- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Kössz a linkekért!
Jól látom hogy Vettel a Silverstone előtti orral megy? Vagy legalábbis ahhoz nagyon hasonlóval.
-
Oliverda
félisten
A szabadedzésről tudna valaki adni stream elérhetőséget?
-
Oliverda
félisten
Raikkonen hints at Ferrari departure...
"If for some reason I am not at Ferrari next season I know I'll have a seat at another team in the paddock," he is quoted as saying by Britain's Daily Telegraph. "It's not a problem. Other teams want me."
-
Oliverda
félisten
Az F1 szépségvetélkedőjének két döntőse: [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #49888 üzenetére
Értem. Azért erre még később visszatérünk.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #49876 üzenetére
Mikor mondta ezt? Bő 2 éve? Azóta már sok minden történt.
Tényleg mi lesz akkor ha netán jövőre Alonso a Ferrari-hoz megy Raikkonen meg vissza a McLaren-hez? Melyik főellenségnek fogsz majd szurkolni inkább? A McLaren-nek vagy Alonso-nak?
Esetleg marad még Felipe...
-
Oliverda
félisten
válasz
#70869248 #49860 üzenetére
Na de ha netán valóban kifizetik Raikkonen-t és Alonso-t rakják a helyére akkor ő hova fog menni? Ralli? Vagy esetleg Toyota v. Renault? A McLaren-nél azért még mindig jobb esélyekkel indulhatna a győzelemért.
Amúgy azt még mindig nem zárnám ki hogy Rosberg hosszabbít, de akkor még mindig ott lesz Sutil mint opció.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #49857 üzenetére
Mármint Andrew Benson?
Nem bánnám ha visszamenne. Ez a piros nagyon rosszul áll neki.
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #49850 üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #49834 üzenetére
Ha nem lenne pénzük akkor már a versenyekre sem tudnának elmenni.
Itt inkább arról van szó hogy annyi pénzük biztosan nincs mint a Ferrari, McLaren, Renault, Toyota négyesnek, de szerintem még a Red Bull-nál is kisebb az idei költségvetésük.
-
Oliverda
félisten
Massa papája szívesen látná Alonsót a Ferrariban
...csak a fia nem.
-
Oliverda
félisten
válasz
wildrain #49821 üzenetére
"Ja, és akkor tegyük hozzá, hogy Webber autójával meg eddig minden okés, pedig szerintem azt is Newey tervezte..."
Mintha egyszer már Webber-nek is cserélnie kellett volna de lehet hogy rosszul emlékszek. Ugyanez volt a McLaren-nél is. Raikkonen autója szinte állandóan lehalt még Coulthard és Montoya alatt valamiért sokkal megbízhatóbban üzemelt a cucc.
-
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ #49817 üzenetére
Lehet hogy nem a motor lesz ott a ludas. Még a legmegbízhatóbb motort is tönkre lehet tenni ha nincs megfelelően hozzáhangolva az autó. Lehet abban valami hogy Newey motorgyilkos autókat tervez pl. ott volt a McLaren. Amióta eljött lényegesen megbízhatóak lettek.
Amúgy nem kizárt hogy mégis jobban járnának jövőre a Renault-val. Most aztán lesz majd mire hivatkozniuk ha a téli szünetben fejleszteni akarnak a motor megbízhatóságán (és teljesítményén).
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #49808 üzenetére
"Ez még Szombaton volt, tehát Vasárnap egy másik durrant el."
Egy régebbi. Tehát még 2 motorja van.
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #49799 üzenetére
Sosem lehet tudni. Lehet hogy jövőre egy fostaliga lesz a Brawn a Toyota meg top3.
Szerintem ha véletlenül Bari lesz a VB tuti elmegy mérgében.
-
Oliverda
félisten
válasz
Flashcash #49775 üzenetére
"Az RTL szakértője, Christian Danner szerint előfordulhat, hogy az Adrian Newey által tervezett autók kedvezőtlenül hatnak a motorok élettartamára, mivel a brit mérnök tervezte McLaren autókban is gyakran elfüstöltek az erőforrások."
Lehet benne valami szvsz. Nem emlékszek rá hogy a gyári Renault-nál előfordult hasonó az idén.
Webber alatt füstölt már el Renault motor az idén?
-
Oliverda
félisten
Grosjean leggyorsabb köre jobb volt mint Alonso-é.
