Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
Button

-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.Jók lesznek a tegnapi linkek?
Mert ezzek a linkek mindig meghalnak,de remélem most is lesz valami használható. -
Sanya595
senior tag
Hát Én akár lent,akár fent választom az 5-ös chanel-t nem megy.
-
Sanya595
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez már nagyon gáz.Most kap egy áthajtásost is.

-
Sanya595
senior tag
Badoer?????

-
Sanya595
senior tag
1 Hamilton
2 Vettel
3 KimiEz a Palik egy hülye!
-
Sanya595
senior tag
Edzés megszakitva!!!!
Vettel alatt megállt a vas! -
Sanya595
senior tag
Nem tom volt-e már:
[link]Igaz,hogy a cikk nagyon búlvár.
-
Sanya595
senior tag
Én nagyon remélem,hogy Massa-nak nem lesz semmi baja és újra beülhet az f1-be.
De mi lesz ha nem csak a mostani szezont kell kihagynia?Akkor ki üll a helyére?
Luca Badoer,Mark Gené,vagy netalán Alonso?
De inkább ne keljen ezzen gondolkodni és éppüljön fel minnél hamarabb Felipe. -
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen.A teszt betiltása csak egyretöbb ilyen és ehhez hasonlo esetett fog szülni,mert mindent élesben kell tesztelniük.Ezt megint jól megcsinálta az FIA!

-
Sanya595
senior tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Akármilyen viszonyban is van Massa-val,szerinted nem törödik a csapatársa balasetével?
Ezt nem tudom elképzelni,Ö csak azt mondta,hogy ez elöfordul és igaza van,hogy nyitott kasztninál ezt nem lehet elkerülni.Ilyen sebeségnél egy kis törékeny madár is tud csúnya dolgokat okozni.
-
Sanya595
senior tag
Ne legyen igazam,de ha ez koponya sérülés,akkor ebböl holnap nem lesz futam.
De inkább ne legyen igazam!Ramius
ont erre gondoltam Én is.Leszakadt és ott patogott,csak ugy látszott,hogy jöt,mert Massa gyorsan ment. -
Sanya595
senior tag
Teljesen látszott,hogy egy rugo találta el.De honnan a picsából jött az a rugo???
-
Sanya595
senior tag
Úristen!Láttátok az onboardot????
-
Sanya595
senior tag
Massa!

-
Sanya595
senior tag
P1 ROS
P2 HAM
P3 WEB
P4 VET
P5 PIQ -
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Köszönöm a javitást és hogy megkerested.
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha végigolvastad volna a már egyszer belinkelt cikett:LINK,akkor tudnád,hogy Massa autoján más hátsószárny volt.
"Új hátsó szárnyat kapok én is, ami Felipe autóján nagyon jól bevált, és lehet, hogy további változtatások is lesznek az autón
Szerinted ez mirre vonatkozik?Mért kell mindig kötözködni?Te mindent mindenkinél jobban tudsz?
-
Sanya595
senior tag
Brios már megint alkott!
Briatore_lehet_Alonso_csapattarsa_a_Magyar_Nagydijon
Rai-nak nem ugyanaz volt a hátsószárnya,mint Massa-nak???
Raikkonen_Magyarorszagon_megismetelne_Massa_dobogojat -
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nem az idei?Én mintha 2009-et látnék rajt.Lehet,hogy nem jól gondolok,de szerintem az.
-
Sanya595
senior tag
Nem tudom,hogy ki hogy van ezzel de LOEB ült már a red bull-ban is.
Sébastien Loeb en F1 Red Bull -
Sanya595
senior tag
válasz
zed1983
üzenetére
Az pont nálunk a ringen volt és 3 kör volt hárta.Kár érte.
Én csak azt sajnálom amitt a minap a mekisek is nyilatkoztak(ha kell megkeresem),hogy most már 4 csapat lehet merci mocival,de ki akart volna merci motort 2004-ben?Senki és ha akkor ilyen motor raknak össze,minden más lenne.De tudjuk,hogy a HA itt nem nyerö.
Csak pl elég a legtöbb leggyorsabb körökett vissza nézni az évek során.Mindenki mondja,hogy az egész futamott elaludta és a végén fut egy leggyorsabb kört.De azt ki tudja,hogy egész futamon nem-e kellett visszatekert motorral mennie a megbizhatatlansága miatt?A végén meg minden mindegy alapon futhatott gyors kört. -
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
Dehogy nem jött le!Iritál,hogy neki csak minden második futamon halt meg a kocsija..
Erre irtam,hogy nézd meg azt a 2 évett mikkor harcban volt a vb-ért.Utána mond meg,hogy kinek hányszor halt meg a kocsija.Ez vonatkozik a vb évére is,mert szerintem akkor sem volt nagyon több olyan pilota akinek töbször állt volna meg az autoja. -
Sanya595
senior tag
Nézd már meg azt az évett mikkor Alo-val volt harcban a vb-ért!Alo hányszor esett ki motorhiba vagy egyébb miatt és Kimi hányszor?Ennek ellenére csak pár pont volt a küllönbség.Amikkor a Mesterrel volt harcban a vb-ért,úgyszintén ez volt.Van jobb töle és lesz is,de amitt itt néhányan irtok róla az már nagyon gáz.Pl mindig Alo igy segit meg úgy segit a mérnököknek.Honnan vagy abban biztos,hogy Ö nem segit?Mert más ezt mondta?Akkor Én azt mondom,hogy segit és elhiszed?Csapatnak soha nem szurkoltam,de nagyon jó volt látni Öt a mekiben is.Viszont azt Te is belláthatod,hogy amig ott volt,addig piszkos gyors volt a meki,csak nagyon megbizhatatlan és ha akkor ilyen motort csináltak volna,mint most,akkor Kimi már 3-os vb lenne.Aki itt van az f1-ben az mind tehetséges valamilyen szintenLáttos pl Webber,7 év alatt 1 futam gyözelem vagy Trulli.Irhatnánk még sokkáig a nevekett,hogy ki mikkor és mennyitt,de sokkan vannak akik enyi idö alatt még futamot sem nyernek és mégsem szólják le anyira,mint itt sokkan Kimit.
-
Sanya595
senior tag
Érdekes,hogy mindenki mondja,hogy Kimi igy,Kimi úgy vb meg minden.
Egyett mondjatok már meg:Ha Glock kibirja azt a 200 m-ert akkor most hol lenne LH vb cime?Akkor Ö is úgymond össze mákolta,mert versenyben Vettel megelözte és csak Glockon múlt a vb-je.Akkor most,hogy is van ez?Szerintem teljesen mindegy,hogy mi volt.A vb az vb igy is,úgy is. -
Sanya595
senior tag
Na!!!Már kezdödik a csata:BARI VS CSAPAT
-
Sanya595
senior tag
Egy kis érdekeség:
A németországban rendezett futamokból Kimi 15-böl 9-szer kiesett. -
Sanya595
senior tag
A gp2-n már vizzes minden.A kamerákból jól látszik.
Van aki már interrel rajtol.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
RAI P2!
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne a legszebb,de köszönjük.

Mod a tegnap linkelt is megy és szebb is.De azért is köszi,mert azt is Te linkelted.
-
Sanya595
senior tag
Na ez is kihalt.Mármint az online közvetités.
-
Sanya595
senior tag
Vettel alatt megált a verda.
-
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Érdekes,mert Én úgy olvastam,hogy Hartley-t váltja és nem Bourdais-t.
Tartalék pilotátt váltana és nem pilotátt.MOD:A link lemaradt:[link]
-
Sanya595
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nézd meg Alonso mennyiért ment a mekihez és ott is hagyta.Ha Bari is ezt tette volna a hat év helyet akkor lenne értelme erröl beszélni.Neki jó volt a hat év,mert küllönben elment volna 1 év után.Akkor Brawn volt a fönök meg most is!Ha nem volnul vissza,akkor úgyan olyan jövöt josolok neki,mint a ferrerinál.Remélem ezzel egyet értesz Te is.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem értem,hogy mért kell ezzen még mindig lovagolni.Senki nem tudja,hogy mi volt a szerzödésben,de azt mindenki tudja,hogy x évig ott lenni és utána leszolni ökett az nem szép dolog.Ezért lett más az Én szememben.De mint mondtam mindenkinek megvan a saját véleménye.Én ezzel a hsz-el lezártam végleg,mert már nagyon lejárt lemez.
Egy biztos,hogy tudta,hogy mit várnak töle a pénzért és azt is tette.Ha anyira rossz lett volna neki,akkor tovább áll. -
Sanya595
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ha valaki "lábtörlő"-nek szerzödik és azért kapja a fizutt,az válalja is és 1-2 év múlva ne azzal dicsekedjen,hogy nem hagytak nyerni.Már 1000-szer kitárgyaltuk és mindenkinek más a véleménye,de szerintem már hagyjuk ezt a Bari témátt,mert kezd unalmas lenni.
Tudom,hogy ubi szezon van,de ez a téma már uncsi.
Minden esettre,most hogy nem lesz kers jövöre és a szabályok nagy része megmarad,szeretném még Kimitt ott látni a kocsiban,mert ugyan úgy mint L H mind a 2 pilotta nagyon tud,de szar kocsival nem tudnak csodát müvelni.Remélem jövöre mind a két pilotta harcolhatt a bajnoki cimért.A Brawn-tol meg egyáltalán nem félek jövöre nézve,mert az a fölény amitt dupla anyi idö alatt kifejlesztettek,az jövöre elveszik. -
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Ez mind rendben is lenne amitt irsz.De kérdem Én ha olyan szerzödése volt akkor utána mért kell a volt csapatátt besározni meg lehordani?Azt a szerzödést Ö irta alá és akkor pár évvel késöbb meg megy a sárdobálás meg,hogy nem hagytak nyerni szöveg.
Vicc az egész.Lehet jo pilota meg minden de Ö volt aki oda szerzödött és úgy ahogy!
Ezen nem változtatt a könyve meg a ferrari lejáratása. -
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Én sem szeretem Baritt,mint ahogy láttod is.
De soha nem voltam Ms fan és Ferrari sem!Söt 5 évig mint csapat a McLarenn-t részesitettem elönyben,de mint csapatt igazán kedvencem soha nem volt és most sincs.
Tehát Én nem ferraris-ként irtam,hogy mit tud felmutatni.Valszeg igazad van,hogy nem lehetett volna vb Ms mellett,de akkor meg mért maradt ott?Azért,hogy utolag szidhassa ökett? -
Sanya595
senior tag
válasz
üzenetére
Én sem ragozom tovább,mert felesleges.
De még egy kérdést hadd tegyek fel.Szerinted Brawn mért vette megint oda,ha a ferrarinál mindig csak második lehetett?Megmondom,azért mert Brawn elöre tudta,hogy Button mögé kell egy pilotta és mégegyszer leirom,hogy nem mellé,hanem MÖGÉ. -
Sanya595
senior tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Mit is ért el Barika?Nézd meg,hogy hány év alatt,hány futam gyözelme van.
Vagy bármi mást tud felmutattni?Tudod ez olyan mint a foci,ahol lehet,hogy jobb a másik csapat,attól még a golok döntik el a mecsett.Lehet Bari akármilyen tudásu a Te szemedben,csak azt mond meg,hogy mit tud felmutattni a pályafutása során? -
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
[link]Már mindenhol irják.
-
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
válasz
wildrain
üzenetére
Akkor ezért is lehetett volna bünti,de a ferrari nem olyan.Kimi 2007 spa
-
Sanya595
senior tag
Ez a Palik egy gyökér.
-
Sanya595
senior tag
Már kedz ez a gyökér Palik.Mi budapesten vagyunk.
RAI P5
-
Sanya595
senior tag
KIMI p3

Massa p11

-
Sanya595
senior tag
SUTIL!

HAMI p19

-
Sanya595
senior tag
Massa 1.19.5
-
Sanya595
senior tag
Hami már slickkel megy ki.
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Köszönjük!
-
Sanya595
senior tag
Valaki egy müködö linkett az edzéshez???Mondjuk valami bbc-t,mert az nálam nem akad.
-
Sanya595
senior tag
már van 2 topik.Aszem a másik valami olyan,hogy szét szakadt a forma 1 vagy mi.Tegnap láttam.
MOD
e legalább bejönn nekik az egyen motor,mert igy lehet,hogy csak croswort motorral mennek majd. -
Sanya595
senior tag
Lehet,hogy nem is 8 csapat lesz csak???[link]
-
Sanya595
senior tag
Aztááá mindenitt!!!
Mit csinált Rossi. -
Sanya595
senior tag
Vettel csak magyarázott az utasitásról,de látszik rajt,hogy mi a dörgés.
-
Sanya595
senior tag
Az elsö brawn 0 pont.
-
Sanya595
senior tag
Bari mindjárt kört kap.
-
Sanya595
senior tag
Button
Vettel
Kimi -
Sanya595
senior tag
Pl Kimi 2005 vb-je is csak a meki megbizhatatlanságán múlt.
Alonso lett a vb végül.2003-ban meg aszem a Mesterrel szemben maradt alúl és ott sem sokon múlt.
Rengetegszer a kocsin mult csak a gyözelem. -
Sanya595
senior tag
Rai 1:27:3 P4
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hami kiesett.
Piq
Fis
Bue
Bou -
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát meglepödtem a retek klubon.
Látni lehet mindent.Mod RAI 1.28.6
TrU 1.28.2,Bari feltartotta Massa-t
Vet 1.27.7
Rai 1.27.6
-
Sanya595
senior tag
Button hibázott.
-
Sanya595
senior tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Massa:1.28.2
Mod 1.27.9
-
Sanya595
senior tag
Massa:1.29.046
Mod:1.28.592
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
De jól mozgott a csaj.

-
Sanya595
senior tag
Nézitek?
[link] -
Sanya595
senior tag
Bocs ha már volt.
-
Sanya595
senior tag
Reklám.Nem hiszem el.
-
Sanya595
senior tag
Most akkor van Kimi-nek kers?Mert azt monták most,hogy nincs.
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Most már tényleg nem tudom,de ahol a számláló van fent középen,ott Én is úgy emlékszem,hogy vissza fele irják ki.De ne vitázunk ezzen,mert szerintem értetéttek amitt mondani akartam.
De,hogy pontositsak akkor,Kimi bent lesz az elsö 10-ben.(Remélem)
Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ont erre gondoltam Én is.Leszakadt és ott patogott,csak ugy látszott,hogy jöt,mert Massa gyorsan ment.

e legalább bejönn nekik az egyen motor,mert igy lehet,hogy csak croswort motorral mennek majd.