Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Webberék nem panaszolták be. Úgyhogy nem kell bántani Webbot, kibosszankodta magát azon melegében de már fátylat is borított rá, nem akarna ő keresztbetenni Kiminek. Nagyon kicsinyes bosszú lenne, mert egyetlen pozíciót se nyerne vele.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
t'köm tudja...nálam annyira nem számít a dolog, ezeket a büntetéseket én nem nagyon szoktam megkérdőjelezni...láttam már büntetni nyílvánvaló feltartásért is, és megkérdőjelezhető esetben is..pl. Massa 'feltartása' Monza-ban egyszer valamikor.
Mit tudom én mikor mit csinál az FIA..Mindenesetre nálam Webber höböre érthető, lehet hogy a szavai kifogásolhatóak...na de annyi minden kifogásolható,..
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kiesett a ritmusból, maga is így nyilatkozta le.
Nem mondtam én sem pl., hogy nem ő a hibás, lehet fizikailag nem is volt útban Kimi, de megzavarta a dolog. Ennyi.Amúgy meg mindenki annyira fel van háborodva, mintha legalább 10 hellyel büntették volna Kimit jogtalanul.
(#45078) gézu: Vettel az idén szétalázza Vettel eddig mindig könnyebb kocsival ment, ezáltal igen, mindig előrébbról rajtolt. S mégis 1,5 pont különbség az a nagy alázás.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
full tévedsz..én ilyeneket nem tudok.
Amit látok az az hogy Vettel is, és a korábbi felvételen Webber is ott fordul rá a kanyarra ahol Kimi volt.
..és egyértelműen ott bukta el a 4tizedet..vagy talán még többet is. Ez a legkézenfekvőbb. Az videón látszik a szektorideje Webber-nek..látszik hogy a végén hozott Vettel-n. Az elején bukott 5századot, a végén hozott majd egy tizedet. És a középső szektorban elbukott 4 tizedet...amikor pedig láthattuk a futást és szmre nem volt hiba...az egyetlen ami nem stimmelt az Kimi a kanyarbemeneti íven.
.. -
Peat;)
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ebben egyetértek, én sem akarok két silány sorozatot. Bár az szörnyen unszimpatikus hogy rúgják ki az embereket az autógyárak, papolnak a költségcsökkentésről mindenhol, majd az új sorozatra kapásból elő akarják teremteni a zsét. Én úgy gondolom a csapatok nem csak mózlival állnak hadban, hanem hatalmas harc lesz az anyacégekkel is. A Toyota vagy Renault f1-es csapata igen pitiző üzemmódban mehet majd a vezetéshez pénzt kuncsorogni. Én úgy látom, hogy most egy nagy lelkesedés van, remélem kitart akkor is ez amikor kiderülnek az akadályok, mert az lesz bőven. Előtte is sok, a működés alatt is sok.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
? ehez nem tudok mit hozzáfűzni.
-
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Pedig lehet találni egyet: Youtube link Mark Weber/Silverstone.
Itt meg lehet nézni hogy hogyan fordul rá arra a kanyarra (bár sztem a linkelt videón Vettel-nél is látszott, de ez mégis onboard.
Pont ott.
Amikor meg integetett akkor meg bármit csinálhatott volna a kezeivel éppen.Vettel videóján az az a kanyar ahol átvált onboard-ba...fel kell ismerni.
-
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Pedig ez a futam kulcsfontosságú, mert Webber és Vettel is hasonló ponttal rendelkezik. Úgy néz ki hogy valóban a Brawn elé kerültek, akkor viszont most kell dönteni, hogy kinek adják meg a lehetőséget a vb harcra. Ez eddig Vettel volt, de a múltkoriak után szerintem elgondolkodtak hogy Webber sem egy béna srác. Most megint hátrányban lesz taktikailag, pedig most (szerintem) neki akartak kedvezni, egyértelmű hogy a pole-ra küldték ki. Ő is kevés volt meg a körülmények sem voltak hasznosak...

Toyota nagyon jön fel, ha beelőznék a Brawnt, meg egy két csapat néha még elkapná őket akkor lehetne érdekes az év vége. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
basszus nem hiszem el

Kimi-nek még az egyenes(ebb) szakaszon el kellett volna engednie, valszeg ezért integetett Webber, akkor tehette is mivel hogy még volt ideje (ilyen laza részen még gombot is szoktak tekerni). Kimi viszont bement a kanyarba..és ezért Webber bukott rajta keményen.Kimi ott volt, Webber bukott, de mégis mi a nyílvánvaló? Hogy Webber elrontotta Kimi meg nem tudott mit csinálni

-
Oliverda
félisten
Érik, érik...

-
Jarod1
veterán
Kova, meg kubica agyig van tankolva 35 körre ha jol látom, Rubinak elég xarul szokott sikerülni a rajtja mindig volt valami gondjA pl a multkor is, Buttonak igy 4.7 es oddsa van mint Rubinak
esélyek:
[link] -
MPowerPH
félisten
Jah, hát el van keseredve, pole -ért ment. De ha nem idegeskedik, 2. hely meglesz. Első semmiképpen se lett volna meg.
Kicsit tényleg túlzásba viszi, nagy a nyomás rajta Vettel fölénye miatt.

-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
Na ezt most így nem igaz. Igaz, hogy bukott, de ezt csak magának köszönheti és nem Kiminek. Milyen messze voltak egymástól amikor elkezdett integetni Webber? Kimi semmiben nem tartotta fel, teljesen kihúzódott balra és lassított. Webber meg nem tudott a feladatára koncentrálni és bebukta.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hi-hi-hi
hunnylander: Ne szívd mellre. Későn jött ki Hami: Hamilton azonban elmondta, hogy vélhetően akkor sem jutott volna be a második etapba, ha teljesíteni tudja utolsó mért körét, ugyanis az is elég lassú volt.
Kellett volna még egy kör hogy a gumik melegek legyenek rendesen és akkor valszeg verte volna Kovát. -
pH érték
aktív tag
Kimi teljesen kihúzódott balra.
-
jakobinus
tag
Szerintem Webber már akkor felhúzta magát, amikor meglátta maga előtt Kimit. Rájött, hogy ebből nem lesz tiszta kör.
-
-
PazsitZ
addikt
-
törölt tag
válasz
Nunder
üzenetére
Ne mond már....ott volt mutatták a körét, az elsőnél 5százada volt, a második mért ponton már 4tized...a végén még hozott is Vettel idején. Egyértelműen útban volt neki Kimi.
Azért mérges, mert erre volt alapozva a versenytaktikája...nem elsősorban Vettel miatt pipa, hanem mert rámehet a versenye...bár mostanában Rubinho-t nem nagy kihívás lerajtolni.
Elsősorban a technikai zűrjeire gondolok. -
Integra
titán
-
Nunder
őstag
Kubicát megint agyig tankolták, de az azért fura, hogy Webber nem verte meg Vettelt. Lehet itt akármilyen feltartás (amit nem támaszt alá semmilyen felvétel) akkor is megverhette volna. Gyenge volt és ezért volt annyira mérges, hogy még Rubenst, meg Sebastiant is rángatta a fényképezkedésnél. Elszaladt a ló valakivel...

-
jakobinus
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=QbL6lnWiQSc
2:10 körül
-
pH érték
aktív tag
Ha a rajt után nem sokkal bejön egy SC car, akkor jó esélye van azoknak, akik 1 kiállásra játszanak pl Massa.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát még Kimi..

blazsey2: hát az mind szép és jó, ha ezt így gondolja, de azért benne van ugy érzem a csalafintaság.. rendben, költsél amennyit akarsz, de kötelezd el magad 5 évre, aztán ha legközelebb majd azt mondjuk, hogy ezt se csinálhatsz, azt se csinálhatsz, a motort igy meg ugy fogd vissza, mert ez a szabály, akkor meg kénytelenek lesznek megtenni, mert lekötelezték magukat.. szóval azért így sem tiszta még a dolog

-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
RBR -ek brutálisak lettek.
BrawnGP belassult, tényleg a hideg idő lehet az oka. Ferrari lesújtó Alonsoval együtt. Tankoltan használhatatlan mindkét autó. 
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Button nagyon lassú volt.....

-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Bejött

Látva a súlykülönbséget tuti felt, hogy ez most Kimi hibája vagy csak szarul jött ki más kérdés, de ott lett elszúrva a dolog.

A legszarabb, hogy Barival szemben csak 1 század a hátrány. Webbernek holnap nagyon rá kell koncentrálnia a rajtra.Szegény Buttonnal meg nem tudom mit csináltak pont a hazai futamán...

-
Motion_Blur
félisten

-
venember83
nagyúr
válasz
pH érték
üzenetére
Mivel még mindig kg szerepel mértékegységként, ezért tömegek.
Vicc, hogy Kimi ilyen könnyű autóval se volt képes előrébb kvalifikálnia magát. De hogy mennyire érdektelenné vált számomra az F1. A versenyt még megnézi az ember, de nincs kinek szurkolni, ez így snassz. Kb. ez várható jövőre is, ha valaki F1 versenyt akar nézni, lesz csomó új csapat, szinte nulla szurkolótáborral.
-
pH érték
aktív tag
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha nem a mutogatással tölti az idejét, akkor előrébb végez...

Elég messze volt még Kimi, amikor ő már mutogatott... legalábbis így láttam a belső kamerás felvételen.
-
AMD Power
titán
Webber az álmodozó Raikkönent szapulja
"Nem tudom, hogy Kimi hol járt, talán vodkát ivott, vagy álmodozott, vagy valami hasonlót. Fogalmam nincs, mi a fészkes fenét csinált, de a pálya jobboldalán kellett volna lennie, és ő az ideális íven álmodozott.
Ez kemény azért...
-
blazsey2
senior tag
Bernie már engedne:[link]
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Nunder
üzenetére
Jah, érdekes dolog. Mondom, utcsó szektroban mikor kiesett, majdnem 0,4s -et vesztített a 10. időhöz képest.
Az interjúban az avn, hogy állítgatnak még este Button kocsiján, finomítanak rajta. Ki érte akkor ezt?
Valami sus-mus nyilatkozat volt ez is, már megint kezdik a ködösítést. 
-
Male
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ez a rész valahogy kiesett nekem

-
[CS]Blade2
addikt
Ott igen, de ő nem ezt mondta a lap szerint:
A csapat vezetője, Ross Brawn a BBC-nek elmondta, hogy Button autóját az éjszaka folyamán még finomra kell hangolniuk, hogy esélye legyen megszerezni idei hetedik győzelmét."Jenson arra panaszkodott, hogy az autó egyensúlya nem volt jó az első szett gumin" – mondta a brit szakember. "Elvégeztünk néhány apró módosítást, de nem tudom, hogy azok működtek-e. Szerintem az éjszaka folyamán még javíthatunk az autó teljesítményén, hiszen Rubens kiválóan ment, és ott van az első sorban."
-
Male
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
...de az időmérő végéig állítgathatnak... nem? Mert akkor akár ezért is lehetett a visszahívás.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt már jónéhányszor elmondta Anthony Davidson is.
Amit Gyulus kreált, az egy épületes baromság volt.
Nincs ilyen hogy esős beállításra bazírozás. Az első szárny állítható a futam előtt ha esik. Ha az időmérőn 'esősre' állítanák az autót, és a futamon mégse esik, akkor óriási a bukta, mert szárazon dög lassú lesz az autó, másodpercekkel. Ezért ilyen dolog, amit Gulya emlegetett nincs. Pl. tavaly Monzában is Vettel is, Lewis is, Kimi is száraz beállításokkal versenyzett, hiába lett esőfutam, hiába volt monszunban az időmérő.
Silverstone Rubens kedvenc pályája, ide nem fekszik Button finom stílusa, itt nem szenved Barrichello a fékre érzékeny stílusával, mert alig kell fékezni. Button gyengus volt, ennyi.
-
MPowerPH
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Bizony, és elrontotta.
Ez van. Holnapra mit tippeltek? Eső futam?Most mi van? Hát Im után elvileg nem szabad az autóhoz nyúlni, nem?

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem értem, mit akarnak Button autójával. Én úgy tudom, hogy nem nyúlhatnak hozzá.Akkor most hogy is van ez?

-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak ki ne üsse Vettelt.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán de a franc se tudja.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Jó reggelt! Most egyáltalán nem fikáztam. Pont hogy linkeltem azt a cikket aminek ez a címe: Halálosan lassúak vagyunk
Csak annyit emeltem ki, az általad említett akár Q3-ra érdemesnek mondott körrel kapcsolatban, hogy az a Hami nyilatkozatában egy nothing special, slow megjegyzéssel ellátott kör volt.
De látom, te még mindig jobban tudod.
szerk.: egyáltalán nem beszéltem a csapattársáról se köridőben sem semmilyen vonatkozásban. Szóval most ezt sem értem, hogy jön ide.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Köszi!

Jarod1: LOL!

-
AMD Power
titán
Botrány volt Hami megint...

-
Jarod1
veterán
Palikkal egy villáminterjú a szakadásról
[link] -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Akkor miért volt folyamatosan gyorsabb a csapattársánál?
Tegyük fel, hogy mindenki teljesíti a köreit az első szettjével a Q1-ben és aztán elkezd esni az eső és senki se javíthat. Milyen eredményt mutat az eredménylista? Azt, hogy Kovalainen csúnyán lassab volt, mint Hamilton. Lewisszal ilyesmi történt, mert peches volt, és emiatt most fikázhatod.
És az utolsó köréről se azt mondja, hogy miatta volt lassú. Azt mondta keményen hajtott, mindent megtett, de az autó halálosan lassú. Márpedig ha keményen hajt, akkor gyorsabb Kovalainennél.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
RAI - MAS 5-3
HAM - KOV 4-4 -
proof88
addikt
Most akkor a Red Bull azért jobb a Brawnnál, mert bejöttek a hozott fejlesztések, vagy mert hideg van, vagy tényleg esőre gyúrtak holnapra?
Más: valaki tudja, hogy mennyit lehet látni visszapillantó tükörből? A tavalyi szélesebb hátsó szárny vajon szintén takarta a kilátást, vagy ez hülyeség?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kovalainen 13. lett. Lewis jónéhány tizeddel volt gyorsabb ezen a pályán, ha nem is sikerült volna a Q3, de előzőleg úgy reménykedtek, hogy a határjához kerülhetnek. Azért egy 11.12. helyezésre lett volna esélye, ami sokkal jobb rajtpozíció, mint a 19., ezen a pályán szinte lehetetlen előzni. Eső kellene!

(#45001) PazsitZ: Kihez képest? Az autó dög lassúnak lett minősítve, és úgy mondta, lassúak voltunk, a csapat, az autó. Nem Kovalainenhez minősített, akit folyamatosan vert a hétvégén, hanem a mezőny nagyrészéhez képest. Red flag nélkül nem 19. lett volna és nem lett volna lassabb Kovalainennél, én így gondolom, az ismert számadatok alapján.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
I was pushing on that last lap [when the red flag came out] - but it was nothing special, it was slow
Nem azt mondta h, it's a shame, the red flag came out, couse I was on the edge
Tudom, hogy a te szemedben ő isten, de sajna -bár tudom te hiszel benne- ebből a kocsiból ő sem tud sokkal többet kiautózni.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Arc Raiders
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a teljesen esős futamot annyira nem szeretem, bár tény, hogy izgalmasabb, mint a száraz időben a vonatozás