Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Adrián29
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Legalább öszintén ad hangot a véleményének.
Tanulhatna nagyon sok nyalis pilóta Lonzitól.Go Alonso!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem az idei autó feljesztésénél sokat foglalkoztak azzal, hogy Kimire szabják a vasat. Biztos, hogy sokkal több beleszólása van a fejlesztésekbe, mint 1 évvel korábban, és ez nagy cumi lehet Massanak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó lenne, ha már az első 1-2 futam után ki lenne mondva, hogy Massanak feladata van, azt a pozíciót tartani, amire a kocsiján lévő rajtszám feljogosítja

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerintem sem lesz, de igazából raikkönnennek most csak massa állhat az útjába! alonso sztem semmiképp nem! ja hamiltont majd elfelejtettem
rá is kiváncsi leszek
meg a ferarinál h massa vagy raikönnen lesz a befutó a végén
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megnyugtattál

-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
"lehet újra ferrari-renault harc lesz"
Nem lesz

-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Kíváncsi leszek erre az új orrkúpra.Mellékesen arra is hogy alonso hogy tejesít majd a Renault-ban.Az a legnagyobb kérdés,mert ha jól,lehet újra ferrari-renault harc lesz.Na még ott van a mclaren is.Ismét egy szép idénynek nézünk elébe

-
ToBeY
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Eddig se nagyon csináltak,csak éppen a szabálykönyvet érdekes módon értelmezték.
Amire a többi csapat mondta tilos.Ők meg mondták ok, mutassák meg hol van az írva hogy nem szabad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ez a Glock még csak most jött (vissza), de már baromságokat hadovál

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaj ne! Arról már olvastam én is. A Ferrari bevetheti új orrkúpját Barcelonában ( Forradalmian új orrkúpot tesztelt a Ferrari? )
Remélem olyan hatékony lesz mint amilyen szép,
mert ha nem, akkor a Meki dolgozhat éjt nappallá téve, hogy ne legyen Ferrari dominancia. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Majd fel dobja többi csapat mint tavaly a fenéklemez miatt. Most is kifognak taláni valamit tuti mert túl jók.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ahogy olvasgatok a Ferrari valszeg olyat fejlesztett, amit a többiek (még) nem, páran már szabálytalan TC-ről rizsálnak, mert annyira hamar tudnak kanyarkijáraton teligázt adni...
Olyan hírek is vannak, ami szerint január közepe óta tesztelnek egy forradalmi orrkúpot, amit majd február 25-én mutatnak be Barcelonaban, a többi aerodinamikai újítással együtt. Kíváncsi vagyok

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Glock gyerek hanyatt van esve, a Toyota meg le van a Ferraritól.

I think Ferrari made a big step. They´ll dominate at least the first half of the season.

-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Akkor én is óvatosan: -Ferrari dominancia lesz az idei évben! Ahogy egyik fórumtársam irta, alázzuk majd a többit rendesen.

Miért is óvatoskodjak? Győzünk, és kész.
Punktum 
-
Fortissimus
őstag
33d 02h 26m 01s
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
Vazz, pedig keresten, bocsi

-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy érzem idén ferrari dominancia lesz,verhetetlenek leszünk
Azért ne kiabáljuk el,csak szépen óvatosba mondom.
Ma végre megvettem Ifj.Dávid Sándor-A Forma-1 Király-Michael Schumacher című könyvét
Lesz mit olvasnom -
Motion_Blur
félisten
Glock:
"Ferrari is superior, we don´t have to talk about that"
"If you look at the lap times and take the presumably fuel load into account, there is a gap of 1,3-1,5 sec between us (and Ferrari). It´s the same on the long runs."
Timo knows that this is very much, but he also knows the reason: "I think Ferrari made a big step. They´ll dominate at least the first half of the season. Of course the other teams will close the gap. But Ferrari is so strong that the others musst do everything to avoid a dominance."
After looking at the Ferrari on his free day, he knows their strenghts: "They put the foot on the throttle and it looks like as they still have a TC. Of couse they have none anymore. But the car is so good on track and the (good) drivability of the engine helps that they can accelerate very early."
"Furthermore, their front axle is very straightly so they are also very good at the steering" -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
bíztató. tavaly ilyenkor Massa volt Kimi előtt
és meg is látszott az első jópár futamon h szokja a srác a kocsit
mostmár reméljük nincs mit szoknia, és csak a győzelem a cél 
-
Motion_Blur
félisten
Teszteredmények
Bahrein, első nap:1. Raikkonen Ferrari (B) 1:30.914 66
2. Massa Ferrari (B) 1:31.174 53
3. Trulli Toyota (B) 1:32.382 73
4. Glock Toyota (B) 1:32.762 75Az eredmények nem hivatalosak
-
D@ni88
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
hát sokan vagyunk úgy h nem szeretjük azt amit csinálunk, én pl utálok tanulni, mégis fősulira járok
a könnyebb élet reményébe. szépálom 
hát én meg úgy vagyok vele, h ha igazán belendülne, mint pár évvel ezelőtt. amikor még montoyának is kört adott majdnem
csak akkor a meki volt a szar.
akkor sztem maradna jópár évet. Tavaly csak őrlángon működött! elkapná a gépszíj akkor lenne ott alázás
-
Ricardo
titán
válasz
manutdzoli
üzenetére
A gerinc nagy kincs. Egyre kevesebb emberben van. Alonsó teljesen leírta magát emberileg.
-
Motion_Blur
félisten
98-ban megcsinálta Schumi és a Ferrit, hogy 1mp-es hátrányt az évad második felére eltüntettek a McLarennel szemben, szóval nincs még veszve minden Alonso számára.
-
D@ni88
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
ki mondta h Iceman visszavonul?

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Igyekszem

-
manutdzoli
senior tag
válasz
Thrawn
üzenetére
Egyértelmű hogy puncsolni akar,jövőre már egy top autóba akar ülni.Kiminek azt kívánom hogy nyerjen 2008-ban is vb címet,aztán 2009-ben ha alonso a ferrarinál lesz,legyen ismét kimi a bajnok,alázza meg alonsot egy kicsit.És visszavonul 3x világbajnokként
De hova szaladok 
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ilyet is ritkán hallani hogy egy pilóta egy másik csapatnak drukkol.Soha többet nem lesz a meki versenyzője,az egyszer biztos

-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Helyes,ezt már szeretem

-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megpróbálja bepuncsolni magát a Ferrarihoz. Remélem Raikkonen lesz az első számú pilóta ha odakerül, akkor megint nekiáll a hülyeségeivel morált rombolni meg ellenségeskedést szítani. Ott a helye!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apropó, nem a Renault kellene fényeznie hamár visszavették a csapatba?

-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem túl következetes ez a figura, 1 részt emiatt is utálom annyira.
Thrawn: nem kellene ezt tennie lévén h 2001-ben csak rajta mulott h nem lett Ferraris, de mostmár jönne... tiszta szánalom kategoria.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez politika, már nyaldossa az olaszok hátsófelét jó alaposan.... Biztos nem szereti Ron bácsit, de azt hiszem ex csapattársával szemben még kevesebb szeretet van a spanyol 26 éves világbajnokban.
-
greatchaos
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én meg remélem, 2009-re megörökli Massa helyét
de azért valami tényleg bújkálhat benne... remélhetőleg nem a pályán fog törleszteni
-
Motion_Blur
félisten
Alonso a Ferrarinak drukkol az idei évben
Nem kicsit utálhatja Ron papáékat

-
greatchaos
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ebben igazad van, de átvetítve a magyar mezőgazdaságra, ha megy, akkor jó, ha 10 évig ráfizetéses, akkor is csinálja... mert jó...
-
venember83
nagyúr
válasz
greatchaos
üzenetére
Igen, a vicc csak az, hogyha eddig ennyit belenyomtak akkor inkább még kiadnak párszáz millát, mert ha kivonulnak ilyen eredménytelenül az szégyen és így értelmét veszti az eddig kiadott sokszáz milla is. Ja, meg a japán makacs népség, olyan nincs, hogy valami nekik ne sikerüljön

-
nike_
addikt
Azért szerintem még mindig Kimi a legjobb!
De most azt mondják a Hondához dől a lé rendesen, lehet (sőt biztos) hogy fejleszteni fogják az autóikat. -
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem jobb, hogy szétváltak, mert nem tudtak közös nevezőre jutni!
És bár idén lehet, hogy nagyon jó lesz a Williams is, de a BMW már bizonyított a válás óta!
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Dehogy nem, mindkettővel egyszerre (BMW Williams).
Ha a BMW marad a Williams-nél már lehet, hogy VB-t nyertek volna. De hát makacs németek, azt hitték minden megy erőből.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
szerintem lesznek előzések, remélem hogy lesz 1-2 olyan meglepetés csapat aki nagyon erős lesz! pl a bmw-től várok nagy eredményt, hisz mikor bejöttek és montolya ralf schumival ott volt akkor is nagyon izgalmas volt!
remélem a honda bmw feljön a ferrari mclaren szintjére és 4meghatározó csapat is lesZ
delehet a a redbull is jólesz a tavalyi ferrari motorral
illetve a renault nemtudni mire lesz elég alonsoval (remélem semmire) előzések meg reméljük lesznek!
várom már az évadot! biztos jólesz
hello -
gV
őstag
válasz
venember83
üzenetére
ugy volt h 2008-tól ezt bevezetik, ez állitolag kiegyenlítette volna az elézésnél a védő és támadó esélyeit

[link] -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne képzelődj, nem lesznek előzések, az az idő elmúlt.

-
HEro
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
http://formula.hu/galeria/2222307%20Force%20IndiaF1%20bemutatp_05.jpg
magyar zászló van az elején

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyébként a versenyek élvezhetősége szempontjából pont ez a legjobb, hogy egy etapon belül fordul a gyorsasági sorrend, vagyis friss gumival a Meki előzheti a Ferrarit, használt gumival meg a Ferrari feljön a Mekire és visszaelőzheti azt. Vagy nyeri az időmérőt a Meki, de rajt után tapad rá a Ferrari és próbál előzni. Jó móka.

De amúgy annyira nekem nem tetszik, hogy a Meki még mindig ennyire nem szereti a Bridgestone-t. Illetve szereti; de csak enni.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem meg az egész úgy baromság, ahogy van

Annyi a biztos, hogy most(!) a Ferrari és a McLaren a két legerősebb konstrukció. De én nem vagyok benne biztos, hogy a Ferrari a gyorsabb..
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Enyhe túlzást érzek a kijelentésben, főleg ha így leegyszerűsítik. Azt valószínűsítem, hogy ahogy Whitmarsh említette, a Ferrari jobb az etapok közepén és végén. Ott meg lehet a négy tized, de ha a Mekin friss gumi van akkor nem. Majd meglátjuk.

-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lesz ez még több is.
Amugy "tök jó" h mivel megváltoztatták a Q3-at mostmár csak (ahol számít is) a versenyen fordulhat elő az "üres tank" ott viszont már kopott gumikkal. -
PazsitZ
addikt
[link] [link]
A Forma-1-es világbajnoki sorozat modernkori történetének első futamán, az 1950-es silverstone-i versenyen rajthoz álló mezőnyből utolsóként távozott az élők sorából a 89 éves Tony Rolt.Rolt az első F1-es verseny, az 1950-es Brit Nagydíj utolsó élő résztvevője volt, amely címet tavaly januárban tévesen tulajdonítottunk az akkor elhunyt de Graffenried bárónak. Rolt ezen a futamon Peter Walkerrel együtt vezetett egy ERA versenyautót, és később még két Brit Nagydíjon állt rajthoz.
1953-ban egy Jaguar C-Type volánjánál ülve Duncan Hamilton társaként nyerni tudott a legendás hírű Le Mans-i 24 órás versenyen. 1955-ben vonult vissza a versenyzéstől, de nem szakadt el tőle teljesen, hiszen később segédkezett Stirling Mossnak az 1961-ben F1-es futamot nyerő autó tervezésében.
-
Motion_Blur
félisten
-
JJános
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Negyven éves feleségem lecserélem két húsz évesre című hirdetést Hakkinen adta volna fel? Lehet. Ezek a F1-es finn pilóták időnként megvadulnak.
-
JJános
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Végignéztem. Nagyon kemény.

Egyszer már láttam moziban ezt, vagy hasonlót. Ebben az idényben ilyen ne legyen.

-
PazsitZ
addikt
-
Integra
titán
válasz
manutdzoli
üzenetére
egyre inkább az az érzésem ezekkel a kis csapatokkal kapcsolatban, hogy a tulaj megveszi őket egy-egy évre, reklám neki, aztán dobja az egészet, neki mindegy a csapat, csak a neve szerepeljen egy éven át az f1-ben, kap elég jó publicitást, aztán ennyi, adja a következőnek
-
manutdzoli
senior tag
A Force India is leleplezte autóját
Furcsa egy színösszeállítás,de nekem bejön.Kíváncsi vagyok mire lesznek képesek.A Kingfisher meg ahogy látom elpártolt a toyotától
Most olvasom hogy a főnöké a Kingfisher 
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Az F1 fekete oldala...borzalmas

-
gV
őstag
válasz
venember83
üzenetére
én ma délelött néztem meg (ehez kapcsoldik h szegény Tripsről most olvastam ha nem a futamon akkor még aznap 1 szerencsétlenül járt repülön halt volna meg)
-
gV
őstag
Az autó egyenletesen adja le az erőt, a tapadása pedig tökéletes. Más szóval a csomag harmonikusan működik. Biztos vagyok benne, hogy a tesztek következő három napja csak még jobban megerősíti ezt. Kimi a Bahreini teszt után/elött
Remélem h az új elemekkel (amit Barcelonában vetnek be) még gyorsabb lesz a Ferrari, de ugy h közben megmarad a rövid és gyors etapok illetve a gyorsaság és tartosság terén elért harmonia a jelenlegi csomaggal.

-
Ricardo
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Lehet hogy pont azért jöttek elő a dolgok

-
venember83
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Én igazinak mondanám... A mai vicc, nem csoda, hogy pl Kimi sem szereti, csak a vezetést. Megjegyzem én is utálom ezt a videót, csak azért tudtam melyik, mert már többször láttam. De most nem néztem meg.
-
!Overdose!
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nagyon nem szeretem ezt a videót!
Hihetetlen, hogy régen mennyire veszélyes volt az F1! -
ktg3
őstag
volt régen 1 link a forma 1 szomorú 10 perce vagy vmi ilyesmi amikor balesetes videók voltak összevágva de nem találom

valaki linkelje nekem pls

-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Tudom hogy egy f1-es autó elkészítése kb.2év.Lehet az a gond hogy a 2007-es autóból pár elemet beépítettek a 2008-asba(még 2006 környékén amikor kezdték tervezni),mert azt hitték hogy előrelépés lesz.Aztán rájöttek hogy nem,így újrakellett tervezni az autót.Én mondtam hogy 2 év és lesz egy rendes autója a hondának.
-
AMD Power
titán
Ez elég meglepő.

-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Az nem olyan egyszerű, főleg mert a többiek sem alszanak.
Tudod mikor kezdték el a tervezését a 2008-as McLaren autónak? 2006-ban.
Ha a Honda piszkosul összekapja magát mostantól, hogy ott van Brawn és pluszban szerződtetik a legjobb szakembereket, akkor is kell legalább egy-két év a jelentősebb javuláshoz.
-
Integra
titán
válasz
manutdzoli
üzenetére
az már csoda kategória lenne

-
hunnylander
őstag
Martin Whitmarsh: "A legutóbbi tesztekből kiderül, hogy nagyon szoros lesz a küzdelem a Ferrari és a McLaren között. Új abroncsokkal ugyan jobban szerepeltünk az első körökben, a Ferrari viszont a tizenöt körös etapok közepén és végén az erősebb."
-
Integra
titán
válasz
manutdzoli
üzenetére
bizni meg reménykedni lehet, de a tesztidők egyenlőre siralmasak.
és hiába az új aero cuccok, hatalmas változás nem lesz szerintem, soha se váltotta meg egy pár elem az autót, ha maga az autó necces
nekem se marad más mint reménykedni, max a hajam téphetném a lúzerkedésen, de ezen már rég túl vagyok (nincsen már hajam)..
gv: nem hogy a ferrari nyomába, de a szvsz a középmezőnyhöz való felzárkózásra is kevés lesz az autó szvsz..
-
Integra
titán
válasz
manutdzoli
üzenetére
az idei évet le lehet írni...
béka segge alatt talán nem lesznek, de én úgy vagyok vele, hogy ha csak kétszer annyi pontot érnek el, mint tavaly, már jók vagyunk
brawn se tudja megváltani a világot, ez ilyen egyszerű, a tavalyi autót nagyon remélem hogy egyszerűen a zúzdába gurították és egy telejsen újat kezdtek el építeni brawn irányításával, fő útmutatásaival.. -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Azt még meglátjuk, hogy R.Brown mire is képes. Érjék utól a ferrarit, nem bánom!
Megelőzni ugysem fogják tudni.

-
Adrián29
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Teljes mértékben igazad van
Remélem lesz annyi kurázsi benne.Üdv:
Adrián -
gV
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Régen is volt már 2 spanyol futam Jerez+Barcelona (1997-ben tuti).
-
manutdzoli
senior tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
A Honda nem úgy állít mintha dobogó környékén lennének.Kívánom nekik hogy 2-3év múlva alkosson valalmit Brown,de a ferrarikat ne érje utol

Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

rá is kiváncsi leszek

Azért ne kiabáljuk el,csak szépen óvatosba mondom.