Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
copin
őstag
Mi lesz a régi pályák szerződéseivel?
-
7Heads Drago
veterán
A rivális bajnokság vonzóbb, mint a Forma-1?
A Prodrive és a Campos Racing állítólag már kapcsolatba is lépett a FOTA-val, sőt az eredeti nevezését visszavonó Lola, és az N. Technology is érdeklődik az új sorozat iránt, így az sem elképzelhetetlen, hogy az FIA-nak nem lesz kivel feltöltenie a rajtrácsot a Forma-1-ben.
De nozli szerint csak ijesztgetnek. Pedig nem úgy néz ki. -
proof88
addikt
Most akkor jó az RBR vagy sem?
Én úgy érzem, nagyon oda akarnak érni a Brawn elé, vajon most sikerül? Csak hát úgy emlékszem, hogy a Brawn autók, legalábbis Jenson mondta, hogy több benzinnel még jobban lehet vezetni... -
MPowerPH
félisten
Ez volt már, ugye? Nah, pont ezt írtam tegnap.

-
Csabee.
nagyúr
remélem a ferrari mutat valamit.. vagy már a FOTA-ra készülnek lehet..
Button behúzhatja a győzelmét most is! a Brawnok jók
-
Nunder
őstag
Szerintetek Vettel megnyeri? Tudom hogy nem minden a szabadedzés, de ez azért elég meggyőző eredmény.

-
blazsey2
senior tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Elnéztem
[link] -
MPowerPH
félisten
Nico... Már megint.
1:18:899Ferrari nagyon gyengus...
Pontszerzőnek nem 100%, hogy befutnak. -
Motion_Blur
félisten
Trulli 1:19.1

Rosberg pfff

-
Sanya595
senior tag
Massa 1.19.5
-
horvathd
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
BBC kommentár szerint egyik McLarenben sincs KERS.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem meg tényleg az van, hogy a hideg aszfalt az RBR -eknek kedvez inkább.

-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért versenytempóban és taktikában még odaérhet a Brawn, ráadásul majd 40 pont előnyük is van, sőt ők is folyamatosan fejlesztenek.
-
Időmérő mikor lesz?
-
Sanya595
senior tag
Hami már slickkel megy ki.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mert eddig csak ők (Piquet, Heidfeld) mentek. Elég hideg van ha megnézed, lehet nem látják értelmét ilyen körülmények mellett koptatni a gumikat.

De most úgy néz ki megindultak páran.
(#44878) hunnylander: Csak működjön jól

-
Motion_Blur
félisten
Csak Live Timingot látok, miért van csak pikének mért köre fél óra után??
-
törölt tag
válasz
Xirtam
üzenetére
"Két évvel a SLEC megalapítását követően Bernie Ecclestone úgy gondolta, eladja a társaság egy részét: 1999-ben a német EM.TV 1,65 milliárd dollárt fizetett a közvetítési jogokat birtokló vállalat 50 százalékáért, továbbá Ecclestone-nak opciója volt arra, hogy további 25 százalékos részesedést adjon el 1 milliárd euróért, amit 2001 márciusában le is hívott. Az EM.TV azonban nem bírta Ecclestone tempóját, s hamarosan csődöt jelentett, a SLEC 75 százalékos pakettje pedig a szintén német Kirch médiabirodalom kezébe került 1,5 milliárd dollárért."
Ami megmaradt neki (25%) azt pedig eladta a CVC-nek, azóta ő csak felügyeli az érdekeiket.
De természetesen nem hinném hogy hagyni fogja.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Nincs adás.Már van

-
Eső lesz,hogy nincs fent slick?
-
Motion_Blur
félisten
Haminak visszarakták a KERS-t?
-
Xirtam
veterán
És ilyenkor Ecleston?!Az letolja az egészet vagy mivan?!
-
rocket
nagyúr
válasz
üzenetére
Sokan fogjak ezt megprobalni a televiziok kozul, sot lehet a verseny szervezoi kozul is lesznek akik megprobaljak majd a szerzodeseket felbontani.
Noname csapatokra, noname pilotakkal nem sokan lesznek kivancsiak, ha meg olcsobb jegyarakkal probaljak meg vonzani az embereket az szinten nem lesz jo megoldas, mar most is sok nagydij szervezoi gondvan vannak a magas koltsegek miatt, nagy nevek nelkul meg szinte biztos a csod.
A nagydijak szponzorai kozott is biztos lesznek akik nem akarnak mar FOTA nelkuli F1-et tamogatni, igy meg ez is kieses.Hungaroring is ezek koze a palyak koze fog tartozni, mar most is rezeg a lec, de ennel joval nagyobb gazban leszunk ha valora valik a FOTA fenyegetozese. (en tovabbra is bloffnek gondolom).
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Köszönjük!
-
hunnylander
őstag
BBC stream pass: kers22
-
Az új bajnokság neve azonban nem lehet Formula-1.
Xander Heijnen: "A jogi felállás nem olyan egyértelmű, mint azt sokan gondolják. Egyes szakértők szerint a FOTA megszerezheti a Formula-1-es névhasználati jogot. Ez fontos lenne, de nem a legfontosabb."
Ha még ez is sikerülne