-
Oliverda
félisten
válasz
#70869248 #49762 üzenetére
"ráadásul akár négy további kört is ráhúzhatott volna, ha szükséges."
Ez az amit már sosem tudunk meg. Mármint hogy igaz-e.
Meg azt sem hogy mi lett volna ha nem 6 hanem mondjuk 1-2 másodperc előnnyel jött volna vissza Bari elé. Na mindegy, erről már kár tovább elmélkedni.
-
Oliverda
félisten
"Nyilvánvaló volt, hogy nem voltunk annyira gyorsak a versenyen, mint kellett volna. Rubens hosszabb etapot ment, mint mi, ezért nagyobb előnyt akartunk összehozni"- kezdte a helyzet magyarázatát Whitmarsh. "Egy körrel többet akartunk, ezért hoztuk meg későn a döntést, és ezért nem voltak készen a gumik időben. Körülbelül 2 tizedet vesztettünk, de ez nem volt befolyással a verseny végeredményére."
2 tized?! Inkább 5 másodperc...
Hamilton a saját szemszögéből is lefestette a történteket: "Szóltak, hogy menjek be abban a körben (37. - a szerk.), és én azon is voltam, hogy bemegyek, már a fehér vonalon belül követtem az ívet, amikor rájöttek, hogy még van elég üzemanyag az autómban egy plusz körre, de akkor már túl késő volt. Nem mehettem vissza a pályára. A srácok pedig ezalatt arra számítottak, hogy csak a következő körben érkezek."
Tehát a pitwall-nál hibáztak.
Na sabaj, jó ez a 2. hely is meg az is hogy már csak karnyújtásnyira van a konstruktőri dobogó, és ha marad ez a lendület akkor talán Hamilton odaérhet a végén a 3. helyre is akár. Bari meg tényleg jól ment és nem hibázott, én nem sajnálom tőle a győzelmet mert nem hiszem hogy túl sok lehetősége lesz még a jövőben hasonlóra. Amúgy én sem bánnám ha inkább Bari lenne a VB. Valahogy stílszerűbb befejezés lenne figyelembe véve az ez évi kavarodásokat és balhékat.
Valencia meg monnyonle' a dög unalmas vonalvezetésével.
-
Oliverda
félisten
1. Hamilton
2. Kova
3. VettelSzerintem Vettel lenyomja Barit a rajtnál, Kimi pedig Button-t hagyja majd ott.
-
Oliverda
félisten
A GP2-t adják valahol?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #49568 üzenetére
Aha. Mondjuk azt nem igazán értem hogy pont Spa-ra és Monza-ra miért jobb a rövidebb tengelytáv. Azok elég gyors pályák...
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #49566 üzenetére
Ez érezhető is.
Hamilton autójára végül sikerült új első szárnyat gyártani?
Amúgy ez egy kissé ellentmondásos:
"Fejlesztések egész sorával érkeztünk ide, bár lehet, nincs elég darabszám belőlük. Van egy új első szárnyunk, amit Heikki autóján teszteltünk. Lewis autóján változtattunk a padlólemezen, rövidítettünk a tengelytávján, amitől sokat várunk a gyors pályákon, így Spában és az utána következő futamokon"
Akkor most nem Hamilton kapott új első szárnyat?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #49560 üzenetére
Én megelőlegezek neki egy 20. rajtpozíciót. Amúgy meg jön Fissi a helyére:[link]
Mondjuk az tény hogy ő jóval gyorsabb mint az öreg Luca.
Lesz Force India pole?
-
Oliverda
félisten
Sajtó: Jövőre Silverstone rendezheti az Európa Nagydíjat
Jó lenne. Silverstone-nak sokkal inkább helye van a naptárban.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #49511 üzenetére
Kössz!
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #49502 üzenetére
Erről van valahol fotó?
-
Oliverda
félisten
brownus merre jársz...?
-
Oliverda
félisten
válasz
#70869248 #49177 üzenetére
"azaz számomra tisztán látszik hogy 2006 második felére állt fel a Ferrari teljesen"
Honnan állt fel? A 2. helyről?
Esetleg csak az látszódhat tisztán hogy 2006 második felére sikerült megelőzniük a Renault-ot (mivel csak ők álltak előttük). Elsősorban a felfüggesztés botrány miatt.
"és még a VB-t is behúzhatta volna ha nincs Suzuka."
Vagy ha nincs Alonso-nál a rosszul felrakott kerék vagy a monza-i motorhiba. Vagy esetleg ha MS a Ferrari helyett egy ürrepülővel körözött volna...
"Természetesen idealizált körülmények között nincs müszaki probléma, nincs esőfutam..."
Meg nincs Forma1 sem.
-
Oliverda
félisten
válasz
#70869248 #49166 üzenetére
"a a versenyzők fej-fej mellett haladva közelednek az év vége felé."
Elég érdekesen értelmezed ezt a nyílt sisakos dolgot de ha nálad ezt jelenti akkor csak annyit mondok hogy 5 versennyel a vége előtt Alonso-nak csak 10 pontos előnye volt Schumacher-rel szemben...
"Az idény első felében 7 versenyt nyert a Renault, az idény második felében 7 versenyt nyert a Ferrari...."
Az évad kellős közepén pedig a Renault és a Ferrari is 3-3 versenyt nyert.
-
Oliverda
félisten
válasz
#70869248 #49162 üzenetére
Szerinted akkor mikor volt utoljára nyílt sisakos harc VB-ért?
Btw abban az évben Alonso-nál is befigyelt egy eléggé hasonló motorhiba Monza-ban, meg ugye ott volt a rosszul felrakott kerék a Hungaroringen, amit én szintén inkább a műszaki hiba kategóriába sorolnék.
Izé a nyilt sisakhoz meg még ennyit tennék hozzá: [link], [link], [link], [link], [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #49159 üzenetére
Ezt én már hetekkel ezelőtt mondtam. Elqrták hogy nem szerződtek le reális áron valamelyik szponzorral. Kicsit nagy volt az arcuk és most ennek a levét lefetyelik.
Peat;): Azt kell megnézni inkább szvsz hogy abban az évben melyik pilóta hibázott többet. Ez pedig bizony MS volt. [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #48957 üzenetére
Ha elnézik akkor korruptak ha nem akkor meg bunkók. Ez már csak ilyen.
A halántéka is kapott úgy látom. Azt hittem hogy "csak" a szeme felett tört be a koponyája.
-
Oliverda
félisten
Szövegértelmezés rúlz...ismét...
"Az augusztus elsején életbe lépett szabályváltozások nyomán Schumachernek elvileg elbírálás nélkül tízezer forintos büntetést kellene fizetni, de az egyhónapos türelmi idő miatt csak írásbeli figyelmeztetést kap, melyet kipostáznak majd neki."
Tehát nem kap pénzbüntetést csak figyelmeztetést. A kíséretért kell fizetnie de azt szerintem sehol sem kapta volna meg ingyen Némét- és Olaszországon kívül (talán).
-
Oliverda
félisten
válasz
AMD Power #48926 üzenetére
Miért lenne bulvár hülyeség? Az tény hogy év elején elég nagyot perecelt motorral és az is hogy elég nagy igénybevételnek van kitéve a nyaki izomzat az F1-ben.
"Azt be kell vallanom, hogy a nyakam becsípődött egy kicsit. Erre jobban oda kell figyelnem, mert az egészség a legfontosabb, ez egyértelmű egyezség volt a Ferrarival és persze a feleségemmel."
-
Oliverda
félisten
válasz
bambano #48887 üzenetére
"Olyan pilóta, aki elég gyors, mégha nem is mindig a leggyorsabb, tud csapatot építeni, tud tesztelni, megfelelő segítséget tud adni a fejlesztőmérnököknek és elég esze van ahhoz, hogy mindig jól válasszon csapatot, na ilyen jelenleg egy van."
Viccnek elmegy szvsz. Szerintem ebből azért nem egy van a jelenlegi mezőnyben... Pl. Alonso-ra ez biztosan ráillik, de még tudnék 1-2 nevet mellé.
"és elég esze van ahhoz, hogy mindig jól válasszon csapatot"
Na ehhez azért nem csak ész kell hanem egy kalap szerencse is.
-
Oliverda
félisten
válasz
Ace Ventura #48856 üzenetére
Hát Barival biztos nem.
Viszont ott van példának 2005 amin még Schumacher hírös teljesitménye sem segített sokat.
"Nem véletlenül forr az egész F1 világ!"
Valóban nem. Hisz hosszú évek során egybeforrasztották a nevét az F1-el. Amúgy amikor Prost kihagyta az 1992-es évet majd visszatért 93ban az is eléggé felkavarta az F1 világát.
"Mika is egy állat volt, Villeneuve is, annak idején Herbert, meg Frentzen is, de ha bárki visszajönne, nem lenne akkora ováció, mint most, hogy visszatért az adu ász."
Ez nyilvánvaló hisz egyiknek sincs 7 VB címe és egyik sem lett sosem kikiáltva adu ásznak. MS-t nagyon jól el lehet adni ez tény.
-
Oliverda
félisten
válasz
Ace Ventura #48852 üzenetére
Gondolom a Ferrari ebben az intervallumban rendre egy kalap kaka volt... 97-től egészen 2006-ig...
Sőt 2000 és 2004 között olyannyira gyenge volt hogy még Bari is nyert vele párszor.
Amúgy gyenge autóval senki sem lesz VB de még esélyes sem.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #48842 üzenetére
Miért? Mit szeretnél ezzel elérni? Hogy megváltozzon a személyes véleményem és hirtelen MS pósztereket ragasszak ki a falamra? Fogadd el hogy nekem ennyit jelent és nem többet. Most ha elkezdeném sorolni a neveket akkor kialakulna egy jó kis ostoba vita aminek semmi értelme nem lenne és ezen túl még kedvem sincs hozzá jelenleg. Megjegyzésként még talán annyit hogy sehol nem írtam azt hogy klasszis, netán extraklasszis, viszont azt feljebb már említettem hogy engem nem csak a számok érdekelnek hanem ami mögötte van, és maga a személyiség is. MS esetében az utóbbival van a legnagyobb gondom, de ezt is leírtam már fentebb.
-
Oliverda
félisten
válasz
wildrain #48834 üzenetére
Sehogy, de most nem rólam van szó. Illetve én nem is képzeltem és képzelem azt hogy ő olyan über "nagy" lenne. Számomra ő csak egy pilóta aki sokat nyert, sok pontot gyűjtött és ezek együttes hozományaként viszonylag sok címet is bezsebelt. Szerintem kicsit túl volt, van és lesz is értékelve. Persze mások szerint meg Hamilton van túlértékelve, sőt hallottam már olyan emberről is aki éppen Vettel-ről vagy Alonso-ról mondott hasonlót.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #48819 üzenetére
Ebből szerintem ki lehet következtetni. Na de nyilván úgyis az lesz hogyha nyer akkor mennybe emelik ha meg rosszabbul szerepel akkor meg majd lehet arra fogni hogy keveset tesztelt meg már régen versenyzett meg amúgy is csak 7 címet nyert.
"Inkább azt kellene megnézni, hogy az elmúlt 1 évben melyikük ült többet forma autóban."
Ugye nem arra akartál utalni hogy MS 15 éves F1es tevékenysége kevesebbet ér (még így majd 3 év elteltével is mint) Dzsémi elmúlt egy éves forma autós ténykedése? Meg ugye tavaly is tesztelte a Ferrari-t MS...
wildrain: Nem szeretnék most ebbe mélyebben belemenni ismét mert egyrészt már számtalanszor ki lett tárgyalva másrészt meg aztán még rám sütik a gyűlölködő megmondóember jelzőt.
Nekem a pályán mutatott, néhányszor a sportszerűség határát erősen feszegető viselkedése nem tetszett leginkább. Ennyit erről.
-
Oliverda
félisten
Ez a teszt hercehurca egy vicc. Tesztelhet a 2 évvel ezelőtti autóval meg ott lesz az egyenes vonalú teszt és a szimulátor illetve szerintem most a csapatnál mindenki körülötte fog ugrálni (ergo Raikkonen autója megint csak félig lesz majd összerakva
). Na meg eelvileg ő a legjobb, leggyorsabb számítógépagyú pilóta. Na most egy ilyennek szvsz elég kell hogy legyen 70-80 kör hogy összerázódjon az autóval. Erre ugye lesz pénteken 2x1.5 órája meg szombaton délelőtt egy teljes. Most megmutathatja hogy valóban annyira nagy-e mint amilyennek azt sokan képzelik.
Most hogy ott lesz minden versenyen (ráadásul mint csapattárs) én Raikkonen-nek megelőlegezek egy évad végéig tartó DNF-et.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #48737 üzenetére
Na de addigra már csak 2x lesz a szorzó...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #48733 üzenetére
Pl te is?
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #48694 üzenetére
Aztán majd ne csodálkozz ha verseny közben majd elkezd izzani a tetkód.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #48455 üzenetére
Nagyképű, gátlástalan Hamilton, fúj, fúj!!
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #48442 üzenetére
Mi lenne? Amúgy nem Mercedes szurkoló vagyok a McLaren meg addig lesz az F1-ben ameddig a Ferrari. Mondjuk a McLaren-nek is leginkább csak azért szurkolók mert Hamilton ül benne. Ő pedig még itt lesz legalább 10 évig szerintem. Ha meg egyszer elmegy majd jön más. Ez már csak így megy.
-
Oliverda
félisten
Nem vagy vicces amellett hogy még ökörségeket is írsz. Na de legalább ez összhangban van az avataroddal.
PazsitZ:
Mások nem tudnak olvasni vagy az indexen nőttek fel.
"Meglepett, mikor egyesek úgy jellemezték Michaelt, hogy egy arrogáns és egyáltalán nem kedves ember. Mikor tavaly Törökországban találkoztunk, akkor szánt arra időt, hogy váltsunk néhány szót. Ez nagy megtiszteltetés volt számomra."
Amúgy meg:
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Ace Ventura #48311 üzenetére
Valencia fekündi fog az F60-nak, Spa és Monza pedig a KERS miatt lehet jó. Még anno amikor a Renault-ból kivették a KERS-t Briattore azt nyilazkozta hogyha valahol megéri majd visszarakni akkor az ez a két pálya lesz. Bár mondjuk elvileg Briattore sz@rt sem ért az F1-hez tehát lehet hogy hülyeséget mondott.
-
Oliverda
félisten
Kíváncsi leszek hogy mi lesz ha bezsákol 2-3 győzelmt úgy hogy közben Raikkonen csak max. csak pár pontot zsákol. Azt hiszem hogy ebben az esetben az időközben MS szurkolóból átkonvertálódott Kimi szurkolóknak némi identitászavarral kell majd szembenézniük.
Mindenesetre érdekes lesz a szitu.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #48272 üzenetére
Nem hiszem hogy csak egy versenyre jön vissza. Illetve ha abból indulok ki hogy az előtte max. csak egyenes tesztet teljesítő Alguersuari kevesebbet hibázott az elmúlt versenyen mint a jóval tapasztaltabb Buemi... Vagy máris ennyire alábecsülöd?
Tavaly teszten még Raikkonen-t is verte ha jól emlékszek...
Amúgy a horvát tv nyomja az F1-et, anno 2004-ben ott láttam a Belga GP-t. Na ott pl elkalapálták a mestert pedig akkor még elég aktívan tolta.
-
Oliverda
félisten
Megtaláltam a full hírt.
Hamilton szívesen megmérkőzött volna SchumacherrelMostantól szerintem nagyon sokan fognak annak szurkolni hogy Massa a szezon további részére már inkább maradjon otthon.
-
Oliverda
félisten
A mester visszatér!!
VB címet már nem nyerhet így nem aggódok.
Ennek most bármilyen meglepő is de örülök, így legalább létrejöhet a Hamilton vs. Schumacher csata amire Hamilton annyira vágyot. Főleg most hogy a McLaren és a Ferrari eléggé egymás mellett van az erősorrendben.
Lewis Hamilton, aki jelenleg 22 éves újoncként vezeti a Forma-1-es világbajnokságot, azt sajnálja legjobban, hogy nem versenyezhetett a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ellen.
"Amikor hallottam, hogy visszavonul, azt mondtam magamban: 'A fenébe! Kérlek, Michael, csak maradj még egy szezonra, és nagyszerű versenyeink lesznek egymás ellen!'"Kérdés: Nem bánja, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ellen már nem versenyezhet? Mit gondol, Schumacher előtt, vagy mögötte lenne?
Hamilton: Remek volna, ha együtt versenyezhetnénk, de remélem, hogy akkor is előtte lennék. -
Oliverda
félisten
válasz
Integra #48155 üzenetére
Ez már szerintem egy eléggé kisarkított és ferdített vélemény de furcsa mód a Mercedes amellett hogy az F1-re herdálja a pénzt (évek óta viszonylag sikeresen) megcsinálja a kis 200mi euros beruházásait is. Mert jól működik a gépezet.
Amúgy remek példa a Williams akik 100 millából gyaláznak/tak meg gyári csapatokat. Mert egy jól felépített versenycsapat akik nem arra mennek hogy x éven belül ha törik ha szakad VB-t nyerjenek, és ha nem jön össze akkor szevasz. Megvan bennük a versenyszellem, a megfelelő infrastruktúra és elszántásg ami pl. szerintem sem a Honda-ban, sem BMW-ben és sem pedig a Toyota-ban nem volt vagy nincs meg. Ezért én ezen csapatok távozását nem tudom sajnálni. Szerintem ezek vajmi keveset adtak hozzá a sporthoz csapatként. A Minardi többet addott szvsz mint ezek összesen az elmúlt 5 évben.
Ez az én mit érzek etikusnak szöveg pedig szerintem nagyon rossz. Kezdhetnénk akkor sorolni hogy a mittudomén milyen sejk jachtjából hány zsíroskenyeret lehetne venni a belvárosban fetrengő hajléktalanoknak, de itt most nem erről van szó.
-
Oliverda
félisten
válasz
Integra #48145 üzenetére
Igen, csak némileg többen nézik mint mondjuk a WTCC-t. Tehát vívhatnak 1000x nagyobb csatákat bárhol ha az ezred annyi embert sem érdekel. Félreértés ne essék, én is kedvelem a WTCC-t és követem is amikor csak tudom de közel sincs akkora értéke egy ott szerzett címnek.
A BMW-ről pedig csak annyit hogy elvileg ők akkor is visszavonultak volna ha összejött volna a cím. Kaptak fixen 3 évet a dologra ami nem jött össze, és azt a véleményt teljesen osztom hogy így senki sem fog címet nyerni az F1-ben legyen bármennyire is vastag a pénztárcája.
"Az Autobild értesülései szerint a BMW-Sauber istálló is elhagyja a Formula-1-et, amennyiben sikerül bajnoki címet nyerniük. A korábbi Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck biztos abban, hogy Dieter Zetsche is fontolóra vette a kiszállást. "A bajnoki címnél többet nem érhetnek el a jövőben sem."
Atlantis:
"ez az F1 egy fos. A nagy gyártók nélkül meg mégúgyis az lesz."
Nem tudom hogy mióta követed figyelemmel az F1-et, de 10 éve még csak 1 teljesen gyári csapat volt az F1-ben az pedig a Ferrari. Ennek ellenére szerintem sokkal jobb versenyek voltak és jóval kevesebb politika.
-
Oliverda
félisten
válasz
Integra #48143 üzenetére
Jól. Én sem bánom a gyári csapatok kivonulását. Sokkal jobban tetszett az az F1 ahol még alig volt gyári csapat. A Toyota is mehet utánuk felőlem. Mint motorszállító viszont maradhatna a BMW is meg a Toyota is. Főleg hogy a fejlesztésekre jóformán alig kell már költeni és az évi legyártandó darabszám sem valami sok.
-
Oliverda
félisten
válasz
tuskooo #48138 üzenetére
Hát amilyen hibákat vétettek én annyira nem sajnálom őket. Tavaly hagyták elúszni a címet azzal hogy már inkább az idei évre koncentráltak. Aztán ott volt a KERS... ráadásul az idei autó baromi ronda lett...
Mondjuk a motor az elég megbízható. Bárcsak a Williams-es időkben tudtak volna ilyen megbízható motort összedobni...
-
Oliverda
félisten
Vajon mi lesz a BMW-vel? Gondolom motorszállítóként maradnak. A csapatot meg remélem hogy megveszi egy rátermett ember vagy csoport. Richards-nak pl. örülnék...
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #48001 üzenetére
Nem a benzincső miatt büntették meg hanem azért mert amikor kiengedték majdnem beleszállt oldalról az egyik Force India-ba.
-
Oliverda
félisten
Massa injury prompted Renault race ban - Brundle
"The reaction was different last year during the French Grand Prix when halfway into the race, one of the exhaust pipes on Kimi Raikkonen's Ferrari broke off. The pipe remained loosley attached, repetitively bouncing off the car.
Raikkonen was not called into the pits despite the apparent danger to other competitors, and the exhaust pipe eventually completely tore off when he attacked a curve. The Finn went on to finish second behind Massa." -
Oliverda
félisten
A Ferrari nem zárja ki Schumacher visszatérését
Na, visszatér a mester?
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #47962 üzenetére
Szerintem ez még akár meg is történhet ha elutasítják a Renault fellebbezését.
-
Oliverda
félisten
Köszönjük eldzsíí! (kóreai szutyok)
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #46996 üzenetére
80 körül. Itt is leégtél volna ne aggódj.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro