz lett volna neki,akkor tovább áll. -
wildrain
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hol volt ilyen, hogy Suminak volt kevesebb pontja, és Barinak előre kellett engednie? Alig volt olyan, hogy el kellett engednie, ráadásul néhány verseny után mindig Suminak volt több pontja, mert valahogy Barinak nem voltak erős évkezdetei.
-
Oliverda
félisten
A McLaren változtatott a fejlesztésekhez való hozzáállásán
Tötymörögnek a fejlesztésekkel mint a tojós galamb...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Sanya595
üzenetére
Nos nem lábtörlőnek szerződött - Pilótának. És ha már annyira lábtörlő lett volna a szerződésben, akkor meg mit szivatták azzal, hogy az a no1., aki az adott futamig több pontot szerez. Aztán hogyhogynem megesett, hogy Sumimisinek volt kevesebb, majd valahogy meg mégis az ment, hogy "engedd előre". Szóval azért, mert a főnököd jól megfizet, attól még nem jogosult arra kötelezni téged, hogy a munkán felül még orálisan is kielégítsd - főleg sokmilliónyi ember elött.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Spa tavaly is feküdt a Ferrarinak, ha Kimit nézzük, de az eső a végén elrontotta,.
.

-
Qru
MODERÁTOR
Az RB is vált Merci motorra (link)? Nocsak, ellesik a tuti receptet Browntól...

-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
privi?
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumachernél már tárgytalan ez az ügy?

-
Csabee.
nagyúr
Todt vs. Dennis az FIA-elnökségért?
jólesz.. jó lesz..

-
attisx
addikt
Bulgária aláírhatja a Formula-1-es szerződését
Yesss... Egy újabb "patinás" helyszín...

-
Motion_Blur
félisten
Hátha valakinek érdekes lehet:
Az "nMag"-on fent van az 1996-os Monaco GP! Jó minőségű eurosportos képpel és magyar hanggal

-
Motion_Blur
félisten
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Semmi baj, bunkó voltam!
-
Oliverda
félisten
Heidfeld a magyar rajongója által tervezett sisakban versenyez
"The lucky winner Tamás Simon was ecstatic when we rang to tell him that his entry had been chosen by Nick and that he would be a special guest at the Nürburgring: "Oh my God! I don't believe it. I'm over the moon. This is simply fantastic. It is really such a tremendous honour to design this very special helmet for Nick. It's hard to put it in words. I'm a big fan of the BMW Sauber F1 team. As someone who knows something about cars, I really rate BMW.”
Tamás Simon will visit the paddock on Friday 10th July before the first free practice session gets underway and will present the helmet to Nick in the BMW Sauber F1 motorhome. After Sunday's race, the helmet will be donated to the RTL charity 'Wir helfen Kindern' as part of this year's telemarathon fundraising event. The helmet is to be auctioned off, with all proceeds going to this good cause. Bidding will commence on Friday 10th July at the Golf Grand Prix evening event to be held in the new Eifeldorf at the Nürburgring." -
JJános
addikt
Ha megengeditek, hadd zárjam le én a Barika story-t, amit persze bármikor újra lehet kezdeni, mert akkor is ugyanez a véleményem.
Barika nagyon gyors, és jó autóversenyző! Hoppá!
Amit nála hiányosságnak látok, az az, amit Button példul tud. Button tudja kostansan hozni a verseny 60 körét, persaccperkábé.
Barikára úgy emlékszem, hogy hozta a konstans köröket a verseny feléig, és aztán jött a hiba, vagy a lankadás. De nem ezért útálom. Azért útálom, mert lebuzizta Sumit, ami nonszensz, és sajnálgatja magát, hogy nem hétszeres VB, pedig tudta jól, hogy nem ezt várták tőle, nem ezért szerződött, és igen a pénzt pedig azért kapta, hogy Sumi általa is előrébb jusson, bármilyen nagyságban is. Most ki merem jelenteni, hogy Brawn jól ismeri Barikát, és kell a tapasztalata, a rutin, kell a jó képesség, és mindezeket Button szolgálatába akarja állítani, hogy belőle VB lehessen.
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, a sajátomat.
(Azt csak szabad
) [Forrás] - a név-eredet természetesen nem saját agyszülemény -részint-, a többi igen. Mellesleg, mikor nemrég küldtem a részedre egy hozzászólást, oda sem bagóztál. (Ez nem csak rád jellemző...) Itt, úgy tűnik, csak akkor jön létre kommunikáció, ha épp negatíve lehet hozzászólni a dolgokhoz, amúgy meg...Mindig sikerül valakinek megalapozni a napi hangulatot...) -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
honnan?
-
puttputt
őstag
Kicsit más... ötletelgettem:
- Hogyan tehetünk háromféleképp azért, hogy fiúgyermekünkből biztosan F1 pilóta váljék?
- 1. Kereszteljük Miklósnak (ld. Michael Shcumacher; Nick Heidfeld; Nico Rosberg) vagy Sebestyénnek (ld. Sebastien Bourdais; Sebastian Vettel; Sebastien Buemi)
2. Anyatej helyett kapjon Red Bullt
3. Esetleg tanuljon meg gokartozni is...
Azért ez sem kutya:
"Kazuki Nakajima: Kazuki - Japán féréfinév, jelentése: "első az új generációból", "kellemes béke," or "az egyetlen ragyogó"
Aki ismeri a F1-et, tudja, miért írtam, pláne az utolsó két jelentést
-
Sanya595
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ha valaki "lábtörlő"-nek szerzödik és azért kapja a fizutt,az válalja is és 1-2 év múlva ne azzal dicsekedjen,hogy nem hagytak nyerni.Már 1000-szer kitárgyaltuk és mindenkinek más a véleménye,de szerintem már hagyjuk ezt a Bari témátt,mert kezd unalmas lenni.
Tudom,hogy ubi szezon van,de ez a téma már uncsi.
Minden esettre,most hogy nem lesz kers jövöre és a szabályok nagy része megmarad,szeretném még Kimitt ott látni a kocsiban,mert ugyan úgy mint L H mind a 2 pilotta nagyon tud,de szar kocsival nem tudnak csodát müvelni.Remélem jövöre mind a két pilotta harcolhatt a bajnoki cimért.A Brawn-tol meg egyáltalán nem félek jövöre nézve,mert az a fölény amitt dupla anyi idö alatt kifejlesztettek,az jövöre elveszik. -
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
De a szerelők azok Ayrton egykori szerelői.

-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Érdekes volt Bruno-t látni egy McLaren-ben...persze ez most nála teljesen más.
...de azért elgondolkodtatott egy röpke pillanatra hogy talán érdemes lenne a McLaren-nek egy próbát tennie vele. Nem vagyok nagy véleménnyel róla, sőt. De azért Kovalainen helyett kaphatna egy 2 éves szerződést.
Bár ha lehet akkor inkább Rosberg...ha még jönne egyáltalán
-
proof88
addikt
Tegyük fel, hogy valamiért mégis maradna jövőre Kimi a Ferrariban és Alonso a csapattársa lenne... ő jó hatással lenne rá? Alonso mindig a lehető legnagyobb tempót próbálja kihozni az autóból, és lehet, hogy rosszallná, hogy a csapattársa nem elég motivált.
Azt mondaná neki, hogy: "Kimi fiam, elég volt ebből, holnap szabadedzésen a körmödre nézek... ha jobb időt futsz, mint én, adok neked egy üveg ... ez legyen meglepetés, ha nyersz, a tiéd!"
Persze az is hozzátartozik, hogy Alonso a fiatalabb, szóval ez a "fiam...", ez érdekes...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Szép, szép, de rossz ember ül benne.

Érdekes, hogy mostanában a figyelem nem a versenyekre terelődik, hanem a háttérre, a verseny kevés embert izgat. Vajon Button is Villeneuve sorsára fog jutni?

-
hunnylander
őstag
-
Sanya595
senior tag
-
Oliverda
félisten
Dennis possible for FIA President – Chandhok
Ha ezt meghallja mózli akkor addig nem mondd le ameddig él.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Tudom, de ennek ellenére (ha jól emlékszem) az elmúlt 10 évben csak kétszer volt esős verseny. 99 és 2007
-
puttputt
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
"Meister Schumacher" szerintem is a legkiforrottabb pilóta volt... még Senna az, aki..., bár azok még más idők voltak.
Jó lenne újra versenyhelyzetben látni...
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
A Nürburgring 500m-mel van a tengerszint felett. Alapból előrejezés nélkül 50% az eső esélye, egyszerűen olyan az éghajlat/mikroklíma.
Az autosport.com F1 főoldalán már lassan két hete Nürburgringet mutatják (mindig 5 napra előre), ezzel:
meg ezzel:
le volt/van tudva az egész. 
Szóval ez majdnem olyan, mint Spa.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Én nem utálom RB-t,pedig MS fan vagyok.Örök második(voltak hihetetlen jó futamai amit megnyert),de nincs vele baj.Lehet mondani,hogy gyors volt,de nem biztos,hogy a más kocsiban az lett volna.
Amennyit meg keresett az F1-ben annyiért én örök vesztes lennék,nem hogy 2.
A brawn-meg utálják,mert Button-ra csinálnak mindent,még rossz taktikát is kap RB.Ha meg megelőzi F1 Buttont,akkor ESC Button lesz RB-ből
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért az még kicsit odébb van. Ötször megváltozhat addig az előrejelzés. Amúgy jó lenne már újra egy esős verseny.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Félreértettetek. Szövegértelmezés; 1-es.

Egyébként a Német Nagydíjra is hűvös/esős idő várható. Barrika megint elkalapálhatja Buttont, mert Prost2 túl finoman bánik a gumikkal, és ez nem mindig előnyös.
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Nekem nem kell bizonygatnod semmit. MS egy klasszis, minden idők egyik legjobb pilótája lehetett, szvsz. Rá épített a Ferrari, tiszta sor. Következésképpen RB sem a kutyaütő kategóriába tartozhat. Idén nem is egyszer verte (volna) el Buttont (akit ugye már egy Prost-stilusú szuperpilótaként jegyzenek
), csak hát szegén vonzza a bajt és Brawnnak se a szeme fénye. Valahogy, mindig az ő kuplingjának a mappingja van elhangolva, az ő váltójában rossz az áttételezés, de mégis ő kapja az 'elméletben gyorsabb' (
) 3-4 kiállásos taktikákat, szóval 'elméletben' verhetné is Buttont. 
-
törölt tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Szvsz Rubinho nem mehetett volna jobb helyre mint a Ferrari...a pénz itt másodlagos, azaz hogy mennyiért ment oda.
A McLaren-nél nem változtattak volna a felálláson, és a a Ferrari-nál volt lehetőség. Ezek a csapatok kecsegtettek a legtöbb lehetőséggel a futam vagy a végső győzelemre.
A jövőt nem láthatta..és végül is 4.-3.-2. azaz egy gond volt...ott volt MS.
..és ott is maradt egy jó ideig.Sztem ez tipikusan egy b'ssza meg karrier, mert ha..
Azt könyvet meg ha jól tudom nem jelentette meg, szal nála is tartom, hogy ha az F1-t még mindig az Autó-Motor-ból ismernénk meg a tévéből, akkor Rubinho-nak nagyságrendekkel kevesebb utálója lenne.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"De akkor MS csak egy középszer, mert néha még ki is kapott a nulla versenyzőtől, aki ott volt a sarkában és még előre is engedte."
Javaslom nézed meg azokat az éveket, ahol nem volt egyértelmű Ferrari dominancia. Azaz 2002, és 2004 kivételével az összeset.
-
Sanya595
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Ez mind rendben is lenne amitt irsz.De kérdem Én ha olyan szerzödése volt akkor utána mért kell a volt csapatátt besározni meg lehordani?Azt a szerzödést Ö irta alá és akkor pár évvel késöbb meg megy a sárdobálás meg,hogy nem hagytak nyerni szöveg.
Vicc az egész.Lehet jo pilota meg minden de Ö volt aki oda szerzödött és úgy ahogy!
Ezen nem változtatt a könyve meg a ferrari lejáratása. -
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
De mégis, muszáj leírnom

Szóval én aláírom, hogy nem lehetett vb. Kit érdekel? Ő önszántából írta alá az évente 2 milliárd forintnak megfelelő alapfizetésért. Nem a képességeivel van bajom, hanem az emberi tartásával (bár erről esetében nem beszélhetünk).
A másik meg az, hogy szégyellném magam, ha egy ilyen fórumon kellene valamelyikünknek bizonygatni Schumacher kvalitásait, főleg hogy ezt úgy kellene, hogy dícsérjük ezt a birkát. Ne viccelj már, ez már szánalmas lenne.
Ráadásul az ideírók közül vagytok kb 5-en, akik tényleg értetek valamit az F1-hez, de még részetekről is szörnyen nagyképűnek hangzana, ha egy hétszeres világbajnok és szinte minden lehetséges kategóriában rekordtartó legenda képességeit ti kezdenétek meghatározni, a többiekről nem is beszélve.Még egyszer, ha valaki nem értené: én sem határozom meg birka képességeit és nem is azzal van bajom, hanem azzal, hogy amíg kapta a milliárdokat (ft-ban értve), addig jó volt neki a 2-ik hely (pénzért eladta magát, tudjátok hogy hívják ezt a mesterséget), most hogy eljött onnan, most már minden baja van és ő mindenáron ki akar tálalni, hogy neki milyen szörnyű sorsa volt. Na, ezért féreg a szememben.

-
bambano
titán
válasz
Sanya595
üzenetére
Ez tényleg olyan, mint a foci. A fociban is van egy csomó ember, akinek a góllövés a feladata (mint M.S.nek) és van egy csomó ember, élükön a kapussal, akinek az ellenfél góljainak elhárítása a feladata. És ha azért vesznek fel egy pilótát a csapathoz, mert jól tesztel és jól tud a mérnökökkel fejleszteni, akkor az a pilóta lehet sikeres ember győzelmek nélkül is.
Sokszor volt, hogy rb lényegesen jobban ment, mint ms. Amikor beraktak a tesztelőkocsijába egy új fejlesztést és valamibe beletaláltak. Meg olyan is volt, amikor rosszabbul ment, mikor ez az új feljesztés mellé ment.
De meg lehet nézni a Tourt is, egy egész csapat világbajnoki szintű kerekes azért dolgozik, hogy az az egy nyerjen. Vízhordóknak titulálják őket. Attól, hogy nem ők nyernek, mert olyan a szerződésük, a munkájuk még fontos.
-
törölt tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Aztán te honnan mondod meg ekkora magabiztossággal hogy Brawn miért tartotta meg Rubinho-t?

Nem fordulhat elő hogy vannak olyan információk amiket veled nem közöltek...helyesebben mondva nem közölt a média? Teszem azt autófejlesztése, ill. az idei autó fejlesztésében végzett tavalyi munkája...netalántalán az autó beállítása. -
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Én sem szeretem Baritt,mint ahogy láttod is.
De soha nem voltam Ms fan és Ferrari sem!Söt 5 évig mint csapat a McLarenn-t részesitettem elönyben,de mint csapatt igazán kedvencem soha nem volt és most sincs.
Tehát Én nem ferraris-ként irtam,hogy mit tud felmutatni.Valszeg igazad van,hogy nem lehetett volna vb Ms mellett,de akkor meg mért maradt ott?Azért,hogy utolag szidhassa ökett? -
hunnylander
őstag
válasz
JJános
üzenetére
És most lehetősége van, hogy első számú legyen.

Tudjuk a 3-kiállásos a jó taktika (Jensont azért kapcsoltá le róla, mert szabotálni akarták), Vettel is hogy örült neki, mikor Webber kapta a csúnya lassú 2-kiállásos taktikát. Jobban 'örült' neki, mint Barrichello.
A véleményem erről a nagy Barrichello utálatról: OK Barri egy pocsék versenyző. De akkor MS csak egy középszer, mert néha még ki is kapott a nulla versenyzőtől, aki ott volt a sarkában és még előre is engedte.
There's a contract saying exactly what I must do, and I do it. No decision or modification. It's all written, black and white.Lefikázzátok, hogy MS mellett nem lett világbajnok? Lehetett e volna? Nem.
Véleményem szerint ez a nagy RB utálat (ami leginkább az egykori MS fanok között nyilvánul meg), abból a frusztrációból fakad, hogy milyen szerződése és munkássága volt a Ferrarinál, ami kisebbíti MS érdemeit. Tehát, ha lehordják RB-t a sárga földig, akkkor az olyan pocsék pilóta lesz, hogy MS önerőből győzhette le mindig. Valójában pedig ezáltal is MS érdemeit kisebbítik le. LOL. Inkább fényezniük kellene RB-t, hogy milyen jó pilóta.
És aki azt hiszi, hogy ezzel MS-t akartam fikázni, óriásit téved. Engem aztán marhára hidegen hagyott mindkét pilóta, mint ahogy a Ferrari is. Viszont amiket csináltak azt a Sportkódex 151/c-je alapján büntetni lehetett volna.
-
Sanya595
senior tag
válasz
üzenetére
Én sem ragozom tovább,mert felesleges.
De még egy kérdést hadd tegyek fel.Szerinted Brawn mért vette megint oda,ha a ferrarinál mindig csak második lehetett?Megmondom,azért mert Brawn elöre tudta,hogy Button mögé kell egy pilotta és mégegyszer leirom,hogy nem mellé,hanem MÖGÉ. -
Markgx10
őstag
válasz
madstunt
üzenetére
Nem
(sokkal erősebben akartam, csak eszembe jutott, hogy megint kapok valami ban-t
)De hagyjuk már a témát, a véleményem fenntartom, úgysem tud senki meggyőzni arról (és gondolom nem is akar), hogy egy gerinctelen senkit tiszteljek, a többi meg csak felesleges off-olás. Nem ez volt a mondandóm lényege, hanem az, hogy szívesebben látnám Webbert vagy Vettel a legelején, mint birkát. Mióta figyelemmel követem a formula-1-et (1984-től már írtam az eredményeket
) Azóta rajta kívül senkit nem utáltam, mert szinte minden sportembert tisztelek, de hát aki gyökér, az gyökér, azelőtt nem borulok térdre. És ezzel be is fejeztem a témát. 
-
törölt tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Szvsz nem ez a lényeg, bárkinek bármi véleménye lehet egy versenyzőről...szíve joga.
De nem kell ezeket ragozni...nem kedveli és kész. Ezzel még nem bánt meg senkit..
Rubinho sem véletlenül van ott ahol, aki ennyi évvel a háta mögött még a mezőnyben bír maradni annak csak van valami értéke, hiszen pénzbe kerül.
17 év és 279 verseny az nem kevés.
Volt jelentkező B. Senna személyében, aki nem kevés szponzori pénzt is hozott volna a nevén kivűl,...és mégis Brawn úgy döntött hogy kell neki Rubinho.
..és valszeg ért hozzá. -
JJános
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
Hát ez az!
Én már nem tudom mióta írogatom, hogy mit is tud felmutatni, Barika?
6 évig a Ferrariban 9 futamgyőzelem. Miközben VB 2. is volt!
Akkor hogy van ez? És minden sikertelenségét sunnyogó módon a Ferrarira, és Sumira köpködte. És ez az én szememben csak kisebbítette.
És most lehetősége van, hogy első számú legyen. És hamarosan jön a sunnyogás, és sárdobálás, és műbalhék, mert nem engedi a csapata, hogy győzzön?Csabee: Lonzi jön. De akkor ki megy? Talán Kimi az akit nem tudnák elképzelni Lonzi mellett.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Mit is ért el Barika?Nézd meg,hogy hány év alatt,hány futam gyözelme van.
Vagy bármi mást tud felmutattni?Tudod ez olyan mint a foci,ahol lehet,hogy jobb a másik csapat,attól még a golok döntik el a mecsett.Lehet Bari akármilyen tudásu a Te szemedben,csak azt mond meg,hogy mit tud felmutattni a pályafutása során? -
Peat;)
veterán
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Remélem már jövőre Massa helyére.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kár.. no mind1.. kíváncsi leszek a ReddBull vs Brawn harcra.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy, kösz a kérdést!
(Azt csak szabad

Szerencsére Dennis tisztában van vele, hogy ez a poszt nem neki való, Todt is önkritikát gyakorolhatna. Nem lehet olyan elnök aki szorosan köthető egy (nagy)csapathoz.