- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #48383 üzenetére
Az idei év a kedvenceim visszatéréséről szól, még ha némelyik csak ideiglenes is: Armstrong visszatért, Schumacher visszatér és a Fradi is visszatért az első osztályba, egy szavam sem lehet
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #48243 üzenetére
Most őszintén, főnök, kit érdekel, hogy miért rosszindulatú, amikor ilyen hírt hallhatunk? Jön még majd a sok okos és mind iszonyat szakértő módon megindokolja, hogy ez miért rossz. Nekem viszont nagyon jó hír, sőt a jobbnál is jobb, de még annál is egy kicsit Hihetetlen! Végre! Teljesen kikészültem ettől a hírtől, nem térek magamhoz
-
Markgx10
őstag
Nagyon megdöbbentett a dolog, szóhoz sem tudok jutni, főleg mivel láttam a versenyt és mondtam is, hogy csak nem halhat meg, már annyira biztonságosak az autók. Nyugodjék békében
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #45713 üzenetére
De mégis, muszáj leírnom
Szóval én aláírom, hogy nem lehetett vb. Kit érdekel? Ő önszántából írta alá az évente 2 milliárd forintnak megfelelő alapfizetésért. Nem a képességeivel van bajom, hanem az emberi tartásával (bár erről esetében nem beszélhetünk).
A másik meg az, hogy szégyellném magam, ha egy ilyen fórumon kellene valamelyikünknek bizonygatni Schumacher kvalitásait, főleg hogy ezt úgy kellene, hogy dícsérjük ezt a birkát. Ne viccelj már, ez már szánalmas lenne.
Ráadásul az ideírók közül vagytok kb 5-en, akik tényleg értetek valamit az F1-hez, de még részetekről is szörnyen nagyképűnek hangzana, ha egy hétszeres világbajnok és szinte minden lehetséges kategóriában rekordtartó legenda képességeit ti kezdenétek meghatározni, a többiekről nem is beszélve.Még egyszer, ha valaki nem értené: én sem határozom meg birka képességeit és nem is azzal van bajom, hanem azzal, hogy amíg kapta a milliárdokat (ft-ban értve), addig jó volt neki a 2-ik hely (pénzért eladta magát, tudjátok hogy hívják ezt a mesterséget), most hogy eljött onnan, most már minden baja van és ő mindenáron ki akar tálalni, hogy neki milyen szörnyű sorsa volt. Na, ezért féreg a szememben.
-
Markgx10
őstag
válasz madstunt #45703 üzenetére
Nem (sokkal erősebben akartam, csak eszembe jutott, hogy megint kapok valami ban-t )
De hagyjuk már a témát, a véleményem fenntartom, úgysem tud senki meggyőzni arról (és gondolom nem is akar), hogy egy gerinctelen senkit tiszteljek, a többi meg csak felesleges off-olás. Nem ez volt a mondandóm lényege, hanem az, hogy szívesebben látnám Webbert vagy Vettel a legelején, mint birkát. Mióta figyelemmel követem a formula-1-et (1984-től már írtam az eredményeket ) Azóta rajta kívül senkit nem utáltam, mert szinte minden sportembert tisztelek, de hát aki gyökér, az gyökér, azelőtt nem borulok térdre. És ezzel be is fejeztem a témát.
-
Markgx10
őstag
válasz Csabee. #45688 üzenetére
Képzeld, nem tisztelem, sőt megvetem, addig jó volt a 10 millió dolláros fizetés, amíg a Ferrarinál volt és azért kapott, hogy azt csinálja, amit mondanak, aztán mikor eljött, meg kinyílt a szája és azóta sír, hogy jajj Istenem, tönkretették az életem, meg kitálalok, meg könyvet írok a szenvedéseimről. Egy senkiházi, gerinctelen ez a barika, ha akkor jó volt a pénz, akkor most ne játsza az eszét.
Szóval még egyszer, nem tisztelem, rühellem, mint minden ilyen gerinctelen embert.
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #45682 üzenetére
Kár, mert szar nézni, hogy a senkiházi, görény barichello a mezőny elején van, szívesebben elnézném mind Webbert, mind Vettelt a helyén.
Egyébként meg szerintem semmit nem jelentenek azok az újítások, legalábbis nagyon remélem
-
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #45377 üzenetére
Jól látom, hogy 7mp-et javított a körrekordon? Az nem annyira szar
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #44424 üzenetére
Atyaúristen! Na, ez a nagyon durva hír!!!
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #44396 üzenetére
Én is, idióta, szenilis, perverz vén majmokkal nem alkudoznék. Mosley-t szimplán nyakonszúrnám, hogy egy ilyen múltú és hagyományú sorozatot tönkretesz.
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #43601 üzenetére
Atyaég, vaze
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #42510 üzenetére
Köszönöm
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #42412 üzenetére
Szánalom, remélem kilép a Ferrari.
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #42306 üzenetére
Helyükben lennék, azonnal kilépnék, persze gondolom erre az évre a szponzori szerződések stb. miatt sem lehetséges, de én nagyon reménykedem, hogy elhagyják ezt a szánalmas szart, aztán Mosley is rájön két év múlva, hogy szart sem ér a Lolás-fosszériája.
Kicsiben ugyanez, hogy a Fradit kizárták 3 éve az nb1-ből, az RTL Klub azonnal otthagyta őket és a sporttv 130misit fizet egy évre a közvetítési jogokért. Most, hogy feljutottunk már 3 társaság szállt be a közvetítési jogokért, az RTL 500millát, a DigiTV 700m felett kínált. És ez csak a tízezred része a Forma-1-es dolognak. Egy klasszikus alapcsapat nélkül egyszerűen nem ér annyit az a szar, még ha fel is töltik noname, szar csapatokkal, akkor sem
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #39124 üzenetére
Akkor még két éves voltam, tehát csak leírásokból tudom , mikor a 79-es bajnoki cím után 80-ra félelmetes visszaesés következett be, azt gondoltam, hogy egy profi csapatnál ilyen soha többet nem fordulhat elő...
Tévedtem
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #39119 üzenetére
De most őszintén, főnök úr, kiveszik a KERS-t, ami miatt legalább a rajtoknál és bizonyos helyeken nincsenek olyan nagy hátrányban, nyernek 0,05s-et és vesztenek a hiánya miatt 0,5-öt
Mindegy, meg fogom szokni, a fociban a Ferencvárosnak szurkolok, ami 3 éve az nb2-ben szenved és minden hétvégén, minden meccsre több száz km-t autózok mégis, hogy szurkoljak nekik, tehát sajnos mostanság is van tapasztalatom, hogy milyen a kínlódás , de nem adjuk fel, mert feleséget lehet váltani, de csapatot soha
-
Markgx10
őstag
Vicces kedvében van, uram, de nem veszem be.
Én Alboreto óta szurkolok teljes szívemből a Ferrarinak, ugye 15 évre rá lett meg az első egyéni vb, addig szopóág volt Ha még 15 évet kell várni, akkor is a Ferrarinak szurkolok, legfeljebb majd nosztalgiázgatunk MS dominanciájáról (jobb híján), de gondolom te is így vagy vele, csak ugratsz minket -
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #38495 üzenetére
Én hülye, még 3 pontban reménykedtem Raikönnentől a futam előtt Egyébként meg akartam kérdezni tőled, hogy volt már valami jó taktikai húzása a Ferrarinak az utolsó két évben? Én mindig azt látom, hogy elbasszák a gumiválasztást, ha eső van sosem jön össze, hogy mikor mit tegyenek fel, a bokszutcában is mindig volt valami gond tavaly.
Nem vagyok a két meccs után pánik + felelőskeresés híve, de ha jól emlékszem, már két éve nem tudott a szeretett csapatom egy jó taktikai húzást csinálni és még mindig nincs szó arról, hogy ennek következményei lennének csapaton belül -
Markgx10
őstag
Legyetek szívesek egy netes közvetítéshez linket adni, mert amit előbb írtak, az 1 percet megy 5-öt nem. Köszönöm
-
Markgx10
őstag
Alonso: "Ezért nehéz jobbat remélni a kilencedik helynél, ha látod, milyen gyorsak az előtted lévő srácok. A verseny azonban nagyon hosszú, nagyon más, a rajt pedig érdekes lesz, ha előre tudunk jönni néhány helyet a KERS-nek köszönhetően. Meglátjuk aztán, hogy mi történik."
Raikönnennél én is ebben reménykedem.
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #37580 üzenetére
Ne is csináljanak mártírt egy hazug emberből, elég büntetés ez neki, hogy megbukott, nagyobb, mint a pontlevonás.
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #37355 üzenetére
Még hiányos a történet, sehol nem látom benne, hogy a Ferrari csapat is fasiszta lenne, pedig biztosan logikusan következik ebből
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #37340 üzenetére
Neked jobban hiszek , de nem teljesen Viccen kívül, míg valahogy a Mclarenről és az egyébként is sunyiképű (ez nem sértés, csak ránézsre az emberben kialakul egy lehet, hogy hamis kép, + a futam után is elismertem, hogy ő mente a legnagyobbat, a képességeit sosem vonom kétségbe) Hamiltonról jobban el tudom képzelni, hogy letagadnak valamit, mint azt, hogy egy teljesen alaptalan, könnyen bizonyítható hazugsággal megvádolják őket (amire nem fellebbeznek és az nagyon rossz szöveg, hogy az ellenük irányuló hadjárat miatt, azért egy kizárás az sok pont és a szponzorok nyomására, ha egy kicsit is igazuk lenne, a legnagyobb felháborodással kellene perelni), de lehet, hogy tévedek, ha kiderül, mindenképp elnézést fogok kérni. Sajnos valóban csak képzelgésekre lehet alapozni, jó lenne azt a beszélgetést hallani.
-
-
Markgx10
őstag
Igazságos döntés született.
-
Markgx10
őstag
válasz !Overdose! #36929 üzenetére
Én rögtön szidtam és most is szidom, mert nála undorítóbb, kétszínűbb, nőlelkűbb senki pilótát még nem láttam soha. Mosolyogva tette zsebre a tízmilliókat (dollárban) a Ferrarinál, utána meg játsza az eszét, hogy ő kipakol, hogy mi bántja a kis rózsaszín lelkét, mert vele igazságtalanok voltak, jajj Istenem, el ne sírjam magam Ez emberként egy gyökér, egy senki, mindamellett, hogy vezetni természetesen nagyon tud.
Pompi főnök úr : tudom, nem folytatom, csak úgy megjegyeztem
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #36894 üzenetére
Valahogy én is így gondolom.
Elég kellemetlen a dolog, de az utóbbi hónapokban elég sokszor egyetértek az írásaiddal Lehet, öregszem
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #35971 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy sírjak vagy nevessek, de inkább nevetek
Ha azt mondja valaki pár hónapja, hogy a Ferrari, BMW, Mclaren és a Renault lesznek a sereghajtók, akkor valószínűleg azt hittem volna, hogy be van szívva, erre tessék
-
Markgx10
őstag
válasz -Mike- #35946 üzenetére
Én eddig nem hittem ebben, de ez tényleg durva. Bár még most sem igazán hiszem el , majd vasárnap ha tényleg ők adják az első hatot, akkor.
Nem gondoltam volna a tesztek után (azt hittem, hogy csak a Brawn GP ennyivel jobb, de a Toyota és a Williams verhető), hogy nem Ferrari győzelmben, hanem pontszerzésben fogok reménykedni az első futam előtt -
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #35792 üzenetére
Semmiképp nem hiszem el (tudom, nem számít) Szerintem az első hatban lesz, Kovalainen esetében reális a 15, még egy bajnok autóval is.
-
Markgx10
őstag
válasz Oliverda #35736 üzenetére
Én egyáltalán nem hiszem el, hogy tényleg gondban lennének, mér mindig az altatásra gondolok, bárki másról elhinném, de a Ferrariról és Mclarenről nem tudom elképzelni, hogy az elejéről a végére kerüljenek. Azt el tudom, hogy az elsőről mondjuk a 3-4-ik helyre, de hogy az utolsó harmadba, azt nem.
Ettől persze lehet, hogy nem így van, ez csak saját vélemény (meg Ecclestone véleménye is )
-
Markgx10
őstag
Mekkora idióta egy köcsög ez a barichello, szerintem is pakoljon ki, a pénzt (több 10m dollárt) amit meg azért kapott, hogy mindebben részt vegyen, adja vissza, mert akkor már legyünk igazságosak, ha neki ez a legfőbb vágya. Idióta majom ez a barika, tűnne már el az anyjába...
-
Markgx10
őstag
válasz stvnppp #33005 üzenetére
Ha van egy céged, aminek 33%-kal visszaesik (tudom csak az USA-ban, de ez most példa) a forgalma, de rengeteg pénzt rááldozol mondjuk egy szponzorációra, akkor mit csinálsz? Ott fogod először csökkenteni a kiadásaid, onnan fogsz először pénzt elvenni, ahonnan a legkönnyebb. Szóval teljesen reális a döntés, én is ezt csináltam volna helyükben (de jó is lenne én lennék ott )
-
Markgx10
őstag
Sonkát ettem reggelire, kérem valaki azonnal jelentsen fel a moderátoroknál.
-
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #32690 üzenetére
Ez szörnyű, nagyon szarul néz ki.
Mod: mármint az új F1-es
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #32627 üzenetére
Bezzeg akkor súlyos dollármilliókért, hogy vigyorgott, ez a szánalmas.... Igazából, nem is tudok mit írni, olyan indulatos vagyok ilyenkor, hihetetlen szerencséje van, hogy a Formula-1 közönsége kulturált, békés emberek gyülekezete, ha ezt egy focicsapat tagjaként tenné elég komoly gondban lenne most. Kb 40 kitiltást érő szót moderáltam most magamban, az ilyet szimpla árulásnak hívják...
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #32519 üzenetére
Ok, megbeszéltük.
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #32517 üzenetére
Te ellenkezel, felhozol egy semmilyen szavazást és beállítod azt alapigazságnak. Mikor beírják neked, hogy 200-an szavaztak és nevetséges, akkor elkezded a magyarázataidat és küzdesz, hogy megmagyarázd a lehetetlent. A véleményed lényegtelen, ugyanis tény, hogy egy 200 fős felmérés nem jelent semmit.
De befejeztem, csak tudod olyanok is folyamatosan olvassák a fórumot (mint én), aki nem tud túl sok ontopik témát, adatot, infót hozzátenni a dolgokhoz, de idegesít, hogy a hülyeségeiddel szétbszod ezt a helyet. Azt remélem tudod, hogy semmivel nincs több jogod itt attól, hogy kényszeresen írsz ide, mint pl. nekem aki évek óta folyamatosan olvassa a topikot és minden érdekes infót örömmel veszek. Sajnálom, hogy amikor ide írok, szinte csak offolok és téged basztatlak, de pár hetente/havonta kibukik a dolog, hogy iszonyúan idegesítesz, no nem a szavazással, mert az egy érdekes dolog, hanem azzal, ahogy szélmalomharcot vívsz, ha cáfolnak téged.
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #32514 üzenetére
Meglepő módon az ő véleményére mégis adunk itt, míg a tiédre senki, bárhogy erőlködsz. Kár, hogy ezt egyedül te nem látod...
A másik: lehet, hogy látogatott egy fórum, de abszolút nem reprezentatív ha 200 ember szavaz, az semmit nem jelent. Pl. a bodybuilding.com a legnagyobb gyúrós oldal és fórum év végi szavazásain kb. 300.000 ember szavaz az ottani kérdésekre (év táplálékkiegészítői stb.). Na, azt már lehet linkelgetni. De hogy kisebb példát mondjak szintén más sportból az FTC PE honlapján, lehetett szavazni az elmúlt 20 év legjobb Fradijáról. Ez egy nagyon kicsi oldal, egy kis egyesület, csak Magyarország, csak egy csapat, de minden posztra, több mint 1000 egyéni szavazat érkezett, mégsem írogatja senki, hogy az reprezentatív lenne, pedig az általad linkeltnél százszor meghatározóbb abban a témában. Ezt a dolgot bármeddig magyarázod, buktad, mert 200 fős "közvéleménykutatással" a fenekedet kitörölheted, akárhogy erőlködsz.
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #32461 üzenetére
-
Markgx10
őstag
válasz Oliverda #32415 üzenetére
Roppantul sajnálom, hogy neked kötelező jelleggel kell reagálnod és ebben elfáradsz, esetleg gondot okoz, ráadásul még a billentyűzeted is kopik. Helyedben én nem is olvasnám ezt a topikot (írni meg eszembe sem jutna), hogy ilyen felhasználók írhatnak ide
ON: Én is sokkal többre tartom Vettel teljesítményét.
-
Markgx10
őstag
válasz brownus #32122 üzenetére
Jogos, nem kell négerezni stb, én sem teszem soha, de rögtön hitlert meg gyilkosságot meg KKK-t felhozni egy néger szó miatt? Akkor mit mondjunk arra a 18 éves felvidéki magyar srác esetére, aki nem fog felépülni (sőt...) annyira megverték a szlovák rendőrök, üsd a magyart felkiáltással viperával? Befejeztem az offolást, elnézést.
-
Markgx10
őstag
válasz Superman #32109 üzenetére
Mint ős ph-s tagnak és a gyúrós topikból régről ismerősnek, kijár neked a tisztelet, de ilyen szándékosan félreértelmezett, kiforgatott hozzászólást még nem olvastam a ph-n az évek során. Ki mondott ilyeneket? Mert a srác nem, nem értem mire jó belevonni ezt a fasisztázást abba a hozzászólásba, elszomorító. Gondolom ilyen határozottan reagáltál a hétvégi magyarverésre is.
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #31197 üzenetére
off
Hétfőn meg a retek tulajdonában lévő sportklub leállította a Fradi-Aramis futsal mérkőzés közvetítését, mert kitettek egy árpádsávos, Magyarországot ábrázoló zászlót a szurkolók. Ők meg önkényesen betiltották. Bezzeg főműsoridőben a buzik, a valóvilágos szutykok, a győzike, a mónika mind mehet, káromkodhatnak, meztelendkedhetnek, fajtalankodhatnak, bármit megtehetnek, sőt milliókat fizetnek nekik érte. Mocskos szarházi banda, de az még nagyobb szégyen, hogy ezekre a műsorokra van igény Magyarországon. -
Markgx10
őstag
válasz AMD Power #31108 üzenetére
Én megértem az angolmániádat, fociban, emberekben, mentalitásban és szinte mindenben nálam is a csúcsot jelentik, de csak Magyarország után. Ha jól tudom, te is magyar vagy, nem? Már bocs, eszembe sem jut kötözködni, de ez a "minket, angolokat" egy picikét erős, nem? (mondom ezt úgy, hogy tökéletesen tiszteletben tartom a véleményed, csak érdekel a dolog)
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #29807 üzenetére
Olyan szörnyű dolgok történtek tegnap a futam alatt, hogy szerintem az elszenvedett stressz és megrázkódtatások miatt igényelhetnétek kárpótlást
-
Markgx10
őstag
Alonso fantasztikus, Kubica nagyon jó, Renault is nagyon jó gratulálok
Magánvélemény: Nálam Hamilton nem érdemelne világbajnoki címet, nyilatkozza, hogy visszafogja magát, aztán tönkrevágja a versenyét már az első kanyarban, mert nem bír magával. Mégis ő lesz a vb, mert Massától meg már elvette a saját csapata (ős Ferrari-drukkerként mondom, hogy idén nem érdemlünk világbajnoki címet) Raikönnen meg nagyon jó, akárki akármit mond, jövőre újra vb lesz (elismerem, elfogult vagyok, nem kicsit)
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #25870 üzenetére
"Ide egy ideig nem akarok irni"
Hála a jó Istennek!
-
Markgx10
őstag
válasz Oliverda #24380 üzenetére
Sajnos, egyelőre úgy tűnik igazad van
Bár nekem azért is nagy kedvencem, mert emberileg más, mint a többi pilóta, pontosabban emberibbnek tűnik, a bulijaival stb. de mostanában tényleg valamivel ritkábban csillantja meg azt a részét, amiért én a mezőnyben mindenki felé sorolom. No, mindegy, ez van, nekem ezektől függetlenül még ő a király
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #24146 üzenetére
Amikor te Hamiltont egy hsz-ban emlegeted MS-el, akkor egy szót se szólj. Meg egyébként se
-
Markgx10
őstag
válasz tuskooo #23296 üzenetére
Én azt mondom, hogy ő sem jobb illetve rosszabb, mint a többi. Ugyanazt csinálják, ugyanolyan módszerekkel, csak mivel ő egy élcsapat főnöke, többet hallunk a "viselt" dolgairól, ugyanígy volt amíg Jean Todt volt a Ferrari csapatfőnöke, mindig a csapatutasításokkal kritizálták, de szerintem ezt el kell fogadni, része a ma formula-1-ének, pont úgy mint az élsportnak a dopping. Senki nem mondja, mindenki tagadja, mégis egyértelmű, hogy mindenki csinálja. (persze kivétel Phelps, mert ő megesküdött, hogy tiszta )
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #23162 üzenetére
1. Ne nyafog senki.
2. Itt nem hangember senki.
3. Előled nem bújik el senki, én például szívesen találkoznék veled személyesen.
4. Nem látod, hogy akármilyen dolgokat linkelsz, (szinte) mindenki rühelli a hszgyűjtésed és a stílusod? Én pl. évek óta írok a gyúrós topikba, de ha csak egy hétig is azt látnám, hogy mindenkinek baja van velem, azonnal lekopnék, mert nincs értelme olyan társaságba járni ahol utálnak. Ezt te nem veszed észre? Csak kíváncsi vagyok, miért ragaszkodsz olyan helyhez, ahol nem igazán szeretnek? -
Markgx10
őstag
válasz Integra #23153 üzenetére
És csodálkozik a gyerek, hogy mindenkinek baja van vele. Még olvasni is szar így a topikot, régebben teljesen más volt itt, most gyakorlatilag egy ember félig-meddig blogot ír, amibe mások ritkán, de beleszólhatnak. (persze értelme nincs, mert akkor csak még többet ír)...
-
Markgx10
őstag
Igazad legyen , én is reménykedem erőteljesen, csak egy gondom van ezzel. Hamiltonnak hívják. Ez a Kovalainen gyerek, ahol gyengébb a Mclaren, ott úgy "beleszürkül" a mezőnybe, hogy észre sem lehet venni (meg egyébként mindenhol), de sajnos be kell látnom, hogy Hamilton bármikor képes egy brutál teljesítményre és ha azt vesszük, hogy Brazíliában, Japánban meg Spában is elég esélyes az esős verseny, akkor már rögtön nem annyira biztató a helyzet, de még egyszer mondom, Neked legyen igazad.
attisx: Te valami nagyon jó lelkű, érzékeny gyerek lehetsz, ha neked ennyire komoly probléma egy "majom" szó. Gondolom még soha nem jártál focimeccsen
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz zolynet #22415 üzenetére
Ja, pontosan tudod. Kitaláltátok ketten, hogy megpróbálta volna, persze nem próbálta, sőt még csak nem is ért mögé, de már úgy mondod, mintha tény lenne. Ne vicceljetek már.
Nekem nagyon tetszett, amit Kimi ment, mikor szabad volt előtte a pálya. A második kiállás előtti kör, majd az utána következők miatt már nagyon megérte megnézni a futamot, bár Massát rettenetesen sajnálom, tökéletesen megérdmelte volna a győzelmet.
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #22103 üzenetére
Abban igazad van, hogy nem igazán voltam ontopik, de azt javaslom, játszunk olyat, hogy én nem szólok hozzád, te meg nem szólsz hozzám. Szerintem ez a legkorrektebb megoldás. Ha mégis mindenáron kötözködni akarsz, akkor azt megteheted személyesen is. Rendben leszünk így?
-
Markgx10
őstag
válasz JJános #22090 üzenetére
A hét vicce: János kioktatja és fegyelmezi Aesirt
Te, ha tized annyit tudnál a témáról, mint ő, akkor már örülhetnél. Az utóbbi években volt már annyi szakmai hozzászólása itt, hogy ha évekig személyeskedne, akkor sem szólhatnál egy szót sem. A másik meg, hogy tényleg nem kell az önkéntes moderátort játszani, itt nem te szabod meg a dolgokat. Érdemes lenne ezeken elgondolkodnod...
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #22020 üzenetére
Még szerencse, hogy te okos vagy, viszont a Formula-1-es csapatok teljesen hülyék. Én kedvellek, de néha akkora ökörségeket írsz, hogy hihetetlen
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #21856 üzenetére
Azért én örülnék, ha hozzánk jönne, Massa helyére. Valahogy Massa nekem olyan mint Barichello, hogy soha nem kedveltem (akárcsak a nem Ferrarisok közül Sennát, szóval a brazilok nem a szívem csücskei ). Persze ez erősen szubjektív, de én örömmel látnám.
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #21022 üzenetére
Így nem látszik teljesen, de lementettem a képet és megnéztem, hát azt kell mondjam, hogy ez nagyon ronda Tudom, nem szépségverseny, ha hoz akár fél tizedet is, akkor használják egészséggel.
Mod: közben látom átraktad linkbe, de a lényeg ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #20684 üzenetére
Mindig olyanokat írsz, amikkel teljesen egyetértek.
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #20518 üzenetére
Köszi, hogy megszabod, hogy milyen nevet lehet használni a TEJCSOKIRA. Biztos ezentúl mindenki a te szabályaid szerint játszik majd
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest