- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4088 üzenetére
Ismered a szerzőt?
-
Vandit.
addikt
"Tizenöt éve rajongok a McLarenért, most belülről, a csapat versenyzőjeként is láthatom, milyen fantasztikus munka zajlik itt. Nem azért vagyunk mi a legjobbak, mert bármilyen adatot elloptunk másoktól, hanem mert a mi mérnökeink készítették el a legjobb autókat."
....a Ferrari adatai hathatós segítségével.
Ezt Ő maga sem gondolta komolyan.
Látszik nyilatkozni azt már megtanították. -
James 08
tag
Szerintetek ki nyeri a VB-t
-
aesir
veterán
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #4091 üzenetére
Hát ja..ezek után meggondolja majd mennyire kötelezi el magát egy csapatnak hosszú távra.
Vagy azt csinálja mint Fangio, hogy évente csapatot vált, és minden évben világbajnok -
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #4088 üzenetére
Az biztos,hogy maradandó lesz.
Csak tartson ki jövőre is.
-
snecy
senior tag
Szerintem ha ténylegesen licitről van szó, akkor abban a Renault alulmaradhat, mert köztudott róluk, hogy sem humán erőforrásért, sem másért nem áldoznak horribilis összegeket...egyszerűen ilyen a filozófiájuk. Ha viszont érzelmileg nézzük, akkor Alfons tuti hogy hozzájuk kötődik a leginkább...azért gondolom hogy inkább a versenyképes autó lehetőségével foglalkozik, mint a zsíros fizetéssel.
-
hunnylander
őstag
válasz
Vandit. #4083 üzenetére
Azért van két fő részre osztva.
Nem száll(t) rád senki, csak fórumozzunk kultúráltan egymás és mások személyének tiszteletben tartásával.Egyébként a cikknek (amit egy Kimi fan írt) ez a záró mondata:
Lewis Hamilton Interlagos-ban csinálhat bármit, jegyet válthat a két Spyker közé, kicsúszhat a felvezető körében, vagy elviheti magával a McLaren teljes tankolóberendezését, amit idén, újoncként elért, az akkor is örökre maradandó lesz. -
Vandit.
addikt
válasz
venember83 #4084 üzenetére
Én csak az ételt becéztem nagy betűvel.
-
attisx
addikt
válasz
Mecy_Lacee #4073 üzenetére
A Toyota évi 35 millát ajánl Lozinak
Úgylátszik megindult a licit. (A bulvár lapokban legalábbis...)
-
nemcso
őstag
FIA szakértő fogja az esélyegyenlőséget figyelni a McLaren istállónál a brazil futam idején.
-
Vandit.
addikt
válasz
Motion_Blur #4077 üzenetére
Sajnos ennek az írásnak is egy a lényege,de nem mondom ki,mert rámszállnak a Hami
fanok.
-
Gregorius
őstag
válasz
kicsitomi88 #4078 üzenetére
Most már 87 millió as index főoldalán.
A tét egyre növekszik... -
Motion_Blur
félisten
"Az A1GP szervezői hosszas tárgyalássorozat után megegyeztek a Ferrarival, így a következő hat évben az olasz nagyvállalat látja majd el erőforrásokkal és karosszériákkal a bajnokságban résztvevő csapatokat.
Az Autosport magazin úgy tudja, hogy a jövő évben bevetésre kerülő karosszériák alapja a Ferrari F2007-es modellje lesz, mellyel az olaszok jelenleg is versenyeznek a Forma-1-ben."
Ez azért nem semmi!
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hunnylander #4079 üzenetére
Akkor ok
-
hunnylander
őstag
válasz
kicsitomi88 #4078 üzenetére
Mert három évre szólna a szerződés.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hunnylander #4076 üzenetére
De az index főoldalán 66 millió szerepel, ezert nem tiszta.
-
Motion_Blur
félisten
A5 Szubjektív - Sanghaji Görbe Tükör
"Kimi korántsem PR-katasztrófa. Ki más nevezne manapság James Hunt álnéven egy hómobil-versenyre, és ki más szállna be gorilla-jelmezben egy motorcsónakba, kompletten a rikítósárga mentőmellénnyel a bundája fölött? A srác talán nem könnyen feltörhető dió, viszont van humora; a kemény és vastag héj alatt lenyűgöző karakter rejtőzik. Igaz, hogy Kimi nem jár lépten nyomon az újságírók kedvében, de ha jobban megnézzük, kiderül, hogy valójában nem kevesebbet mond, csak kevesebbet beszél a társainál. Nagy különbség. És az emberek igenis tudnak azonosulni vele - tényleg elég rápillantani azokra a zászlókra ott, a pálya körül. Ugyan, mivel teszi valaki a legtöbbet a sportért, ha nem azzal, hogy mozgósítja a közönséget? Értjük vagy sem, Kimi mindig képes volt erre."
-
hunnylander
őstag
válasz
kicsitomi88 #4075 üzenetére
Benne van a hírben, hogy ugyanennyit, 22 millió eurót évente.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Mecy_Lacee #4073 üzenetére
MCnel mennyit kapott?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #4041 üzenetére
Nem erős kifejezés, a csapatban az volt a dolga, hogy kiszolgálja Alonsot, semmiféleképpen ne végezzen előtte és hogy a csapatnak gyűjtögesse a pontokat. Egyéni érdekei, célkitűzései nem voltak. Mi ez, ha nem csicskaság?
Brios szó nélkül bevágja Kovalainent 2. számú pilótának. (asszem a Magyar Nagydíj hétvégéjén nyilatkozott olyat Kova, hogy nálunk nem kérdés a csapattaktika, ha Brios azt mondja, hogy X-nek el kell engednie Y-t, akkor jobb, ha engedelmeskedik)
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
JJános
addikt
válasz
bolondember #4064 üzenetére
Az igaz, hogy a Renault és Lonzi jó páros volt. Legyen neki jó autója. Legyen ő az első számú pilóta. Kova akkor is útban lesz neki. De nembánom, legyen megint jó a Renault. Meg a BMW, meg a McLaren, meg a Ferrari, és végre legyen jó a Honda, és a Toyota, és ez csak nekünk jó. A Torro úgy is jó lesz. Mondjuk azt már várom, hogy mit megy Lonzi, és mit megy Kova.
De a piros autóba ne jöjjön!
-
SzalaiG
addikt
válasz
bolondember #4064 üzenetére
Na csak ott ne!!!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4056 üzenetére
Szenvedni fog. Ott aztán majd rájön, hogy értékelhette volna egy kicsit jobban a McLarent.
De hát nyafka a lelkem, ha valaki gyorsabb nála, és ha nem kap meg minden előnyt azonnal. Mert hogy ő kétszeres VB, meg ilyen.A Ferrari köszöni szépen, és jól van, de nem kér Lonziból. Marad nagy könyörgésre egy tesztpilótai állás. Ahhoz legalább ért.
Viccet félretéve, ha renaulthoz visszamegy, nem a leggyorsabb autóhoz megy. Még a BMW is jobb.
Aztán ott van még a Torro Rosso, ők is gyorsabbak, meg a Red Bull Racing.
-
Chili7
őstag
válasz
manutdzoli #4051 üzenetére
Elmondta, hogy nem teheti meg, hogy kihagy egy évet, mert k nagy hátrány lenne neki a kipörgésgátló betiltása miatti új körülmények megszokásában.
Remélem a Renaulthoz megy, ahol még tavalyelőtt elmondták, hogy visszafogják a költségvetést meg a fejlesztést az újabb domináns évek csökkenő marketingértéke miatt! -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #4058 üzenetére
lusta disznó voltam jpeg-be menteni
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #4020 üzenetére
javitottam még egy kicsit a dolgon: 10:25
-
manutdzoli
senior tag
-
venember83
nagyúr
Figy, mutattak terveket Alonsonak, o elhitte a dumakat, vagy csak ugy tett, vegulis mindegy, mert egyszeruen ha nem megy Toyotahoz, akkor csak a Renault maradt. Vegulis elvileg a gumik miatt volt ennyire pocsek evuk a Renault-knak, ami hiheto duma, hisz Michelin francia gumigyarto... De, hogy jovore mi lesz?
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4048 üzenetére
Majd az okosok találnak egy aprón szedett részt benne, hogy el tudjon máshová szerződni. a McLaren sztem nem is nagyon fog ez ellen kiabálni. Menjen!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4045 üzenetére
Menjen Lonzi ahová csak akar, de a Ferrarihoz ne győjjön!
Nem kell nekünk egy hisztis pasi sem. Különben is két jó pilóta mellé? Hacsak tesztpilótának nem?
A Renault nem lesz erősebb. Ha csak a nagypolitika nem úgy kívánja?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4048 üzenetére
Hidd el hogy a szerződését valahogy el fogják intézni.Ha véletlen nem tudják felbontani,és hami vb lesz,alonso inkább visszavonul egy évre,minthogy hami mellett versenyezzen.
-
törölt tag
válasz
bolondember #4049 üzenetére
Hát...nagy a nyomás a Merciseken, lehet, hogy oda is jutott
-
bolondember
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #4047 üzenetére
Nem erre gondoltam, ezt a lehetoseget kizarom startbol
Arra gondolok, hogy hogyan rug fel egy ervenyben levo szerzodest? Vagy hogyan fog ott versenyezni ha nem tudja felrugni a szerzodest, meg egyaltalan kepes lesz-e versenyezni ebben a helyzetben, ha ilyen konnyen kiborul?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4046 üzenetére
Akkor sajna el kell fogadnunk hogy a ferrari le akarja igazolni,és le is fogja.Csak nem akarom hogy egy ilyen hisztis,nagyképű pilóta legyen az olaszoknál.Ott is csak balhézna.
Ha ne adj isten a ferrarihoz megy,kiderül melyik a jobb pilóta:kimi vagy alonso. -
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #4044 üzenetére
Viszont ha Alonso nem akar igazabol 3 evig a Renaultnal maradni akkor mi lesz? 1 ev utan ha megunja s elkezd hisztizni, h nem akarjak, h vb legyen... Akkor? Nem mintha lenne a kis ugyes Fernandonak sok valasztasa...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #4038 üzenetére
Már csak az a kérdés ki megy hamilton mellé.
2009-ben alonso a ferrarinál?Nem nagyon szeretném.
-
JJános
addikt
válasz
Nagy kiváncsi leszek.
Aztán meglátjuk, hogy Kovával hogy jön ki. Húúúúúúúúúzóóóóóóós!
Azt ha ilyen lesz a Renault, hogy fog nyerni?
Sok kérdés van.
-
wildrain
addikt
válasz
venember83 #4041 üzenetére
A Renaultnál elintézik, hogy egy pilóta se legyen gyorsabb Alonsonál. Emlékszünk még Trullira...
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4040 üzenetére
Csicska enyhen eros kifejezes szvsz, hogy -Mike- szavait idezzem szeretnel te fele olyan jol vezetni
Viszont, vajon nincs egy kis felsz Alonsoban, hogy megint egy ujonc (Kovalainen is viszonylag annak szamit) melle fog beulni?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #4039 üzenetére
A Renault-s szerződésnek szerintem simán van esélye
Fizi re: stabilan van a béka segge alatt, Alonso csicskásának tökéletes volt, de kb. ennyi.
-
venember83
nagyúr
válasz
Persze, de lehet bejon a peugeot valami dizel autoval es akkor azzal fog menni. A kettonek (marmint elobb emlitettnek s a peugeot-snak) kb ugyanannyi a valoszinusege.
Lehet elment Maranelloba, aztan ott felvilagositottak, hogy csak vendegkent fogadjak
Igy inkabb 3 evre ir ala, biztos ami biztos.
Fisichella visszavonul? Pedig olyan stabilan s megbizhatoan versenyzik...
-
Motion_Blur
félisten
"A spanyol versenyző eredeti terve az volt, hogy csak egy évre ír alá a Renault-hoz, majd miután lejár Felipe Massa szerződése a Ferrarival, 2009-től az olaszoknál folytatja pályafutását."
-
bdav
őstag
válasz
venember83 #4035 üzenetére
hát most annál is több kell... kb. hogy Hamilton ÉS Alonso is megkapja Kimi pechjét.
úgyhogy viszonylag nyugodtan várom a döntőt, mert valszeg Mekis vb cím lesz végre... -
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4035 üzenetére
Azt magánál hordja, sőt a Mekitől átvitte a Ferkához.
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #4028 üzenetére
Az hogy Raikkonnen erőből képes lenne megnyerni a vb-t. Neki szerencse kell hozzá.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #4027 üzenetére
Arra kíváncsi lennék... Az év poénja lenne, kb.
-
D.Orion
veterán
válasz
venember83 #4030 üzenetére
Köszi. Hát nem egyszerű 12 alá menni
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4030 üzenetére
Közelében nem vagyok valami tisztességes időnek.
-
D.Orion
veterán
Vá ezt kipróbálom
Regelni kell ha jól látom? Asszem visszaveszem öcsémtől egy kicsit az egeret meg az egérpadot, ha az kell majd hozzá
Ricardo: Ha Kimi innen megnyeri a vb-t, akkor én leszek a legboldogabb ember a földön. Egyébként furcsa módon az is Kimi mellett szól, hogy a Merci még idén nem romlott el. A sorsnak nagyon rejtélyes humora van.
"Ami el tud romlani, az el is romlik" -
attisx
addikt
LOL Az Indexen még mindig a McLaren vezeti a konstruktőri pontversenyt...
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #4024 üzenetére
Hát igen, nem volt ám rossz az a tavalyi Cosworth...csak nem bírta végig a versenyeket. Webber két dobogós helytől esett el, Ausztrália, Monaco, meg egy 4. helytől Hockenheimben ami már helyből 15 pont nagyságrendileg.
-
Peat;)
veterán
"Nagyon nem vagyok egyébként a kasztni/motor/váltó vásárolgatásoknak a híve.."
én sem, jövőre lehet hogy utoljára látjuk a williams és spyker(új neve nemtom mi lesz) csapatot, mindezt úgy hogy a williamsnek a költségvetése minden csak nem szerény valószínű jóval több mint ami a prodrivenak lesz...a pályán mégis előttük lesznek valszeg ha mclaren autót vesznek..de ezt már múltkor is leírtam és érdekes módon ez a kurva nagy unfair móka szinte senkit nem érdekel, szerintem meg felháborító ahogy kivégzik a nem gyári de önálló csapatokat
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #4018 üzenetére
Én is örülnék, ugyanakkor csalódott is vagyok hogy biztos anyagi hátterük ellenére a kasztnivásárlás mellett döntenek, aminek mindig meglesznek a viszontagságai, másrészt teljesítményileg is beleütközhetnek a saját korlátaikba, amin a B csapat szindrómának köszhetően nem is nagyon lehet túllépni. Ha túl jó vagy, az már az anyacsapat érdeke ellen lehet..
Nagyon nem vagyok egyébként a kasztni/motor/váltó vásárolgatásoknak a híve.. -
hunnylander
őstag
A legújabb hírek szerint a Meki még mindig akarja, a Concorde Agreement miatt van a huza-vona, és a késlekedés. Az meg függ a többi csapattól, az FIA-tól és a FOM-tól is.
Szerintem a Meki nem járna úgy, mint a Honda, mégha 100%-ig ugyanazt adják a Prodrive-nak, akkor sem. A kasztni 'menedzselése' is rengeteget számít, a több és jobb szakember tudása (és a $$$) ki szokott ütközni.
A Honda az új, de hibásan 'inicializált' szélcsatornájával, teljesen eltervezte az idei autóját, én ezt olvastam róluk. Szóval az autót 'hibás' adatok alapján tervezték, és ezzel tönkre vágták az egész évüket. Aguri-ék meg az előző évi kasztnival nem kaptak ilyen hibákat.
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya #4019 üzenetére
11.61 a legjobb, biztos az eger a hibas... back to work...
snecy: viszont sz@rbol nem lehet varat epiteni, semmi tapasztalatuk sincs mit tehetnek? Nem fognak beleugrani mint Toyotaek, nezd meg ennyi ev elteltevel hol vannak, ugyanott! S nekik azert volt/van koltsegvetesuk...
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #4018 üzenetére
11.08ig sikerült lemennem.
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #4015 üzenetére
Lehet hogy a Mclaren azért nem ment bele ebbe a kasztnivásárlós mókába, mert félnek attól netán megismétlődhet az ami idén a Hondával és az Agurival?
-
snecy
senior tag
BMW F1 Team kerékcsere játék, ha gyors vagy, mehetsz ingyen a 2008-as maláj nagydíjra
13secnél jobbat eddig nem sikerült.
-
snecy
senior tag
Huhúú, micsoda átigazolási pletykák...
Alonso -> 3 évre Renault (?)
Sato -> Tárgyal a Williamssel (?)
Kovalainen/Glock -> Toyota 2008 (?)
Ralf Schumák -> Az ING terjeszkedni akar a német piacon, így a Renault szeretne egy német versenyzőt..de ez már nagyon valószínűtlen.A Prodrive meg szív a Concorde Agreementtel, úgyhogy lehet a debütálás átcsúszik 09-re.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4010 üzenetére
Nyerni fog a Ferrári,
Erőből, s ez nem mázli! -
válasz
venember83 #4007 üzenetére
Igazad van elírtam, a Veresrettenetes jobban hangzott volna, no sebaj, hajrá Kimi, Hajrá Massa, Ti nyeritek a világbajnokságot ma
ez majd a versenynapján lesz esedékes, de más rímet ilyen hirtelen sajna nem tudtam faragni
-
-
Ricardo
titán
Négy ok, amiért Raikkönen lesz a bajnok
Érdekes okfejtés. Erre akkor van esély, ha Hamilton autójával történik valami.
-
manutdzoli
senior tag
Ferraris jó éjt mindenkinek
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #4002 üzenetére
Látod ez jó kérdés.
-
snecy
senior tag
Pár komoly kérdés, töltsétek ki
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest