Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
Dízeles
aktív tag
fuss..Max Mosley fuss
#45500 ! -
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Berger nem jó, neki is Spanky hajlamai vannak,
és már most is Mosleynak adott igazat és szapulta a FOTA-t. -
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Most hallgattam az Eurosport-n a Mosley nyílatkozatát...hát ez vazze bukás volt.
Ő sem nevezte másként.
Nem is kertelt semmit, elmondta hogy a csapatok lermondatták....innen kezdve nem is szól bele az F1 ügyeibe míg hivatalosan is le nem köszön. ..és hogy reméli még tartogat neki jó dolgokat az élet vagy mi
-
törölt tag
hááát alapvetően nem örülök asszem.
Három dolgot érzek kiharcoltnak
-Mosley nem jelölteti magát, azaz más lesz az FIA elnöke.
-feltehetőleg nem lesz évenkénti szabályváltozás az autó/és a sorozat alapjait megrengetve
..mint pl. KERS és az éremrendszer megszületése-bevezetése és bukása.
-Nem lesz kétféle elbírálás, és technikai korlátozás.Azaz végül is a FOTA tervei valósultak meg,...de sajna ez már kevés lett nekem kicsit

..Szépen hangzott hogy olcsók lesznek a jegyek, más közvetítőcsatorna..izgalmas pályák...stb.
Ezeket sajnálom...sajnálom hogy végül is Bernie-n nem sikerült átlépni. -
Oliverda
félisten
Max Mosley: "Nem érzem magam vesztesnek. A csapatok megkapták a kért szabályzatot a kiesebb módosításokkal, így elérték a stabilitást, mi megkaptuk az új csapatokat és a költségcsökkentést. Ami engem illet, októberben egyébként is megszabadultak volna tőlem a csapatok, de azt nem ígérem, hogy az új elnök jobban fog tetszeni nekik."
Hát...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg Berger 4 prezident!
-
Qru
MODERÁTOR
2010-es nevezési lista: Link
mod:
Motion_Blur: Azért lesz költség csökkentés, 2 éven belül 1990-es évek szintjére csökkentik a kiadásokat.
-
Motion_Blur
félisten
Ez azt jelenti, hogy a 2010-es szabályok egy az egyben meg fognak egyezni az ideivel? Örülök, hogy nem szakad meg az F1, bár kíváncsi lettem volna egy FOTA által szervezett bajnokságra is. Reméljük hogy tényleg vége ennek a szarságnak..
-
Integra
titán
-
Templomegere
senior tag
VÉGRE VÉGE ENNEK A SZARAKODÁSNAK .... -
Gubro
senior tag
-
wildrain
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Gondoltam, hogy nem ismered az idei szabályokat, ugyanis ezt megváltoztatták már.
Idén ki lehet állni büntetés nélkül, de az SC tábla megjelenésétől a boxutca bejáratáig, vagy a célvonalig (ha az autó nem megy be a pitbe), nem lehet egy adott sebességnél gyorsabban haladni. Így nincs előzési pont, és nincs büntetés sem, mindenki jól jár. -
-
bdav
őstag
válasz
Integra
üzenetére
az a gond ezzel, hogy egy saját FOTA sorozat sem 0-ról újraírt szabályokkal indult volna, hanem a mostaniakkal vagy ennek kisebb változtatásaival. Egyébként kb. mindegy hogy mik a szabályok, csak az ne legyen ami mostanság divat h. minden évben valami teljesen más. Ha hagyják a mérnököket alkotni akkor úgyis kitalálnak valami okosságot (lásd pl. DDD)
-
proof88
addikt
kéne másik gumigyártó, hogy ne egyedül legyen a mostani és a pontrendszert is módosíthatnák kicsit, hogy a 20. helyről legyen értelme a 9. helyre is érkezni...
meg ugye ne akkor legyen Malajziában se a verseny, amikor szinte biztos, hogy jön a monszun -
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
A szakadás olyan, mint az ítélet napja. Csak elodázni lehet. Előbb-utóbb jön egy újabb hülyeség az FIA-tól, ami nem fog tetszeni a csapatoknak.

-
Csabee.
nagyúr
Az FIA és a FOTA megegyezett: egy világbajnokság lesz 2010-ben
Max Mosley távozása kell a jövő évi vb-hez
-
törölt tag
válasz
blazsey2
üzenetére
REmélem már a Ferkésok leszavaztak..
bár én nem vagyok az, de mivel azért szeretem a márkát, és tom hogy mekkora súlya van ebben a dologban a Ferrari-nak így nálam már megtörtént a támogatás. -
blazsey2
senior tag
Na ma talán útilaput kötnek Max talpa alá [link].
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez sok mindentől függ
...de a könnyű autók (pláne motorkerékpárblokkal) nem feltétlen esznek rengeteget.De sztem beszédesebb ez a hozszólás:
Barry Hope 2 years ago
We (GulfSport Racing) ran our brand new SR8, straight out of the box, in a support race with the A1 GP in Dubai. Without any setup or testing (we were busy running the other cars), our SR8 lapped easily in 1:59's. The FIA GTs had visited about 4 weeks earlier and the fastest lap was set by a $1m works Maserati MC12 in 1:57s. The SR8 cost about $120k. But you need a strong neck!szerk: egyébként meg kitöltötted már a válaszokat hogy megnyerhesd a jegyet Goodwood-ra?

-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az sr8 utcai autó: link
Egyébként meg egyáltalán nem Le Mans-i autó...arra gyártottak külön (P1 és P2-re is)...az idei Radical SR8LM(privat) P2-t törte meg az Aston P1-s autója igen csúnyán....van mögötte MC12-s Maserati-tól elkezdve igen sok autó, és a rekord nem gyenge..20mp.
A Radical szenved Le Mans-ban, mivel eredetileg könnyű váz+motorkerékpár blokk...mostanság SuperBike blokk. De Le Mans-ra más felfogásban igyekeztek autót összerakni, mivel a nagy egyenesek egyáltalán nem kedveznek a Radical-nak.
-
puttputt
őstag
-
hunnylander
őstag
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
hiába nem is szeretek,.. egy speciális pályán természetesen lehet erősorrend, bár a listán még nincs sr8-s Radical.
Én valóban csak azzal a ténnyel vitáznék hogy a leggyorsabb 'utcai' autó a Gumpert lenne. ...van pálya ahol egy időt megy egy Super7-nel.
A Caparo t1 már egy teljesen más tészta...az gyakorlatilag egy formula autó döbbenetes súly/lóerő aránnyal, azon kevés autó közé tartozik amelyek kevesebb mint 1 kg-t cipelnek lóerőnként..és még vezethetőek.
Na de a lényeg hogy a Radical sr8 is utcai autó, 20 milla..és van egy Nordschleife rekordja ami nem gyenge. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
b-type szerintem félreértette azt a hsz-emet. A leggyorsabb utcai kifejezésem csakis arra a showműsorra és arra a tesztpályára vonatkozott, semmi másra.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
b-type nem ezzel vitatkozott szvsz

-
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Hiába vitatkozol, a FXX nem utcai autó, a minősítése: "non-qualifying vehicle" Ott a megjegyzés is mellette: "not road legal". Ugyanannyira tették a Power Boardra az aktuális műsorban, mint a DBR9-et vagy a Caparo T1-et a maguk műsorában.
A Top Gearben bemutatott leggyorsabb "Power Lap"-pel rendelkező "road legal" utcai autó, amivel kimehetsz az utcára, még mindig a Gumpert Apollo. Már unalmas, hogy hanyadszorra kell elmondani.
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezzel nagyon erősen vitatkoznék

Ez az autó a legerősebb 'széria' autó lehet. De a leggyorsabb az sok mindentől füghet..Teszem azt pl. Nordschleife-n, a 'zöld pokolban' egy olyan közúti engedéllyel rendelkező sportautó vezeti a listát ami 20milla forintban. ....és 20mp-t ver a másodikra.
-www.fastestlaps.com/Nordschleife
Súly/LE arányban a legjobbak közé tartozik, de a súly nem csak gyorsulásnál számít hanem kanyarsebességben és legfőképpen fékezésnél...ahol a nagy teljesítmény már semmit sem számít.
így hiába a tenger lóerő, és a rengeteg pénz...nem feltétlen lesz a leggyorsabb. -
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez az egész lista egy szlovén újságírótól ered, ismereteim szerint, aztán szépen beszivárgott a komolyabb portálokra, mert miért ne, nem jellemzik hivatalosként, ez csak rumour.
Azt az FIA-nál is tudják, hogy nem lenne probláma 15-20 olyan helyszínt találni, ami elérhető (és nincs leszerződve kizárólagosan Bernievel). Ez a fiktív lista nem oszt nem szoroz, nyomásgyakorlás szempontjából.
De Spát és még sok más nagyon fájintos pályát nélkülöznie kellene néhány évig a FOTA szériának, amíg le nem járnak a szerződéseik, vagy csődbe nem jut az F1.
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A FOTA direkt kiszivárogtatott egy kamu versenynaptárat, hogy ezzel is nyomást gyakoroljon mózlira?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jelentkezőben nem lenne hiány, de az a versenynaptár fiktív kamu. Singapúr rajta se lehetne, és ezt meg is erősítették illetékesek. [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, de Laguna Seca meg Surfers Paradise még azért becsúszhatna valahogy.

-
hunnylander
őstag
válasz
madstunt
üzenetére
A Harriert is feltették oda az akkori adásban, attól az még "non-qualifying", mint az R24, a DBR9, a Caparo T1 és a Ferrari FXX.
Amikor a FXX-et feltették a listára (az aktuális adásban), de ott volt felette a Caparo T1 és a DBR9? Nem, kozmetikázott Ferrari reklám volt, ez óriási üzlet, a legnézettebb autós műsor.

Még mindig a Gumpert a leggyorsabb utcai, és kettő autó is veri az FXX-et a nem szabályos autók között.
-
Oliverda
félisten
Helsinki, Adelaide és az USA is szerepel a FOTA naptárában
Nem rossz pályák... Mondjuk Buenos Aires mint nyitóverseny szvsz nem a legjobb választás.
-
zed1983
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Akkor már lőttek a jövő évi normális vezetésnek is, ha megválasztják...
Ilyen hülye szabályokat...az egész Forma1 elveszti a karakterisztikáját ettől a barom Mosley-tól -
madstunt
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Jaja ezt én is olvastam és én egy szóval se mondtam hogy a leggyorsabb jármű a top gearben az fxx csak azt hogy miért nem kerülhetett fel a power boardra
-
hunnylander
őstag
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hehe
Nem, sajnos nem. Elárulom, esőben el sem jutok a pálya végéig, mert megunom, hogy minden kanyarban találkozom a fallal
Totál száraz volt a pálya - reméltem, hogy nem számoljátok ki a köröket
-; ez az egy hátránya van a modnak..., de ez nagy... Az eredmény viszont tényleg "élethű" lett, meg az erősorrend is. Az a befutó Barichelloval valóban elég szorosra sikeredett - utolsó kanyarban még ő... - izgalmas volt...
Motion: Ez a MS nem semmi

-
Xirtam
veterán
Látom a jövőt!
Mosley kap egy HEAD SHOOT-ot valami szurkoló gárdától!

-
Oliverda
félisten
Hogyan fog a Honda visszatérni...
Ez is érdekes...
-
madstunt
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
annyit mint ez
Amúgy meg mér ne lehetne a műsorban attól még hogy a power boardra nem kerülhet fel?
-
válasz
!Overdose!
üzenetére
Kitudja milyen befolyása van,így azon sem lepődnék meg ha megválasztanák

-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Így már fix, hogy megcsinálja a FOTA az új bajnokságot

-
!Overdose!
őstag
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, úgy ok.
-
Van a Renault kocsinál is gyorsabb F1 kocsi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
madstunt: FXX-re rá lehet szerelni az indexet és mehetne talán közútra,de nincs értelme
"Persze különben sincs kinek jelezni a kanyarodási szándékot,hiszen a kanyarodási szándék jelzése és kanyar túlhaladása,sikeres leküzdése között nem telik el idő"
Bazsó Gábor -
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
9FF? Nade melyik? A Carrera GT átirat egész jó alap lenne, meg persze a GT9 is

-
hunnylander
őstag
válasz
madstunt
üzenetére
Akkor az FXX mit keres ott?
A leggyorsabb "road legal" autó még mindig a Gumpert Apollo.
És a Caparo T1 meg 1 tizeddel veri az FXX idejét. Ha azt is Schumi vezette volna, lehet, hogy mégtöbb lenne. Érdekesség, hogy olyan fickó áll az autó tervezése mögött, akinek a McLaren F1-ben is benne volt a keze.

-
puttputt
őstag
Gyorsan lepörgettem a vasárnapi futamot F12009-en... véletlen, csaknem "valós" lista született a végére... ("Vettel voltam"; a befutó kicsit szorosabb lett
)
[link] -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a Porsche is csak egyenesben lehet gyorsabb.Súlyelosztás(farmotor)és aerodinamikailag nem lehet jobb az FXX-nél.DE ez csak találgatás
-
menin
tag
-
Xirtam
veterán
Amúgy megsúgom hogy aki FXX-et vesz! Annak kötelező bajnokságon részt vennie vele!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és már most is Mosleynak adott igazat és szapulta a FOTA-t.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VÉGRE VÉGE ENNEK A SZARAKODÁSNAK ....