Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
JJános
addikt
Ha visszaolvasol, megtalálod mennyi mindent visznek Törökoszágba. A Ferrari most még gőzerővel nyomja, és a legutóbbi futamon már jól látszott, hogy sokat fejlődtek. A dobogón is láttam Ferrari ruhában egy fiatal embert.

Szvsz. Harcban lesznek a török futamon az első helyért. Ezt várom, és a McLaren is feljebb kell jöjjön. De mi is próbálkozunk(RBR), és a Brawn is ott lesz. A Toyota? Lehet jó lesz megint. -
MPowerPH
félisten
Teljesen egyet értek veled. Ezt a VB címet nem a piloták bukták el a ferrarinál, hanem a ferrari ténykedéseinek köszönhetik. Én úgy ahogy van, Domenicalival az élen leváltanék mindenkit. Vérlázító amit ebben az évben műveltek Massaval és Kimivel. Nem egy, és nem is kettő futamukat tették tönkre. Ilyen a Schumi érában soha nem volt, mindig olajozottan működött minden. Szal szánalmas.
De le van a gond, idén már nem kell F1 -es futamot néznem.
Viszont Alonso győzelmének örülök, nagyon. A kis szardarab Piquetet meg már ideje lenne kirakni innen, mert ő nem ide való. Nem ez a színvonal. Ő a neve és apuci pénze/befolyása miatt van itt, nem a tudása miatt. Remélem jövőre már nem látjuk, és visszajöhet Davidson, aki sokkal inkább ide való. -
wildrain
addikt
Hát pedig az elég nevetséges, hogy valaki azért hagyja abba az F1 nézését, mert elterjed a cápauszony.
Marha nagy F1 rajongó az olyan, és gondolhatod, hogy nagyon sokan sajnálnák, hogy nem nézed többé... 
Sz'al magas labda volt... sok ilyet olvastam már, és elmentem mellette, de most nem tudtam.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)