- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
proof88
addikt
-
Füge007
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
Jól láttam hogy senki sem tette fel a lágyabbik keveréket?
Oliverda: ha tegnap nem égtem volna szarrá a strandon lehet most én is ott lennék.. hiányzik a recsegés, ropogás
hány méternél vesznek féktávot? 70-80?
-
-Nemtom-
őstag
válasz
VaniliásRönk #46980 üzenetére
-
Oliverda
titán
Itt ülünk kint. Fú a szél, tűz a nap és egyre több autó a pályán.
-
DopeBob
addikt
nem tunik rossznak az új gyerek
-
deicide
veterán
Esetleg Justin.tv-n kívül valami, az valamiért itt a melóhelyen nem jön be...
-
Jofi81
őstag
Köszi srácok!
-
Miv
tag
-
-Nemtom-
őstag
-
VaniliásRönk
nagyúr
Tud valaki streamet, ahol lehet nézni a szabadedzést?
Szerk.: Bakker. #46967
-
Jofi81
őstag
Tudtok majd megint adni linket a szabadedzéshez?
-
copin
őstag
Remélem hőség lesz.
-
keIdor
titán
válasz
hunnylander #46934 üzenetére
Ééédes jó istenem, ez az idióták országa, komolyan...
nincs itt elég gond úgy látszik, ilyenekkel kell foglalkozni
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #46952 üzenetére
egyszerűen mutatja a magyaros üzleti szellemet! Legálban nagyban árulhatná a ruháit a versenyen, mert a nép azt hinné, hogy Frank tata csapatától csurog, erre leleplezi magát...
-
Oliverda
titán
Voltam kint boxutcázni és a Williams lehúzótt rolókkal nyomta a pit lane walk-ot. Csak Rosberg garázsának rolója volt fent de az autó le volt takarva, utána nem sokkal már ott is lehúzták a rolót.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #46953 üzenetére
A véletlenektől nem kell, hogy megijedj.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46954 üzenetére
sok jó csaj van azért!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #46950 üzenetére
Remélem azt, hogy tudod hogy miért szeretik ennyire Budapestet
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #46952 üzenetére
Néha még én is megijedek ettől-attól.
-
hunnylander
őstag
válasz
-Mike- #46951 üzenetére
Az valamennyire reprezentálja, hogy milyen károkat tud okozni az ilyen 'negatív reklám'. Felépíteni valami tiszteletre méltót sokkal nehezebb, mint lerombolni.
Gondolkodjunk pl. egy Williams szurkoló fejével, ő nem itt él, balkánibbnak tűnik neki az ország, mert olyan képet alkothat róla, hogy itt még a Williams logós ruháját is elkobozhatják a hatóságok. Nem az az égő, hogy ez a Kortye Vilmos mi miatt pattog, hanem az, hogy a jogi- és végrehajtó szervek mögötte állnak. Ez egy külföldinek nagyon ilyesztő képet festhet.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #46950 üzenetére
Kit érdekel, hogy a több millió ember közül egy vagy kettő mit ír a hír kapcsán a fórumban, ugyanúgy nem érdekel az sem, hogy ide mit ír a többség.
Volt van lesz Magyar Nagydíj, örüljünk, hogy megszakítások nélkül, csak az egyik dombot kéne leaszfaltozni és lenne nekünk is egy órúzsunk és akkor minden fasza lenne. : -) -
hunnylander
őstag
válasz
Integra #46949 üzenetére
Olvastam ma Jake Humphrey (BBC F1-es műsorvezető) Twitterét, áradozik az országról, egyenesen felszólítja az olvasóit, hogy utazzanak ide; Hot, buzzy, pretty...visit Hungary! Budapest is beautiful.
Monaco és Monza után a Hungaroring/Budapest a legtradícionálisabb (a versenynaptárban) az elmúlt 23 év alapján. Ugyanis csak ezen 3 helyszín mondhatja el magáról, hogy megszakítás nélkül rendező ezen időszakban.
A pilóták is, a külföldi szurkolók is (és Bernie maga is) nagyon szereti ezt a helyszínt. Egyszerűen nem kéne megengedni az ilyen Kortye Vilmosok imázsromboló jogi csűrés-csavarását/garázdaságát.
Egy reakció erre az Autosport fórumán: Another good reason to stop going to Hungary.
-
Integra
titán
válasz
vicc.....
de nem hinném, hogy tényleg gatyára vetkőztetés lenneazért van jó cikk is szerencsére
-
Kraptor
őstag
Egyáltalán nem szégyen, ügyesek voltak és szépen csendben majd megegyeznek.Amúgy meg úgyis szar a Williams....
-
P00By
nagyúr
válasz
Ez nem vicces!
Szokták mondani, h a negatív reklám is reklám, de ez azért túlzás -
AMD Power
titán
válasz
Szégyen... nem csak ez a cikk az.
-
attisx
addikt
válasz
proof88 #46938 üzenetére
"az a vecsési cucc az valami F1-ellenes cég?!"
Áh, dehogy. Csupán egy tipikus újgazdag, magyar vállalkozó. Lemerném fogadni, hogy a cége első varrógépét, úgy lopta ki alkatrészenként a TSZ varrodájából. Most meg ő az istenkirály. Mit neki egy 30 éves múlttal rendelkező F1-es istálló...
-
kobe24
tag
válasz
Valaki leírja úgy nagyjából, hogy mit foglal magába ez a hír? Thx előre is.
-
Csabee.
nagyúr
lehet már tudni a streamet ahol közvetítik majd az f1-et? mer balcsin leszek és időmérőt szeretném nézni
-
proof88
addikt
válasz
Bernie csinálhatna valamit, neki sok pénze van, pénzzel mindent meg lehet oldani
Egyébként szörnyű ez az egész... az a vecsési cucc az valami F1-ellenes cég?! -
-
DigitXT
félisten
válasz
Ez most komoly?
-
attisx
addikt
válasz
És igen! Ismét sikerült! Rajtunk röhög az egész világ...
-
hunnylander
őstag
-
DigitXT
félisten
válasz
proof88 #46929 üzenetére
Én nem tudtam róla (más forrásból hallottam a mai napon,
miszerint már ott áll egy Red Bull F1-es autó a Dísz téren),
és meglepődve láttam, hogy a topikban nem írtátok. Vagy
ha igen, akkor jól eldugva, mert nem találtam a keresővel.Azért kösz.
Azt mondjuk nem tudom, érdemes-e menni.
-
srph25
tag
a boxutca-látogatásról lehet tudni valamit? úgy olvastam neten h kerékcserét lehet megnézni közelről meg szerencsés esetben 1-2 aláírást begyűjteni. (nemsokára indulok oda
)
-
puttputt
őstag
válasz
puttputt #46927 üzenetére
"Nelsinho - akinek öccse egyébként a legkevésbé sem brazil; László /Palik?
/nevet viseli - 8 évesen kezdett el gokartozni, utána vette szárnya alá 3x-os világbajnok édesapja... Szeretné, ha világbajnok lenne, de erre még legalább egy születésnapot várnia kell."
- Reflektor magazinMily' megható!
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #46916 üzenetére
Nem azért de te nem ragadnál meg egy lehetőséget ha a helyében lennél?
Mindegy milyen neve van az istállónak,ha egyszer az ember szeretne hódolni a szenvedélyének
-
DigitXT
félisten
A Dísz téren készülő F1-es bemutatóról senki nem tud semmit?
Találtam valamit valamit: érdekes, hogy az F1híreken nincs fent. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #46914 üzenetére
Nem lesz egy dühöngő meleg, de legalább ne essen.
26 foknál nem lesz melegebb. És ez megint az RBR-nek kedvez.
A kis Piquet marad a Renaultnál! [()]
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46916 üzenetére
Én erről a YouTube-ról még sehol nem olvastam, de persze ettől még simán lehet hogy igaz (a Microsoft jobb lenne?
). Az USF1 névvel mi a gond? Szerintem van olyan jó (vagy rossz) mint mondjuk a Brawn. A kampósnál és a manónál nekem még mindig jobban tetszik. Másrészt meg tök mindegy hogy mi a neve, csak meglegyen a megfelelő anyagi háttér amiből össze tudják majd szedni a neves és tapasztalt alkalmazottakat meg össze tudják rakni az autót. Szerintem pl. Bari jelenlegi versenymérnöke Jock Clear sanszos hogy ott köt ki. Arról is olvastam hogy a Campos és a Manor is lenyúlt már pár nevesebb mérnököt. Ráadásul Mózli most némi előnyt adott a Cosworth-nak azzal hogy annyit fejleszthetnek a motoron amennyit csak akarnak és tudnak. Ahogy elnézem az új csapatok egyike sem lesz éppen kispályás...
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #46893 üzenetére
Mint mondjuk Button-nak (vagy még sorolhatnám a többit is)? Annyit szerintem tud mint quick Nick az ex-csapattársa (aki idén megint jobb mint a szupertehetségnek kikiáltott Kubica). Anno 2006-ban is elég egy szinten mozogtak időmérőn és versenyen is, bár Villeneuve-nek többször volt technikai hibája és az sem volt kérdés hogy inkább kire fejlesztett a csapat. Az új szabályok pedig állítása szerint kifejezetten kedveznek a stílusának. Motivációból sincs hiány, szerintem több van neki mint némelyik jelenleg is a mezőnyben versenyző pilótának...
Villeneuve: Jövőre jobb lesz a show, én is részese akarok lenni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JJános #46907 üzenetére
Szombaton a hajnali órákra valószínű eső.
-
hunnylander
őstag
válasz
zed1983 #46911 üzenetére
Ha jól olvastam tegnap egy részletesebb cikket, csak a 'hamis' William's-es ruhák árusait fenyegeti üldözés és bírságolás a hatóságok részéről, a viselőit nem. Magyarul, a Williams egy deka merchandise-t se adhat el szabályosan, se semmilyen forgalmazójuk, de az alkalmazottaiknak, szurkolóiknak nem kell megválniuk a 'hamis' Williams-es cuccaiktól.
Ez nem kis bevételkiesés lehetne a Williams F1-nek, feltételezem a William's tartja a markát azért, hogy cserébe védjegy-használati jogot adjon a Williams-nek.
-
zed1983
őstag
Élő adás a Danubius rádióban a magyar Viliams ruházati kisvállalattal!
Öcsém ezek a magyarok... -
Pilács
senior tag
Helló!
Hát ha Ti tudjátok a választ, van egy ismerősöm aki nem tud menni szombaton időmérőre, viszon én ráérek, és elmennék helyette, de a jegy névreszóló és szig.szám is van rajta... szerintetek be tudok azzal a jeggyel menni helyette? Silver jegy...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46903 üzenetére
Pedro DeLaRosa is vissza jön? hol olvastad?
-
Motion_Blur
félisten
De la rózsa, vilnöv... színvonalas lesz a jövő évi mezőny..
Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest