- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #8047 üzenetére
Jó lenne ha visszatérne, de Ross és Todt nélkül már nem lenne olyan...
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól látom, akkor az első versenyt Schumi nyerte elég nagy fölénnyel
jó elverte a fiatalokat
-
Nowhereman
őstag
Minek kéne neki mennie? Csak 36 éves, Az öreg Nigel már nyalogatta a negyedik X-et mikor úgy elkalapálta az egész mezőnyt, hogy rosz volt nézni... Hja Persze ő nem volt olyan, akinél összeomlik a világ, ha nem sikerült megnyernie a VB-t. Az meg hogy Webber gyorsabb a csapattársnál, nos, az meg törvényszerű.
-
Nowhereman
őstag
válasz
No még az kell, hogy Sumák is visszatérjen a ferrariba! Akkor aztán duplán lehet elmélkedni, hogy ki hova ül... -
Rick4
félisten
-
törölt tag
A holnapi verseny du. 1-kor (gondolom, helyi idő szerint
) kezdődik és az időket élőben lehet követni a következő címen: [link]
-
törölt tag
Az időmérő edzés végeredménye:
1 - Nelsinho Piquet (BRA) - 41s856
2 - Lucas Di Grassi (BRA) - 41s972
3 - Felipe Massa (BRA) - 41s999
4 - Michael Schumacher (GER) - 42s058
5 - Luciano Burti (BRA) - 42s245
6 - Felipe Giaffone (BRA) - 42s330
7 - Rubens Barrichello (BRA) - 42s361
8 - Xandinho Negrão (BRA) - 42s417
9 - Marcos Gomes (BRA) - 42s773
10 - Thiago Camilo (BRA) - 43s12211 - Antonio Pizzonia (BRA) - 41s630
12 - Vitor Meira (BRA) - 41s683
13 - Ricardo Zonta (BRA) - 41s742
14 - Enrique Bernoldi (BRA) - 41s801
15 - Tony Kanaan (BRA) - 41s847
16 - Alexandre Barros (BRA) - 41s874
17 - Luca Badoer (ITA) - 41s991
18 - Ricardo Mauricio (BRA) - 42s006
19 - Rodrigo Sperafico (BRA) - 42s028
20 - Tarso Marques (BRA) - 42s190
21 - Popó Bueno (BRA) - 42s357
22 - Cacá Bueno (BRA) - 42s360
23 - Roberto Moreno (BRA) - 42s415
24 - Gil de Ferran (BRA) - 42s612 -
stangli
senior tag
válasz
Motion_Blur #8090 üzenetére
Mikor lesz a verseny? vagy már volt? jah és melyik csatorna fogja közvetíteni?
-
Motion_Blur
félisten
First Free Practice - Challenge of the Stars
1º) Michael Schumacher (D), 41.500, média de 90,04 Km/h
2º) Lucas Di Grassi (SP), 41.566
3º) Felipe Massa (SP), 41.633
4º) Felipe Giaffone (SP), 41.727
5º) Rubens Barrichello (SP), 41.747
6º) Xandynho Negrão (SP), 41.791
7º) Tonny Kanaan (BA), 41.945
8º) Thiago Camilo (SP), 42.086
9º) Enrique Bernoldi (PR), 42.095
10º) Tarso Marques (PR), 42.118
11º) Luca Badoer (I), 42.151
12º) Marcos Gomes (SP), 42.408
13º) Nelsinho Piquet (DF), 42.481
14º) Alexandre Barros (SP), 42.490
15º) Vitor Meira (DF), 42.534
16º) Antonio Pizzonia (AM), 42.555
17º) Luciano Burti (SP), 42.624
18º) Cacá Bueno (RJ), 42.634
19º) Ricardo Mauricio (SP), 42.732
20º) Rodrigo Sperafico (PR), 42.931
21º) Ricardo Zonta (SP), 42.986
22º) Popó Bueno (RJ), 43.210
23º) Gil de Ferran (SP), 43.519
24º) Pupo Moreno (DF), 43.684Fastest Lap: Michael Schumacher, 41.500
Live Timing! -
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #8087 üzenetére
Akkor egy ember a divatbagázs, a reanult elnöke asszem. Ez az ember pedig nem a csapat része. Ez inkább teher mint előny magára a csapatra nézve szerintem, de nembaj ha másképpen látjuk.
-
Peat;)
veterán
válasz
venember83 #8085 üzenetére
fáradt vok
lehet divatbagázs, de az a csapat aki kétszer lett úgy vb hogy két másik csapat előtte állt költségvetésben, markáns különbséggel
egy mclaren-ferrari sokkalta divatbagázsabb szerintem, most hogy nem drukkolok csapatnak így látom
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8083 üzenetére
Valakinek megmutatott pár képet, nem csak mondotta. De az sem igaz hogy egy kategóriának látszana a 2 eset, valóban egyre súlyosabb ez a Reanult ügy. Az lenne a poén ha a Reanult kezdené most azt el mint Mclaren és jönne a 3. csaló....aztán a 4....aztán 11-nél állnánk meg.
A döntés meg mind1 mi lesz, ha nem annyira súlyos akkor FIA bukik meg és mondhatják a Mclaren fanok hogy elvette a vb-t az FIA tőlük, ha súlyos bünti pápá Reanult...egyik sem jó. -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #8081 üzenetére
Coughlan mondott ötleteket, füleseket a barátjának, de la Rosa-nak, meg néhány McLaren alkalmazottnak, de azért hogy előre léphessen és fényezze magát hogy ő milyen okos és milyen jó ötletei vannak. Ez még messze van attól ami a Renullt-nál felmerült. Coughlan nem csinált olyat, hogy bevitte volna: "nézzétek fiúk Ferrari doksik, tervezzünk belőle autót".
-
george11
addikt
válasz
PazsitZ #8079 üzenetére
Félreértettél (bár félreérthetően is fogalmaztam
).
Arra próbáltam rámutatni, hogy amikor a Mclaren volt a hunyó, akkor nem így ítélték meg a helyzetet, meghogy őnáluk senki semmit sem tudott ... szóval valahogy ismét a saját magukat kezdik meghazudtolni.Kíváncsi leszek hogyan bizonyítják majd, hogy felhasznált bármit is a Reanult
(és, ha sikerül, akkor mi lesz a büntetés) Sőt továbbmegyek. Ha rábizonyítják a Renaultra, akkor el is kéne őket tiltani, mert a Mclarenre nem bizonyították rá (papíron), de mégis kemény volt a bünti.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #8080 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy a Mekinél is kiderült, hogy nem csak 1 ember tudott a dologról?
Plusz még a pilóták is ferrari beállításokról beszélgettek.
Vagy én vagyok rosszul informált?Tényleg most jövőre akkor a hondából lesz Ferrari vajon?
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #8079 üzenetére
A Ferrari dokumentumok csak egy McLaren alkalmazott magánlakásán voltak, és az eljárásból az derült ki hogy Coughlan nem dobta be az adatokat a közösbe, csak saját magát akarta fényezni az abban, de leginkább a Stepney-től e-mailben kapott információkkal.
A Renault-nál kicsit más a helyzet; legalább 18 (köztük tervező mérnökök is) Renault alkalmazott tudott a közösbe bedobott információkról.
-
PazsitZ
addikt
válasz
george11 #8078 üzenetére
Eddig végig azzal érveltek a Meki fanok, meg a Meki is, hogy ha náluk is volt tuti nem használták max alátétnek
.
Persze most, hogy kiderült a Renault is tudott más adatairól, teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy ők aztán biztos, hogy felhasználták.Értem az érvelésed, azaz mégsem...
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur #8077 üzenetére
Miért nincs igazuk?
-
Motion_Blur
félisten
"Nyilvánvaló, hogy a McLaren bizalmas tervezési adatairól tudtak a Renault-nál, és azokat felhasználta a francia gárda tervezőcsapata, amellyel tisztességtelen előnybe került a többiekkel szemben"
Azért van ennek a McLaren nyilatkozatnak egy diszkrét bája nem?
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8071 üzenetére
Ez LOL, hogy pont 780. Ferrari-Mclaren témában is ez volt a bűvös szám
-
Integra
titán
válasz
venember83 #8072 üzenetére
tuti nem kapnak 100 millás bírságot
talán a felét -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8073 üzenetére
Hat, ha ennyire akarod, akkor adjak a Ferrarinak, egye fene. Vagy semleges megoldaskent az India Force-nak
Vagy mittomen mi a neve...
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #8072 üzenetére
Persze, el lehet venni tőlük. De ha már elvettük, oda is adhatjuk valakinek.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8071 üzenetére
Nem, a Renaulttol el lehet venni a bajnoki cimet, ennyi. Meg 100 millas birsag. Semmi tobb. Tudod, mar van precedens
-
hunnylander
őstag
The exact nature of this information has also been made clear in the FIA submission. It has been revealed that the matter revolves around 33 files of confidential technical information that was copied onto 11 old-style floppy discs.
It is understood these files contained more than 780 individual drawings that outlined the entire technical blueprint of the 2006 and 2007 McLaren car. The figure of 780 drawings is very similar to the number of drawings in the Ferrari dossier that McLaren chief designer Mike Coughlan was found to have in his possession earlier this year.780 McLaren tervrajz (volt) a Renault birtokában. Feltérképezve ezzel az egész McLaren autót. Szóval a 2006-os VB címet oda lehet adni a Mekinek.
-
IRON STORM
őstag
válasz
Motion_Blur #8069 üzenetére
F1RFT 2007 mod. F4, F1 ki volt kapcsolva( kormánysegitség és stabilitás).
Kipörgésgátló az be volt.
Egyébként többször kipörögtem itt, de most sikerült megfogni. -
Motion_Blur
félisten
válasz
IRON STORM #8066 üzenetére
Ez melyik mod?
Én ma tettem fel az rFactort, Brazil GP óta "nem ültem autóban", ideje volt kicsit megcibálni a MOMO-t
-
Pá
addikt
válasz
venember83 #8067 üzenetére
Nekem is ez tűnt fel. Ráadásul így szemre azt mondom, hogy mindezek ellenére még sok idő benne maradt a körben.
-
venember83
nagyúr
válasz
IRON STORM #8066 üzenetére
Hmm, milyen segitseg nem volt bekapcsolva? Mert a kocsit odacsaptad, nem porogtel meg egyszer sem, elfekezes se volt...
-
IRON STORM
őstag
Gyorskör Monacoból, az elkövető én vagyok.
link
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #8064 üzenetére
tavaly ota ügyvezető szal nekem egyértemü h biztos a helye
ez ugyan nem a f1el kapcsolatos poszt de akkor issztem a régiek a jók, ott van rajtuk h momo
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8061 üzenetére
kár h a Ferrari ügyvezető igazgatója Jean Todt és ö rühelli Alonsot illetve Montezemolo maga hosszabitotta meg Massa kontraktusát akkor Kimi helyére jönne? szal nem barátkozok semmivel.
-
hunnylander
őstag
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #8043 üzenetére
Alonso Lesz ő még a Ferrari-nál is, csak idő kérdése.
nem értem miért jössz ezzel állandoan mikor semmi alapja nincs
-
Diego!
senior tag
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #8052 üzenetére
Na igen, még egy Yamamoto/Alex Yoong/Nissany szinthez is legalább kisgyerekként el kéne kezdeni az autóversenyzés valamely formáját, a legtöbb embernekl még ez is elérhetetlen.
-
AMD Power
titán
Coulthard: eszem ágában sincs visszavonulni
Ezt már szeretem! Már alig várom ,hogy újra autóba lássam.
-
Peat;)
veterán
Nem lesz prodrive szerencsére jövőre. Legalábbis én így értékelem, nem kellenek gyári b csapatok.
Mclarennél meg ha Rózsa lenne a pilóta csak 1 dolgot jelentene: Kell a spanyol szponzor az ingyen pilóta és így a zsé a Mekinek...így még érthetőbb hogy a nem éppen szerény fizetésű Alonsoval nem jött össze a közös összhang...
-
néha
aktív tag
ez komoly hallod télleg teszt pilóta lesz a vén csont
(de azé jó pilóta)!!!!
Amugy kár hogy nem Massa nyerte a vb-t én neki drukoltam !!! -
Integra
titán
válasz
ők se akarják pajeszt a ferrarinál szerintem
amúgy persze, nem kizárt, de szerintem inkább a szakmai tapasztalata kell most nagyon nekik. -
Motion_Blur
félisten
Schumacher ismét tesztelni fog a Ferrarival
Ez már kezd gyanús lenni
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8043 üzenetére
nem kell nekünk hisztis hülyegyerek aki még nem tanult meg viselkedni, legyen akármilyen jó pilóta is...
-
snecy
senior tag
Tévhit, hogy könnyű F1-es autót vezetni - Luca Filippi szerint
Nem a vezetés a nagy kunszt, hanem a határon autózni vele, mégha az utóbbi 5-6 évben tele is volt az autó elektronikus segédeszközökkel.
-
Integra
titán
abba lehet hagyni ezt a pajesz - honda párosítást kérem!!!!
-
PazsitZ
addikt
[link] Az El Mundo Deportivo értesülései szerint a Mutua Madrilena minden erejével azon van, hogy felbontsa szponzori szerződését a McLarennel, és kövesse Fernando Alonsót új csapatához, melyet egyelőre még homály övez.
Egyes források szerint a nagyvállalatot talán maradásra lehetne bírni azzal, ha a brit alakulat leszerződtetné Hamilton mellé veterán tesztpilótáját, az ugyancsak spanyol nemzetiségű Pedro de la Rosát - ám ez valószínűtlen.
Eközben a McLaren másik spanyol szponzora, a Banco Santander úgy tűnik, a továbbiakban is szívesen támogatja a wokingi alakulatot. -
SzalaiG
addikt
Még 114nap 20óra és 9perc van vissza a 2008as idény kezdetéig...
-
Rick4
félisten
ja, akkor ez a Schumacher mégiscsak valaki? [link] Lehetne Cipész Misi is, de mégsem...hol is vannak a többiek?
-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander #8036 üzenetére
Persze + Schumachert.
-
venember83
nagyúr
-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander #8027 üzenetére
A német belharc jó lenne, de Ross tette megbocsájthatatlan. Vesszen az áruló.
-
Pá
addikt
Meki meg Rönó győzelmet mé nem akar senki?
szerk: most látom, egy Meki azért volt, sorry úgy látszik szelektív a látásom
-
venember83
nagyúr
Ferrari - Honda/BMW - Red Bull.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #8022 üzenetére
Én tavaly vártam, hogy a Honda robbant valamit. Nem jött be. Hátha majd 2008ban, mondjuk egy Alonsoval, nem is tünne rossz ötletnek szvsz.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #8014 üzenetére
Ejj 2 csapatnál egyszerre vagy csapatfőnök ha jól látom. Vagy csak nem ismered a múltat hogyan rúgják fel az érvényes szerződéseket akkor és ott amikor akarják
-
Ricardo
titán
Ultimátum Alonsónak: 3 év vagy semmi
Ha a toyota és a redbull kizárva akkor nem sok választása marad.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #8016 üzenetére
Két hét múlva a Renault WMSC előtti meghallgatása lesz Monaco-ban, az lesz a hír.
Szerintem addig Alonso nem is fogja elkötelezni magát a Renault-hoz, amig az az ügy le nem tisztul.
-
venember83
nagyúr
Par nap mulva akkor Briatore bejelenti, hogy 80%, hogy Alonso a Renaulthoz megy s talan egy het mulva el is dol, hogy a Renault pilotaja a spanyol, de hogy ket het mulva mi lesz a hir, arra nem mernek fogadni, mert ugy nezem a spanyol vilagbajnoknak nagyon nem fulik a foga a francia csapathoz, vagy legalabbis a Flavio altal felajanlott szerzodeshez.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #8013 üzenetére
Pont erre akartam utalni, attól, hogy valaki jó tesztpilóta, nem biztos, hogy egy futamon is megállja a helyét.
Egy körön gyors, de egy futamon forgalomban tartósan nem biztos, hogy tudja tartani ugyanazt a tempót.
Minden esetre szerintem tesztplótaként abszólut megállta a helyét. -
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #8002 üzenetére
Hát igen eddig versenyen nem igazán jött ki a lépés... [link]
Azt hiszem Kovalainen lesz ebből, esetleg Sutil, de neki szerződése van 2008-ra a Force Indiával (vagy jelentenek a szerződések még valamit manapság)
-
AMD Power
titán
Briatore: "60 százalék", hogy Alonso a Renault-hoz megy
Nem vagyok meglepődve.
-
hunnylander
őstag
Azért a spanyol szponzorok magatartása érthető. De la Rosa jó tesztpilóta, mert egy szerény és szorgalmas 'munkásember', de versenyzőként nem tudott maradandót alkotni ezidáig.
Sutil-nak van a legnagyobb esélye, szerintem. Vagy Kovalainen jönne még számításba, ha a Merci lemondana a 'németes' terveitől.
Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged