Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #45713 üzenetére
"De akkor MS csak egy középszer, mert néha még ki is kapott a nulla versenyzőtől, aki ott volt a sarkában és még előre is engedte."
Javaslom nézed meg azokat az éveket, ahol nem volt egyértelmű Ferrari dominancia. Azaz 2002, és 2004 kivételével az összeset.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Markgx10
őstag
válasz
De mégis, muszáj leírnom
Szóval én aláírom, hogy nem lehetett vb. Kit érdekel? Ő önszántából írta alá az évente 2 milliárd forintnak megfelelő alapfizetésért. Nem a képességeivel van bajom, hanem az emberi tartásával (bár erről esetében nem beszélhetünk).
A másik meg az, hogy szégyellném magam, ha egy ilyen fórumon kellene valamelyikünknek bizonygatni Schumacher kvalitásait, főleg hogy ezt úgy kellene, hogy dícsérjük ezt a birkát. Ne viccelj már, ez már szánalmas lenne.
Ráadásul az ideírók közül vagytok kb 5-en, akik tényleg értetek valamit az F1-hez, de még részetekről is szörnyen nagyképűnek hangzana, ha egy hétszeres világbajnok és szinte minden lehetséges kategóriában rekordtartó legenda képességeit ti kezdenétek meghatározni, a többiekről nem is beszélve.Még egyszer, ha valaki nem értené: én sem határozom meg birka képességeit és nem is azzal van bajom, hanem azzal, hogy amíg kapta a milliárdokat (ft-ban értve), addig jó volt neki a 2-ik hely (pénzért eladta magát, tudjátok hogy hívják ezt a mesterséget), most hogy eljött onnan, most már minden baja van és ő mindenáron ki akar tálalni, hogy neki milyen szörnyű sorsa volt. Na, ezért féreg a szememben.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Én sem szeretem Baritt,mint ahogy láttod is.
De soha nem voltam Ms fan és Ferrari sem!Söt 5 évig mint csapat a McLarenn-t részesitettem elönyben,de mint csapatt igazán kedvencem soha nem volt és most sincs.
Tehát Én nem ferraris-ként irtam,hogy mit tud felmutatni.Valszeg igazad van,hogy nem lehetett volna vb Ms mellett,de akkor meg mért maradt ott?Azért,hogy utolag szidhassa ökett?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest