- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Most reggel olvasgattam Massa nyilatkozatait. Nagyon szimpatikus és sportszerű.Le a kalappal előtte a tegnapi verseny , sőt az egész év után.
-
hunnylander
őstag
-
joey04
titán
No a változatosság kedvéért ezt a futamot sem tudtam itthon nyugodtan megnézni hogy a fene vinné el.
Massa hatalmasat nőtt a szememben, zseniálisan ment, le a kalappal, megtette amit lehetett.Vettel megint bizonyított, nagyon várom már hogy egy igazán erős csapathoz kerüljön, nagy dolgokat látunk még tőle(teszem hozzá remélem, mert szimpatikus is)
Hamilton nem tudom hogy a csapat utasítására vagy saját maga miatt választott ilyen "veszélyesen biztonsági" taktikát, de az biztos hogy nem volt jó ötlet, nem rajta múlt a dolog, majdnem ráfázott.A végén valahol számoltam azzal hogy Glock nem fogja bírni(hogy volt-e benne egy kicsi tudatosság azt inkább hagyjuk, de azért nehezen tudnám elképzelni bár nem lehetetlen)inkább abban bíztam hogy Hamilton minden mindegy alapon megpróbálja Vettelt visszaelőzni, és hibázni fog.Hát nem tette sajnos!
Nagyon nem örülök hogy Hamilton lett a VB a tavalyi évben amikor megszopatta Alonsot, még meg is kedveltem, de azóta nagyon elszállt, unszimpatikus beképzelt ember lett.Ha Heiki vagy Kubica vagy Vettel vagy Button vagy szinte akárki nyomja le Massát akkor sem örültem volna természetesen de azzal nem lett volna bajom(mint anno azzal sem amikor Mika verte Schumit)Ezzel együtt Hamilton nagyon jó, tehetséges versenyző de mint ember számomra egy nagy 0.
A VB címet pont annyira érdemli meg mint Massa, kicsin múlt, így sikerült.
Ez van, izgalmas és szoros idény volt, remélem a következő is ilyen lesz csak más eredménnyel.Annyi vigaszom van, hogy ebben az évben is a FERRARI volt a legjobb csapat mind közül, ezt azért sikerült megtartani!
Egy dolgot irigylek Hamiltontól... az a csaj áhhhh!
-
LOTR
addikt
válasz
Andrew_31 #32074 üzenetére
ha jól tudom Glocknak 8mp előnye volt Hamiltonnal szemben, az utolsó kör középső szektorában Hamilton 12-t hozott rajta, utána meg nem volt kérdés, hogy aki a közelébe ér leelőzi -sajnos-, kopott keményebb keverékű gumival esőben nem lehet menni, ezt idén már többször is bemutatták többen is
Szingapúrban meg nem rohanhattak a szerelők egyből Massa után, mert Kimi ott állt mögötte, viszont ahogy Kimi elhúzott, utána már rohantak is, szerintem nem volt mit előbb reagálni
Kimi teljesítményét azért nem hasonlítanám Kovalainenéhez, volt, hogy elöl ment, kockáztatott nem jött be, nem szerzett pontot, lehet, hogy 1 centin múlt a dolog, lehet, hogy amúgy 10 esetből 9x megcsinálja jól, most/akkor nem volt szerencséje
ellenben Hamiltonnal, ezt az évadot a szerencse/balszerencse döntötte el
azért nem sűrűn fordul elő, hogy a szezon nyertese megússza mindenféle műszaki hiba nélkül -
Viktor77
titán
válasz
MPowerPH #32093 üzenetére
Tökmindegy mi miatt nem érdemelné meg jobban. Ahogy Palik mondaná, a csapat és a pilóta egy csomag része. Hamilton vb címéhez is kellett, hogy a csapata egyenletesebb teljesítményt nyújtson.
MOD: Azt meg már megtanulhattad volna itt a topicban, hogy a "ha"-val kezdődő mondatok értelmetlenek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Viktor77 #32091 üzenetére
Massat a saját csapata hátráltatta a VB cím megszerzésében, ez volt a legnagyobb hátránya. Ha rajta múlott volna már idő előtt övé a cím. Hungaroringen az élről esett ki, de az évkezdés se sikerült a ferka megbízhatatlansága miatt. Singapur -ban meg a csapat tolta el a versenyét.
Asszem Haminek ilyen gondjai nem voltak. -
AMD Power
titán
Hála Istennek ,hogy vigyázott rátok!
-
bdav
őstag
válasz
Sandormaster #32075 üzenetére
"em tudok angolul de már a videó elején Glockról beszélnek, míg nálunk addig nem is dumáltak"
az angol videó elején kb. azt mondják hogy Glocknak jók a szektoridejei, tehát Hamnak meg kell előznie Vettelt ha vb akar lenni
-
XaraX
addikt
válasz
Oliverda #32076 üzenetére
"Nem tudom mit képzelt. Mellette voltam, ilyenkor helyet kell hagyni a másiknak. Néha olyan, mintha azt hinné, hogy egyedül van a pályán. Ha legközelebb összefutunk a pályán, én is ezt teszem vele. Nem hagyom magam."
Jól megmutatta neki,az biztos.
Legalábbis azt,hogy Ő milyen viselkedést várt volna el. -
Andrew_31
Modder
válasz
Sandormaster #32075 üzenetére
A másik hogy a többiek csak kifele jöttek a boxból amikor Massa bement, hogy elözték volna meg, az a jó ,hogy legalább a hülye Palik meg a Dávid Sándor nem volt ott.
Ezért veszik fel a sok pénzt, meg azért ,hogy a futam leintése után még 10 perccel is azt magyarázzák hogy Hami miért autózott ennyire biztonságit és majdnem elbukta VB.-t. -
Oliverda
titán
Jobban rákezdett a végére és ilyen pályán szárazra való gumikkal még nagyon kanyarodni sem lehet. Ennek semmi köze a vízfüggönyhöz
Ezekután biztos jókedvéből és szimpátiából engedte el.
Glock az utolsó körben már alig tudta a pályán tartani autóját -
Sandormaster
aktív tag
válasz
-Mike- #32046 üzenetére
Már kezdtem lehiggadni, erre berakod az uccsó kört?!
Első észrevételem hogy, csak nálunk ilyen balf@szok a kommentátorok?! Nem tudok angolul de már a videó elején Glockról beszélnek, míg nálunk addig nem is dumáltak róla míg nem mutatta a kép, szal igazából Gyula fokozza állandóan a nemzetközi helyzetet, egy csomó idegeskedést megspórolok ha már a kör elején tudom hogy Glock ilyen szarul áll. Egyébként néha eszméletlen baromságaik vannak, pl "Massa már kijött a boxba dejóljárt"...később..."jaaaaaaa hogy az Kimi volt" már én is meg tudom különböztetni a sisakokat mint egyszerű mezei szurkoló, de a kommentátor aaaaz nem
Második észrevétel, hogy afffene egye meg, itt szarakodunk 1, meg 2 pontokon, hogy ki nyeri a VB-t, hát eleve rosszul indulunk ki az ügyet tekintve, nem az a baj hogy Massa egy ponttal kikapott , hanem hogy miért nem nyert VB-t 20-30 ponttal már 2 futammal ezelőtt, szedje össze magát a Ferrari, nem méltóak a Schumacheres időkhöz! Michael nem engedte volna meg hogy ilyen tejfölösszájú negró 90venakárhány ponttal VB-t nyerjen!
Szóval Forza Ferrari! -
Andrew_31
Modder
Én is pont ezt néztem a youtube videón amit belinkeltek, nem látni ,hogy több víz lenne a pályán és azt se értettem ,hogy miért nem az ideális íven megy ahol szárazabb az aszfalt.
Szó szerint félre állt.
A legfiatalabb világbajnok és az első színesbörű világbajnok kell még több a cirkusznak.
De most már mindegy, nem Massán múlott ,az Angol nagydíj kivételével ö mindig mindent megtett hogy VB első legyen.
Azért Szingapúrban a szerelök se voltak a csucson, mert mikor az incidens megtörtént, kicsit elöbb is reagálhattak vlolna, hogy elkezdjenek szaladni Massa autója felé.
Akkor meg is mondtam ,hogy az a 8-10 pont még hiányozni fog a végén.
De azt becsülöm Massaba ,hogy ennyi sz@r elbukott pont után se adta fel és lelkesen a végéig küzdött.
Persze a Kimit is kirakhatnák a csapatból, azért ha egy kicsit jobban erölködik és több pontot rabol Hamitól, az az ha egyeltalán rabolt volna töle évközben ,ha általában nem az 5. hely környékén kullogot volna.
Na ö se sokkal jobban teljesített Kovánál az idén. -
bajuszati
tag
válasz
AMD Power #32069 üzenetére
Az idei évben mindenki hullámzó teljesítményt nyújtott, igaz nem gondoltam volna hogy ilyen izgalmas lesz a befutó.....ekkora szerencsét a végén amikor már majdnem megnyerete aztán elbukta aztán megint megnyerte a VB címet...
Massa a legjobb..mármint otthon mindenképpen....
Hamiltonnak meg...nehéz leírni...de Gratula
Már csak azért is mert ilyen szoros volt a vége....... -
AMD Power
titán
Massa és Vettel nagyon szépet ment! De nagyon ürülök Lewis győzelmének!
-
törölt tag
Ezt komolyan gondolod? Mármint hogy Glock átengedte a helyét??!
...megjegyzem az a Glock, aki Monza után be volt pöccenve..Szép hogy innen megmondod, hogyan kellene vezetni azokkal a gumit abban a vízfüggönyben.
Spa-ban milyen szánkázás is volt?...osszad és szorozzada vízfüggönyöket, hátha kijön, hogy direkt lassult..pfff
Jó éjt mindenkinek, a többit majd talán inkább reggel. -
PazsitZ
addikt
válasz
7Heads Drago #32034 üzenetére
Remélem megvan már a vevő a torrora, eladják, aztán kiengedik a kéziféket az RBben.
-
XaraX
addikt
válasz
Oliverda #32054 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
69. és 70. körben 5 sec-el tudott jobbat menni,mint Trulli,a végére azért sikerült neki kiegyenlíteni,nehogy megszólják.
Megnézed a videot,korántsem vernek akkora vízfüggönyt az autók,ami indokolja a pályának azon részén lévő "száguldását"
Nem nagyobb a víz,mint az előző körökben,úgy tűník.
Lényegtelen egyébbként,mindenki azt tesz,amit akar.
Viszont 2 kanyarral a vége előtt "álltalában" mindenki foggal-körömmel védi a pozicioját,nem viselkedik lekörözöttként a 4.-ik helyen. -
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #32048 üzenetére
Régen volt már 1-es rajtszám a mclarenen.
-
mayerlaci
senior tag
De jó
-
Integra
titán
válasz
venember83 #32037 üzenetére
hm, annyira még nem is jó csaj, hogy megengedhesse magának, hogy ennyire sötét legyen...
-
JJános
addikt
A Forma 1 2008-as végeredménye:
Versenyzők:
1. Hamilton 98
2. Massa 97
3. Raikkonen 75
4. Kubica 75
5. Alonso 61
6. Heidfeld 60
7. Kovalainen 53
8. Trulli 31
9. Vettel 30
10. Glock 30
11. Webber 21
12. Piquet 19
13. Rosberg 17
14. Barrichello 11
15. Nakajima 9
16. Coulthard 8
17. Bourdais 4
18. Button 3Csapatok:
1. Ferrari 172
2. McLaren-Mercedes 151
3. BMW Sauber 135
4. Renault 80
5. Toyota 61
6. Toro Rosso-Ferrari 34
7. Red Bull-Renault 29
8. Williams-Toyota 26
9. Honda 14Kova gyalázatosan szerepelt. 7. pilóta. Hami majd mégegyszer annyi pontot szerzett. Kimi 3. Lonzi jól jött fel.
-
LOTR
addikt
válasz
baluka #32018 üzenetére
szeirntem meg pont, hogy Glock miatt jöttek vissza Massa esélyei, ha ő nem lett volna, akkor izgalmak sem lettek volna -legalábbis ekkorák nem-, az meg, hogy pont az utolsó körben szakadt le az ég annyira, hogy a több, mint a 30 körön át használt keményebb keverékű gumi csak ennyire futotta, az a véletlen műve
ha 5,5 másodperccel később jön az eső, most valószínű más az eredmény, szinte hihetelten -
hunnylander
őstag
-
-Mike-
addikt
Utolsó kör angolul, addig nézzétek míg le nem veszik. [link]
Glock 1:44.7es köre a döntő.
-
JJános
addikt
Schumachernél senki nincs jobb. Lehet nem is lesz. De VB, az VB. Nem adják ingyér, és középszerűségért sem. Ismerd el, hogy Hami tud.
Nekem Vettel tetszett nagyon. Azt mondta a riporter: Egy jó autóban nem talál majd legyőzőre.
Torroban sem nagyon. Ma is a csúcson volt. Bár Hamit féltettem tőle.
-
Oliverda
titán
válasz
Depression #32041 üzenetére
Meg lehet hogy az sem kedvezett neki hogy az első két futamon pörgött mint egy búgócsiga. Ezekután én sem neki kedveztem volna az biztos.
-
Depression
veterán
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy Massát az elején csak 2.-diknak tervezta a Ferrári, és a boxkiállások nem neki kedveztek. Míg Hamiltonnál az első pillanattól kezdve tiszta ügy volt.
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem még nem rakta fel senki sem:
[Race Lap Analysis] -
JColee
őstag
ki intette le a futamot?
mert én nem figyeltem -
McCartman
őstag
Schumacher szerint Hamilton megdöntheti a rekordját
talán inkább..
-
adman
tag
szvsz Hami mai teljesítménye meg a McLaren taktikája kritikán aluli volt, mondjuk gondolom Hami, McLaren meg hunnylander szerint nem, meg Hami esőmenő, meg okosan megfontoltan nyert vb-t, pedig simán macija volt.
persze nem azt mondom hogy nem érdemelte meg, hiszen már sokat felmutatott, meg bizonyított, gratula neki. -
hobizoli
nagyúr
-
A szezon kancsalságát jól mutatja az, hogy a csapat világbajnok az a gárda lett, amelyik többet hibázott mint a többi együtvéve, míg az egyéni világbajnok az lett aki a legtöbb pontot szórta el, hülyeség/büntetés miatt.....
-
Integra
titán
A 19 éves Katrina Lesko Kanadából érkezett volna a Brazil Nagydíjra a Red Bull vendégeként, mint „Formula Una". A csapat mindent lefoglalt számára: repülőjáratot, szállodát - neki csak a vízumról kellett volna gondoskodnia. Azonban már ez is problémát jelentett számára, ugyanis a montreali repülőtéren a Visa bankkártyáját (angolul a visa vízumot jelent) nyújtotta át az elképedt vámosoknak, amit természetesen nem tudtak elfogadni vízum helyett, így a hölgy kénytelen volt otthon maradni...
nos, a kvalitásai biztosan egészen máshol lehetnek ennek a leányzónak, nem a fejében..
-
baluka
tag
válasz
Sandormaster #32027 üzenetére
Szívemből szóltál, Vettel is going to Ferrari!
-
Sandormaster
aktív tag
Én ha Montezemolo helyében lennék, fognám magam, elballagnék a RedBullhoz, Mateschitznek adnék egy üres csekket, meg egy tollat aztán írjon annyit rá amennyit akar, de a Ferrariba Vettel kell!!!!
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32016 üzenetére
Erre emlexem, az a bedobta a hatso szelvedon dolog az ugy nezett ki, hogy azt nem csak ugy bedobta, hanem ugy beb@szta, ahogy kell
Volt kb 200m a celig es megallt a cangahobizoli
-
Andrew_31
Modder
válasz
baluka #32018 üzenetére
Egész évben jól müködött az a lámpa, megint leírom a véleményemet erröl.
Kimi saját hibájából indult korán a piros lámpánál.
Massa a zöldnél indult, de miért kapot zöldet csak akkor amikor kiélezett lett a pontverseny.
Ilyen gond nem volt azelött, csak akkor.
Ha már a merci drukkerek állandoan összeesküvés elméletet gyártanak.
Egyet ne felejtsünk el, minden embernek meg van az ára, még annak is aki a Ferrari csapatnál azt a lámpát irányitja. -
-
(Darkwood)
őstag
Clock a legjobb időben cselekedett!
-
JJános
addikt
válasz
South Velen #32014 üzenetére
Tévedsz. Nem lehet. Középszerű teljesítmény, és VB. Nem lehet. Mondom, hogy üti egymást.
-
Logitech
aktív tag
Azért ezt az utolsó kört megnéztem volna Palik közvetítésével
-
Andrew_31
Modder
Ez a VB cím annyit ér mint tavaly Kimi-é.
Nagy mákja volt,Massa-nak meg kijotott böven idén a sz@rból.
Bár az a Szingapúri eset még mindig sántit.
Persze Massa is hibás mert ha az Angol nagydijon csak 1 pontot szerzett volna.
Vagy ha Japánba nem olyan eröszakos.
De mindegy ennek az évnek vége.
Jövöre meg bármi lehet, teljesen új autókat kell építeni.
Még lehet 2002 és 2004-hez hasonló is, hogy valaki annyira jó autót épít ,hogy a többiek csak a harmadik helyért fognak küzdeni. -
baluka
tag
Hogy az elején tisztázzuk: Ferrari drukker vagyok, Hamiltont kimondottan nem szeretem. Mindettől függetlenül kijelentem: Massa vb címét nem Glock (akit egyébként ezek után mindennek tartok, csak sportembernek nem, így lehúzódni, sőt, fület-farkat behúzva menekülni...) hiúsította meg, hanem a Ferrari csapat maga: hogy Palik szavaival éljek, kígyót húzva maga után valahogy lassul tempó...
Ezen kell elgondolkodni, mi a jó büdös f...-nak kellett azt a hülye lámpát bevezetni a jól bevált tábla helyett? Itt ment el a vb-cím, nem a mai versenyen, Montezemolo nemhiába adta ki az ukázt az utolsó 3 versenyt illetően! -
Motion_Blur
félisten
OFF:
"1996 és 1999 között Tommi Mäkinen nyert zsinórban négy címet a Lancer Evo különböző sorozataival, hol meggyőző fölénnyel, hol az utolsó pillanatban, óriási szerencsével. Utóbbi talán a legemlékezetesebb: 1998-ban a szezon nagy részében Carlos Sainz vezette a tabellát, és úgy tűnt, hogy ha nem ő, akkor Colin McRae lesz a világbajnok. Mäkinen viszont magára talált, sorozatban három futamgyőzelmet aratott, és két pontos előnnyel érkezett az utolsó versenyre, Walesbe. Ott viszont már az első napon kiesett, Sainznak tehát elég lett volna befutnia a hatodik helyen. Egészen vasárnap délutánig jól is állt a spanyol, amikor a Corolla WRC mindössze pár száz méterrel az utolsó gyorsasági célja előtt megadta magát. Az akkor készült felvételek bejárták a világot, Sainz magába roskadva ült az autó mellett, navigátora, Moya pedig mérgében bedobta sisakját a kocsiba - a hátsó szélvédőn át. Mäkinen egy kocsmában tudta meg, hogy mégis ő a világbajnok, először el sem akarta hinni, majd később némileg szalonspiccesen állt az őt ünneplők rendelkezésére."
Ez se rossz
-
hossszú
őstag
Vettel kellene Hami mellé csapattársnak jővőre nem Kova, megmutatná a kis tejfölös szájú német a nagy arcú angolnak, hogy ki a legjobb a mezőnyben.
-
proof88
addikt
Emberek!
Minden elismerésem Hamiltoné és Massáé. Nézzünk szembe a tényekkel. Bár Hamilton a mai futamon csak 5. lett (lehúzott autóval), most lehet mondani, hogy mák. Szerintem a mák csak annyi, hogy 6. helyett 5. lett. A VB-cím egyáltalán nem mák, az egész éves teljesítmény alapján abszolút megérdemli. Ahol a Ferrarisok esőben szívtak, ott ő nagyon szépen helytállt, ott begyűjtötte a plusz pontokat, persze igen, ma kellett a szerencse, de ez is kell egy VB-címhez! Egész éves teljesítményben is gondolkodjunk!
És ez technikai sport, nem volt gondja az autóval (nagyon komoly szintű legalábbis).
Ha csak a pilóta tudását néznék, egyenautók kellenének, de ez F1. Ha a Ferrari szeretné, hogy VB-je legyen, akkor megbízhatóbb autót kell építenie jövőre.
Szerintem nem Hami nem érdemli meg a VB-címet, hanem Massa nem érdemli meg azt a csapatmunkát, amit néha elkövettek a boxban, meg az autót, ami pl elfüstölt a Hungaroringen.
A technika szorosan hozzátartozik a dologhoz, és ehhez megvan egy nagyon jó pilóta, Hamilton. Massa-nak meg csináljanak megbízhatóbb autót! És jobb munka tankolásnál!mod: persze elismerésem sok többi pilótának is. Remélem, jövőre izgalmasabb futamok lesznek, és a jó pilóták tényleg jó autókban ülhetnek majd! Pl remélem, hogy Vettelnek, Kubicának és Alonsonak is olyan autóik lesznek, amikkel még közelebbről szorongathatják a Ferrarit és a McLarent!
-
JJános
addikt
válasz
South Velen #31999 üzenetére
Középszerű teljesítményt nyújtó? És VB! Ne haragudj, de ezt nem lehet összeegyeztetni, ezek ütik egymást.
-
m3tr0
őstag
-
LOTR
addikt
válasz
Ferrarinál? reméljük sosem, szeirntem nem oda való, pláne, hogy mclaren nevelés
ez még felvetésnek is rossz -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #31982 üzenetére
hülyeség.
Egy évből áll a bajnokság, nem egy futamból.
Ezen a versenyen Hamilton nem mehetett teljes tempót a 2 hétvégés motorral, és a 3hétvégés váltóval.
A körülmények összjátéka volt az is ahogy Massa-nak esélye lett a VB-re, és az is ahogy aztán mégsem.
Hamilont 7 pontos előnnyel érkezett ide, sok minden kellett ahoz, hogy aztán az utolsó kanyarban dőljön el....még egy Kubica is ha nem lett volna meg. -
hossszú
őstag
válasz
Na ez a nyilatkozata nálam is kiverte a biztositékot.
-
South Velen
addikt
-
XaraX
addikt
"Szerintem csak magadat járatod le azzal,ha Hamilton eredményeit a nem ismered el."
De még mennyire elismerhető lenne eme remek teljesítménye mondjuk egy Renault-ban.
Mit tudna ott vajon remekelni...?
Ki tudja..
Tény,beletették az egyik legjobb autóba(szerettem azt a csapatot,sőt nekik szurkoltam),toltak alá mindent a csapattársa rovására is bőven,és majdnem tök jól szerepelt tavaly is valóban. -
m3tr0
őstag
válasz
Ez most kb.olyan mint amikor Hamed a nagyarcával együtt szarrá vert mindenkit a súlycsoportjában..Nagyon utáltam de el kellett fogadnom,hogy akkor is nagyon jó boxoló volt.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #31997 üzenetére
Én csak pontokat számolgattam, abban jó lett.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest