Hirdetés
Aktív témák
-
Adrián29
aktív tag
válasz mefistofeles #17102 üzenetére
Amikor ezt csinálták vele,nem mondhatott semmit a sajtónak mivel volt egy megállapodás közte és a csapat között tudtommal.
Még 10 év múlva is elmondanám,nemhogy fél év után. -
Adrián29
aktív tag
válasz mefistofeles #17105 üzenetére
ha történtek?Szerintem nem az a hazudos tipus Alonzo..
Ezt neki kell tudni,hogy mikor mondja el,de jobb később mint soha.Személy szerintem engem nem az érdekel,hogy fél éve vagy most mondta,el,hanem ,hogy ezt tették vele.Ez a gusztustalan.És ezen nincs mit magyarázni. -
Male
nagyúr
válasz mefistofeles #17102 üzenetére
Gyanítom nem csak úgy kiállt, és belekezdett ebbe, hanem kérdezték.
(Amúgy szerintem jó irányban változott ettől az egésztől... legalábbis mióta megjárta a McLarent kevésbé utálom )Nade nem ezért linkeltem, hanem hogy hogyan írhat ilyet a kedves cikkíró, hogy rágalmazta a McLarent? Ő talán tudja, hogy mi az igazság???
-
copin
őstag
válasz mefistofeles #17105 üzenetére
Nem változtat semmit a dolgon, mikor kezd dumálni. A "balek" jelzőt pedig nem is láttam, azért mégis az egyik legjobban kereső sportoló.
Az lett volna poén, ha azt mondja Laudára hogy a kutyáját nevezte el róla. Én elsősorban belé rúgnék.
[ Szerkesztve ]
-
Adrián29
aktív tag
válasz mefistofeles #17111 üzenetére
"és neki amúgy elég szarul megy"
Ez igy valahogy nem állja meg a helyét.
F1-et nézel te egyáltalán?
Talán a Renaultnak lehet nem megy de hogy Alonsónak...Sok piltóta cserélne vele hidd el. -
copin
őstag
válasz mefistofeles #17111 üzenetére
Szerintem az ajtóstúl rátörés a csapatfőnökre elég komoly vélemény nyilvánítás. Ő nyomta a véleményét keményen a csapatnál és ahogy elnézem eleget foglalkoznak vele.
#17116 A te véleményed is sántíthat. Főleg úgy hogy nem veszel figyelembe több esetet is.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz mefistofeles #17155 üzenetére
amit a mostani verseny alatt csináltak, az is szánalmas volt....olyan pilótákról is beszéltek előzési szituációkban, akik már körökkel azelőtt kiestek, fogalmuk sem volt, ki kicsoda, és még mellé a czollner/beavis- butthead style nyihogás, szánalmas az egész...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz mefistofeles #17159 üzenetére
na, pont ez utóbbi volt a mostani futamon Buttonal, meg Barrichelloval..szegény brazilról beszéltek, hogy nem engedték el a lassabb pilóták, miközben az egészet a csapattárs csinálta, ő szorult be a lassabb mögé... nem beszélve a másik szösszenetről, Bourdais éppen versenyben van, valakit előz, miközben már vagy 10 körrel előtte beleszállt Coulthardba....Tényleg szánalmas amit csinálnak..mi rendszeresen írjuk a baroimságokat, lásd: a két mclarenes, Hamilton és Raikkonen, vagy Czollner első mondata rögtönaz ausztrál nagydíj időmérője kezdetekor: és zöldre is váltott a boxutca..meg: jön Alonso, Jön Alonso, ujujuj... Czollner: Glock az első szektorban 3 tizeddel lassabb, (miközben a képen ép Trullit mutatták, aki 3 tizeddel gyorsabb volt)
Gyulai Bazsi szerint Schumacher 3 gyerekes családapa, miközben mindenki csak kettőről tud...Palik Heidfeldről: ami a szemén kijött, olyat nyomott ennek a béemvének...
nem állítom, hogy én jobban csinálnám, de nem is vállalom el, mert tudom a képességeim határát....sajnos ehhez a kommentáláshoz annál is több kell, ami nekik megadatott...a vicc az, hogy ezek szépen le vannak írva, gyűjtjük őket...
és utoljára pár gyöngyszem:
Rosberg és amérnöke között láthattak egy rádióbeszélgetést...
Czollner: Hogy megbüntették a Mclareneseket, sokkal nehezebb helyzetben vannak a Ferrarisok, mert nem valószínű, hogy tudták volna tartani a lépést Massával és Raikkonennel...
Az előbb mutatták, hogy Nelson Piquet-nek leggyorsabb a sebessége...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz mefistofeles #17162 üzenetére
még pár éve jót elröhögcséltem a dolgain, de mára már nagyon uncsi lett...figyelj, a laza stílus nem probléma, de semmi szakmaiság, semmi plusz infó nem jön le tőle (nyilván miért? mert nincs is), nyírja czollnert folyamatosan, miközben fogalma sincs, hogy áll a verseny, nem ismeri fel a pilótákat (mert ahoz ugye meg kellene tudni jegyezni, milyen sisakhoz milyen név tartozik, és ráadásul a feliratot sem olvassa, mert azért akik feliratoznak, azok tudják) ésatöbbi ésatöbbi
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Motion_Blur
félisten
válasz mefistofeles #17217 üzenetére
Irónia
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Thrawn
félisten
válasz mefistofeles #17571 üzenetére
Arra gondolsz, amikor kitört az autó fara és meg tudta fogni, hogy ne álljon bele a korlátba?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz mefistofeles #17573 üzenetére
Már nincs meg a felvétel, de többször visszanéztem az esetet. Sutil alatt is megmozdult az autó azon a ponton, szerintem volt ott valami a pályán.
Persze, nem csak a gép hibája, mert ül benne valaki aki kezeli, de mivel nem szándékosan torpedózta meg Sutil-t, így csak szimpla versenybaleset volt. Nem kell túlmisztifikálni.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz mefistofeles #17575 üzenetére
Nem, a manőver tényleg csodás volt, az más kérdés, hogy baleset lett a vége.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz mefistofeles #17578 üzenetére
Nem érzem
Ha nem lett volna ott Sutil, akkor ugye tisztán csodás manőver volt, de ott volt és baleset lett a vége. A manőver ettől még szép volt. Ha nem lett volna az, akkor a korlátnak csapja az autót, és a mögötte érkező 'vonat' szép sorban belecsattan.
De tényleg ne ragozzuk tovább, viszont abban hogy milyen rajongó vagyok, bizony mellétrafáltálDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
proof88
addikt
válasz mefistofeles #17578 üzenetére
Csodás manőver aminek baleset lett a vége. Nem érzel itt némi ellentmondást?
Én sem érzek semmi ellentmondást, és ennek két oka van:
- egyrészt ember legyen a talpán, aki így megfogta volna az autót.
- másrészt meg a baleset nem csak azért történt, mert Rai nem tudott időben lelassulni, hanem azért is, mert Sutil SEM tudott időben lelassulni, a felvételen kitűnően látszik, hogy nem ott veszi be a kanyart, ahol kellett volna, hanem később... ő is megcsúszott ugyanott, ahol Rai, és ő sem tudott időben megállni... a Rai mögött haladó kocsik veszik be jól azt a kanyart, és látszik, hogy Sutil sem ott kanyarodik MÉG A BALESET ELŐTT, ahol kéne... -
proof88
addikt
válasz mefistofeles #17584 üzenetére
Oké, egy hiba után. Nem mondtam, hogy Rai nem hibázott, de szerintem ügyesebben kijött a szituációból, mert vagy úgy jár, mint Coulthard, vagy esetleg ott is marad és akkor a többiek is belemennek.
Nem mondtam, hogy az egészről Sutil tehet. Csak arról beszélek, hogy a két dolog, azaz Rai hibája és Sutil hibája együtt okozta a bajt. És igen, akár az is lehet, hogy ha Sutil időben elkanyarodik, akkor Rai pont lemarad arról, hogy eltalálja... De lehet, hogy akkor is eltalálja, mindenesetre nem mindegy, hogyan..
Nem hiszem, hogy elfogult lennék, csupán a felvétel alapján alkotok véleményt. -
proof88
addikt
válasz mefistofeles #17598 üzenetére
WRC
-
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #19866 üzenetére
Nem kell tuldramatizalni a dolgot. Lewis egesz stilusa es osszes sikere az atlagon feluli hataron autozas eredmenye. Eddig is benne voltak a koreiben az ilyen hibak, ezutan is igy fog maradni, mindaddig amig el nem kenyelmesedik, mint versenyzo. Az 1/1 repulokort meg muszaj volt behozni biztonsagira, abban nem kockaztathatott, kulonben megnagyobb bakot lott volna. Tekintettel, hogy tanult a tavalyi futambol, most valoszinuleg o a nehezebb. Ha jol rajtol es hozza a tole megszokott konstans versenytempot, eselyes a gyozelemre is.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
válasz mefistofeles #19866 üzenetére
Hami is jól ment, csak hibázott.
Simán verték a Ferrarit most az időmérőn.
A versenyen már nem lesz ennyire sima az ügy a részükről.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #19885 üzenetére
Kimi hany idomero kort rontott mar el iden? Hanyszor kapott mar ki Massatol? Na es?
Lewis az elso repulokoreben valami nagyon nagyot akart alkotni, mert tudta, hogy Kova is eros lesz, de csak a ketharmada sikerult a kornek. Nem torte ossze a cuccot es az egyetlen lehetoseget megcsinalta, ahogy kellett, biztonsagira. Csak egy tizedre maradt el a rivalisatol, Kimitol. Mi ebben olyan tragikus? Ha masodszor is nyomta volna neki esz nelkul 'elcsipte' volna vele a 9. poziciot (egy olyan palyan ahol alig lehet elozni), az ido nelkuli Kubica elott. Na az lett volna az eges. Lewis futamjai sem mindig fenekig tejfel, es kulonben is o nem egy quali-meno pilota. A GP2-ben sem volt az, o versenytempo-meno, akarcsak Kimi.
Kova az eselytelenek nyugalmaval ment egy jo kort az egyik kedvenc palyajan. De legalabb ketten komolyan veszelyeztetik a futamgyozelmet, foleg, ha hozza a szokasos versenytempojat. Ha meg eso lesz, megkevesebb az esely a konnyu rajt-cel gyozelemre.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
brownus
veterán
válasz mefistofeles #19924 üzenetére
ez a hozzászólásod a vicc....
sumi azt csinál amit akar bármely sportban, nincs mit bizonyítania, ő már csak szórakozik, azt is profin
csak halkan megjegyzem, hogy 42 évesen sztem fittebb mint itt sokan vagyunk, tőlem biztos:d
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz mefistofeles #19924 üzenetére
Jobb volna ha okoskodna mint egyik-másik kiégett régi F1-es pilóta.
Inkább sportoljon mint okoskodjon.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
vagamo
őstag
válasz mefistofeles #21470 üzenetére
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
venember83
nagyúr
Sok hétvégét kell már elfelejtenie Kiminek... Nem lesz ez így jó. Még 1 ilyen hétvége s azt fogom mondani, hogy meg sem érdemli az egyéni világbajnoki címet s ilyen pilótákkal a Ferrari sem a konstruktőrit.
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
csak az a gond hogy Kiminek az utóbbi 4-5 versenyt kell már elfelejtenie
-
Peat;)
veterán
Pique és Massa versenytempója ekkor megegyezett, csak míg Massa szenvedősen tudott vezetni és bizonytalan volt addig Pique ilyenre nem panaszkodott, így szerintem jobban tudott volna játszadozni a védekezésnél, aztán lehet hogy nem.
Piquet szerintem sem kell egekbe rakni, nem is rakta senki, ő sem saját magát, ment egy szépet a verseny utolsó etapjában, ahol a karrierje volt a tét, így dicséretet azért érdemel. -
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #21477 üzenetére
Éccé vót Budán kutyavásár, csak éccé!
Es az ket futam volt, nem harom.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz mefistofeles #21477 üzenetére
Kettő volt az nem három de lényegtelen már.
MÁS
Arra azért kíváncsi lennék hogy a probléma most Kimi-vel van vagy a Ferrari-val. Még akár azt is el tudom képzelni hogy Kimi helyére jön idő előtt Alonso ha netán vele van valami. Majd kiderül.
Amúgy én örültem az SC-nek. Egyrészt legalább ez most nem hozott semmi a konyhára Hamilton-nak, sőt bukott vele és most így legalább nem azt kell olvasni hogy megint mekkora mákja volt. Másrészt pedig legalább felkavarta kicsit a versenyt.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tuskooo
addikt
válasz mefistofeles #21601 üzenetére
"Ja és nagyképüség, kíváncsi lennék, hogy ezen fórum látogatói közül ki lenne szerényebb, ha a második szezonjában, 22 évesen 8 futamgyőzelemmel a zsákban vezetné a VB-t....."
Az, aki tud szerény maradni
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #21785 üzenetére
De, epp azert linkeltem. Szerintem pont eltalaltak az arany kozeputat, hatekony meretu de meg nem ronda.
www.HunnyF1.com
-
vagamo
őstag
válasz mefistofeles #21805 üzenetére
Már azt is kitárgyaltuk és nem sok embernek tetszik! Szinte senkinek
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #21972 üzenetére
Adnak neki meg eselyt, hatha tudnak belole csinalni egy Coulthard 2-t.
www.HunnyF1.com
-
bdav
őstag
válasz mefistofeles #22093 üzenetére
egyelőre a nap legjobb idejét Hamilton mente. igaz gyanús hogy a renaultok közel vannak hozzá.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
törölt tag
válasz mefistofeles #22093 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz mefistofeles #22149 üzenetére
Én is csak hülyültem. Nem kell mindig komolyan venni, majd szólok ha kell!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
PazsitZ
addikt
válasz mefistofeles #22162 üzenetére
Ez nem így megy, a folyamatos áremelésekkel érik el ezt a hatást, ha tényleg annyi az arány.
Ugyanez a tendencia megy a Sziget fesztivállal is.- http://pazsitz.hu -
-
MPowerPH
félisten
válasz mefistofeles #22244 üzenetére
Én akkor sem lepődnék meg, ha a Ferrari egyidőben jönne a McLarennel. De szerintem Raikkonen jön először a ferraritol, előző versenyen ő volt a nehezebb, és a végigsokkal lassabb volt mint Massa.
Don't Tread On Me
-
borsi
tag
válasz mefistofeles #22969 üzenetére
Schumacher elkötelezett volt a sport iránt. Ez az ami hiányzik a fiatalokból. Túl korán lesznek sztárok, pedig csak sztárocskák. Akkora egyéniséggé válni, mint Schumi csak tehetséggel nem lehet! Tudatosan a Forma1-nek kell élni. Ha probléma van, meg kell oldani, együtt kell dolgozni a csapattal. Alázatosan.
A mezőnyben 1 valaki van, aki legyőzte Schumachert. 2-szer is elorozta előle a VB címet, de most hol tart? Hisztibéka, a csapattársával foglakozik, főleg a volttal. A nagynehezen kiharcolt jó rajthelyeit alig tudja pontokra váltani. Most is a ringen áááhh... Hogy az istenbe engedte maga elé Kimit? Mi ez, ha nem mentális probléma? Persze a többieket sem kell félteni, elbulizgatnak, eliszogatnak, hétvégén meg vezetnek. Tudnak élni Ez kevés, több kéne, dehát nincsenek rákényszerítve, mert idén mindenki béna!nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
borsi
tag
válasz mefistofeles #22974 üzenetére
Tulajdonképpn akkor miben is van igazam?
Nem vitatom hogy tehetségesek, valószinűleg nálam is jobbak De ennyi, ilyenek mindig is voltak. Schumi nem a kedvencem, de nekem ez a vélemény alakult ki róla: "ő érkezett először a gyakorlásokra, és ő ment haza utoljára". Aludt éjszaka, fizikailag karban tartotta magát, és szerintem pszichológushoz is járt. Ezt értem alázatnak, mindent a bajnoki címért.
Alonso mit csináljon a Renault-val? Hát ne adjon el 4s-ot egy kör alatt. Ha nem tud előzni, akkor feleslegesen ne próbálkozzon. Legyen benne egy kis önfegyelem. Idén már egy párszor menetelt emiatt hátrafelé... Persze pont ezért lehet szeretni, mert próbálkozik, de legalább néha sikerülne Sajnálom, hogy fostalicska a rönyó, dehát alkalmazkodni kéne a körülményekhez.
Az utolsó bekezdésedre csak annyi, hogy természetesen a mindenki bénát a TOP csapatok pilótáira értettem. És teljesen mindegy hogy miért hibáznak annyit, hibáznak. Ez ellen kéne tenni valamit, pl még kétszer körbebiciklizni a pályát vagy mit tudom én.
Valencia:[ Néztem a pályarajzot, hát elég elnagyolt. Ránézésre tényleg olyan gáz fék pálya, tele sikánnal. Ott a 14-es kanyar környékét talán ha jól befűzik, az azt követő ívelt egyenesben talán jó előzési pont lesz.
Hajrá ALO, hazai pályán előre a gyenge kigyorsításáról híres rönyóval isnem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #23078 üzenetére
Ennyi erővel minden futam előtt leírhatnád ezt a mclarenről vagy a ferrariról.
Ezt ugy mondod, mintha en irtam volna a cikket. O.o Vagy nem is kattintottatok a linken, azt gondolva, hogy az a mondat az en kijelentesem csak kiemeltem pirossal?
Reklamaljal a formula.hu-nak!
Tovabba, a cikk nyilatkozatra epul, vagyis nem ures ujsagiroi kitalacio.
"Értékes adatok birtokába jutottunk a pálya felületéről, a kerékvetők magasságáról, és elemeztük a bukótereket is. Úgy gondolom, hogy megfelelő képet kaptunk a pályáról. A belső kamerás felvételeket is kielemeztük, hogy megtudjuk, hol lehet a legjobban harcolni."
"Utcai pályáról van szó, de ez egy gyors pálya. Teljesen más beállításokkal fogunk pályára lépni, mint Monacóban. Nem kaptunk választ minden kérdésünkre, de jól felkészültünk erre a versenyre."
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #23080 üzenetére
buta a cím amit itt ki is emeltél.
Nem emeltem ki! Es nem en adtam a cimet. Legtobbszor igy linkelem a cikkeket, copy-paste cim, copy-paste url, ennyi. Tullihegitek a dolgot, en csak linkeltem valamit bumpolni a topikot.
Most te vagy a buzgomocsing, de inkabb nitpicker.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
válasz mefistofeles #23084 üzenetére
Én csak azóta utálom mióta itt a topikban másról sem lehet beszélni, mint hogy milyen fantasztikusan ment az elmúlt futamon. Amúgy a gyerek rendben van csak sajnos nem ő válogatja a rajongóit. Ha nyer a Ferrari én sem kezdem tömjénezni az aktuális versenyzőt.
Ez egy sport. Nem holmi kakasviadal, ahol az számit ki hogy biztatja a favoritját.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Adrián29
aktív tag
válasz mefistofeles #23101 üzenetére
Szerintem nagyon korrekt módon tette.Túl kéne ezen lépni,hogy ha valaki a másiknak szúrkol,és egyből besértődünk.
És inkább a F1-el foglalkozni.
Pl hogy nagyon várom már a következő futamot.kiváncsi leszek a Renault megpróbálja-e megint Lonzit pole pozicióba nyomni,kevesebb üzemanyaggal.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #23142 üzenetére
Lattam a futamot, a kerekvetos kepet is videofajlbol keszitettem, es senki sem szankazott vegig olyan hosszan a kerekveto kulso peremen, mint Glock.
Egyebkent, mi a fenerol probaltok vitatkozni velem?
Azt gondoljatok, nem ismerem el, hogy a futomu serult lehetett? Tevedtek, pont en linkeltem a rola szolo hirt?
Akkor min problemaztok? Az a bajotok, hogy azt merem allitani, hogy Glock rossz helyen es modon kozlekedett? Fenntartom, az egy hibas kanyarvetel volt, akarki csinalta volna ezt mondanam.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz mefistofeles #23213 üzenetére
Nem érdekli, hogy szapulják
Tobbe-kevesbe igy van, vagyis a velemenyem nem attol fugg, hogy tetszik e nektek vagy sem.
csak ő legyen a központban
NEGATIV! Finoman szolva is ruhellem, hogy trendet csinaltok belole, hogy velem foglalkoztok.
www.HunnyF1.com
-
Rick4
félisten
válasz mefistofeles #25789 üzenetére
olvass egyet vissza.
-
7Heads Drago
veterán
És akkor most gondold el a Ferrarisok mit éreztek, mikor Hami hátulról bele durrant Kimibe a box utcában? Miért nem Kubicát célozta meg? Mert az nem volt veszélyes rá.
Most tiz ponttal előrébb lenne Kimi.
És tudtom szerint akkor nem állt itt neki sírni egy Ferrari-s se. Ez van. Ha már az elején is normálisan ment volna Hami, akkor nem lett volna ez se.
Koncentráljunk a következő futamra. Tudtom szerint a Mclaren-nél is ezt teszik.
De ettől még simán nyerheti a VB-t. Ha tényleg olyan nagyon jó az autó és Hami is.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Pilács
senior tag
Hami-nek kicsit meg nőtt az arca mint a neki szurkolóknak is Tavaly verte magát, és Alonso segítette a beállításokkal, mivel neki volt több tapasztalata, ami most is látszi a rönónáll, erre mit kapott Alonso tőle? Gusztustalan nyilatkozatokat és "fikázást". Alonso miért nyilatkozza, hogy most jobban érzi magát? Vmi csak történt... Na most a mekit sokan nem szeretik ott ahol döntenek a dolgokról, most ezt issza, szerintem. Na ja mindenki a pirosakat akarja, szal ne nézzed Tuti Hami is beülne abba a szar autóba, mint ahogy bárki a mezőnybe és azon kívül... mondjuk én bármyeikbe hehe A lényeg, hogy kicsit rendbe kellene szedni a dolgokat... tiszta lappal indítani mindenkit, mondjuk 3 kerekű biciklit adni mindenki alá, és go lúízzz Ez a sport már régóta nem tiszta, aki nem tud nyelni az nem nézi és ennyiiiii
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest