- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Raikkönen szerint a McLaren erősebb a Ferrarinál
Ezt már szeretem. Remélem ma LH hozza pole-t "nekem" holnapra.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #22093 üzenetére
-
bdav
őstag
válasz
mefistofeles #22093 üzenetére
egyelőre a nap legjobb idejét Hamilton mente. igaz gyanús hogy a renaultok közel vannak hozzá.
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #22092 üzenetére
Mi ez a nyomatékszabályzó? Valamiről lemaradtam? Any more info?
mod: jaaa, közben leesett, hogy valószínűleg a kormány mögötti kallantyúkra gondolsz. Sztem az kicsit túl lett lihegve.
-
Kicsit ide, kicsit oda.....
Szóval hunnylander elbizakododttsága egyenlőre megalapozatlan, várjuk meg, minimum az időmérőt.
Hamilton fiatal kora és sikerei ellenére sem nagyképű (szerintem), de van még mit finomítania......
Az olasz fanoknak pedig azért elgondolkodtató, hogy ha tényleg annyira imátkoznak a melegért. Egy ekkora csapatnak nem szabadna az időjárásban mankót keresni. -
7Heads Drago
veterán
A Mclaren az új nyomaték szabályzóval fogott nagyott, de tartok tőle ezt már a többi csapatnál lázasan csinálják.
A következő versenyen nem csodálkoznák, ha lenne másik autóban is. -
vagamo
őstag
Ne csináljátok mááá! Nem szeretném, hogy a futam előtt bezárják a topikot!
-
copin
őstag
szinte csak a kismaci integet állandóan nekem...
Most hogy szólsz...
Végülis ez egy fórum, miért ne dumálhatná ki magát itt bárki?
Ha gáz, akkor nem kell rá reagálni és kész. Velem is ezt csinálják itt, ezért ritkábban jövök ide, bár máshol nem fórumozok f1 témában, de nincs hiányom amig a Ferrari nem szerződteti le Lonzit, akkor lehet hogy tele szemetelem ezt a topikot örömömben, úgy hogy az integető macit észre se veszitek. -
7Heads Drago
veterán
De most mindenki elhiszi azt, hogy délutánra a Ferkák lassultak?
Általában (ha csak nem romlik az időjárás) javulnak az autók beállításai és nem romlanak. A ferrarinál mindig is ezt játszották.
Na majd meglátjuk az időmérőt. Addig nem láttunk semmit a tényleges erőviszonyokról. -
venember83
nagyúr
Személyeskedéssel semmire sem megyünk, mondjuk ezzel a topikkal sem. Hunny élvezi a helyzetet, a ferrarisok meg hallgatnak, ennyi. Az egész F1 érdektelenségbe fullad s ez nagyban köszönhető az előzések hiányának, a veszély kiirtásának, másról kell csámcsogni. Az meg unalmas. Ennyi.
-
Oczu
senior tag
válasz
hunnylander #22081 üzenetére
Azért nem írnak a Ferrari drukkerek, mert te azonnal két hsz-sal tiprod a topicot,
Ebben az egy mondatban és
Talán most kellene elgondolkodnod azon, hogy normális arcok miért írnak ide ritkábban.
Legtöbbször a kevesebb-, több. És ebben a topikban te vagy a sok. A nagyon sok.ebben a hsz-ban minden benne van
Igazán sajnálom, ha nem érted......én csak olvasója vagyok a topic-nak, de lassan én is kitörlöm a jobb oldalról, mert szinte csak a kismaci integet állandóan nekem...látom, azért minden F1 oldalon kiéled magad
Témát becsukom "okosabb -szamár" definíció érvénybe lép
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22064 üzenetére
igy van (legalábbis a köridő), meglehet nézni pl monacot amit mentek cs1 azt hozták az időmérőn
nézd meg a török p1, p2 ott lassultak du. aztán meglett a pole, leggyorsabb kör és a győzelem is
nem vok bennfentes ellenben ezt lehet tudni
volt olyan h Kimi a pénteki beállitásától elmozdult szombaton és a rossz irányba ergo akkor már pénteken megvolt; a beállitás az marad, de kikell dolgozni a stratégiát, gumikról kellenek az adatok stb;
nem a q2 hanem a q3 az időmérőn már nem módósitanak -
pH érték
aktív tag
válasz
7Heads Drago #22078 üzenetére
Na pont így vagyok ezzel én is.
-
hunnylander
őstag
Az a 90% legyen szives az ot erdeklo kontravelemenyekkel es temakkal eloallni, ne csak kussoljon es szemelyeskedjen!
Nem fogok a ket szep szemedert a te kedvenceiddel foglalkozni. Mindenki az ot erdeklo temakkal foglalkozik, tessek, a topik konyorog, hogy megtoltsetek a ti szineitekkel (ez nem az en feladatom), ne csak szemelyeskedni bujjatok elo.
-
soulcube
aktív tag
Miért volt gyengébb a délutáni edzésen a Ferrari ?
Arra gondolok, hogy a szuperlágy gumit nem tudták felmelegíteni az első körben emiatt nem tapadt, aztán a gyorskörön meg már szemcsésedett. Tévednék ? -
hunnylander
őstag
Mar lealltam a Mc****n temaval, ami ertheto okokbol zavarja a tobbseget, teged is beleertve.
Normalis arcok, relative, hogy kik azok.
Es, ha toleransabbak lennetek, eszrevehetnetek, hogy a Mekis temaval is allandoan erintem a Ferrari temat. Ki idezte a Ferrari nyilatkozatokat pl.? A Mekirol sem szoktam a Ferrari kizarasaval beszelni, mert nem is lehet.
Ertem en, hogy mi frusztral itt sokakat.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #21986 üzenetére
Én nem írtam semmit a cikkről. Eddig.
De ha már megkértél: Valamit nyilatkozott Hamilton, amit ha ki is forgatttak egy kicsit az újságírók nyilván nem teljesen hazugság.
Angolul pedig annyit tudok, amennyi a netezéshez feltétlen szükséges. De gondolom te se tudsz arabul és nem is igazán bánt ez téged, mint engem se.
Ha ez bulvár akkor nagyon sok oldalra felesleges ráklikkelni. Akár be is lehetne zárni az oldalt.
Az én szememben Hamilton akkor is egy kis nyálas tacskó Schumi, Kimi, Alonso mellet. És ezt nem csak a nyilatkozatai alapján mondom, hanem a vezetésben elkövetett bakijai alapján is. De ezzel együtt is egy nagyon jó versenyző lehet majd egyszer. Ha pedig felhagyna evvel a túl pörgéssel, nagyképűséggel akkor neki is lenne akkora népszerűsége mint Schuminak. De majd tudja ő ezt.
És sok szerencsét Haminak a hétvégére. -
Oczu
senior tag
válasz
hunnylander #22075 üzenetére
Látom, így nem érted a célzásokat.....másképp írom akkor, hogy megértsd:
A hozzászólók 90%-a nem kíváncsi a véleményedre, nem esett még le Neked? A topic címe:
FORMULA-1 2008
amiben jelen pillanatban 10 remek csapat tevékenykedik, nemcsak egy
Azért nem írnak a Ferrari drukkerek, mert te azonnal két hsz-sal tiprod a topicot,
Csatlakozom aesir -hez, nagyon igaza van
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #22075 üzenetére
Talán most kellene elgondolkodnod azon, hogy normális arcok miért írnak ide ritkábban.
Legtöbbször a kevesebb-, több. És ebben a topikban te vagy a sok. A nagyon sok. -
hunnylander
őstag
Javarészt kitalációkra, találgatásokra építesz
Negativ.
a tényeket pedig mindenki ismeri
Negativ.
Letagadom, hogy a szomszéd városban laksz
Kicsit sok a McLaren a topikban? Tehetek en arrol, hogy a Ferrari tobbseg melyen hallgat, es nem nyom el? Tehetek en arrol, hogy a McLaren jol all?
-
Oczu
senior tag
válasz
hunnylander #22072 üzenetére
Ebben azért nincs teljesen igazad..Duplájával nyomod a Meki fan- Ferrari ellenes dumádat. Hidd el, mindenki jobban járna, ha pihiznél kicsit, vagy legalább csak az ötödét írnád a mondandódnak, azt is 1 hsz-on belül. Javarészt kitalációkra, találgatásokra építesz, a tényeket pedig mindenki ismeri, aki odafigyel a Forma 1-re.
Letagadom, hogy a szomszéd városban laksz
-
pH érték
aktív tag
válasz
Nem hiszem, hogy az ilyen hétvégi finomítgatásokkal már nagyot tudna javítani bármelyik csapat is.
-
PazsitZ
addikt
válasz
persze te bennfentes vagy a Ferrarinal
Csak ezt ne írtad volna -
Pá
addikt
válasz
hunnylander #22021 üzenetére
Köszi, de sajna többet már nem volt időm idenézni. Közben meg hazaértem és itthonról már simán bejön.
Sajnos egyelőre a meki jobbnak tűnik. Kovalainen nagyon egyenletesen ment a második edzésen. De annyira azért talán nem vészes a helyzet, mint az elmúlt futamon, szóval még bármi lehet.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Ha nem lesz meg a verseny tempó, akkor még maga Schumacher sem segíthet.
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #22062 üzenetére
komolyan hányok az ilyen csontig nyalóktól..
itt ül és telehányja a topicot azzal amit amúgy lát mindenki és nem győzi várni hogy valaki válaszoljon, hogy újra rá nyomja hogy a mekláren..
komolyan én már csak rosszindulatból is ellenük szurkolok, hogy bukjon az ilyenje és utána magyarázza..... -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #22062 üzenetére
Azt nem lehet elkiabalni, hogy kopirozhato e, az vilagos, mint a vakablak.
-
hunnylander
őstag
Ja ok olyan ugyesek a delelotti koszos aszfalton, hogy mar ott megvan a vegleges idomerobeallitas.
Benzinmennyisegtul es programtol fuggetlenul tudniuk kell fejlodni delelottrol delutanra. Ha teljesen elszeparaljak a ketfele programot, azzal el is asnak magukat.
Nade persze te bennfentes vagy a Ferrarinal, ezert velem ellentetben te pontosan tudod a programjukat.
Kimi meg szombatra sem szokta megtalalni a legjobb beallitasait, nemhogy pentek delelottre. Arrol nem beszelve, hogy a Q3 idomero beallitas az egyben a versenybeallitas is, ezert nem lehet teljesen elvalasztani oket, vagy arra akarsz celozni, hogy a Ferrari egesz delelotti munkaja Q2 setup?
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22059 üzenetére
nem pont ez az h hatalmasat fejlödtek avval h ugyan olyan gyorsak voltak mivel de. a Ferrari mindig az időmérőre gyakorol mig du. a versenyre
az előző hszemben azért irtam azt amit mert te a fent emlitetről nem tudván feleslegesen okoskodtál avval h nem nagyon sikerült előre lépniük
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #22061 üzenetére
Remélem elkiabálod!
-
pH érték
aktív tag
1 1 Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:20.919 29
2 4 Heikki Kovalainen Renault 1:21.283 0.364 39
3 2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:21.338 0.419 32
4 16 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:21.485 0.566 40
5 9 Nick Heidfeld BMW 1:21.517 0.598 37
6 6 Kimi Räikkönen Ferrari 1:21.589 0.670 29
7 5 Felipe Massa Ferrari 1:21.620 0.701 292007 du
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #22055 üzenetére
romlott, nem ment 1:21 alá du a Ferrari, maradjunk a tényeknél
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #22055 üzenetére
Most azért nem olyan látványos a különbség mint a német pályán. Lehet azért még reménykedni.
-
hunnylander
őstag
válasz
pH érték #22054 üzenetére
A delelotti edzest a McLaren 'ellazsalta' es kesobb kezdte rivalisanal, mert felesleges volt kapkodnia, mivel a palya tiszta kosz volt.
A delutani edzesen a Meki tovabb tudott javulni a setuppal, mig a Ferrari kevesbe, maradt ahol volt. Ugy tunik, tobb tizedes technikai elonye van a McLarennek, bar ha ugyesek ennyit meg behozhatna a Ferrari az idomeroig, de a Meki is hagyomanyosan szokott fejlodni pusztan az elso nap utani telemetria elemzessel. Ha Lewis hozza a megszokott versenytempojat, setagalopp lesz neki a futamgyozelem.
