Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #96 üzenetére
Ez a legnagyobb baj az f1-ben,hogy túl nagy a különbség a csapatok között.A ferrari és a Mclaren nagyon elől van,szinte lehetetlen őket beérni.A kiscsapatoknak meg nincs olyan sok pénzük egy jobb kocsi megteremtésére mint a topcsapatoknak.A jövő évadtól kicsit izgalmasabb futamokat várok,jó lenne ha felfejlődne egy pár pénzes csapat(pl:bmw,honda,toyota)a ferrari és a mclaren mellé.És egy idényben ne csak 4 ember nyerjen futamot,hanem legalább 8-10.Úgy már nagyon érdekes lenne az F1.
-
george11
addikt
Az a gond, hogy ez(is) hozza a haladást az utcai autókban is.
Minden okosabb menetbiztonsági rendszer a versenysportból került az utcai autókba, arról nem is beszélve, hogy a kuplung+kéziváltó lassacskán ki fog halni a közúti járgányokból is, nemhogy a versenyekről.
Ha eltörölnének minden elektromos kütyüt, akkor két dolog történne:
1: minden autót újra kéne tervezni
2: az egész mezőny látványosan lassulna
Ez pedig nem eladható, mert a jónép java része nem arra kíváncsi, hogy egy ''régi'' technikával ki mire képes. Aki ilyet keres, az ne az F1-et nézze, mert ez a technika csúcsa itt nem lehet visszalépni(főleg ekkorát). -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #97 üzenetére
Kosz!
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Monzai pályabejáró: [link]
Ferrari drukkereknek különösen tetszeni fog, hangerőt érdemes feltekerni -
hunnylander
őstag
Sajnos az még nem elég. Túl nagy a különbség a csapatok (a járművek) között, örülhetünk, hogy legalább két csapat, mind a négy versenyzőjével versenyben van a VB címért. Az IndyCar-ban szinte teljesen egyforma autókkal versenyeznek. A NASCAR-ban szintén csak néhány másodperc különbség van a legjobb és a leggyengébb kocsi között. Pedig majdnem ötven rajtol. És lehet futamot nyerni az utólsó helyről is, ha nagyon jól vezetsz. Montoya nyilatkozta, hogy egyetlen NASCAR futamon több az előzés mint egy egész F1-es szezonban. Ahogy láttam, egyáltalán nem túlzott. Ott valóban jobban kijön a pilóta képessége, pedig ott is vannak rivalizáló gyártók és csapatok, de valahogyan a szabályozások által mégis kiegyensúlyozottabbá tudták tenni a mezőnyt.
-
venember83
nagyúr
-
manutdzoli
senior tag
Az igaz hogy elég sok kütyü van egy f1-esben,de képzeld,ahogy fejlődik a technika még több lesze benne ez a szar.
Kéziváltó meg kuplung azért nem kéne,jó ez az f1-es váltó.Gyors,megbízható.De jövőre nem lesz TC,szóval a tehetségek megmutathatják akár egy gyengébb kocsiban is hogy mit tudnak.Jah,meg lehetne egy kicsivel több előzés -
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #91 üzenetére
Pont ez az ! Mi a ''fakknak'' van ennyi elektronika egy állítólagos sportban ?
ABS, ASR, gombváltó, meg minden szirszar. Már csak egy mágnescsík kell a
pálya hosszába, meg egy sodródásérzékelő és akár egy közepes kvalitásokkal
rendelkező csimpánz is F1 ''versenyző'' lehet, mert az elektronikák mindent
felülbírálnak.
Nem csak az autók, hanem az ember képességeire is kíváncsi lennék.
Kézi váltót, kuplungot mindenkinek és minden, a vezetést könnyítő sz@rt
szedjenek ki. Több volna az ember és az előzés. Nem vonatoznának annyit.
Lásd : Indy car.
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #88 üzenetére
Az már az ő bajuk milyen gumival rajtoltak.Jobban kapta el raikönnen a rajtot,ennyi az egész.
-
ronaldo
őstag
válasz
venember83 #88 üzenetére
Direkt nem azt mondtam, hogy Török nagydíj. Hanem, hogy Magny Cours óta _minden_ futamon. Meg mintha pont számítana rajt szempontjából. Picit igen, de érted, esélye nem volt hamiltonnak. Mintha Kimi előrébbről rajtolt volna.
-
manutdzoli
senior tag
[link]
Dennis: nem eshet folt az eredményeken
Ron Dennis:''Tudom mi az igazság. Az igazság pedig az, hogy a McLaren istállónak semmi köze ehhez az egészhez.Persze persze
Tudjuk Ron,a Mclarenhez teljesen véletlenül sétált be a ferrari dokumentum. -
ronaldo
őstag
Úgy érzem jobb ez a Czollner-Wéber páros a közvetítés alatt, de Wébertől azért az durva, hogy már versenyek óta nem veszi észre, hogy a Ferrari az újítások óta messze leggyorsabban rajtol. Talán még a Magyar futamon is beszélgették Gyulámmal, hogy a BMW-k jó rajtolók, meg a Mclarenek meg minden, erre a rajtnál a Mclarenen keresztülugratott a Ferrari. Kimi/Massa meg gyakorlatilag Magny Cours óta mindig a földbedöngölik rajt szempontjából a mezőnyt. Tegnap is átugratott Kimi Hamiltonon.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #81 üzenetére
Nagyon laza kimi
I was having a shit -
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #80 üzenetére
A Kimi-ről tett előbbi megjegyzés alátámasztása:
Kimi Raikkonen tells the world of his waste depositing exercise during the presentations by Pele to Michael Schumacher. Brazilian Grand Prix 2006. [link] -
hunnylander
őstag
Szerintem minden normálisabb lelkivilágú pilótának elege van az ''erőszakos sajtóból''. Csak pl. ha Sutil-nak van elege belőle, abból még nem lesz hír.
Kimi-ről olvastam vagy hallottam, hogy azt nyilatkozta, hogy az egész F1-es hóbelebancból csakis a vezetést/versenyzést szereti, az összes többit utálja a médiával együtt. Szerintem sok pilóta osztja a véleményét.
Egyébként, megtudom érteni a (bulvár)sajtóelleneséget. Majdem mindent kitekernek, elferdítenek, kiszíneznek, felfújnak, stb., stb. ... és magasról tesznek a személyiségi jogokra és arra, hogy milyen károkat okozhatnak ezen tevékenységeikkel.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
válasz
hunnylander #47 üzenetére
Áh, Massa aknázta alá az utat Hamiltonnak! Egy új Ferrari fejlesztés, ami a sisakjába volt elrejtve, azt dobta le, és ez vágta ki Hamilton gumiját!
-
ToBeY
nagyúr
Tudta mivel jár ha F1-be fog versenyezni, paprazzik mindenhol, mindenből cimpalot csinálnak....
-
AMD Power
titán
Hamiltonnak elege van az erőszakos sajtóból
[link]
A helyében ezt már én is nagyon unnám. -
PazsitZ
addikt
-
manutdzoli
senior tag
Mennyenek már a picsába.Biodiesel?Hol élnek ezek.Meg 2.2 V6,komolyan mondom ez már vicces.Ezek a világ leggyorsabb versenyautói,ha mindig visszafojtják őket minden évben(legalább 2hengerrel),ezek lesznek a világ leglassabb autói.Nem tudom hogy gondolkodik a FIA,de mindenki azt szereti az f1-ben hogy milyen gyorsak,milyen jó a hangjuk stb.stb.
Nem találok szavakat,teljesen tönkreteszik az f1-et -
c.zsolti
őstag
válasz
(Kolombusz) #63 üzenetére
csak nehogy ott meg Kovalainen kenje ele a száját...
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #63 üzenetére
Nincs mit rajta szépíteni, a taknyos zöldfülű a gyorsabb, ennyi.
És hogy a francba támogassa a McLaren Alonso-t jobban, mint a csapattársát? Egy kerékkel kevesebbet adjon Hamiltonnak, vagy két hengerből tekerjék ki a gyújtógyertyát? -
koob
senior tag
válasz
venember83 #61 üzenetére
én is így gondolkodnék... ezért:
-
manutdzoli
senior tag
válasz
(Kolombusz) #65 üzenetére
Tudom hogy nem fog visszajönni
Megnyert mindent amit lehetett,ranglistákon szinte mindbe ő az 1.,és ahogy írtad a csúcson kell abbahagyni.A helyébe én sem kockáztatnék. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
manutdzoli #64 üzenetére
A csúcson kell abbahagyni, szerintem ő pont jókor hagyta abba. És szerintem van is olyan okos ember, hogy nem jön vissza.
És bármennyire is nem szerettem, mikor versenyzett, tisztelem és örülök, hogy láthattam versenyezni. -
manutdzoli
senior tag
[link]
Ecclestone visszahozná Michael Schumachert az F1-be
De jó lenne ha visszajönne istenem.Gyere vissza Schumi! -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #61 üzenetére
Persze, csak azért nem Alonsot támogatják, hanem Hamiltont, hogy meg ne vádolják őket rasszizmussal.
Én spec örülnék, ha visszamenne a Renaulthoz, Briatoreval nagy királyok ketten. -
venember83
nagyúr
En levagnam pl a kislabujjam 1 ilyenertAz mar mas kerdes, h rogton eladnam s valahogy 1 maranelloi gyartmanyura cserelnem, mind2 ugyanolyan hasznalhatatlan, de utobbit legalabb imadnam, mig elobbit csak szeretnem.
Csupa PR az egesz, nem tudom miert kinlodnak a latszat fenntartasan Ron bacsi, nem Alonsorol szol ez az ev es nem kore osszpontosul a McLaren iden, ennyi.
[Szerkesztve] -
kerjani
aktív tag
Alonso autót kapott ajándékba [link]
''A kétszeres bajnok egy ezüst Mercedes W196 (1954-es évjárat) modellt kapott ajándéka.
''Súlyos ajándékot akartam adni Fernandonak, hogy legyen mit a csapathoz vágnia.'' – viccelődött Dennis.''
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #51 üzenetére
Há' hogyne.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #50 üzenetére
Majdnem írtam, hogy mit ér vele? De akkor úgy tünik díjazzák érte.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #50 üzenetére
Szép teljesítmény a ferraritól,de főleg raikönnentől
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Az első defektje az tényleg műszaki hiba volt.A tegnapi defekt,háát,lehet az is műszaki hiba,de lehet az is hogy elfékezte egyszer-kétszer azt a gumit.Lehet elfelejtették mutatni a tévések hogy hamilton elfékezi magát.ki tudja.De egy igaz,ha alonso alatt nem durran szét,akkor hamilton alatt tuti nem fog szétdurranni,mert alonsónak sokkal keményebb a vezetési stílusa.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Látom, érezted az iróniát.
-
Motion_Blur
félisten
DHL kupa: Räikkönen az élen [link]
12 versenyből 9-en Ferrari futotta meg a leggyorsabb kört -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #35 üzenetére
Made by loser fans.
Jujj, csak úgy süt belőlük az intelligencia meg az elfogulatlanság. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #35 üzenetére
Made by loser fans.
Jujj, csak úgy süt belőlük az intelligencia meg az elfogulatlanság. -
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #37 üzenetére
Az első defektje az egyáltalán nem vezetői hibából következett. Az időmérőn volt, és műszaki hibából eredt (a kerékcsavar nem megfelelő rögzítése).
Úgyszintén a tegnapi is lehet pusztán anyaghibából eredő defekt, mert pl. egyetlenegy elfékezést sem láthattunk/mutattak Hamilton-tól. Plusz még Hamilton vezetési stílusa is Alonso-val ellentétben kedvez a lágy guminak (is). Hamarabb durrana el vezetési hiba miatt Alonso-nál, de még Alonso stílusát is kibírják, mert ki is kell, hogy bírják. Néhány elfékezéstől sem szabad egy guminak eldurrani. Ha úgy lenne a pilóták testi épségével játszana a gumigyártó. -
hunnylander
őstag
Az az irónikus a dologban, mármint a Toyotával kapcsoltban, hogy F1 égés ide vagy oda, annak ellenére vagy talán valamelyest abból is adódóan, a Toyota nemrég szerezte meg az előkelő első helyet mint a világ legnagyobb autógyártója (mindenben: bevétel, gyártás, eladás, profit), letaszítva a trónról a General Motors-t.
Viszont a GM/Chevrolet az jöhetne az F1-be. A NASCAR Top10 is egy Ford kivételével mind Chevrolet. Szóval lehet, hogy tudnának maradandót alkotni, a pénzük meg van rá. Egyébként a Toyota is szerepel a NASCAR-ban, és nem is olyan rosszul. -
manutdzoli
senior tag
[link]
Toyota: Csalódást keltő eredmények
Pedig milyen jól kezdték a hetet.A szabadedzéseken ott voltak az első 10-ben,sőt volt olyan is asszem hogy 4-5.helyen voltak.Ehhez képest az időmérő meg a futam egy nagy ratyi volt. -
manutdzoli
senior tag
válasz
(Kolombusz) #37 üzenetére
Mégis ő vezet a pontversenyben,ha tudja vezetni a kocsit ha nem
-
CYBERIA
őstag
Heló!
Ti jobban ismeritek a lehetőségeket, olyan oldalt keresek, ahol meg lehet nézni, a versenyzők verseny utáni üzeneteit a nézőknek, eredeti nyelven. -
(Kolombusz)
veterán
Hűűűűűű de káááár, szegény Hamilton... Szerintem nem tudja vezetni azt a kocsit, ez már a második defektje idén
Alonso elkúrta a rajtot, kicsit össze kéne kapnia magát. -
joshua7
veterán
válasz
manutdzoli #14 üzenetére
Nincs nekem semmi bajom vele, de nem szeretném, ha Rosberg helyére menne. Talán Wurz helyett el tudnám képzelni, de Rosberg maradjon csak ott szépen.
-
ronaldo
őstag
Ha kiszállnak (=feladják) akkor is legalább akkorát tépáznak a hírnevükön. Nincs jó megoldás
Mert így ha égnek is, legalább képernyőn vannak, Trulli révén meg időmérőn elég sok szó esik róluk (persze pozitív értelemben, mert Ralfot is hallani és látni eleget, csak más megfontolásból). Arra meg aligha lehetett számítani, hogy a Honda ilyen szinten elsüllyed idénre. Ha a tavalyi formájukat hoznák, ami a BMW-Renault környéke, akkor semmi probléma nem lenne. S ahogy Wurz elkapott egy dobogót, úgy a tűzközelben Button is tudna alkotni.
Itt jegyzem meg, szerintem a Hondánál is legalább 40%-ban a Bridgestone gumi okozza a gondot, a nem titkoltan eltolt karosszéria mellett. Ahogy a Renault is ebbe süllyedt bele év elején. Sőt, ha a tavalyi eredményeiket vesszük, akkor meg még most is csúnyán égnek, csak úgy jöhetnek ki pozitívan a számvetésből, ha az éveleji önmagukhoz hasonlítjuk. Most szólnom kellene a kémügyről is, mert az is erősen kapcsolódik ide (biztos sokan tudják, hogy miért) de ezt a magas labdát ezúttal kihagyom -
Male
nagyúr
válasz
hunnylander #21 üzenetére
Tudtommal van valami szabály arra, hogy nem adhatnak gyengébb-más motort el, mint amit ők is használnak (tehát már nem lehet pl a két verzióval korábbit adni).
(de ebben most így leírva elbizonytalanodtam)
hunnylander: a Toyota csak ne adjon nagyobb technikai támogatást a Williamsnek... legalábbis a teljesítményüket elnézve inkább fordítva lehetne
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
Végre egy kis izgalom. Mikor is volt utsóra durrdefekt az élen???
-
prmcsk
addikt
A VW-nek a mai F1 szabályokkal semmi értelme ott lenni.....
Szerintem diesellel kéne indulnia, de szabályzat nem engedi a dupla köbcentit,
pedig a diesel megkaphatná.
Az egyszeri kötelező takolás sem volna jó nekik, mert lehet, hogy egy tankal végig
tudnának menni a versenyen és mint tudjuk, ez a művelet súlyos mp.-ket jelent. -
attisx
addikt
válasz
Willams-Audi: Diesel Powaaa!
-
soulcube
aktív tag
Állítólag a General Motors foglalkozik a gondolattal, hogy beszáll az F1-be.
Bizonyos források 2010-et említenek.
Vajon mi lenne a nevük? Chevrolet F1 Team? -
Atlantis
veterán
válasz
Nagyon kicsi az esély, hogy a VW konszern beszállna az F1-be. Nem látnak benne fantáziát, mint ahogy szerintem a Toyota és a Honda sem marad sokáig, ha nem jönnek az eredmények. Ez a márka lejáratása, amit most művelnek. Ráadásul nem is olcsón.
A VW-nek nincs is tapasztalata ilyen téren, sokba kerülne nekik még beletanulni is. Meg aztán gondolom az sem véletlen, hogy a BMW, Toyota, Honda nem csak motort ad el, lehet jobban megéri gyári csapatot futtatni, mint csak motort szállítani. Abban meg pláne nincs tapasztalatuk. -
koob
senior tag
azvoltavicces h itt még az 1-3-ba se tettétek masszát
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Nem hiszem hogy adna.Viszont jó ötlet lenne ha egy új gyártó jönne,ahogy írtad audi,vagy volkswagen.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #19 üzenetére
Viszont szegény Frank Williams-nek nincs sok választása, ami a motorszállítót és a vett motorokat illeti. Pl. adna e a Ferrari 100%-ig csúcs és legújabb motort egy olyan csapatnak amelyik történetesen elég ütős autót tud építeni még egy közepes motor köré is? A legjobb az lenne, ha egy új nagy gyártó (pl. az Audi) jönne és a Mclaren Mercedes-hez és BMW Sauber-hez hasonlóan felvirágoztatná a Williams-et.
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #19 üzenetére
Valami olyasmit hallottam, hogy Ralf szerződését a Toyotánál akkor lehet felbontani ha az utolsó futam után nem éri el a világbajnok pontjainak x (nemtom pontosan mennyi) százalékát. Még valamikor a 3.-4. futam környékén nyilatkozta valaki.
Lehet, hogy kamu ? -
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #18 üzenetére
Nagyon meg akarják szerezni rosberget.Én nem tartom annyira zsarolásnak,mert ha ilyet próbál csinálni a toyota,hogy nem kaptok jó motort ha nem adjátok ide rosberget,akkor a williams keres magának más motorszállítót.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #14 üzenetére
Az msa értesülései szerint a Toyota megpróbálja leigazolni Rosberget. A gyári csapat nagyobb technikai támogatást ígér a Williamsnek a német versenyzőért. Amennyiben Ralf Schumachert is 'visszafogadja' (1999 és 2004 között a Williams-BMW színeiben versenyzett) jelentős pénzbeli támogatásban is részesülhet.
Hogy mik vannak! Ennek zsarolás szaga is van. ('Ha nem adjátok ide Rosberget, nem kaptok jó motort'.) És a Toyota még fizetne is a Williams-nek csak vigyék Ralfot? LOL -
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli #14 üzenetére
Ha Ralf megy a Williamsbe, akkor Frank felkészülhet pár ínséges idényre.
-
snecy
senior tag
válasz
FireKeeper #8 üzenetére
Végülis ja, a fél mezőnyön keresztülgázolt
Jó hogy szinte egy előzését nem mutatták.. -
manutdzoli
senior tag
[link]
Ralf lehet megy a Williams-hez -
PazsitZ
addikt
[link]HYDRAULICS FAILURE HALTS WEBBER AGAIN
-
manutdzoli
senior tag
válasz
FireKeeper #8 üzenetére
Amit Button ma csinált az nálam 5-ös,főleg ezzel a semmirevaló hondával.
-
-
FireKeeper
nagyúr
sztem Button is jól ment ma, igaz csak 13. lett, de a 21. helyről indult, és közben nagyon sokat (néhány szépet is) előzött!
-
joshua7
veterán
Akkor ide is: grat a Williams-nek, különösen Rosberg-nek. Szépen ment ma.
-
OTee
aktív tag
Nem halgatta senki az interjúkat?!
+mondta Kimi, mégha virágnyelven is, hogy csapatutasítás volt, hogy ne kergesse Massat a 2. kiállás után.
Én így értettem.
A többi meg boxtaktika, most neki volt pechje.
1szerű a történet, időmérőt kell nyerni, és végigmenni.
A jelenlegi élmezőnyt jelentő 4 autó (2 ferka 2 meki) között szvsz nincs előzésre elegendő különbség.
SZVSZ.
OTee -
dragonfx
veterán
1.
picit uncsi futam volt ahogyan a magyar is.
Sajnáltam Hamiltont, tán még nyerhetett is volna ha megtolja, de raikönen lassan leégeti magát nálam, még massát sem képes megelőzni, lehet tényleg nincs tudás abban az emberben akkroa mint mindenki hiszi, mert elissza?
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
''Újabb topicot emésztett fel a száguldó cirkusz, itt a folytatás.
Kedves Mindenki!
Ismét kezd elfajulni ez a Formula-1 topic. A személyeskedő, egymás kedvenceit megalázó és lekicsinylő hozzászólások, rasszista kijelentések nagyon elszaporodtak az utóbbi időben. Ez a topic hasonló okok miatt megélt már néhány zárást. Akik régebben ide járnak, azok talán még emlékeznek is rá, hogy ez nem először történne meg. Most azonban komolyan elgondolkodtunk rajta, hogy kell-e egyáltalán nekünk egy olyan topic, amelyben a magukat rajongónak nevező, Formula-1 fanatikusok, képtelen normális vitára, eszmecserére. Természetesen tisztelet a kivételnek, azoknak, akik nem indulatból írnak, hanem higgadtam érvelve próbálják kifejteni a véleményüket. Nekik, a keveseknek köszönhető, hogy a topic még mindig létezik. Mert egy olyan topicra, amely szemmel láthatóan csak indulatokat gerjeszt, semmi szükség itt a Fórumon. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a jövőben tartózkodjon a személyeskedéstől, a rasszista megnyilvánulásoktól, valamint a versenyzők pocskondiázásától, mert ez felesleges indulatokat szül.
Éppen ezért a jövőben, ha ilyesmit tapasztalunk, azt szó nélkül töröljük és kirívó esetekben a „szerzőt”, vagy a visszaesőket banoljuk.
2008-as tesztnaptár: f1hirek.hu-ról és a formula.hu-ról
Aktuális állás a hivatalos oldalon
Ha TV-n nem tudod nézni, itt követheted az eseményeket Live Timing-al: [link]
Lehetséges linkek a szabadedzések online követésére:
Online közvetítés #1
Online közvetítés #2
Online közvetítés #3
Online közvetítés #4
Online közvetítés #5
Online közvetítés #6
Online közvetítés #7Régi linkek, egyelőre csak azért, hogy meglegyen:
F1History - 1950-től napjainkig: [link]
Kedvezményes jegyek a Magyar Nagydíjra: [link]
Előzmények:
Formula-1 2006 - Archívum I. [link]
Formula-1 2006 - Archívum II. [link]
Formula-1 2006 - Archívum III. [link]
Formula-1 2007 - Archívum IV. [link]
Formula-1 2007 - Archívum V. [link]
Formula-1 2007 - Archívum VI. [link][ Módosította: Pompi ]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest