Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Áhhh...majd Lajó dupláz ha a késes röné megkíméli a gumijait.

-
Tomics
addikt
[alonso tour de france?]
nem lesz ebből ferrari
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért lesz ahhoz más csapatoknak és pilótáknak is szava, szerintem és remélem.
Amcsi giccs.

(#46595) Oliverda: Így van, kell a gyűjteménybe.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jobb helye lesz annak Woking-ban.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Jaja, Gombos kapta az elsőt, szerintem most lesz neki egy második is
Amúgy meg:

nem szaroznak a méretekkel
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A reakciók alapján, zabálják az ilyet a külföldi népek.
Kicsit utánanéztem, hogy mióta is van ilyen trófea (persze minden évben másabb design és festmény). 2006 óta. Vagyis a konstruktőri tálakban kifejezve; lehet egy Brackleyben (esetleg a Honda elhurcolta?) és kettő Wokingban. A kis porcelángyűjtő angolok.

-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
különleges
külföldi szemmel főleg -
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem is gyönyörű, azzal meg nem értek egyet, h nem illik ide. Nem is értem. Más mint a többi, de ez nem baj sőt!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ejjj, azt nem is néztem hogy Te írtad a postot

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig jól néz ki, ez a legigényesebb trófea a versenynaptárban. A Brit Nagydíj 1st trófeája ütné csak, de mivel a többiek Santander logót kapnak, az lerontja az összképet.
A látképes oldala szebb, a konstruktőri trófeáról nem is beszélve.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is tetszik egyébként... én azt mondom, hogy ha minőségi trófea, stabil, kopásálló, meg minden, akkor mehet, mert kívülről jól néz ki.

-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztemis tökjól néz ki. legalább valami egyedi a sablon-kupákoz képest (Santander-láng brrr)
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nem az idei?Én mintha 2009-et látnék rajt.Lehet,hogy nem jól gondolok,de szerintem az.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezzel mi bajod van? Tényleg kíváncsi vagyok rá

-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem ez egy gyönyörű trófea, tényleg nem értem, mi a bajod vele.
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Háde, hogy mondhatsz ilyet? Ez "hungárikum". Gondóni köll ám a zországimagéra is...
-
Motion_Blur
félisten
Vajon idén is hasonlóan fog kinézni az első helyért járó trófea? Szvsz nem kéne tovább erőltetni a pocelánosdit..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983
üzenetére
Ha nem derogál visszalépni akkor marad. Rallyban azért nem olyan jó sztem (még). Bár ha azt nézem hol van most a Ferrari, akkor egyáltalán nem visszalépés a Brown, max presztízsben.
(Jah, az a bajom, hogy első fokozaton túl könnyű, a másodikon meg már néha túl nehéz. De amúgy nagyon jó játék, és még csajozni is lehet benne.
)mod:
Barichello rájött ha pattog csak maga alatt vágja a fát mégjobban. Link Bár sztem így is úgy is cserélik. Talán kap még egy esélyt vmi kezdő csapatnál, mert a rutinja órási ami egy kis kezdőcsapatnál nagy-nagy kincs (akár pilótaként, akár tanácsadóként marad mint Shumi pl a Ferkánál).
-
proof88
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
A személyeskedést fejezze be mindenki!
A kezdő személyeskedésért aesir figyelmeztetlek. Az adatlapodra a képernyőmentést feljegyeztem. -
Sanya595
senior tag
Nem tudom,hogy ki hogy van ezzel de LOEB ült már a red bull-ban is.
Sébastien Loeb en F1 Red Bull -
vwpolopg
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nagyon jó minőségű az az interjú
Kommentek között pedig a nagy igazság
,,Barrichello, you are a di*khead, today yesterday and tomorrow. ,, Ezt annyira undorítónak tartom, hogy egy ilyen 0 tehetségű pilóta aki soha nem tudott és soha nem is fog eredményeket felmutatni még a saját csapatát szidja és hibáztatja. Hibák bárhol előfordulnak, mintha direkt rontották volna el a csövet... undorító amit művel, remélem jövőre már nem lesz végre a forma 1-ben... -
PazsitZ
addikt
Ha Piquet-ből indulunk ki még simán plusz egy évet lehúzhat Bourdais.
Bari interjú (a csapat méltatása) Coulthard kommentálja is a dolgot
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983
üzenetére
Alonso Schumacheres Ferrari-istállót épít
Jó az avatarod! Pont most tolom a Witchert

-
Oliverda
félisten
-
madstunt
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Egyetértek veled Tost-ot illetően
-
zed1983
őstag
Az Alonso Ferraris és Kimi Brawn-os ügyről van valami új pletyka?

-
brownus
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
lol, és ha a teremtő is meleg?
angol futamig
The following drivers will use a new engine for the reminder of the event:
The engine used by the above drivers is one of the eight new engines allowed for the 2009
Championship season and this is in conformity with Article 28.4a of the 2009 Formula One Sporting
Regulations.
Number Car Driver Previously used engines
03 Ferrari Felipe Massa 4
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 4
11 STR Ferrari Sébastien Bourdais 3
12 STR Ferrari Sébastien Buemi 3
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 4
21 Force India Mercedes Giancarlo Fisichella 4
22 Brawn Mercedes Jenson Button 4
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 4
forrás
vettelelnek még lehet motor csere miatt gondja... -
aesir
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
"Szégyen, mert tucatnyi nála tehetségesebb és többet bizonyított pilóta nem kap miatta állást"
Ezt bárkiről elmondhatjuk aki éppen debütál a F1-ben. A tehetség az szubjektív, az meg hogy ki mennyit bizonyít ugyan számít, de talán mégsem annyit mint te szeretnéd. Ennyi hely van a F1 amennyi, tehetséges pilótából meg 100x annyi. Tudod mit... legyen akkor szégyen... (közben röhögök rajtad, de nem számít...)
"Hogy lenne már nekem szimpatikus, én nem vagyok nő. A pályán meg még nem vivta ki, hogy szimpatikus legyen."
A szimpátia az még nem szerelem. Nyugodtan lehet neked egy férfi is szimpatikus, attól meg nem fog senki lebuzizni. Személyeskedés innen törölve. philoxenia
"Ennyi már neked elég? Összeszed valami nemzeti junior címet (ilyen fiatal srácból legalább 500 szaladgál a világon), aztán meg ügyetlenkedik a következő géposztályban, de azt kimagyarázzuk és máris az F1-ben a helye."
Nekem nem elég ugyanis nem én vagyok a Toro csapatfőnöke. Egyébként még mindig nem minősítettem a srácot, csupán megjegyeztem azt a TÉNYT, hogy az adott sorozatnak ő a legfiatalabb bajnoka. Az is Tény, hogy ő lesz a legfiatalabb F1 pilóta. Ennek komoly marketingértéke van, gondolom ezt még te is megérted. Nem minősítettem a tehetségét, nem minősítettem a versenyzését, azt sem mondhatom hogy kedvelem mert ennyire nem ismerem a kvalitásait. Ügyetlenkedik... hm, ilyen előfordul még az olyan übernagyságokkal is mint hamilton, talán ebbe így ne menjünk bele. Miért akarsz mindenáron belemagyarázni valamit a mondandómba, ami nincsen benne? Vagyis..., inkább ne válaszolj.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Nowhereman
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Pedig licenszet kaphat. Nem olyan nagy ügy. Hogy beleülhet-e a STR-be, Bourdais helyébe? Hogy ki vezetheti az autót, a nem a képességtől függ, hanem Tost szimpátiájától. Akit kedvel azt akkor is hülyére isteníti, akit meg nem, annak minden bravurját lefikázza, és sunyin kicsinálja. A módszere az, hogy a hátsó ablakon addig szellőztetgeti, hogy ki lesz rugva, amíg köszönés helyett is a menesztéséről fogja mindenki kérdezni szegény áldozatát. Nem hinném, hogy ez bárkinek javítana a teljesítményén. Ezt csinálta Speeddel, és most Bourdais-vel. Egy igazi utólsó hátultámadós laposféreg...
Itt csak az a kérdés, hogy ő-e Tost új szerelme....
-
hunnylander
őstag
Szégyen, mert tucatnyi nála tehetségesebb és többet bizonyított pilóta nem kap miatta állást.
Hogy lenne már nekem szimpatikus, én nem vagyok nő. A pályán meg még nem vivta ki, hogy szimpatikus legyen.
Ennyi már neked elég? Összeszed valami nemzeti junior címet (ilyen fiatal srácból legalább 500 szaladgál a világon), aztán meg ügyetlenkedik a következő géposztályban, de azt kimagyarázzuk és máris az F1-ben a helye.

-
aesir
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Hagyjuk ezt a szégyen dolgot.
Egyelőre sem te, sem senki nem tudja, hogy hogyan fog teljesíteni az F1-ben.Mellesleg a Repsol nem szórja tehetségtelenekre a pénzét, de hadd ne kelljen nekem minősíteni a srácot mert neked nem szimpatikus. Az hogy WSR-ben jelenleg szarul áll, az sok mindenen múlik.
-
hunnylander
őstag
Jó lesz az F3-nak is.
British F3 International:
2008 Jaime Alguersuari
2007 Marko Asmer
2006 Mike Conway
2005 Alvaro Parente
2004 Nelson Angelo Piquet
2003 Alan van der MerweNézd már meg WSR-ben hogy áll a kölök (sz@rul). Befizetős pilóta; Repsol mani. Majd úgy járhat mint sok azon pilóta, aki túl korán jött.
Szégyen a Forma-1-re nézve, hogy bekerülhet, F3 után nem F1 a lépcső.
-
PazsitZ
addikt
válasz
puttputt
üzenetére
Nem tudom mennyit ment milyen időket, de az még csak egy dolog, hogy vezetett már. Kérdés, hogy össze is tud rakni normál köridőket?
Pilótaváltás szempontból pedig szvsz év közben max. tesztpilótát raknak be. Akinek azért legalább gyakorlata van a konkrét idei modellel, vagy esetleg több a korábbiakkal.
-
aesir
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem, hanem az a csomó másik, amiről tényleg nem tudsz. A Hungaroring elég rendesen tele van egész évben.
Rémlik, ennek ellenére fenntartom amit mondtam. A kormányt mondjuk meg lehet tanulni álló helyzetben is, de az autó kipróbálása nélkül ezeket a kocsikat nem lehet egyből versenytempóban vezetni. Az más kérdés, hogy hírérték szempontból jobban hangzik az, hogy "egyből beugrott az autóba és máris hogy megy vele...", csakhogy ez így nem igaz.
-
Oliverda
félisten
"Azt gondolom, elég ha csak abból indulok ki, hogy itt nálunk a Hungaroringen mennyi olyan teszt folyik teljes titokban, amiről sehol nem olvashatsz semmit."
Mint például a titkos Löeb teszt amiről már mindenki tud?

"Senki, nem ül át egyik kategóriából a másikba teszt nélkül közvetlenül versenyen bedobva a mélyvízbe és főleg F1-ben nem, ahol eszméletlen drága egy versenyautó, amit jó eséllyel azonnal összetörnének."
A 2003as Magyar Nagydíj rémlik?
-
aesir
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem szeretnék belemenni abba hülyeségbe, hogy szerinted csak az a nyilvánvaló tény ami interneten publikálva van, mert ez így nem igaz. Azt gondolom, elég ha csak abból indulok ki, hogy itt nálunk a Hungaroringen mennyi olyan teszt folyik teljes titokban, amiről sehol nem olvashatsz semmit.
Az hogy teszttilalom van az idei autókra, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy tavalyi autóval nem vezetett zárt teszten. Senki, nem ül át egyik kategóriából a másikba teszt nélkül közvetlenül versenyen bedobva a mélyvízbe és főleg F1-ben nem, ahol eszméletlen drága egy versenyautó, amit jó eséllyel azonnal összetörnének. Te mint felelős csapatvezető kockáztatnád az új pilótád sérülését és az autódat? -
Motion_Blur
félisten
Néhány super slow motion a hétvégéről
-
madstunt
addikt
Gyerekek lehet túl optimista vagyok de szerintem idén biztos lesz F.India pontszerzés.Tegnap mind2 nagyon erős volt
-
wildrain
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Egyből nem is fog menni, az teljesen egyértelmű, hogy nem működik. Alig van formula autós tapasztalata, sőt: egyáltalán pályaversenyes tapasztalata, és akkor az F1 a királykategória, vagy mi. Meglepő lenne, ha egy ilyen váltás csak úgy megvalósulhatna...
Még azt sem igazán értem, hogy Abu Dhabiban hogyan ülhetne autóba, hiszen ahhoz, hogy versenyre beüljön, előtte jópár napot kéne neki tesztelnie. Csak végig kell gondolni: egy versenyhétvégén végig kell csinálni egy időmérőt, rajtprocedúrát, kerékcseréket... ez egy olyan újoncnak is nehéz eleinte, aki már formulaautós kategóriából jött, nemhogy egy olyannak, aki eddig ilyesmit csak távolról látott. És akkor ugye ott van még a legnehezebb: magának az autónak a gyors vezetése. Azért ehhez kéne pár tesztnap. -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De ezt akkor sem értem. Loeb rallis, most az hogy tesztelget, az nem azt jelenti, hogy egyből mehet is, ez nem így megy, ez így nem mehet.
-
Motion_Blur
félisten
-
neduddki
nagyúr
HI!
kicsit megkesve me verseny az tenyleg vot, de ketkeriken, szoval mit abrazol a kip???:- )))
udv
neduddki
-
proof88
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Igen az a pörgés jó volt, körbenézett és ment is tovább, valahogy úgy, mint Button tavaly Silverstone-ban.

szerk.: ezt a technikát a tökélyre kell fejleszteni, aztán ha nem lát eléggé hátra a pilóta a tükrökből, akkor tervezetten megcsúszik és megpördül és megy tovább, közben megnézi, hogy mi zajlik mögötte.
-
MPowerPH
félisten
válasz
zed1983
üzenetére
Igen, Kimi ha nem zavarja senki, akkor pokoli gyors. Sajnos mostanában kiment belőle az agresszivitás, ami régen erősen benne volt. Azért 2005 -ben a McLaren nagyon jó volt, leszámítva a megbízhatatlanságot. És akkor volt motiváció, volt akarat, és kegyetlen agresszív volt, nem beszélve arról, hogy ha kellett akkor brutálisan tudta nyomni, kihozta a 110% -ot is az autóból.
Most nincs motiváció, szar az autó, azért nem is pozitívan áll a dolgokhoz, amióta VB lett, annyira nem izgatja az F1, utálja is a sok hajcihőt. Nem véletlenül kezdett el Rally -zni.
De szerintem ő már nem lesz a régi, itt az F1 -ben legalábbis nem.
2005 -ben még motivált volt, 2006 -tól én már nem látom benne a tüzet.
Rossz ezt kimondani, mert ő a mezőny leghiggadtabb pilótája, és talán a leggyorsabb is. Alonso pedig a legtaktikusabb. 
-
Oliverda
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
Mivel nem tudtad leírni konkrétan hogy mire gondolsz ezért utánanéztem.

Kínában megpörgött, Monaco-ban odacsapta az időmérőn. A tegnapi rajtot viszont távol áll bármiféle hibától. Én személyszerint remélem hogy a következő versenyeken is legalább így fog kilőni a rajtnál.
Amúgy ha jól emlékszem ugye az egész onnan indult ki hogy (szerinted) folyamatosan megpörög meg hogy majd a csapat ezt már meg fogja unni, stb, stb. Ezt próbáltam megcáfolni eddig mert szvsz ez hülyeség.
-
proof88
addikt
Ki megy innen jövő héten ki a Ringre?
Azon gondolkodok, hogy hova érdemes jegyet venni. A versenyen nem veszek részt, az rengeteg pénz. Azt sem értem, hogy miért csak a Super Gold fedett... na mindegy, péntekre és szombatra gondoltam kimenni, az egyik a célegyenes vége a Gold4, a másik a sikánnál a Silver 1.
F1 Challenge-dzsel felidéztem a pályát, de nem tudom megállapítani, hogy melyik tribünről hova lehet még ellátni... néha úgy érzem, hogy nincs kihasználva a hely, több tribün is lehetne vagy okosabban elrendezve... persze én nem értek hozzá.
Szóval vagy péntekre Gold4 és szombatra Silver1, vagy fordítva: szombatra Gold4 és péntekre Silver1. Előbbi 2 fővel számolva 120 Euro, utóbbi 142 Euro. Tehát 35-40 ezer Ft körül van összesen a dolog... hmmm, akarom én ezt?!
térképEgy hülye kérdés: egy pénteki vagy egy szombati jegy az feljogosít arra, hogy ott lehessek GP2 és más eseményeken is ugyanazzal a jeggyel az adott napon?
Mint az érezhető, még sosem voltam a Hungaroringen...
-
Oliverda
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
"Valaki rosszul emlékszik, nekem tisztán rémik hogy Hamilton megpördült és elmentek mellette, talán Kova is."
Akkor biztos a kínai esős versenyre gondoltál ahol volt pár piruett. Esőben bárki könnyen követhet el hibát. Schumcher, Alonso, Vettel is esett már ki esős versenyet megpördülés okán. Amúgy akkor a hiba ellenére végül behozta pontszerzőnek az autót.
"Nálam csak a második van meg, a vakságot megúsztam."
A vakságot igen.

-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
"Viszont aki most hétvégén megpördüléssel biztosan bukott de nem is keveset az Alonso. Ha a Q2-ben nem piruettezik akkor könnyen odaérhetett volna a rajtrács 5. avgy 6. helyére ahonnan a tegnapi tempóját látva még akár a 3. hely is összejöhetett volna a 7. helyett. Persze ezekről valahogy véletlenül sosem esik szó.
"Erre:
"Érdekes futam volt, Alonso tegnap nem bénázik akkor futhatott volna egy jó versenyt, a leggyorsabb kör előrevetíti hogy javultak." by Peat;) in 46447-ben. Most erre így nem tudok érdemben reagálni, nem célom az égetés, máskor olvasd el annak a hozzászólását akivel vitázol

"Már feljebb leírtam, de szvsz a Monaco-i quali kicsúszás nevezhető konkrétan hibának. A tegnapi az szerintem némileg más kategória. Több nem rémlik." Valaki rosszul emlékszik, nekem tisztán rémik hogy Hamilton megpördült és elmentek mellette, talán Kova is. A hiba szót meg több féleképpen lehet értelmezni, én igen gyakorta használom Alonsora is. Talán ez a különbség szurkolás és szurkolás között, elvakultság és elfogultság. Nálam csak a második van meg, a vakságot megúsztam

Amúgy Kempinski Hotel előtt már állt egy rönyó f1 team feliratú kis tehergépjármű, nem akarnak lekésni semmiről, féljen a Brawn

-
Nowhereman
őstag
válasz
Sanya595
üzenetére
A szerencse meg hátszél rengeteget jelent. Ezen kár vitatkozni. Lehet azon elmélkedni, hogyha tavaly az utolsó futamon kicsit késöbb ered el az eső... - az igazság az, hogy elötte Lajoska és Maszat is eleget balf@szkodott ahhoz, hogy elvesszék a vb-t. De csak az egyikük veszthette el.
Kimi pechből is vesztett és mások pechén is nyert. Ez van.
Ugyanígy Trullihoz vagy Webberhez sem kell hasonlítani, mert mondjuk mindkettőjüknek gyengébb autókkal kellett körözniük a pályafutásuk alatt, és alaposan ki kellett tenniük ahoz a győzelemhez is/Webbernek is, mert Vettel tempójával már nem hozta volna a büntiből vissza a versenyt...
Kimi pedig a fizujához és a képességéhez képest az egyik leggyengébben muzsikáló figura mostanság, abban sajna van igazság. -
puttputt
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Jaja, ügyes, szoros tipp volt! Kinézett a dobogó, az általad tippelt hármas (akár más elosztásban); szerinte is...; bár beszéltünk már róla/cikk.
Mod.: Egy ismerős ezüst-tribünös (40k) lesz /az egész hungaroringi versenyhétvége alatt lakókocsizik.../, járja majd a Paddock területét...
Majd szépen megkérem, csináljon nekünk képeket... remélem, megteszi. -
Sanya595
senior tag
válasz
zed1983
üzenetére
Az pont nálunk a ringen volt és 3 kör volt hárta.Kár érte.
Én csak azt sajnálom amitt a minap a mekisek is nyilatkoztak(ha kell megkeresem),hogy most már 4 csapat lehet merci mocival,de ki akart volna merci motort 2004-ben?Senki és ha akkor ilyen motor raknak össze,minden más lenne.De tudjuk,hogy a HA itt nem nyerö.
Csak pl elég a legtöbb leggyorsabb körökett vissza nézni az évek során.Mindenki mondja,hogy az egész futamott elaludta és a végén fut egy leggyorsabb kört.De azt ki tudja,hogy egész futamon nem-e kellett visszatekert motorral mennie a megbizhatatlansága miatt?A végén meg minden mindegy alapon futhatott gyors kört. -
zed1983
őstag
válasz
Sanya595
üzenetére
Kimi a leggyorsabb pilóta még most is csak hát nagyon sokszor meghal alatta az autó, amellett hogy a leggyorsabb sztem még a legjobb rajtoló is.
Ha megbízhatóbb lett volna alatta az ezüstnyíl akkor Sumi-nak sem lesz ennyi vb győzelme, egyébként meg lehet nézni azt is, hogy 2008-ban Massa és Kimi Ferrarija hányszor adta meg magát...pl mikor Massa az 1. helyen volt és pár kör volt hátra és így akkor azokat is el lehet már végre hallgattatni akik Kimi vb-ságát kérdőjelezik meg, mert Hamika is csak ezért nyert. -
PazsitZ
addikt
válasz
Henkei
üzenetére
Ebben most nem értem mi az arcoskodás?

(#46474) puttputt: Én az első kettőt eltaláltam. Ha nem bénáznak a tankkal ki tudja lehet be is jön a dolog.
-
Oliverda
félisten
-
Sanya595
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

külföldi szemmel főleg

/ld. Red Bull főhadiszállás videó...
,,Barrichello, you are a di*khead, today yesterday and tomorrow. ,, Ezt annyira undorítónak tartom, hogy egy ilyen 0 tehetségű pilóta aki soha nem tudott és soha nem is fog eredményeket felmutatni még a saját csapatát szidja és hibáztatja. Hibák bárhol előfordulnak, mintha direkt rontották volna el a csövet... undorító amit művel, remélem jövőre már nem lesz végre a forma 1-ben...