Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
A bulvar-sztereotipiak helyett adjunk inkabb azok szavara, akik ismerik is ot szemelyesen.
Keke Rosberg:
Q: Ron Dennis egyszer azt mondta, hogy megpróbál bajnokot nevelni.
Keke Rosberg: "Nem hiszem, hogy szükség van nevelésre. Lewis született autóversenyző. Két évig versenyzett nálam, a fiammal Nicoval együtt. Lewis egy őstehetség, egy elszánt srác. Jól nevelt. Egy szimpatikus, de rámenős gyerek."Bernie Ecclestone:
"Hamilton csak egy fiatalember, aki tudása legjavát nyújtja, és engem idegesít, amikor valaki arrogáns gazembernek nevezi, meg mindenféle nonszenszt összehord" - jelentette ki a Forma-1 üzleti vezetője a Times-nak adott interjújában."Lewis borzasztó sokat tett le az asztalra, és ezt rohadt nehéz lenne bármelyikünknek utána csinálni. Mégis sokan vannak, akik szívesen látnák, ha veszítene, ezért biztosra kell mennie, hogy sikeres legyen."
"Úgy érzem, néha kissé túlzottan magabiztosnak tűnik, de ne feledjük, hogy annak idején Michael (Schumacherről) is ugyanezt mondtuk" - emlékeztetett a 78 éves üzletember. - "Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb elfoglalja az ő helyét, ám ez időbe telik. Óvatosnak kell lennie, hogyan fejezi ki magát, de mástól nem kell tartania."
-
!Overdose!
őstag
Az FIA 2009-től változtat a versenybírói rendszeren az F1-ben
Itt volt a legfőbb ideje!
-
wildrain
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Én továbbra sem érzem bizonyítottnak. Volt egy nagyon durva edzésköre, de volt ilyen Monacoban is, ami nem balos. Az a nagyon elver mindenkit meg nem állja meg a helyét, mert sem Isztambulban, sem Interlagosban nem verte meg olyan nagyon a többieket (persze azt nem tudhatjuk, hogy mennyire akart hajtani).
Ettől még lehet igaz, de kábé annyi ellenérvet és példát lehet felhozni, mint amennyit mellette. -
-
törölt tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Aesír írta sztem,...meg is lepődtem rajta kicsit. Végül is lehet benne valami hisz a meggyőző teljesítmény több dologból tevődik össze.
Van olyan pálya is ami az óramutatóval megeggyező irányú, és mégis nagyobb a balos terhelés a nagyobb sebességű balos kanyarok miatt...kézenfekvő példa Sachsenring, ahol a jobbos pálya ellenére több bal kanyar van.
Biztos van benne valami, könnyebben érez rá a ritmusára vagy ilyesmi. -
venember83
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Királynői dicséret Hamilton-nak!
Büszke rád a haza Lewis!

-
törölt tag
-
proof88
addikt
Kellenének ilyen kamu bevezető futamok. Az ausztrál meg maláj futamok annyira homályosak, hihetetlen. Meg ők is össze-vissza mennek olyankor. Ezek ilyen löttyedt futamok.
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ok, de Alo nagyon jó pilóta.
Miért, lehet hogy neki néha megremegett a keze és/vagy nem érezte az autó határait, így könnyű nullázni. Azért még a köv évet adjuk meg. -
venember83
nagyúr
Imola megint kimaradt.

-
LOTR
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
nem tetszik nekem, bár nem tudom milyen lesz az arab pálya, a interlagos pont jó volt zárófutamnak, meglátjuk
a hódos pálya is kikerült - legalább nem ütnek el több hódot -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Biztos így volt.

Ezeket a lapokat szeretem a legjobban. Szerintük Kubica lett a VB 3. az egyetlen győzelemmel.
Ha már nem néznek utána, legalább egy A5 szintű lapról leleshetnék, hogy ki hányadik lett a pontversenyben.
Ezeket a gagyi lapokat kb. olyan szakemberek írhatják, mint az a majom a studió-s beszélgetős résznél, vagy Dávid "elfogyott az üzemanyaga" Sándor.
-
!Overdose!
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Kova ennyit nem zuzott sajat hibajabol. Kova is javulhat meg, a fo problemaja, hogy a McLarenhez nem eleg agressziv a vezetesi stilusa es nem eleg koncentralt es osszeszedett a versenytempoja.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Jó lesz Kova helyére, nem? Előbb-utóbb úgyis kell a friss vér.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ja hülyék mindig is lesznek. Egyébként én is ordibáltam már így f1 nézés közben, de nem tettem fel netre

-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Nagyon jo kis vidi, nade nyomaba sem er ennek: Emese*: Owned!
*Egy igazi Emese. Koszonjuk Emese, hogy gazdagitottad nekunk a Youtube-ot!

-
hunnylander
őstag
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Én nem ismerem a Te embered, de azért lettem volna kíváncsi Piquet-re, mert bízom benne, hogy 2. évben jobb lesz. Végül is, szerzett 19 pontot, Bourdais 4-et.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Bocs, a nagy rasszos temaban nem vettem eszre.
Mondjuk en kiprobaltam volna di Grassit, de ugye egy Piquet-tol nem is olyan konnyu megszabadulni. Apuci szepen elintezte a dolgot.
-
proof88
addikt
Én mindenesetre örülök, hogy marad Piquet, mert kíváncsi vagyok rá a 2. évében.

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hivatalos: Alonso 2010-ig marad a Renault-nál!
En meg akozott vacillalok, hogy nem tudom eldonteni, hogy ari volt e vagy édi vagy mindketto. Mindketto.
De a trefat felreteve, ha valakinek van hallasa es erti az angol beszedet az nem tudom miert bantja. Nicole S tavolrol sem szineszkedett a futam alatt, ez a kis gratulacio meg akkor is helyes es aranyos, ha tudjuk, hogy kamera elott sohase tud ugy viselkedni az ember, mint pl. negyszemkozt. Nem osztom azt a teves nezetet, hogy a hires es gazdag embereket csak a penz erdekli, foleg azt akinek mar ennyi van (egy szegeny ember is lehet nagyon kapzsi es penzehes) es keptelenek az alapveto es termeszetes emberi erzesekre. Ha neked sok penzed lenne es hiresse valnal, onnantol kiveszne beloled a lelek, nem lennenek meg az erzelmi igenyeid es jellemzoid? Ilyet feltetelezni meg viccnek is rossz. Ismerek nehany nagyon gazdag szemelyt, akinek jovedelme ellenere, elkepesztoen szereny, kedves es alazatos jelleme van, pedig sok mindenre buszke es bekepzelt lehetne, mert nem piszkos eszkozokkel szerezte a vagyonat.
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
...de savanyúúúúúú.

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Hang nélkül néztem, de így is minősíthetetlen volt, szépen megjátszotta magát, show 24/7. Különben ebben mi volt az ON? Mindegy, visszavonultam.
-
Oliverda
félisten
-
Eastman
addikt
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
LOL
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
D@ni88
üzenetére
LOL, mit krealtal az egymondatos hszembol, ami meg tavolrol sem a rasszizmussal foglalkozott, hanem csak antropologiaval egy kicsit.

A rassz / race szo ezt jelenti (a magyar nyelvu Wikipedianak nincs ilyen szocikke, ami kapcsolatos van azt Oliverda mar linkelte).
Roviden a lenyeg: antropologiarol, rasszokrol beszelgetni meg egyaltalan nem rasszizmus, es egy ember antropologiai jellemzese szinten nem az.

(#32352) D@ni88: Lewis Hamilton félvér, Barack Obama félvér. Ez egy teljesen normalis antropologiai kifejezes. A magyar emberek tobbsege meg kaukazusi feher rasszu ember. Ez nem rasszizmus... ez altalanos iskolai biologia tananyag, te.

-
D@ni88
addikt
válasz
üzenetére
amúgy ha visszaolvasol láthatod hogy nem azért kezdtem el ezeket mondani mert nekem tetszik. Hanem azért, mert hogy épp nem értek vele egyet. mert akkor ennyi erővel mindenki azt mond amit akar...
hamiltont utálom de csak azért mert a jelleme nem szimpatikus, de ettől függetlenül nem mondok rá amúgy semmi rosszat... Ha Hamilton akkor az Hamilton, ne legyen félvér, meg a többi, sztem ez korrekt lenne. de hát saját szurkolója nem képes rá, aki hangsúlyozza hogy ő ne különböztessük meg, akkor mi várható el a többitől? érted?
-
törölt tag
-
Calogero
addikt
-
!Overdose!
őstag
A Renault nem változtat, Alonso és Piquet is marad!
Ők tudják, de miért pont Piquet?

-
törölt tag
válasz
D@ni88
üzenetére
Nézz utána milyen szavakat használsz, sokkal jobb lesz:
online kislexikon
idegen-szavak.hu
még egy kis adalékAmit Hunny' leírt azzal nincs semmi baj, a mozgássérült és a nyomorék között is van jól érezhető különbség, az egyiket olyan ember használja aki egy állapotot nevez meg, a másikat pedig egy olyan ember aki minimum nem foglalkozik azzal hogy megbánt-e vele másokat.
én pl. szemtől szemben nem nyomorékoznék le egy tolószékes embert, és hasonlóan nem niggereznék le egy fekete srácot.
-
Pompi
nagyúr
válasz
D@ni88
üzenetére
Az OFF kapcsoló, ahogyan a többi is, bekezdésekre működik csak. Mondjuk ha az egész hozzászólást OFF-ba akarod rakni, akkor felesleges vele bíbelődni, erre van alul egy kapcsoló. Gondolom észrevetted, hogy nem sikerült amit szerettél volna. Ennek a korrigálására van a Szerkesztés gomb.
-
D@ni88
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Oké értem én, de akkor hunny is jön velem...
nem azért írom mert hogy bajom van vel hányszor hangsúlyozzam ki, hanem mert valaki itt magáról hogy amit ő tesz az a jó. én csak írtam hogy ha a többiek tiszteletben tartják Hamiltont, akkor nehogymár a legnagyobb nyálcsorgatója kezdje már el a rasszista kijelentéseket tenni rá, közben meg ő a nagy prédikátor hogy ezt nem kéne... -
D@ni88
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
[OFF]akkor erre aztmondom hogy nigger
mert az sincs benne a wikipédiában, hogy ez rasszizmushoz kapcsolódna... ennyi mindent ki lehet forgatniamúgy nekem a bőrszínével nincs bajom, csak azzal hogy írdatlan nagykép, csodálkozom hogy nem befolyásolja a kocsi aeroját...
amúgy meg csak azért kötözködöm, mert hunny egyből minden ilynre utaló szóért leugat, aztán ő lazán bevágja hogy félvér...[/OFF]
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
na most ki kezdi a rasszizmust? olyan jó hogy te akármit leírhatsz, de ha más írja, akkor egyből rasszizmus...
Kezdjük ott hogy akkor ha van félvér, akkor fekete, feka, meg a többi hasonló szó
De ha én azt írnám hogy "Nem hiszem el hogy ez a kis félvér nyerte a VB-t" akkor már kapnám a cinket, meg hogy hogy lehetek ekkora tahó. -
zolynet
veterán
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
és Ők együtt

-
hunnylander
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
A taho nezoknek kellett volna kolcsonkerni egy fizika / mechanika tankonyvet.
Trulli meglassabban tudta teljesiteni az utolso koreit, mint Glock...Az nem fordult meg a brazil IQ bajnokok fejeben, hogy Glock (es Trulli) miert nem ment ki kereket cserelni? Mert ezzel poziciokat akart nyerni... mindenki ellen, aki ellen csak lehetett volna, meg Massa ellen is akar... vagyis Lewis ellen is...
-
törölt tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Most már talán nincs gáz, de sztem a futam után rögtön valszeg összerakták volna Glock-t, és csak hallkan lehetne hallani, hogy:
- de srácok bazze én csak rizikóztam hátha bejön, pont lesz×rtam hogy hol van Hamilton meg Massa 'szátok meg.
-de miért nem mentél neki!, miért nem mentél neki mikor mondtad Monza-ban hogy nekimész te @×&@!!
-...miért-miért ááá mittomén miért, hát milyen overáll van rajtam bz Toyota-s, azért.
Nakajima miért is?, most hirtelen nem vágom.
-
törölt tag
aztán mi benne a zsír?
Alapvetően tájékozatlanságon alapuló poén ami még a futam után okés, de hát azóta eltelt 3 nap.
Tudom hogy kézenfekvő arra gondolni, hogy nekem szért szúrja a szemem, mert örülök Hamilton sikerének,...de ha valki túl tud azon tekinteni, hogy én csak ezért tehetem fel ezt a kérdést az igazán megválaszolhatná hogy miért poén ez a gif.A megvalósítás ugye nem nagyon lehet az,..mert 3 nap alatt ennél csipkésebbet túrok a neten, vagy csinálok én.
Az alapja, amit kifigurázna, az nem áll...hiszen ki lett tárgyalva, hogy ha Glock kiáll nincs miről beszélni, ha nem áll ki akkor meg ahogy tudott kapart Trulli-val együtt, vele azonos időt futva.ha a védekezést nézzük, akkor egyrészt szintén hiányosság az alapja, mert ha nem a kanyarban, akkor kigyorson megy el neki, másrészt hiányos a gif, mert hiányzik róla Vettel is..hisz szintén ott hagyta Glock-t.
Szal mitől zsír ez a gif?...sztem ebben a topikban min. 25-n vannak akik poénosabb kifigurázást tudnának összehozni ha foglalkoznának vele.
-
Oliverda
félisten
Év elején ameddig a régi autóval mentek addig Vettel esett kelt, aztán jött az új gép azzal pedig Bourdais esett kelt. Vettel amúgy is jóval nagyobb F1-es tapasztalattal rendelkezett már mint Bourdais. A 30 pont vs. 4 azért szerintem nem igazán mutatja reálisan a 2 pilóta közti esetleges különbségeket.
-
Dumb
senior tag
Vettel ment mint az állat, favoritom lett ezzel
30 pont, Burdé - 4 ... -
"B"
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
okkkk..nem néztem vissza..

amúgy zsír

-
"B"
tag

-
hitman,
őstag
ÜDV!
Valaki megtudná mondani,hogy hol tudnám megnézni a vasárnapi futam utolsó körét?
A lényeg,hogy magyar kommentár legyen!
Sehol nem találom a neten... -
D.Orion
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Kicsit ellentmondásos személyiség volt, mint minden versenyző. DE! Nekem is hiányozni fog, mint sztem mindenkinek.
DC életútja.Anno amikor Alesi elment... ő is hiányzott... elment a rangidős.
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
szegény, nagyon sajnáltam. rosszul jött ki neki a lépés az utolsó futmaán
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne is mond. Azt hittem szétver az ideg.

-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Ezt Ron dobta fel. Extra motivacio, plusz az errol szolo hirek jo PR a McLarennek, mint brandnek. Hamarosan jon egy uj utcai McLaren, de ezuttal mar sokkal nagyobb szeriagyartassal. A McLaren egy komoly sportautomarka akar lenni, sajat markakent, es nem csak a Mercedesszel kooperacioban. (Eddig is mukodott mar autogyarkent is Woking.)
-
törölt tag
miért az aki 30 éve Harley-n jár miért élvezi még mindig?
A McLaren F1 a világ egyik legjobb autója..a legdrágább sorozatgyártású autó volt, 1milla dollárban mindezt a '90-s évek elején. Csak a bömös vállalta azokat a súly/lóerő kiírásokat amit a McLaren kért az autójába. Maga a verda azóta is legendás, az arany motortérrel, a középüléssel, de leginkább a vezetési élménye miatt. Hihetetlen jól összerakott autó.
Nem megvehető autó, ettől függetlenül az értékét 2milla fontra tartják.
Nem a drágasága a lényeg, brilliáns autó a McLaren F1, pláne ez a változat.
Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)