Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Misi 007
őstag
válasz
attisx
üzenetére
Jaja azon én is röhögtem!

Meg azon is hogy azt mondták "nem láthattuk" mikor elengedte Button Webbert...
A hátsó szárnyra néző kamerából simán lehetett látni hogy a célegyenesre ráfordulva engedte el Webbert...
Vannak hülyeségeik de még mindig jobbak mint annó az m1-en Mezei Danika aki a futamok számát se tudta meg a levezető kört sose tudta megkülönböztetni a gyors körtől...
-
wildrain
addikt
válasz
attisx
üzenetére
ha 2-3 órát kibír egy ülésbe szikazva
Hát az tuti, hogy szegényke nem fog felugrani x idő után, hogy "én ezt meguntam".![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha a speciális "Zero-G" sérülés alatt a zuhanórepüléses súlytalansági játékot érted, akkor igen, kipróbálta.
-
Oliverda
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz
attisx
üzenetére
Höhö

Az is vicc, hogy a bíróság, miért adhat ilyen hasonleső fazonoknak jogalapot keresztbetenni a Williams F1-nek, mikor 1. azt sokkal régebben alapították, 2. a Williams F1 nem egy ruházati cég és nem konkurense a magyar William's-nek.

Ezek szerint nem írhatnám fel a pólómra 'filctollal', hogy Williams?

Egyébként is az ő nevük/logójuk William's, nem Williams...
-
-
Deathjay^
tag
válasz
attisx
üzenetére
Ezzel teljesen egyet értek veled. Nem tudom mért szálltak el ennyire maguktól. "Azért hagyták ott a technikai munkacsoport szerdai délutáni ülését a Forma-1-es csapatok szövetségének tagjai, mert az FIA a következőkről tájékoztatta őket: mivel még nem teljes jogú résztvevői a 2010-es mezőnynek, nem is indítványozhatják a szabályok módosítását." A teljes cikk pedig itt: [link]
-
Male
nagyúr
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
attisx
üzenetére
Később megjelennek az ezzel kapcsolatos cikkek is:
Ecclestone az egységes pilótákban látja a jövőt
A Honda szívesen lenne egységes pilóta beszállító
Haszontalan a klón pilóta, véli a Ferrari elnöke
Az egységes autók miatt még kétségesebb a klónok pozitív hatása
A Toyota csúszik az egységes pilóta fejlesztésével
Külső kutatók segítik a klónok fejlesztésétAz Ilmor lehet a befutó az egyenmotorok tenderén A svájci szakember V8-as szívómotorokban látja a forma-1-es közeljövőt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
attisx
üzenetére
Ha ez lesz, többet nem is nézek F1 -et. Inkább WTCC meg DTM, az nincs még elk*rva.
Rohadjon meg a Börni meg a Mosley.
És még arról is tanakodnak, hogy még jobban csökkentsék az aerodinamika jelentősségét a Kers javára... Akkor már tényleg minden veszik, 3 év múlva meg fűvel mennek majd a gépek, vagy napelemmel, 160km/h -s végsebességgel. -
-
törölt tag
válasz
attisx
üzenetére
Nem is hiszem el, ezt az egészet....sztem épeszű ember nerm gondolhatja komolyan, hogy egységesítik a motorokat, ez egy baromság elvégre prototipusok legteteje ez a sport.
Amennyiben a Ferrari elmegy nincs is miről beszélni. az egyet jelent azzal hogy a Formula one a jelenlegi formájában megszünik.
...és akkor nagyon valószínű, hogy újra előkerülnek a GPWC tervek, max lesz egy átmeneti időszak, ahol híjján lesznek pályának....de még ez sem biztos, mert ha FOTA-ként képesek a csapatok egy oldalra állni, akkor a slep megy, és az autógyárak meg a pályák is maradnak.
Lesznek majd perek...de a pályák sem 4 autóra szerződtek, szal nekik is van alapjuk a szerződéseik felbontására.
Bernie-nek és Mosley-nak visszakoznia kell ez egyértelmű. Számomra a kérdés az, hogy mit akarnak/akartak elérni. -
brownus
veterán
válasz
attisx
üzenetére
dehogy jönnek, gondolom a japánok és a franciák sem akarják.
más: "...Készen kell állnia arra, hogy ráhúzza a kormányt a brazilra, ha az támadásba kezd. Így egyikük sem fejezi be a versenyt és ez Lewisnak rendkívül kifizetődő lehet” – tanácsolta Jordan. én is ezt tenném
-
hunnylander
őstag
-
glutamin
őstag
-
-
Shabranigdo
tag
válasz
attisx
üzenetére
most van jégkorszak, nem közeleg
"A kiállítással főként a globális klímaváltozással kapcsolatos tévhiteket kívánják tisztázni és a jégkorszakról szóló ismereteinket bővíteni. A szervezők tudatosítani kívánják a látogatókban, hogy jelenleg is egy jégkorszakban, annak egy felmelegedési szakaszában élünk." -
dokar
addikt
válasz
attisx
üzenetére
és ha pl. vki lecsirkézi kubicát, mert elvesztette a jó pozícióját, akkor ő is figyelmeztetést kap a személyeskedő rasszista pocskondiázó csirkézés miatt?

én úgy érzem, hogy itt hamiltont kell szeretni. az aláírásodból ítélve látom már megtértél.

na inkább megyek le autót szerelni, egyébként pedig: hajrá Alonso!

-
lenox
veterán
válasz
attisx
üzenetére
Mennyit lehetne sporolni? Mennyit mennek az autok egy evben? Mondjuk egy csapat 100000 km? Az ugye heti 2000, az eleg jo felso becsles, nem? Ha 10000 Ft egy liter benya, akkor az 1 milliard forint egy evre, mondjuk 6 millio dollar. Eves koltsegvetes egy nagyobb csapatnak 100-300 millio dollar. Fele fogyasztassal sporolnanak max 3%-ot, de szerintem ez nagyon felso becsles. Nekem ez nagyon nem jon ki, de lehet, hogy valami szamot rosszul tippelek, vilagositsatok fel.
-
vagamo
őstag
válasz
attisx
üzenetére
És ezt?
Elveszett Räikkönen autója?

-
Integra
titán
válasz
attisx
üzenetére
de ők biztos tudnak valamit, amit én nem

de most komolyan... szánalmas ez a vergődés amit művelnek.
csak remélni tudom, hogy a jövő évi autó amiért már ross rúgja kőkeményen a tervezők seggét használható is lesz...
mert az idei év (is) katasztrofális.
ebből a pénzből amit itt elvernek inkább csináljanak s2000, crx és normális civic utódot, ez a véleményem -
-
hunnylander
őstag
válasz
attisx
üzenetére
Hamilton's first race in the JICA series
Ha valaki nem ertene az angol beszedet, ez volt Lewis elso versenye a JICA (gokart-)szeriaban. A vetelytarsai idosebbek es tapasztaltabbak, (es Lewisnak a technika is uj es erosebb), o ekkor lepett fel egy kisebbkategorias gokartszeriabol (Yamaha Class, amit szinten megnyert, ahogy elotte a Kadet szeriat is).
-
-
hunnylander
őstag
válasz
attisx
üzenetére
Igen, nekem is úgy rémlett korábbról amikor megnéztem a Meki tesztprogramját, hogy indulni akartak.
De most már ezt törölték; McLaren Testing 2008
-
hunnylander
őstag
válasz
attisx
üzenetére
A Meki a kopottgumis és teletankos helyzetekben van lemaradva a Ferraritól, ezért leginkább erre és a megbízhatóságra gyúrnak. A időmérő szimuláció ehhez képest tizedrangú dolog. Ha gyors lesz az autó használt gumival és több benzinnel is, akkor gyors lesz az időmérőn is, felesleges a maximális gyorsaságot minden nap tesztelni.
-
-
hunnylander
őstag
Bizonyítási vágyból. Akkor ment át, amikor nagyon gyenge volt a Ferka (2012), és Jean Todt kisírta magának (pedig nem tudták jól fizetni, abban az időben a csőd szélén állt a FIAT konszern), mondanom sem kell egyből fölhozta a csapatot, és sikert sikerre halmozott ott is. Szegény Ron ekkor vonult vissza. Persze később megbocsátott a 'tékozló fiúnak' és ráhagyta élete művét.

Aktív témák
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Lenovo TAB M11 tablet
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy meg nem kell ezekkel foglalkozni. Csak saját magukat járatják le az ilyen "értelmes" megnyilvánulásaikkal. 

a tavalyi gép + 2009-es szárny

olni.