Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Hamilton hahahaha

amatőőr.. Massa szépen csinálta, de sajnos úgyis visszaesik majd...csúszkál mindenki...
-
Jadro
veterán
Ha ez Haminak bejön...
Alonso meg megpördül felvezetőn
-
7Heads Drago
veterán
Szépen csinálta Hami.
A Ferrarisok miért nem tudnak így rajtolni? -
puttputt
őstag
Hamilton nagyon elszántan rajtolt

-
Csabee.
nagyúr
Jó szurkolást mindenkinek!!
Tippem:
Webber
Button
Vettel
Barichello
Massa -
simonzé
addikt
Egy ismerősöm az ország (egyik) legjobb autósport szakértője. Rutinos kommentátor, és egy beszélgetés során felvetettem hogy lenne-e kedve az F1-et élőben kommentálni Winamp streamen keresztül a haverok számára. Szeretné látni hogy van-e igény ****gyuszi és ****laci leváltására. (Wébert nem bántjuk, ő ott van a szeren)
Ha téged érdekelne a dolog (persze ingyen), akkor privizz, és írd meg hány ismerősödet érdekelhetné még. Lehet hogy összehozzuk.
[ Módosította: 7 ]
-
IreN!CuS
őstag
tippem:
1. Button
2. Webber
3. Hamilton+eső

-
Bermi
aktív tag
mindenkinek jó szurkolást a kedvencének.
tippem:
1. Bari
2. Webber
3. Rai
-
G.Zs.
senior tag
Gyors tipp:
1. Webber
2. Vettel
3. Hamilton -
vwpolopg
őstag
Dejóóóó nincs a paliklacika... nem kell a hülyeségeit hallgatni

-
7Heads Drago
veterán
Jó hír: Nincs Palik.
-
Dízeles
aktív tag
Hali
-1.Vettel
-2.Button
-3.Barrichello
tippem a befutóra.És jó szúúrkolást! -
ronaldo
őstag
Száraz pályán Sutilnak meg a Ferrariknak is elment az utolsó esélye. Na nembaj, Vettel előretörését nézzük akkor meg.

-
puttputt
őstag
Német himnusz by.:

Mióta szokás ez? Jól kifütyülték a végén szegényt
Ez nem HD, de jó (nem akad)
-
Fortissimus
őstag
-
puttputt
őstag

"Felvonulás"
-
puttputt
őstag
BBC-HD (Remélem, "maradandó"...)
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jelenleg száraz a pálya, BBC1 szerint a következő 30-40 percben biztosan nem is lesz eső.
-
Motion_Blur
félisten
Esővel mi a helyzet?
-
puttputt
őstag
-
PazsitZ
addikt
Szeretnék végignézni egy izgalmas futamot.
Azaz ne üssék ki Webbert és legyen azért egy kis eső is.
Jah, és Webbert nem kéne, hogy lerajtolják a Brawnok
-
vwpolopg
őstag
Magyar streamről tud valaki? Ami legutóbbin volt, az szerintem igencsak halott, nem volt azóta rajta semmi.... se GP2 se WTCC....
-
7Heads Drago
veterán
Kíváncsi leszek hogy taktikában most hol fogja elszúrni a Ferrari....
Sutil pedig köztudottan esőmenő. Így még akár pontok is lehetnek belőle. A Brawn pedig idén elöször talán nem jut dobogóra sem. Talán csak a taktika fog rajtuk segíteni.(vagy a főtaktikus) -
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha lesz zápor nem lesz olyan minimális mennyiség, pláne ahhoz, hogy felszárítsák az autók a pályát. Ha esni fog akkor nagyon, ez elég valószínű.
-
Motion_Blur
félisten
Nem jeleznek előre egyértelműen esős versenyt. Minimális záporok lehetnek, de szerintem verseny közben azt a pár cseppet felszárítják az autók. Száraz versenyre számítok..
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó kis futam volt. Csak a stewardok belekeménykedtek Petrov kárára. Hülkenberg mindent kihozott a hétvégéjéből.

-
DopeBob
addikt
-
blazsey2
senior tag
11-45-kor Porsche szuperkupa az Eurosporton,még több esőt akarok mint ami most van

-
Sanya595
senior tag
A gp2-n már vizzes minden.A kamerákból jól látszik.
Van aki már interrel rajtol.
-
DopeBob
addikt
Lehet, hogy Buttonék megprobálkoznak a három kiállásos taktikával, hogy minél tobbet mehessenek szuperlágy gumiva. Persze ha nem lesz eső...

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Mikor lesz?
-
raczger
őstag
Komoly dolgot mond az időjárás előrejelzés mára Nürburg környékére. Az alábbit az Estofex-en találtam: "A level 1 was issued for W Germany mainly for tornadoes and large hail. "
Komoly lenne tornádó meg jégeső a versenyen
-
hunnylander
őstag
Én nem látom aszimmetrikusnak a diffúzort. Csak az indítómotor beillesztésére van kialakítva a jobb oldala. A motortér kivezetései aszimmetrikus a McLarennél, mert külön hűtés van az olajnak és a víznek, de ez a McLarennél már hagyományos, tavaly is így volt már. (A bal oldalon több levegőt vezetnek be és a kivezetés is nagyobb.) [link]
-
Csepy
őstag
A Force Indiánál is menő lett az aszimmetrikus diffúzor:
Lehet, hogy Sutil ezért volt ilyen gyors?Regards: Csepy
-
hunnylander
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
Ebből az orrkialakításből trend lesz, úgy tűnik.
Ez a befelélyukaskifeleterel* oldallappal rendelkező első szárny az új, FW5-ös elnevezésű.
*Befele is enged levegőt a szárny alá (a lyukakon át), a rá érkező levegő nagyrészét pedig oldalra tereli. És még jól is néz ki, főleg oldalnézetből.

Rendesen faragtak az oldaldobozok hátsó részéból és ezen a pályán is a Basking Shark koncepciójú hátsó szárnyat használják. [link]
-
puttputt
őstag
A tegnapit kicsit módosítva, ha esős verseny...:
Webber, Button, Vettel, Barrichello, Hamilton -
Reménykedem, hogy "druszám" nyer végre egy versenyt... így kéne ünnepelni ezt a szép első első rajtkockát...Bár..., úgyis Motion_Blur tippje lesz a nyerő

-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem ezek már túl bonyolultak voltak.Valahogy nekem a pár fokkal letisztultabb gépek jöttek be.Személyes kedvenc(Jaguar R4)
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ja idén van baj,de ahhoz mérten

-
Motion_Blur
félisten
válasz
kisza25
üzenetére
A szépség szó az idei évben szerintem nem használható. Nálam itt tetőzött a szépség, a cápauszonnyal már kezdetét vette a hanyatlás
Most meg no komment.. -
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lehet, hogy nem úgy megy ahogy kéne, de továbbra is a legszebb autó a mezőnyben

-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jah..
akkro oks!
ez jó kép lett, itt a holnapi győztes autó
: [link] -
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jó képek.
honnan vagy ilyen jól informált? melyik oldalakat használod? vagy csak simán google a haverod? 
-
D@ni88
addikt
valaki tud egy képet benyomni az új merciről? Ferrari nem fejlesztett? lemaradtam, külföldön voltam

-
Motion_Blur
félisten
Ha valaki újra szeretné izgulni a Q3-at, még időben kapcsol a Sportklub-ra

-
proof88
addikt
Én tömegbalesetre tippelek a rajtnál.
Hamilton meg fogja úszni, ugyanis kb az lesz, mint tavaly Fujiban, jól rajtol, nyomja a KERS-et is és optimistán, bár kicsit kisodródva a pályáról, az 1. helyen fog elfordulni az autóval.
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kova itt hasonlít a Barneyra az Így jártam anyátokkalból

-
hossszú
őstag
Massa és Räikkönen is bízik a Ferrari stratégiájában
A taktika nem nagyon szokott bejönni de azért bizakodhatunk
-
Motion_Blur
félisten
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne ba.... Sutil nehezebb volt mint a ferkák?
még kovát is meg tudta volna fogni ha egy súlyba vannak 
Az én tippem hogy 1.Webbo
2.Button
3.Bari
Vettel eldobja a vasat olyan pikésen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4.Hami
5.Sutil
-
ronaldo
őstag
1. Vettel
2. Button
3. Webber
4. Barichello
...
8. Kimi
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
Nincs lenézve. De szerintem egy olyan versenyen, ami holnap várható (félig esős, taknyos pálya) nem fog tudni magabiztosan végigmenni az elején. Nézd meg a tavalyi silverstone-i versenyt. Milyen jó pozícióból kezdett, és meddig jutott.. Szerintem nem fogja bírni a nyomást és meg fog forogni.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Peat;)
üzenetére
Mert neki nem, míg Vettelnek divat szurkolni
(#46126) Oliverda: Remélem nem ütik ki, önerőből meg tud ő esős pályán is menni, attól nem féltem.
Bari jó esőben dologgal egyetértek, ha pedig Brawn papa húz egy jó taktikát is jól járhatnak.
Az RBR tényleg nagyon erősnek tűnik a mostani időmérő alapján.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, de először kicsit furcsa érzés fogott el amikor megpillantottam azt amit még le sem írtam.

Szerintem Webber kipördül, lerobban, kiütik, beázik...vagy valami hasonló. A disznósajtoknak szvsz majd nem jön be az a túl könnyű autós taktika, viszont Bari elég jó esőben, ezért egy 3. helyre még jó lehet. Az szerintem nyilvánvaló hogy esőben a Red Bull a legjobb, ezért ha Vettel-be nem csap bele a ménkű akkor meglehet a győzelem. Hamilton-t meg majd a végén egy daruskocsival berakják a kettő közé.

Peat;): Nézd meg a tavalyi brit nagydíj első körét. Amúgy nem feltétlenül azért írtam azt mert nem lenne rá képes, hanem azért mert nem lesz akkora szerencséje. Első pole és első győzelem egy ugyanazon versenyen? Áhhh...

-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Máig nem értem hogy miért van lenézve Webber. Gyakorlatilag minden csapattársát, köztük Rosberget is megverte, most hogy törött lábbal nyitott, csavarral a csontjában, bicegve kikapott Vetteltől, felépülgetve meg már ugyanazt hozza mint a német szupertyűdetehetség(szerintem is az), akit nyíltan előnyben részesít a csapat az autó fejlesztésénél. Az hogy passzol a vezetési stílusok az mázli Webbernek, így bár kell alkalmazkodnia de közel nem annyit, így megmutatja nektek, milyen egy nyugdíjas

Ja és Webber sokkal magasabb és nehezebb pilóta mint az átlag, manapság ez sem mindegy. Közel sem. Versenyen általában hamarabb is jön egy körrel mint kéne, gondolom e miatt.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Izgalmas futamra számítok, remélem nem csalódok(megint...)
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Báááz...esküszöm ugyanezt akartam tippelni én is.

-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Kicsit talán off(nagyon
) de szeretnék tőletek kérdezni/kérni valamit.
Ha lenne egy olyan jó ember, aki ki akar menni a magyar nagydíj minden napjára, és el tudna szállásolni egy kis igényű embert(
) annak nagyon örülnék. Természetesen nem ingyen gondoltam, nem vagyok terrorista, nem kell félni tőlem
Csak így Bicskéről elég kemény lenne bemenni mindennap Mogyoródig... Tehát aki vállalkozna rá, az dobjon egy privit.
Köszönöm, már itt sem vagyok
-
Motion_Blur
félisten
Tippem:
1. Vettel
2. Hamilton
3. Barrichello -
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sutil nagyon jól ment , de Webber sem kutya.. nagyon megvolt tankolva és még így is nyert! Kíváncsi leszek mit tudnak a Brawn-ok! de ha Webber nem hibázik akkor őt nem tudják megverni a hétvégén! Örülnék neki ha nyerne! Illetve még egy ilyen sorrendben is kiegyeznék mint amit a táblázat mutat... Nahjó a Ferrarikat előrébb hoznám. .

-
Deathjay^
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És mire jutottál?
Szerintem a 2 RBR benne lesz az első háromban. A másik kérdés, hogy a Brawn csapatból ki lesz az 
-
PazsitZ
addikt
Én esőre is számítok.
Tippem: Webber, Vettel, Bari -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sutil az igen.
Mindenképp le kell rajtolni ha a Ferkák szeretnének valamit a versenyen. Még Kovát is jó lenne, bár az nem lesz egyszerű.
Brawn meglepően könnyű. -
Motion_Blur
félisten
Várható körszámok az első etapban:

-
proof88
addikt
válasz
ronaldo
üzenetére
Én ismerek tavalyról egy futamot, ami se nem csak száraz, se nem csak esős, de nem is káoszfutam volt és azt hiszem, akik nézték a végét, az egyik legnagyobb élményt kapták a sporttól: Kimi vs Lewis, Spa utolsó néhány körei.
De lehet, hogy ez csak nekem volt annyira izgalmas, de ahogy ketten ott gépészkedtek, az fenomenális volt! 
-
joshua7
veterán
Rosberg-et sajnáltam, h ennyire nem jött ki a lépés, remélem holnap jó versenye lesz.

-
ronaldo
őstag
Remélem vagy száraz, vagy esős verseny lesz. Ezekből a káoszfutamokból már túl sok is volt tavaly (gyakorlatilag a szezon fele). Ráadásul nem is izgalmasabb, mint egy jó esős verseny, mivel abszolút nincs csata, hanem mindenki más taktikát választ, így egyes autók 4mp-vel gyorsabbak körönként, míg a másik alig tudja pályán tartani az autót, mert eltolták a taktikát... Hát amikor ezek egymás mellé érnek, nincs valami "nagy csata"...
mod: A Brawnok meg nagy pofozás előtt állnak megint, úgy néz ki... Azért nagyon ronda az a tömegkülönbség. 2-3 futammal ezelőtt ez fordítva volt, hogy RBR pehely autóval, Brawn 660 körül. Mondjuk a 3-4. továbbra is biztosítva van (lenne, ha nem baricselló ülne az egyik kocsiban), versenytempóban szerintem biztos másodikak. Mclaren meg Ferrari szerintem körönként még az 5-6-8 tizedet megkapja.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Majd meglátjuk. Mindenesetre az bíztató hogy ez az autó már nem bajlódik annyit a gumik felmelegítésével.
-
proof88
addikt
Remélhetőleg az idei év legizgalmasabb versenye lesz holnap.
Már az első néhány kanyar kritikusabb a rajt után (ilyenkor általában Force India szokott törni, de remélem, megússzák mindannyian), mint úgy általában, de a McLaren és a Force India javulása, meg az időjárás kiszámíthatatlansága így együtt... reménykedek, hogy versenytempóban is képes lesz tartani a lépést Sutil, jó kis Force India - Ferrari harc lehet belőle.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jpm
senior tag
Na nem lett meg Haminak a pole de nagy szerencsével még lehet első
és akkor dörzsölöm a tenyerem 
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Jó, de azért a versenytempó lesz a fontos(abb). Majd holnap kiderül...feltéve ha nem fog esni.
Azért a biztonság kedvéért ma még megnézem a 2007es versenyt. Az sem volt piskóta.

-
Plutor
aktív tag
[link]
Glock büntetést kapott.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)