-
!Overdose!
őstag
AMD Power: Csak neked: [link]
-
törölt tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Hát nem tom, szvsz a gyártók..vagy inkább FOTA csapatok fognak felügyeleti szervet kijelölni, legalábbis azt vettem le az eddigiekből. Van lehetőségük, igazából mikor a Dorna-val behirezték őket abból is az jött le hogy hajlandóak ellenörzött sorozatban szerepelni, csak semmiképpen sesm a jelenlegi felállásban. Azaz az FIA úgy dönt a szabályokról ahogy az érdeke éppen kívánja. Kicsit elmosódott az FIA szerepe ebben a sorozatban.
Az utóbbi időben pedig egy káosz ahogy próbálják izgalmassá tenni a sorozatot, illetve amilyen pályákat és időpontokat kitűznek a versenynaptárba.
Az utóbbi évek fényében egyáltalán nem csodálom hgoy a csapatok nem akarták magukat feltétel nélkül elkötelezni még 2 évre, hogy aztán majd az aláírás után tárgyaljanak az FIA-val a szabályok módosításáról.
De itt már nem is hiszem hogy erről van szó, hanem arról a rengeteg pénzről ami az F1-ből bejön. Aminek 47%-t kapják csak meg a résztvevő csapatok, míg a nagy része egyszerűen elvándorol.
Mert most ez a százalék számukra jóval kedvezőbb lehet, ha meg tudják oldani az új sorozatot. -
Xirtam
veterán
Jó reggelt!
Srácok akkor most FIA Vs. FOTA ergő az egész szériát elbaszták?!

-
Sanya595
senior tag
Valaki egy müködö linkett az edzéshez???Mondjuk valami bbc-t,mert az nálam nem akad.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mekkora.

-
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Szépen összeszedted, de a jelenlegi két szervezetre azért áll ami írok leegyszerűsítve. Ettől függetlenül én nem tudtam a történelmüket kösz, végre valami nem tapsiszmájlizó max rohadjon meg és király az élet felfogás.
Egyébként én írtam feljebb is, bármi lehet. Talmával is mi lett, be is írtam motogp topikba hogy le a kalappal. Ide is befogom ha jobb lesz a versenysorozat. Egyelőre ebben a szakmai megszólalók kifejezetten pesszimisták.
"A csapatok már eddig is dolgoztak ki közösen technikai módosításokat"
Ehhez annyit hozzáraknék még, hogy dolgoztak ki, de miért? Mert ott volt az FIA észmenése és ez hatott rájuk összefogásra. Most nem lesz mózli meg ilyenek, csak önmaguk. A hatalmat is önmaguk fogják gyakorolni, senki nem fogja ösztönözni őket a változásra. Pl. ha meglép egy nagy csapat hatalmas előnnyel akkor az úgy is fog maradni, mert hülye lenne engedni módosítani a dolgokat és az ilyen példákból lehetne írni hosszasan hogy ilyenkor mi lesz. Azért elég kérdőjeles ez az egész.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Te annyira gyűlölöd azt az embert hogy folyamatosan átsiklasz a többször leírt mondataim felett, miszerint új FIA vezetés kellene és a mostaniak hülyék, illetve írtam ovisoknak is mózli papáékat. Ebből hogy születik ilyen iromány nekem címezve..linkeld továbbra is csak a náciszerű képeidet max papáról az elvileg politikától mentes f1 sportopikba inkább, attól majd jobban érzed magad. Jó gyűlölködést.
-
Sanya595
senior tag
már van 2 topik.Aszem a másik valami olyan,hogy szét szakadt a forma 1 vagy mi.Tegnap láttam.
MOD
e legalább bejönn nekik az egyen motor,mert igy lehet,hogy csak croswort motorral mennek majd. -
Dízeles
aktív tag
Így lesz két totyik ..Formula1 2010.. és Új bajnokság Új versenysorozat 2010..
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kicsit unalmas, az 537. fajta témájú feliratot olvasni ugyanaz alatt a videó alatt.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tudod miért? Mert kialakította a saját rezsimjét. És, ha ő megbukva távozna, a hozzá közeli emberei számára is meleg lenne a pite, ami a pozícióik megtartását illeti.
Továbbá, mint minden diktátor, ő is már kialakította azt a rendszert, hogy még véletlenül se lehessen leváltani, kivéve ha a lekenyerezett emberei ellene fordulnak. Na de azok, pont azért vannak a zsebében, hogy ez ne történhessen meg.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hatalmas

-
Motion_Blur
félisten
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
igen, hát ez tényleg így van... de majd szerintem átmegy pár ember a FOTA-ba is, ha már látják hogy hogy alakul ott a helyzet!
ezt garantálni lehet szinte.. még a Végén Mosley is átakarna menni, de őt már tuti nem fogják szívesen látni...Max Rufus Mosley (born 13 April 1940)
tehát 69éves az öreg... ilyen idősen minek variálgat már? mér nem tud engedékenyebb lenni ?...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
A már visszalépegető újonnan indulni szándékozó csapatok [link] [link] nem biztos, hogy ne tudnának kiperkálni többet is akár egy tényleg sikeres széria reményében.
A Prodrive pl. már tavalyi évben úgy volt, hogy lehet beszáll mclaren kasztnival.[link]
"Az elmúlt órákban elég sok érdeklődést tapasztaltunk olyan csapatok részéről, akik az új szériában akarnak indulni, és mi mindent megteszünk, hogy bátorítsuk őket erre"
az újságírók megemlítették a Campos, a Lola és a Prodrive nevét, mint lehetséges csatlakozók.[link] Webbernek elekrtonikai hibája volt Webber was happy too, but stopped at Stowe in the afternoon after he hit a kerb in Chapel which in turn caused the electronics to cut out.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ha én is olyan fizetéseket kapnék, mint akik ez mögött az alak mögött állnka, hát én is kussba maradnék, ennyi pénzért... ugyan is VAN az a pénz... és mindenki pénzből él tehát én még meg is értem sajnos
-
-
-
Timyyy
őstag
-
AMD Power
titán
Fel tudnám rúgni ezt a Mosley-t.
-
Sanya595
senior tag
Lehet,hogy nem is 8 csapat lesz csak???[link]
-
7Heads Drago
veterán
Mosley félreállna, ha az kellene a békéhez
Vagy mégsem: "Szóval valójában, amit tesznek, az nem célravezető, mert az FIA tagjai azt mondják, hogy veszélyben vagyunk, támadás alatt állunk, és maradnod kell."
Még megsajnálom... -
törölt tag
válasz
Peat;)
üzenetére
"Az FIA előnye? Külső szervezet, nem a csapatok által alapított nyíltan minden csapatot megkülönböztető szervezet, akkora hatalommal, hogy törekedni tudjon a feltételek kiegyenlítésére."
..erre a külső szervezetre:
Bernie Ecclestone:
1974:".. Colin Chapmannel, Teddy Mayerrel, Max Mosley-val, Ken Tyrell-lel és Frank Williams-szel megalapítja a Forma 1-es konstruktőrök szövetségét, a FOCA-t. Az újonnan alakult szervezet 1975-ben harcba szállt az FIA-val, jobb rendezést és nagyobb részesedést követelve a bevételből. Később a tévés közvetítési jogok megszerzésére is kísérletet tesz a FOCA, amelynek vezetője
1978: Bernie Ecclestone lesz, a szervezet jogi tanácsadója pedig Max Mosley. A Formula–1 kereskedelmi jogait érintő vita évekig elhúzódik. A FOCA szinte háborút visel a FIA testvérszervezete a FISA és vezetője Jean Marie Balestre ellen. Többször majdnem két részre szakad a Formula–1.
1981: Végül a Concorde egyezmény zárja le a háborút, amelyben a FOCA kapja meg a tévés közvetítések jogát.
...
1987: Bernie Ecclestone létrehozta a FOPA-t (Formula One Promotions and Administration), amely az F1 kereskedelmi jogai fölött rendelkezett. A bevétel 48%-át a csapatok kapták, 30%-a az FIA-t illette, 23 százalék pedig a FOCA-é lett."
--
1993: Max Mosley lesz az FIA elnöke.
-
1995: az FIA úgy döntött, hogy bérbe adja a kereskedelmi jogokat Ecclestone cégének, a FOM-nak. A Formula One Management ezért 14 éven keresztül évente fizet a szövetségnek.
1997: Ecclestone megalapítja a SLEC céget, amely száz évre megkapta a Forma-1-es versenyek közvetítési jogát. Az új Concorde szerződés értelmében a társaság bevételének 47 százaléka az istállókat, 50 százaléka pedig a SLEC mindenkori tulajdonosát (ekkor Bernie Ecclestone feleségét) illette, míg az FIA ekkor már csak 3 százalékot kapott.
...
...és aztán Ecclestone ezeket eladta sok milliárd dollárért, és bár Ecclestone már lehúzta az F1-ről amit bírt...nagy pénzeket.
Az FIA megmaradt Mosley elnöksége alatt.
A csapatok már eddig is dolgoztak ki közösen technikai módosításokat, nem hinném hogy ne tudnák/ismernék a buktatóit....egy új sorozatnak új pénzügyi története van, és max bebukik a CVC.
Az Eurosport szvsz tuti vevő lenne rá. -
madstunt
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
És egy birka nyer

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére

-
kisza25
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
egy szóval pecs

-
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
"Ha már nyolc csapatvezető nem ért vele egyet (és a másik kettő is csak kényszerből nevez), akkor valamit nagyon rosszul csinál."
És nem képes belátni, hogy Ő baxta el az egészet...

-
Csabee.
nagyúr
13óra múlva kezdődik az időmérő edzés! már várom
kíváncsi vagyok Buttonra, hogy megtudja-e nyerni. Én azt kívánom neki hogy nyerje meg. De lehet ezért a nyomás miatt nem fogja tudni megnyerni : -
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nah, leírtad a Mosley féle problémát nagyon szépen, amire én direkt nem tértem ki. Pont ugyan ez az én véleményem is...Nem véletlen az, ami itt megy.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
Nem amit a csapatok akarnak, az demokrácia a diktatúra helyett. Valszeg nem fogják olyan sikeresen nagy mennyiségben hozni az őrültségeket mint mózli király.
Szerintem pedig a FOTA sorozata már jövőre átveszi a jelenlegi F1 helyét, míg mózliéké F2 extra kiadása lesz, márha lesz, és valakinek meg fog érni 45 millát egy olyan sorozatban való részvétel...
-
hunnylander
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
Még mindig nem esik le neked, hogy Max-szal elszaladt a ló.
Ha már nyolc csapatvezető nem ért vele egyet (és a másik kettő is csak kényszerből nevez), akkor valamit nagyon rosszul csinál.
Ne haragudj, de kik csinálják a showt? Kik gyártják, fejlesztik az autókat, stb.?
Ők nem szólhatnak bele a dolgokba, amikor Max valami nagy hülyeséget vett a fejébe?
Ráadásul diktátor vonásai vannak. Mérhetetlen gőg, beképzeltség és makacsság jellemzi. Miatta nincs egyezség, miatta fog széthullani a Forma-1.
Nem mondom rá, hogy szenilis (bár korából adódóan már esélyes rá), de egy beképzelt makacs zsarnok, aki azért nem fogadja el az ésszerű kompromisszumokat, mert az neki égő, mert az gyengének mutatja, mert akkor veszít a hatalmából, mert akkor nem ő a kakas a szemétdombon, mert akkor nem áll fel neki.
Max rossz irányba megy az autópályán, és túl sokan jönnek szembe de csakazértse ismerné el, mert makacs, mint egy öszvér. És ugyanannyira hatalommániás, mint a legnagyobb diktátorok!
-
JJános
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Rosszul fejeztem magam ki. Bocsi. Két lehetőséget látok, de egy fog megvalósulni.
(Bár lehet ez sem fog tetszeni, mert én nem érteni madzsar)BMW01: Én is tapsolok!
És a Fota majd kitalálja a FIA2-t, és az első törvény az lesz, amit leírnak, hogy a FIA2 segítse, koordinálja a VB-t, és nem kell oda diktátor, mert nélküle nem lehet semmit csinálni? De lehet! Csak nélküle lehet! És turbós autókat akarunk, és minden ami jó volt jöjjön vissza, Sumival az élen. 
-
MPowerPH
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
"Én úgy tudom egyiknél csapat van a másiknál meg egy versenysorozat háttere meg pár kis csapat. Ezek elég pótolhatatlan dolgok fél éven belül."
Ezzel nem értek egyet.
Versenysorozat nincs szponzorok és szurkolók nélkül.
Ezek mind mennek a nagy csapatokkal. Ha senki nem nézné az új F1 kis csapatait, és az ismeretlen pilótáit, akkor nem érdemes működtetni a sorozatot. A pályák nem szerződnek le, szerződést bontanak, mert nem éri meg futamot rendezni. És ezzel vége is...A pályák is inkább leszerződnek a FOTA által alapított sorozathoz, ott vannak a nagy nevek, nagy gyárak. Királykategóriában csak ez számít. Szerinted majd a szponzorok is mennek a Mosley féle szemétbe, amit a kutya nem néz... Hát, ennek kicsi a valószínűsége...
És igen tapsolok ennek az egésznek én is.

-
Peat;)
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
A különbség az, hogy a FOTA nem más mint a csapatok egyfajta alá felé rendeltségének, hierarchikus rendszerének szövetkezeti felépítése, ahol cél a mindenki jól járjon rózsaszín világ. Mindenki mindenki ellen van, ez a tény. Ahogy a Ferrari vagy a Mclaren begőzöl már lőttek az egésznek. Amennyiben megerőltetnék magukat és egy független szervezetet hoznának létre...az sem lehet független mivel ők hoznák létre. Az új csapatok csak mint másodhegedűsök léphetnének be hozzájuk, mivel ahogy most is próbálták, hátráltatnák azokat. A médiabevételek elosztása körül már első évben hatalmas harc lesz. A technikai szabályzatot sosem tudják majd módosítani, mivel sosem jó egységesen egy dolog mindenkinek. Vagy módosítják önkéntesen, majd kilép az amelyiknek nem tetszik.
Amit az f1-es csapatok akarnak az olyan mint egy állam nélküli társadalom. Kurva jól hangzik, főleg mostanában, de az egyéni érdekek igen rövid időn belül kinyírbálják az idilli képet és önmagát ölné meg a társadalom. A gazdaság nem véletlenül természettudomány vagy mi a fene. Aki normálisan érdeklődve húzta ott le az idejét az átlátja mennyire abszurd az amit a Fota akar, de nem mindenki tanul közgázt meg tököm tudja mit hálisten. Az a5-ös cikk is másképp látja mint a szurkolók nagy része. Maradjunk annyiban, manapság az egyetlen normálisabb oldal a minőségi cikkeivel, persze ettől még tévedhetnek ahogy mindenki más.
Az FIA előnye? Külső szervezet, nem a csapatok által alapított nyíltan minden csapatot megkülönböztető szervezet, akkora hatalommal, hogy törekedni tudjon a feltételek kiegyenlítésére. Jelenleg rossz vezetéssel, soha nem írtam azt hogy most ez jobb. A szakadás után ez a tény majd eljut lassan a kis csapatok agyáig és ameddig a fota nyüglődik és egymással civakodnak, milliárd eurókat költenek az új sorozat hátterének kialakítására miközben végig a költségcsökkentést hangoztatták hogy ők is akarják ám..addig egy másodhegedűs sorozat lesz szerintem az FIA sorozata, viszont később megint az egyetlen. A lényeg hogy lesz átmeneti 2-3 év amiben mi szívunk, ez elég nyilvánvaló. Ti meg erre tapsoltok. Ez valahogy nekem nem jön át mi ebben a jó, de ha segítetek és tudtok konkrétumot hogy mindkét helyen lesz 11-11 csapat és sok verseny nem előre lefixált erősorrenddel akkor szóljatok. Én úgy tudom egyiknél csapat van a másiknál meg egy versenysorozat háttere meg pár kis csapat. Ezek elég pótolhatatlan dolgok fél éven belül.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Arc Raiders
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Majd az erre kijelölt személyek leülnek, és végigzongoráznak minden lehetőséget. 
Én úgy érzem, nagyon oda akarnak érni a Brawn elé, vajon most sikerül? Csak hát úgy emlékszem, hogy a Brawn autók, legalábbis Jenson mondta, hogy több benzinnel még jobban lehet vezetni...

Pontszerzőnek nem 100%, hogy befutnak.

Mi számít náciszerűnek?

Versenysorozat nincs szponzorok és szurkolók nélkül.