- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
zolynet
veterán
Rosberg szép előzés volt
csak így tovább ... néddmá a szemfüles Fisi -
Jadro
veterán
Rajkó de jól kapta el.
-
Csabee.
nagyúr
Massa ügyes volt
megelőzte Buttont..
-
SzalaiG
addikt
Start!
-
Sanya595
senior tag
Már kedz ez a gyökér Palik.Mi budapesten vagyunk.
RAI P5
-
Csabee.
nagyúr
Palik féle poén: " Mi Budapesten vagyunk Gyula, Button van Silverstone-ban" ...
nah nézzük a rajtot! -
shteer
titán
van palik rulz
-
Csabee.
nagyúr
jó szurkolást mindenkinek!
Redbull kettős győzelem esetleg?
megszólalt palik.. de utálom
-
blazsey2
senior tag
Go Kimi!
-
Jadro
veterán
No lássuk a mai menetet! Jó szurkolást!
-
vwpolopg
őstag
Nah, csak találtam egy RTL streamet, aki magyarul szeretné gép előtt: [link]
-
puttputt
őstag
Hami hogy bíztatta Buttont...:
"Nézd, mennyien vannak itt és neked szurkolnak"; "Jól fogsz menni"Játék-kérdés (TV-s) az előbbi, angol közvetítésben: "Mit jelent a FOTA?" Kár, hogy nem lehet bejelölni: "Bajt..."
Amúgy, egy jó kis órát lehet nyerni... -
Nunder
őstag
Jó szórakozást!
Hajrá Ferrari!
-
Xirtam
veterán
Mindenkinek jó futam nézést!
Go Massa!
-
puttputt
őstag
"Fantasztikus" nyelvi zsongás: [link]
(A kép legalább jó...) Szóljon, aki érti
Amúgy, valakinek jelszava az RTL-es streamhez?
-
copin
őstag
Nem hinném hogy esni fog. Viszont elég hideg van.
-
Dízeles
aktív tag
Üdv
Befutó tipp: 1.Vettel
2.Bari
3.Massa
Még 1h5min -
MPowerPH
félisten
válasz
Nowhereman #45169 üzenetére
Jah, persze. Bár megmondták, hogy a DFD -hoz át kell tervezni a kocsit, azért is elhúzódik kicsit az alkalmazása. Igaz előbb flrakták, de az autó csak most öltött rá formát.
Amúgy versenyen kiderül, mert ha a Brawn felmelegíti a gumikat, és Vettel még így is tartani tudja őket, akkor jelenthető ki igazán, hogy az RBR beérte a Brawn autókat. Annyi azért biztos, hogy sokat gyorsultak hála a fejlesztéseknek, elsősorban magukhoz mérten. -
LA_COSTE
senior tag
válasz
hunnylander #45133 üzenetére
Nem a magyar közetítést néztem, és nem hiszek ezeknek az alakoknak.
Button első helyben hiszek én is, és meg is érdemelné a srác, nagyon sokat dolgozott érte! -
Csabee.
nagyúr
válasz
Nunder #45167 üzenetére
előző futamon is első volt Vettel.... még sem lett első
mert hibázott egy picit Button meg nem! most sem jelent sokato hogy első helyről indul!
Lehet barichello megint elrontja a rajtot..
és hátracsúszik, és akkor a két RedBull lesz az Élen!
hozzá kell tenni azt is hogy Vettel autója nehéz.. tehát könnyen előfordulhat hogy ha Barichello jól rajtol akkor utána lefogja tudni őt előzni... Verseny körülmények között a Brawn nem rossz, és Barichello elég tapasztalt ahhoz hogy behúzza a győzelmet is akár.
-
Nunder
őstag
-
DopeBob
addikt
Ha Button nyerne, akkor lenne izgalmas a verseny
6. helyről rajtolva, az szép lenne
-
SzalaiG
addikt
Most végre van rá esély, h nem Button nyer. Végre!
Valaki nyomja már le néha ezt a Buttont. Örülnék egy Webber vagy Bari győzelemnek. Olyannak aki még nem nyert idén.
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #45157 üzenetére
Ha már btcc:
[link] -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #45157 üzenetére
2 BMW darál.
Asszem futam után átmentem volna mutogatni én is.
Így is van, pont ezt csináltam volna én is.
-
JJános
addikt
Úgy néz ki lesz online futam közvetítés. [rtl klub]
-
Bocaa
senior tag
szerintem:
1.Webber
2.Bari
3Vettel -
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #45156 üzenetére
Ezzel azért várd meg a köv. futamot. Gondolj csak Törökországra. IM -en Vettel Button -al karöltve ment. Aztán futamon Button, ahogy üzemi hőfokra kerültek a gumik, nagyon megverte. És az utcsó etapot elspórolta, még így is meg lett.
Biztos közelebb került az RBR, de most a körülmények miatt vannak ekkora előnyben.
De ezt nem kell sajnálni, Button már uncsi volt. -
Motion_Blur
félisten
Nézzünk inkább BTCC-t
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45153 üzenetére
Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani az aszfalthőmérsékletnek. Vettel Bahreinben is esélyes volt a győzelemre, csak több dolgot is elrontott (rajt, beragadás).
Hamilton egy tegnapi Q&A-ban 5 tizedre minősítette az RBR új javítócsomagját. Mivel ugyanezen interjúban említette, hogy ő legalább ugyanannyit kérdez a mérnökeitől (akik ugye analizálják és minősítik a rivális többi autó tempóját viszonyításképp), mint azok tőle, ezt az értéket nem az ujjából szopta ki, hanem a mérnökei mondták neki.
Én se mondanám kisebbnek. Ütös csomag és nagyon jelentős, új orr, új, motorborítás, új hátsó szárny, új diffúzor. Ha ennyiből nem kapar össze egy csapat 4-5 tizedet, valamit rosszul csinált.
-
PazsitZ
addikt
Webbernek kellene egy jó rajt, amire azért lehet esélye, és nem kellen, hogy beragadjon valaki mögé.
Persze ismerve a szerencséjét... kilökik, tankolás után beragad egy vagy több KERSes kocsi mögé -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #45133 üzenetére
"Így múlik el a világ dicsősége; RBR Force #1"
Azért én nem mennék ennyire előre. Megnéznék egy olyan futamot ahol 40-50 fokos az aszfalt
-
Csabee.
nagyúr
tudok valami infot arról hogy Esős futam várható -e vagy sem?
-
Xirtam
veterán
Én tippem:
1.Vettel
2.Webber
3.Massa < optimista vagyok>
-
adman
tag
válasz
venember83 #45141 üzenetére
Tudták, hogy képesek jól megalkotni a rendszert és abból hasznot tudnak majd húzni. Tévedtek.
szvsz ha nem lenne lekorlátozva simán előrébb lennének -
Oliverda
titán
BMW drops KERS for rest of 2009
Köszönjük meg tejszín bácsinak... Szvsz ha nem ragaszkodtak volna a hülyeségüköz akkor most a Ferrari és a McLaren sem ott lenne ahol... Meg ők sem. Idióták.
-
válasz
Nowhereman #45138 üzenetére
Nem, a lekörözöttek sorában
Ferrari/Massa drukker vagyok, de ugy érzem most esélytelenek.. -
blazsey2
senior tag
Én egy KIMI,BUTTON,VETTEL befutót várok
-
hunnylander
őstag
válasz
LA_COSTE #45130 üzenetére
Brawn megint olyan taktikát dolgozott ki, amin le fog esni az álluk Vetteléknek
Mintha csak azon múlna.
Így múlik el a világ dicsősége; RBR Force #1. Button se vágja ezt a pályát. Barrinak a kesztyűje is jobban vezet ezen a pályán, mint ő.
Be ne edd már Gyulus rizsáját esős beállításokról, nem ért hozzá. Pedig úgy emlékszek, hogy egy korábbi adásban már Wéber is eloszlatta ezt az esős beállítás mítoszt (Davidsonról nem is beszélve). Sikertelenül, Gyula nem figyelt.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #45127 üzenetére
Én még bízom benne, hogy elírták, mert így nagyon durva lekörözések lesznek.
A német versenyző üzemanyag-korrigáltan 1:17.4-es kört futott, 6 tizedmásodpercet verve saját csapattársára, Mark Webberre is, aki pedig 7 kg-mal könnyebb autót vezetett.
Így sokkal reálisabb lenne:
Vettel 654
Bari 654
....
Kimi 657.5
Alonso 666.5
Fernando Alonso: (10) "Ma elég sok benzint cipeltünk, mivel úgy határoztunk, hogy jobb így tenni, mint könnyű autóval indulni és pozíciót veszteni a pályán korai boxkiállással.
Pedig a táblázat alapján Alonso 2. legkönnyebb! -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Nowhereman #45129 üzenetére
Lesz itt Button dobogó is! Biztos vagyok benne, hogy Brawn megint olyan taktikát dolgozott ki, amin le fog esni az álluk Vetteléknek. Webberért kár, tudott volna jobbat is futni, de vele már ez többször is előfordult.
-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános #45118 üzenetére
Pedig itt ha a Brawn valamit alkotni tud majd, az Barika Silverstoneologiai doktorátusának lesz köszönhető. De mivel hideg lesz, meg a bikák is ütősnek tünnek, ez tisztán csak 3. helyre lesz elég. Bár szerintem Webber átlépi Vettelt is: kettejük közül Webber tudott a kemény gumin is mezőnyt verni...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45127 üzenetére
jajam, a te postodat néztem, előbb, előtte meg a nemzetit, mondom biztos elírták, benéztme ide a fórumba és te is linkelted!
Webber akkor tényleg ideges lehet, mert ezekszerint övé lehetett volna a Pole.. szegény
-
Csabee.
nagyúr
tényleg Vettelnek volt a legnehezebb a kocsija a top10ben?
-
Pá
addikt
lol, miért kell úgy csinálni mintha nem így hívnánk barikát már évek óta
nincs ebben semmi bántó, szóval nem kell mellre szívni -
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #45115 üzenetére
birka
ez mire jó? -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #45115 üzenetére
legalább ne birkázzátok már
-
PazsitZ
addikt
válasz
7Heads Drago #45119 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de javaslom az értő olvasást.
Mert a hsz-em alapján nem értem a reakciódat.Egyébként csak most figyeltem meg 1:51-nél érdemes megnézni Vettelt, hogy engedik el ugyanott.
Most már felcsigáztál eddig nem is nézegettem a videót, de most megtettem.
Vettel, amint épp odért a bal oldalt betonozott részhez. Neccesen férne ott belül el még egy kocsi, főleg, hogy már megkezdte a kanyart, így még közelebb volt a pálya széléhez kanyar megkezdésekor.
Kimi-Webber , ugyanott a bal oldali betonozott rész kezdeténél. kb 20 centi a vonaltól és egy Ferrari szélessége.
A felgumizott rész Bár ez fura, mert az a rész ami itt felgumizottnak látszik, nekem is túl szélesnek hat.Pedig eddig nem is foglalkoztam különösebben ezzel, így látva konkrétan már jobban idegesít a dolog
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #45119 üzenetére
Levezető körön nem kolbászolhatnak az ideális íveken, ha jön mögöttük egy repülőkörös. Egyértelmű a videóból, hogy a pálya másik oldalán kellett volna lehúzódnia és elengednie Webbert. A kanyarvételét zavarta, az ahhoz szükséges szabad levegőt.
-
proof88
addikt
Szerintem holnap lesz az év első igazán izgalmas versenye... mondjuk ezen a pályán nem tudom elképzelni, hogyan lehet száraz időben, baleset nélkül megtenni az 1. kört. Motiváltak az urak az elején, valaki biztos hibázni fog és egyből vissza akarja majd szerezni a pozícióját, vagy optimistán gondol majd az előtte lévő megelőzésére a kanyarban...
Ha az elején esni fog, akkor meg lesz, ami lesz.
-
Motion_Blur
félisten
Tippem holnapra:
1. Vettel
2. Webber
3. Birka -
proof88
addikt
válasz
hunnylander #45105 üzenetére
Nyilván ezt csak az tudja, aki látta a telemetriát, hogy mit is nyomott Sutil a lábával, stb., meg maga Sutil.
Mondjuk nem tudom, miért nem lehetett megismételni ezt belső kamerás nézetből*, mert ebből nehéz leszűrni azt is, hogy mikor mit csinált. Azt is mondhatnám, hogy elaludt és a kanyarban ébredt fel, akkor már nyilván késő volt fékezni meg korrigálni.
De lehet, hogy csak elindult a háta az autónak, amit korrigált is, de akkor már a kavicságyban volt. Én csak belinkeltem a cikket.
*ha már itt tartunk, meg hogy uncsi az F1, fel kéne dobni, hol van az a sok fejlesztés, amit a TV-s közvetítésbe szántak? Ilyenekről volt szó, hogy fontosabb kanyarokban az ívek grafikus összerhasonlítása. Március óta 2x láttam ilyet, most meg mindjárt július: egyet szabadedzésen, egyet időmérőn, ennyi... másik ígéret, a rádiózások gyakoribb lejátszása, hát lassan azt mondom, hogy régen több volt...
ezek után a levegő áramlásának grafikus megjelenítését az autó körül, már meg sem említem.JJános: én csak megemlítettem, hogy Webber sem olyan rossz pilóta.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #45110 üzenetére
Nem tudom, ki az, aki a műszaki hiba miatt beszólt rá. De te is olyan értelmes vagy, mint a kispajtásod, szval inkább hagyjuk rá.
-
tuskooo
addikt
válasz
És te nevezed magad szakértőnek...hadd találjam ki, még mindig az fáj, hogy az a rohadt Sutil elrontotta Hamilton körét.
-
Nowhereman
őstag
Meg megnyuvasztotta már Katát, és Kata mocskos kis hugát is - önállóan. Lehet sorolni a hülye érveket pro és kontra. Mert lehet, hogy eddig 8-0-ra vezet a rajtnál - bár ezen most Webber javíthatott volna, mert a Q1 és Q2-ben is jobb volt - de ebből 2-5 lett a célig. És szerintem a futam után ez 2-6 ra fog alakulni...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Gonosz vagy.
Látszott, hogy technikai gond volt, nem önhibából dobta el a kocsit.
-
proof88
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest