Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
JJános
addikt
Néztem a Sim sport tv-t. Lehet ismétlés volt, de jó kis futam volt. Mike szépen ment. Kis Norbi győzött.
Motion_Blur: Hát, ami azt illeti, ha jön Lonzi, akkor valaki megy. De nem tudnám megmondani. Lehet Lonzi majd egy év mulva jön csak.
-
Én kedveltem Kimit a stílusa miatt,de mióta Massa jobb nála,azóta azon a véleményem vagyok,hogy sz@rik az egészbe.Pénzt megkapja és ő szépen elkocsikázik.
Alonsot eleinte nem kedveltem,de miután megváltozott(úgy mint MS),azóta normális lett és lelkes,mint Hamilton,pedig nem a nyertes kocsiban ülnek.Alonso-t a Ferrariba

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is ezt mondanám...
-
remington2
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ez de LOL . . . saját hozzászólásodban cáfolod meg önmagad

"mért mondod hogy senkiházi? ismered? ártott neked? hm?"
"aki az f1-ben van azokat tisztelni kell!"
Miért mondod? Ismered? Hm?

szerk: nem fogok tisztelni senkit azért, mert köröz egy pályán, egy-két kivételtől eltekintve. Körözgetni Baumgartner szinten és Senna szinten is lehet.
szerk: a Ferraris bulvár-élménybeszámolós könyvetírós jelenetek szépek voltak, ragyogó emlékek a pályafutásából.
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem mindkét pilóta megy, mert valszeg Lonzi csak két év múlva érkezik. És mivel Lonzi képtelen tűrni akárcsak egyetlen verseny erejéig is a házon belüli konkurenciát, valszeg keresnek egy kellően gyenge pilótát. Ha nem, akkor a csapattárs már rosszabbra készülhet annál, amit birka kapott a ferrárinál.
-
Markgx10
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Képzeld, nem tisztelem, sőt megvetem, addig jó volt a 10 millió dolláros fizetés, amíg a Ferrarinál volt és azért kapott, hogy azt csinálja, amit mondanak, aztán mikor eljött, meg kinyílt a szája és azóta sír, hogy jajj Istenem, tönkretették az életem, meg kitálalok, meg könyvet írok a szenvedéseimről. Egy senkiházi, gerinctelen ez a barika, ha akkor jó volt a pénz, akkor most ne játsza az eszét.
Szóval még egyszer, nem tisztelem, rühellem, mint minden ilyen gerinctelen embert.

-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Toyotának is szüksége lenne egy élpilótára már. De Kimi nem hinném hogy előrelépés Trullihoz képest jelen állapotában. Mivel már jó ideje a szája is nagy a finnek (megmutatom megmutatom megmutatom...) szerintem jobban járna ha dobbantana, mert ha valóban úgy készült az idei évre ahogy elmondogatta nem egyszer akkor valami már nincs meg benne. Hátha máshol előjön a régi Kimi.
-
stvnppp
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Brawn szerény ember, vagy csak jó megint a fordítás. Cikk utolsó mondata:
"Nem hiszem, hogy javulást értek el, inkább mi küszködtünk egy kicsit."

-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kár, mert szar nézni, hogy a senkiházi, görény barichello a mezőny elején van, szívesebben elnézném mind Webbert, mind Vettelt a helyén.
Egyébként meg szerintem semmit nem jelentenek azok az újítások, legalábbis nagyon remélem

-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát nem is

-
Motion_Blur
félisten
A Brawn visszatartotta legújabb fejlesztéseit
Nem lesz itt második félidős Red Bull dominancia

-
JJános
addikt
Komolyan mondom, hogy elegem van Mózliból. Elmegy. marad. Nem jelölteti magát, aztán mégis. Mégsem........és így tovább.
[bulvar] -
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi!
Mind1, nekem hisztis marad, nem vakarja le magáról.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ez biztos vagy csak reménykedsz?

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
...és ott Lewis asszisztense lesz?
Meg még visszajön komisz Dennis is és összeáll a szuper trió. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A McLarennél is üresedés lesz.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"és nem is biztos, hogy az F1-ből."
Jah, megy forszindiázni giankárló helyére mi?

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyébként korántsem biztos, hogy Kimi távozik. Lehet, hogy még ezt el se döntötték, mert belejátszik az is, hogy ki, hogy fog szerepelni az idén.
De azt sem tudhatjuk, hogy Alonso milyen igényekkel jön. Lehet, hogy 2007-ből tanulva most előnyösebb szerződést kötött, előjogokkal.
Tehát lehet, hogy Kimi Alonso feltételei miatt távozik, és nem is biztos, hogy az F1-ből.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Kimit nagyon csípem, de amit írtál, van benne igazság rendesen.

Amúgy Kimi és Kubica jön ki Alonsoval a mezőnyben a legjobban.
Massával nem igazán, nem tudom, pontosan, hogy melyik futam volt, amikor nagyon benézte Massa, és Alonso mesterien elment mellette, és a díjkiosztónál nagyon ideges volt Massa, nem bírta elviselni a vereséget, hogy jobb Alonso.
Szóval ezért én félek egy kicsit ha Massa lesz a csapattársa.
Én azt szeretném a szívem mélyén, hogy Kimi legyen a csapattársa. -
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
[link]Már mindenhol irják.
-
-XadAnuX+
őstag
Most olvastam, hogy Alonso öt évre írt alá a Ferrarihoz...
Bárcsak igaz lenne.Go Alonso!

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem én alkottam a hírt, de inkább mellette fogadnék, mint ellene. Túl sok dolog klappol.
Nem az a kérdés, hogy Kiminek van e még kedve F1-ezni, biztos vagyok benne, hogy találna állást más csapatnál.
A Santander odébbtolja a szekerét, ez a nagy helyzet.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem írta sehol hogy kirakja. Szerintem oda megy ahova már régóta húzza a szíve (WRC).
Mindenesetre ha ez valóban megtörténik akkor szerintem elég jelentősen meg fog ugrani az Alonso utálók tömege. Már szinte megam előtt látom a sok identitás zavarral küszködő Ferrari szurkolót.

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem hinném hogy olyan nagyon meglepő lenne..
Massa tavaly is több pontot gyűjtött mint Kimi, és idén is annak ellenére hogy kétszer nem fejezett be futamot amíg Kimi egyszer...még is 6 ponttal van többje.Szal lehet hogy nem így lesz, de nem utal rá semmi hogy nagyon meg kellene lepődni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Kimi-t meg 'kirakja' a Ferrari? Ezt ugye nem gondolod komolyan?

-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Én úgy tippelek, hogy Massa marad, csak megy a Barrichello2 szerepkörbe.
Függetlenül attól, hogy volt már sok bulvárhír a dologról, ez most valószínűnek tűnik. És pedig azért, mert a Santandernek az idén jár le a McLarennel kötött szerződése. Ők a fő mozgatórugó, és őmiattuk kénytelen nem kitölteni szerződését az egyik pilóta.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Miért pont a jobban teljesítő pilótát tennék ki? Mondjuk Raikkonen-nek még nagyobb a marketing értéke mint Massa-nak ez tény.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"The report believes Ferrari has not decided which of the team's contracted 2010 drivers, Felipe Massa or Kimi Raikkonen, will be ushered aside to make room for the former double world champion, who currently races for Renault."
-
hunnylander
őstag
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Már többször volt róla hír hogy "Brawn" rendelkezik a legtöbb és e mellett talán a legmodernebb szélcsatornákkal. Ezért is mosolyogtam amikor ment a nagy izgalom, hogy meddig elég a pénz. Wurz szövege is érdekes, mint legkisebb működési költség. Csak épp fejlesztenek továbbra is és alapból 100 milláról indultak kb, amit kaptak a Hondától pluszba, meg az azóta befolyt szponzorpénzek is jó pár milla..és akkor még Brawn szinte nem fizetett semmit saját zsebből. Az egész csapatból szerencsére a legfőbb haszonélvezők szimpatikusak számomra, a két pilóta, Brawnról meg egy kialakult véleményem van. Ahogy neked mózliról

A rönyónak is csak egy szélcsatornája van ha jól tudom. Ezért is sírt Briós (nagy tahó, de mögötte ott van egy igen csak elgondolkodtató kritika), hogy miért adjanak egy "újonc" csapatnak már most pénzt a bevételekből, ha valójában az az egyik ha nem a leggazdagabb és legfejlettebb hátterű csapat ma...a likviditást meg ha nem tudnák megoldani az a vezetők felelőssége. Nemrég volt egy nyilatkozat, hogy idénre már nem is akarják kimatricázni az autót, mert a költségvetés megvan egész évre és akkor majd inkább jövő évtől egy hosszabb szerződés..ja bocs. Válogatós Brawn úr.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát igen. Végül is irdatlan sok munka, rengeteg pénz, Mr.Brawn, és más szakemberek, 3 koncepció, 5 szélcsatorna, és végül 1 pézért megkapta Brawn, és levertek mindenkit 1.20-ra. Nem véletlenül. Már egy éve készült! Nem semmi!
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
szó szerinti fordítás

-
hunnylander
őstag
válasz
JJános
üzenetére
"A versenyautó három különböző irányból is vizsgálták a szélcsatornákban" ???
"The car was taken in three different directions in the wind tunnel, two directions were found to be wrong, so the team could just switch." - Wurz'3 fejlesztési irány volt (gyakorlatilag 3 különböző koncepciókra épülő autót fejlesztettek) 5 szélcsatornát használva. 2 kukázva lett, a legjobbnak bizonyuló koncepció lett a BGP 001.'
Így könnyű, a McLaren még csak most kukázza az első autóját, a másodikkal már el fog trafálni valamit ('kapufa vagy gól').

Összehasonlításként, a McLarennek csak egy szélcsatornája van.
-
JJános
addikt
A Brawn GP titka! [bulvar]
A sok pénz, és a sok teszt, és a sok munka.
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ameddig jobb a Force India addig nehéz lesz... Fizikó bomba formájáról már nem is beszélve.

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Hát ez az, erről beszélek.
Vagy ha az élen nem is, de az élbolyban. 
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Megnéztem, nagyon tetszett.
Láttam Ront fiatalon, majd később kopaszon is. Láttam a nagy elődöket, majd a helyükre lépőket. Láttam Prost, Senna, talán egy pillanatra Laudát? Aztán jöttek a újabb nemzedékek, Hakkinen, Kimi, majd Lonzi, Hami.
Jó volt őket látni, és jó lenne újra a McLarent az élen látni.
-
Oliverda
félisten
-
hunnylander
őstag
-
Petya25
őstag
A Forma1-es Ferrari csapat főnöke elzavarta a szerelőit és magyar cigányokat fogadott fel helyettük, mert azok háromszor gyorsabban szerelik le a kerekeket.
Később megbánta döntését.
Igaz, hogy a szokásos 10 másodperc helyett 3 másodperc alatt cserélték le a kerekeket, viszont a maradék 7 másodperc alatt átfestették a karosszériát, átütötték a gyári számot és eladták a kocsit a Hondának. -
hunnylander
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Mire veszik fel a suskát a megrendelőiktől? Fejlesszenek rajta!*

Olcsó húsnak híg a leve.
*Lehet, főleg, hogy az FIA a puszipajtásuk. A motorok homologizáltak; közel egy szintre van hozva a teljesítményük. Egy jövőre belépő gyártónak egyértelmű joga hozzáfejleszteni a cuccát a többiekéhez. Ja, hogy az költség lenne, ők meg a kiöregedett termékükkel akarnak biznicelni minél nagyobb haszonnal.

-
törölt tag
válasz
puttputt
üzenetére
jó.bár én sehol egy percig sem szégyelném hogy Hamilton a kedvencem, inkább azt szégyelném ha olyan társaságban forognék ahol ez előfordulhatna (az életben term. ..mert a neten aztán összefúj mindent a szél
).szerk:
Proof88 : Csak három napot csúsztak
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
ehh, igazából megnézhettem volna, hogy van-e ilyen cím... mindenesetre itt még nincs igazi oldal
Cosworth motor fél másodperccel lassabb körönként ?
-
puttputt
őstag
[link]-Hamilton rajongóknak "ajánlott"

-
hunnylander
őstag
válasz
proof88
üzenetére
(#45628) munky: Majd meglátjuk. Why F1 will be better without refuelling
-
munky
őstag
Tankolás betiltásához Ti mit szólnátok?

-
proof88
addikt
A Manor már szeretné látni a végleges 2010-es szabályokat
amúgy megértem, ideje lenne tisztázni mindent, mert időben el kell kezdeni fejleszteni és nagy csapás, ha idő közben változik valami és dobni lehet az eddigi fejlesztések nagy részét, idő és pénz is elveszik...
egyébként gondolom, ha tuti F1-ben benne lesznek, akkor a web oldaluk címe is változni fog... http://manormotorsport.mfbiz.com
az mfbiz.com pedig ilyen webszájtkészítős oldal
-
madstunt
addikt
Kemény volt ma a DTM is láttátok?
-
proof88
addikt
Nekem Kína. A tavalyi videók között vannak nagyon jók, kár hogy leveszik folyamatosan a tavalyiakat. Viszont unalmas versenyekből nehéz jó videót összerakni... ehhez hozzátartozik, hogy az izgibb versenyek a 2. félévben vannak. Ez kezdődött el Angliával, ami kicsit jobb volt, mint az előzőek. Nürburgring jobb lesz szerintem Angliánál is.
De SC-re már nem merek fogadni, eddig sosem jött be, amikor úgy gondoltam, hogy be fogják hívni és lett is baleset, de nem hívták be. Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen rajtbaleset most, azokban az első kanyarokban lehetetlen átjutni karcolások okozása nélkül. 
-
Gyusz
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Aki esetleg kíváncsi a zenére: Kasabian - Fire
Ezt most tényleg megint jól összevágták. Bár nekem még mindig Malajzia a kedvencem az idei évből.
-
puttputt
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Vettel nem "[Trabarna]"-fan véletlenül?

("A Skoda reklámarca"... Micsoda? A konkurenciáé?
) -
madstunt
addikt
Ez az F3-as verseny a sportklubbon egész jó volt

-
puttputt
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Remek
Még a viszonylag látványtalan videókat is egészen fel tudják dobni
(Mi volt ez az aláfestő-zene? A "versenyautók éneke"
)SzalaiG: Végül is Mosley ráérős, nyugdíjaskorú "úriember"... mivel is üthetné el jobban az időt, mint egy alapvetően friss, fiatalos (természetesen - tényelges és kiérdemesült/szintén koros -legendákra alapuló) sportágra való ránehezkedéssel...? Amíg csak teheti, "kiélvezni"...

-
JJános
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már.
[link]
A Silverstone-i összefoglaló. (Nekem nagyon tetszik)
-
madstunt
addikt
lesz holnap valami értékelhető motorsport esemény?(wtcc,dtm,indycar,stb...)
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De kis fincsi kép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SzalaiG
addikt
válasz
D@ni88
üzenetére
Mosleyre lassan inkább a koszorút kéne vinni. Legalább októberig még én vagyok az FIA elnöke, a szövetség teljes hatalmát birtokolva.
A vén marhának nem igaz, h nincs jobb dolga....
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát pl néhány fejes kirúgásával is lehetne a költségeket csökkenteni... De hát tudjuk hogy magukat nem bántják... sőt
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ideje lenne már távozni ez biztos.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát, mivel túl sok manit szívogat el a sporttól, megvan rá az esély.

És eléggé meg unták már a felesleges fejeket. Kénytelenek lesznek őt is meneszteni.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Reméljük ő lesz a FOTA következő célpontja

-
hunnylander
őstag
Virgin (Manor) Grand Prix / Virgin F1 Team / Virgin-Cosworth [link]
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Thank jou!

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Teljesen abban voltam 

, kár, hogy nem úgy jön ki mostanság Kiminek a lépés.