Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Lewis Hamilton speaking to the BBC: "I did the best I could. I was pushing as hard as I could. We were just dead slow. I've had incredible support from the fans - they're the ones that really get me through it. I was pushing on that last lap [when the red flag came out] - but it was nothing special, it was slow. The race is over - but we'll keep fighting and hopefully put on a good show for the fans."
Nem mondta, hogy elrontotta a körét, a lassúság említése az autó jellemzése volt. Egy kovalaineni időre volt esélye, minimum.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Q3-ba? Nóóómális?

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nincs és.
Csak belinkeltem a nyilatkozatát, gondolom ennyire nem fordították félre.
De ha te jobban tudod nála, milyen köre lett volna, akkor én kérek elnézést. -
Motion_Blur
félisten
Hogy áll most a Kimi - Massa és Hami - Kova qual battle?
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
Persze, ez messze nem a valós erősorrend. Hamilton gyorsabb mint Kova, nyilvánvaló. Ha tovább megy, az se segít neki, legjobb tíz nem ment volna. De Massa és Kimi között sincs ekkora különbség. Massa megint rontott a végén egy nagyot.

blazsey2: Elképzelhető.
Holnap kiderül, de ha az van, akkor én a Brawn -okra tenném a voksom. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Előtte is volt egy "gyors" köre, azzal sem verte meg. Mikor Kova futotta a legjobbját, ő akkor is lassabb volt. Gyakorlatilag 3lehetősége volt, 2ből 2x nem sikerült, és a piros a zászló miatt ugrott a 3. lehetőség.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Oké, és? Kit érdekel. Azzal van baj, hogy beszólsz rá, amikor rohadtul nem tehetett róla.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
[link]
"Keményen hajtottam az utolsó mért köröm alatt, (mikor piros zászlóval leintették az etapot), azonban semmi különös nem volt, ugyanis az is lassú volt."(#44983) kisza25: ki se derült volna mit tud De gonosz vagy
Biztos nem így van. Hunny meg Oliverda majd megmagyarázza neked. -
kisza25
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
én birom Kimit és nagyon jó pilóta(kicsit le van engedve,ami érthrtő is) nem vagyok benne biztos, hogy fordított helyzetben Webber jobban megoldotta volna
Hamilton is nagyon jó pilóta, csak nem szeretem a stílusát,nagyon elszállt anno,
ha most kezdte volna az F1-et ki se derült volna mit tud -
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Sztem ezen egyszerűen nincs mit beszélni, egyértelműen nem tudta befejezni a gyorskörét a piros zászló miatt, sajna pont nem néztem az LT-t hogy valami biztosat mondhassak.
De a lényeg hogy ez az eredmény nem tükrözi a valóságot, Kova' meg tudta futni a mért körét Hamilton nem....ahogy Monaco-ban is...de az legalább Hamilton vezetői hibáján múlt, arra inkább tudnék bólogatni. De még ott is szívnám a fogam ha valki azt mondaná hogy ez erősorrend a qual-n, ott sem az volt az átlag hogy Kovalainen erősebb lett volna az addigi edzéseken, ahogy itt sem. -
hunnylander
őstag
válasz
raczger
üzenetére
Sutil miatt volt a red flag, és a red flag miatt nem fejezhette be a repülőkörét Hamilton.
A mai szabadedzésen is 6 tizeddel verte Kovát, a Q1 első szettjein is majd 1 mp-cel verte Kovát. Miért lenne bármiben is hibás?
Jolvan, dicsérd meg sutilt, mert ügyes volt, de akkor is Sutil balesete lett Hamilton pechje.
(#44976) Motion_Blur: Fikáztam, kritizáltam én Kimit amikor véletlenül, pech miatt kiesett Q1-ben? Nem! Akkor tőled az ilyen megjegyzés mire jó? Magától értetődik a helyzet, szánalmas, hogy egyesek az ilyen dolgokat is a pilóta fikázására akarják használni.
-
puttputt
őstag
McLaren’s Lewis Hamilton, the darling of Silverstone 2008, had a torrid time and was a victim of a big accident which befell Adrian Sutil in the closing moments of Q1, in which Kazuki Nakajima set the pace. - formula1.com
Tetszik a megfogalmazás

set the pace ~ rest in peace?
-
PazsitZ
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Éreztem, hogy mire feljövök Hami feneke már hófehérre lesz nyalva

-
MPowerPH
félisten
válasz
kisza25
üzenetére
Jah, hát Kiminek egyenesben figyelnie kellett volna, de amúgy szépen félreállt, nem az ideális íven autózott. Azt a kanyart soha nem kívülről kezdték meg, hanem középről.
Hamiltont meg nem kell bántani, Meki használhatatlan, és ezt be kell látni.
Attól még nagyon jó pilóta, bár most Kova is megverte.tuskooo: Igazad van...
Bocsánat. -
raczger
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
A lényeg az, hogy nem Sutil hibája miatt esett ki Hamilton, kár is ezért Adriant hibáztatni.
Most szar a McLaren, Hamilton pedig annyira nem tehetséges, hogy egy ilyen gyenge autóból ki tudjon hozni valamit. -
kisza25
félisten
grat a fiuknak
Webbert sajnálom, de holnap még jó lehett(milyen lenne Kimit félreállítanák a rendőrök és megszondáztatnák a pályán
)
Hamiltont jó ott látni ahova való(mit kapok most ezért fanoktól) -
-Mike-
addikt
formula.hu
Kecseg piás,részegen csalingált Mark előtt ,hátrarakni 20.-nak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
PazsitZ
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Jah, nézd már meg hol van most Hamilton Te szerencsétlen...
Vagy Alonso, vagy Raikkonen... Silverstone semmivel se különlegesebb pálya vezetéstechnikát tekintve mint a többi. Csak nagy a múltja, és az imázsa. Néha nem értem, egy ember milyen mélyre is süllyedhet a sok hülyeséggel...Te lassan überelsz mindent.
-
puttputt
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Semmi nem kell hozzá, egyszerűen települ. Amire figyelj: Vista (x64-en) alatt úgy kell, hogy Kompatibilitási módot állítasz neki ('98 v. XP) és rendszergazdaként indítasz. Máskülönben folyton kilép. Szórakoztam vele eleget
, de mostmár szépen működik!
Hol tudom elérni az interjúkat (csak az angol nyelvű)? Most direkt kinyomtam, mondván, úgysem lesz semmi érdekes, erre Webber csinálta a fesztivált
Hallani szeretném! 
-
MPowerPH
félisten
-
Webber nyilatkozata
"Kimi nemtudom mit csinált ott, vodkát ivott?"

-
bdav
őstag
válasz
Ricardo
üzenetére
"Vettelt egyszer sem kiáltották ki "nagymenőnek" ellentétben Hamiltonnal."
olvass vissza pár hónapot a topicban. Hamilton meg időmérőn néha ki-kikap Kovától ez tény, de versenyen valahogy mindig elé keveredik. A szerzett pontjaik pedig önmagukért beszélnek (elsősorban tavaly, sajnos idén nincs nekik sok)
-
puttputt
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Talán, csak jövő ilyenkor... ugyanis úgy tűnik, ki kell bővíteniük két szériásra, meg kiszedni a KERS-t
(Amúgy, komolyan, fogalmam sincs mikor..., de jó lenne minél hamarabb... amúgy; ez az eddigi legjobb 2009-es - közel sem tökéletes -, ami a neten fent van, szerintem... [link] -
Oliverda
félisten
válasz
Ricardo
üzenetére
"Vettelt egyszer sem kiáltották ki "nagymenőnek" ellentétben Hamiltonnal."
"Igazad van nem szimpatikus. nem pilótaként , hanem emberként. Amikor bekerült az F1be akkora arca volt hogy nem tudom hogy fért bele a sisakba. Mostanra kicsit visszavett, de úgy néz ki az első benyomás az ami "nyomot hagyott"
Ezek fényében akkor erről kár is tovább vitázni.

-
Xirtam
veterán
Webber dühi! Azt hittem leüti barit meg vettelt!

(#44942) Csabee. 2009-ben csak psp-re jönn! 2010 ben jönn next genre!

(#44946) Oliverd Régen gyűlöltem hamit de egyre jobban kedvelem az arcából kicsit lejebb adott így már beismerem igazán tehetséges pilóta!úgy vélem ez a mostani merci betegeskedés kellet hamilton pályafutásához!
(#44947) puttputt amúgy is két sezonosra csinálják!

-
PazsitZ
addikt
Vettel szvsz könnyebb mint mindig, Bari nehezebb, mint Webber, de remélem hozza a formáját.
Buttonnak meg lesz pár plusz köre a többiekhez képest az biztos. -
Csabee.
nagyúr
értelek!
Vettelé a pole
ti nem tudjátok hogy 2009-re ígértek F1-es játékot! hogy ez mikorra várható?Végeredmény:

-
Ricardo
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Azt nem vitatom hogy jobb a finnél. azt sem mondta senki hogy rossz lenne. ha nem megy a kiocsiakkor nem megy. csak furcsa hogy egy ugyanolyan kocsival egy rosszabb pilóta már harmadszor végez előtte az időmérőn. Ennyi és nem több.
Oliverda: Nem az a baj hogy hibázik: Vettelt egyszer sem kiáltották ki "nagymenőnek" ellentétben Hamiltonnal. Mint többször leírtam csak a túlértékelés ami szemet szúrt vele kapcsolatban.
Igazad van nem szimpatikus. nem pilótaként , hanem emberként. Amikor bekerült az F1be akkora arca volt hogy nem tudom hogy fért bele a sisakba. Mostanra kicsit visszavett, de úgy néz ki az első benyomás az ami "nyomot hagyott" -
Nunder
őstag
Czollner: "Barichello a középső szektorban gyorsabb mint Vettel!!! És Vettel is! Átveszi a vezetést"

-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ja, szemét pancser Sutil, hogy merészelte hagyni, hogy eltörjön a felfüggesztése, így szegény pici Hamilton 2 tizeddel esett ki, nem eggyel.
-
SzalaiG
addikt
Érdekes a Red Bull orra.
-
Nunder
őstag
Massa
Sebaj Raikkonen benn van 
-
7Heads Drago
veterán
Maszat bénázik.
Button is. -
PazsitZ
addikt
Mit találtam
Rick4 (#12959) - (#12962) 30z.SamuMi történt mostanában Nakajima-val? Gyors, nem üt ki senkit, nem dobja el, szépen teljesít.
-
Ricardo
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
Szerintem félreértettél. én egy szóval sem írtam hogy Hamilton tartaná alkalmatlannak. én arra gondoltam hogy itt írták le bizonyos emberek, az angolt meg magasztalták. Erre linkelted be hogy hamilton szívesen dolgozna vele továbbra is.

szrk: Rendre alatt azt értettem hogy most, és az előző két időmérőn is.
-
Sanya595
senior tag
KIMI p3

Massa p11

-
Csabee.
nagyúr
Ferrari nem is olyan rossz
-
raczger
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Vagy pedig Hamilton a pancser, mert még csapattársánál is gyengébb teljesítményt nyújt.
-
Oliverda
félisten
-
Ricardo
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
A meki most kb semmire sem jó. Ezért nem is mérem össze a többiekkel, de ha reális akarok lenni akkor idén nem első alkalommal veri meg Kova, aki valljuk be kapott itt hideget meleget hogy milyen szar pilóta és nem is ide való, bezzeg a csodagyerek

Mostanság ez az alkalmatlan pilóta rendre a "forma egy Mozartja" előtt végez ugyanolyan autóval.
-
Ricardo
titán
Tuti az lesz a hivatalos duma hogy most futotta volna a leggyorsabb kört és bejutott volna

-
Nunder
őstag
Igaza van Czollnernek, a felfüggesztés elég ramatyul állt. Ezt rendesen eldobta!
puttputt: ez a stream tényleg jó minőségű, és csak kb. 3 másodpercet késik a TV-beli adástól.
-
Ricardo
titán
Nem kicsit törte össze. Hirtelen azt hittem megsérült

A hátsó szárny átesett a falon

Szerk: Hamilton nem jut be. Ez Angliában nagy blama.
-
Sanya595
senior tag
SUTIL!

HAMI p19

-
puttputt
őstag
RTL-klub stream...: [link]
-
Xirtam
veterán
Nekem ugy tűnt az RTL KLUB most eléggé felkészült volt, itt a felvezetőn!

-
tuskooo
addikt
Kicsit fura nekem, hogy azt hiszik, hogy képtelenek lennének a csapatok összehozni egy jó sorozatot...azért milyen autógyárak állnának mögötte...
-
Nunder
őstag
Láttátok Lauda interjúját? Szerintem neki teljes mértékben igaza van. Ez a cécó csak szétrombolja a F1 szilárd alapjait, a nagy csapatok nélkül nincs F1!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Massa sokáig bent is volt, a végén bukott 0,4s -et, csak nem tudom hol ronthatott akkorát.
Biztos nem így van. Hunny meg Oliverda majd megmagyarázza neked.
Bocsánat.

)

"Kimi nemtudom mit csinált ott, vodkát ivott?" 

Sebaj Raikkonen benn van