-
pH érték
aktív tag
A délutáni edzést a Mclaren "nyerte", a délelőttit a Ferrari. Úgy is az időmérő és a verseny a lényeg.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #22050 üzenetére
Tenymegallapitas volt: a McLewis jelenleg minden palyan es mindenfele idojarasi viszony mellett jo.
-
ronaldo
őstag
válasz
venember83 #22050 üzenetére
De csak most.
-
Integra
titán
na most nézem az eredményeket
jók vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!! -
venember83
nagyúr
Valaki elszállt kicsit...
-
hunnylander
őstag
válasz
ronaldo #22047 üzenetére
air 31 °C, track 33 °C, cloudy, then sunny (Ferrari sajtokozlemeny)
Idealis versenykorulmenyek. Ennel javareszt csak huvosebb versenyek varnak rank a szezon hatralevo reszeben. Egy jo autonak minden korulmenynel jonak kell lennie, a pilotanak is. Nem jo nektek az eso, nem jo nektek a huvos, nem jo a meleg ido? Negyven fok, olvado aszfalttal? Talan megmentene a csufos veresegtol, de a jelenlegi Meki mindenutt jo es kivalo a fek es motorhutese, a Meki nincs berezelve a kanikulatol sem. Az feljavult aeroja miatt mar a gumit sem fogyasztja jelentosen jobban.
-
hunnylander
őstag
Felipe Massa: "Nehéz lenne megmondani, hogy pontosan hol állunk a vetélytársakhoz képest, de tény, hogy gyorsak. A lágyabb gumikeverékekkel nem voltam megelégedve, míg a keményebbel jobban boldogultam. Ahogyan azt megszokhattuk, a Hungaroringen mindig nehéz megítélni az abroncsokat az első nap után, mivel szemcsésednek és a pályaviszonyok is folyamatosan változnak. Tudjuk, hogy milyen irányba kell elindulnunk, hogy jó eredményt érjünk el. Nem lesz könnyű dolgunk, de bizakodó vagyok."
Kimi Räikkönen: "A különböző beállításokon dolgoztunk és kipróbáltam az új motorborítást is, de nehéz lenne részletes elemzésbe kezdeni. Az autóm menettulajdonságaival elégedett vagyok, és bár a vetélytársak kicsivel gyorsabbnak tűnnek, nem olyan rossz a helyzet. Azt soha nem tudhatjuk, hogy ki mennyi üzemanyaggal indult. Még van tér a javításra."
-
ronaldo
őstag
válasz
Peat;) #22044 üzenetére
1st Friday practice session underway. Air temperature at 25 degrees and track temperature at 29 degrees.
The 2nd Friday practice session is underway. Air temperature is at 28 degrees while track temperature is at 31 degrees.
Tehát konkrétan "hideg" az aszfalt. Pedig a második tréning 14.00kor kezdődött, tehát annál melegebb nem nagyon van.
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Lewis velt versenytempo-atlaga: 1:21.257
Massa velt versenytempo-atlaga: 1:21.731
-
[CS]Blade2
addikt
A lágyabbik gumi lósz*r, 3 kör alatt kb. simára koptak...
A versenyre egyértelmű lesz a keményebb dominanciája. -
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #22031 üzenetére
okádék mindkettő
-
ronaldo
őstag
Kimi a végén azért 1 ezredet adott Massának.
modba már nem fért
soulcube: A Ferrarik nem jók hidegben. Az elmúlt 5 futamból pedig 6 ilyen volt
(meg ez is ilyen lesz)
-
helkis
veterán
mekkorát ment Nelsinho!
-
soulcube
aktív tag
1. Hamilton (1:20:554)
A Ferrarik nem jók szuperlágyon. -
Peat;)
veterán
Renault-k egy körön nagyon jók. Versenytávon meg nem
-
ronaldo
őstag
Na mindjárt vége. hamilton az első, szuperlágyon. Mondjuk csak 44 ezreddel volt gyorsabb vele, mint a lágyon.
Még 4 perc.
A mclarennek meg megint giga mákja van kinézőben, ha megint ilyen 20 fokok lesznek...
-
soulcube
aktív tag
És ismét csak szegény Vettel...
Már megint megadta magát a kocsija.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #22031 üzenetére
Oldalról szép. Nekem már a Bmw is bejött. Honda az nem.
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #22028 üzenetére
Ezért nem értem, hogy a Mclaren miért nem haszálja. Vagyis csak gondolom. Mert ugye ami pl egy Ferrarinal előnyös lehet, egy másiknál nem biztos, hogy jó.
-
laci666
senior tag
Elég ocsmány lett a Mekinek az orrán az a két szarv szerűség.
-
hunnylander
őstag
Heikki, Lewis: Dumbo-ful
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #22026 üzenetére
Mondjuk van olyan amit a pilóta már nem érez, pl. 1 km/h-val gyorsabb stb.
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10 #22022 üzenetére
Csak, hogy ne kelljen keresgelned:
Fernando Alonso: I tested it and I found no difference when I tested it. We keep it on the car because according to the wind tunnel it's a little bit better - the numbers - but no big change in terms of driver feeling.Heikki Kovalainen: I haven't tested it but we tried it in Hockenheim, I think Lewis tried it, and again, I feel we didn't really feel a difference, so that's why we haven't run it since then.
Szoval, ha azt gondolod, hogy pusztan az uszony majd megnyeri a futamot a Ferrarinak, hiu abrandokat szovogetsz. A jo beallitasok es a kivalo pilotateljesitmeny fogja megnyerni a futamot.
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10 #22022 üzenetére
Akkor, javaslom olvasd el a tegnapi sajtotajekoztato teljes anyagat, es aztan okoskodj. Amit mondtam, azt a pilotak mondtak tegnak a shark-fin-rol.
Szoval, okosabb maradtal volna, ha nem kotsz belem. Nekem te nem vagy intellektualis ellenfel, foleg nem F1 technikaban.
A shark-fin azert van fennt mert nem art, es a szelcsatorna/matekolas nemi hatekonysagot tulajdonit nekik, de ezt a pilotak altali teszteles nem erositi meg. De ezt mar elmondtam tegnap.
-
brownus
veterán
válasz
Drizzt #22023 üzenetére
nem, csak itt: 12 perc múlva (2kor)
-
Drizzt
nagyúr
Szabadedzés, vagy ma valmi lesz már valahol a tv-ben?
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #22020 üzenetére
Még szerencse, hogy te okos vagy, viszont a Formula-1-es csapatok teljesen hülyék.
Én kedvellek, de néha akkora ökörségeket írsz, hogy hihetetlen
-
pH érték
aktív tag
A Mekik miért nem használják a cápauszonyt?
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #22017 üzenetére
Köszi.
Sajnos most melóhelyről ha megfeszülk sem tudom megnyitni. Most még úgy sem engedi, ahogy a multkor végül sikerült. -
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
OK, meg nincsenek fenn.
Az elso benyomasaim az elso szabadedzes alapjan. Varakozasaimnak megfeleloen szoros kuzdelem varhato a ket rivalis kozott. A McLaren kicsit kenyelmesebben kezdte a delelotti munkat es ahogy figyeltem, Lewis szokas szerint egy szett gumival gyakorolt, a hosszutavu gumikopast vizsgalando. Massa PR kor (kolcson kenyer visszajar egyeseknek).
-
hossszú
őstag
válasz
[CS]Blade2 #22011 üzenetére
Vasárnapra is kiegyeznék ezzel az eredménnyel
-
Pá
addikt
Majd ha meglesznek légyszi linkelje valaki a pdf-es időket. Most sajna sok a munka és nem tudom nézni az edzést.
-
soulcube
aktív tag
Ferrari első sor, McLaren második sor.
1. Massa (1:20:981)
-
c.zsolti
őstag
Hmm...
Kimi autóján nincs cápa uszony.
-
soulcube
aktív tag
Szegény Vettel már a boxban füstölt az autója...
-
[CS]Blade2
addikt
Itt esik az eső, vizes edzés lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest