Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
LOTR
addikt
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
... a koncentrációs készségük
És pont itt van a problémám. Én azt gondolom, hogy a versenyzőnek az autó mozgását kell irányítania, nem pedig mindenféle kütyük, berendezések finomhangolásával kellene menet közben foglalkoznia. Persze innentől filozófiai kérdés, hogy mitől jó egy versenyző: attól, hogy a négy kerékkel, a kormánnyal, és a pedálokkal szinte össze van nőve, vagy egy mérnökember precizitásával és hozzáértésével tudja behangolni és kezelni menet közben a kapcsolókat. Nyilván a mostani szabályokkal mindkettőnek érvényesülnie kellene, de én azt mondom, jobb lenne, ha csak az előbbi lenne jellemző.End-ru: A sebváltó kezelése más tészta, mert az az autózás őskora óta hozzá tartozik a vezetéshez.
-
Motion_Blur
félisten
-
End-ru
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Legalább megdolgoznak a srácok a pénzükért.
Ezzel csak az a probléma, hogy ők nem gépészmérnökök, vagy mozdonyvezetők, hogy vezetés közben kapcsolókat tekergessenek, meg a kijelzőket figyeljék. Amúgy az állítható szárnyaknak - mint technikai elemnek -, örülök, de a pilótáknak kezd több dolguk lenni a vezetés mellett, mint amennyi szükséges. -
venember83
nagyúr
válasz
wildrain
üzenetére
Legalább megdolgoznak a srácok a pénzükért. Sok teendő, nagyobb hibázási lehetőség, izgalmasabb futam. Sőt, lehet még előzéseket is látni fogunk. Jó kis év elé nézünk. Elvileg. Az autók sem csúnyák, bár mindegyik képen valamennyire oldalról szerepelnek, elölről vagy a kocsi mögül nézve már valszeg kicsit rondábbak e jövő évi gépek a keskeny hátsó szárny miatt.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem brutálisan sok dolga lesz a versenyzőnek jövő évtől fogva. Nem elég az a cucc, amit eddig tekergettek a kormányon, még hozzájön a szárnyállítás, körönként kétszer. Persze, lesz olyan pálya, ahol nem kell hozzányúlni, de a legtöbb pálya olyan, hogy a hosszú egyenesekre érdemes lejjebb venni a légellenállás miatt, a féktávra meg visszatekerni. De ezt külön szimulálni kell majd, mert el kell találni azokat a helyeket, ahol a legoptimálisabb ezt megtenni. Aztán ez mind borul, ha valaki mögött autózik...
Mást se látunk majd az onboard felvételeken, mint kapcsoló tekergetést. -
simonzé
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Büszkén mondhatom hogy Button kabalája én vagyok. 2004-ben Imolában a (BAR) Honda első Poleját szerezte, ezalatt én a kamionjukban szürcsölgettem a BAR-code-os ásványvizet
2006-ban a Hungaroringen szétáztam az esőben, amikor a nagyok sorra kiestek, és Button behozta a Hondát az első helyen.
Rendkívül emberien viselkedett mindkét alkalommal, ki akart ugrani a bőréből, a ringen még a szeme is majdnem kiesett. Az ilyen őszinte örömökért is kedvelem annyira.
Remélem a Honda jövőre végre felnő a feladathoz, és elporolja a nagyok seggét.Nagyon jó versenyző, de sajnos ugyanúgy járt mint Webber. Hiába nagyon jó ha nem kap hozzá méltó autót a segge alá. De legalább őt jól megfizetik

-
törölt tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Na álljunk már meg vzz.
Nem én dobálózom ilyen kijelentésekkel, hogy a fél mezőny világbajnok lett volna azzal az autóval.
...
mindezt nulla alátámasztással...és addig engem ne skatulyázz amíg egy ilyen dobálózást nem tudsz bevédeni.
..és akkor még engem minősítesz le, hogy védem Hamilton-t?...Ja bocsánat hogy nem értek egyet az említett mondattal..
Mert elmondom neked én nem sorakoztatom a véleményem egy akármilyen kijelentés mögé.
..de ha így lenne is, tudnám azt mondani hogy hülyeséget csináltam, nem pedig a másikat degradálnám.
Hol hallottál tölem ilyet, hogy ezzel az autóval a fél mezőny csak 7. lenne? -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Annyira nem is vészes. Bár megnézném még más szögből is.
-
Motion_Blur
félisten
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Ezt jól látja Coulthard.
-
Dragbajnok
tag
válasz
üzenetére
Az a baj hogy már te is olyan lettél mint hunylander élből véditek Hamiltont tökmindegy mitírunk ide ti elkezditek védeni."ezért aztán simán gyengét csinálsz belöle, nehogy Hamilton legyen erős...ilyen egyszerű."Ez nekem megsem fordult a fejemben nektek szinte már fóbiátok lett hogy mindenki Hamilton tehetségét vagy eredményeit akarja kisebbíteni vagy el nem fogadni."ezért aztán simán gyengét csinálsz belöle, nehogy Hamilton legyen erős...ilyen egyszerű."ennek meg különben sincs értelme mert hát Hamilton 1 lett Kova meg 7-ik így nem kell gyengét csinálni belőle mivel gyengébben végzett nála.Ez tény! Hamilton pedig tényleg jobban teljesített nála.A lényg hogy nemvolt szándékomban Hamiltont nem erősnek beállítani mint ahogy írtad csk mindig bemagyarázzátok magatoknak hogy mindenki szapulja.Ez a rasszista dolog is csak a ti szemetekben létezik!
-
!Overdose!
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Button a legjobb helyen van és remélem, hogy a legjobb időben! Aki jóban-rosszban így kitartott a Honda mellett (persze nem kevés pénzért, hiszen többször láthattuk már, hogy Buttonál gyakorlatilag csak Alonso és Raikkonen keres többet) az megérdemelne már egy ütőképes autót! Nem kell, hogy egyeduralkodó legyen, mint a Ferrari F2004, de top autónak kell hogy legyen!
2004-ben valóban nagyon jó volt a Honda, de a Ferrari ellen nem volt sok esélye a VB címre! Button a 2 Ferrari mögött végzett, tehát gyakorlatilag elvégezte a dolgát, megtette azt amit azzal az autóval lehetett!
2006 végén is egész ütőképes volt az autó, talán valahol a McLaren szintjén volt, de a Ferrari és a Renault messze jobb volt, ennek ellenére 2006 hajrájában Button szerezte a legtöbb pontot a mezőnyben, ergo itt is szépen elvégezte a dolgát, de a VB-re nem volt esélye!
Tehetségét kár vitatni, ráadásul egy szimpatikus pilóta, különösebb hülyeségek és sértő nyilatkozatok nélkül! Ennyi! Hajrá Button, jöhet az új brit világbajnok!
Mod: DC-nek mindig igaza van!

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Button azt várja, hogy egy olyan autót tegyek alá, mint a 2004-es Ferrari volt annó, amivel könnyedén nyerhetne.
Szerintem sosem lesz VB, mert nem fog olyan csapathoz kerülni, ahol meg lenne rá az esélye.DC-nek meg igaza van, a téma csak azért jön elő, mert hamiltont sokan a személyisége, és egyes viselkedései miatt nem kedvelik. Jóval többen, mint más pilótát. Más pilóták is betudhatnak pár f1 rajongót, akik őt pont nem kedvelik, csak velük nem foglalkozik még az utolsó kis bulvár lap sem.
-
törölt tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Ezt produkálta...mondjuk nem Hamilton ellen, hanem a mezőny többi tagjával szemben.
Kovalainen most sem lett rosszabb versenyző mint volt, csak egyszerűen hozzáhajlítod az elképzelésedhez....ezért lett most 'gyenge' versenyző, mert így fér be az elméletedbe.
Én tudtam érvelni hogy miért nem az.
Te pedig nem...az egyetlen amivel alátámasztanád, az az hogy Hamilton vb lett míg Kovalainen 7...ezért aztán simán gyengét csinálsz belöle, nehogy Hamilton legyen erős...ilyen egyszerű. -
törölt tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
belefér a fél mezőnybe?...tavaly azért elverte Fisichella-t, és egy versenyt kivéve az összeset befejezte.
A GP2-ben perdig nagyokat vívott Rosberg-l, második lett mögötte, de uannyi győzelmet szerzett mint Rosberg. -
Dragbajnok
tag
válasz
Integra
üzenetére
"tény, hogy button stabil és nagyon gyors. már amikor jó autó volt ugye alatta"És ugye az sem volt egy topp autó csak szimplán jó és azzal is tudott futamot nyerni!Szóval szerintem is Button egy igen erős és tapasztalt pilóta.
b-type: Mondjuk az nem nagy teljesítmény hogy befejezte a versenyeket ha nincs műszaki probléma .Ami igaz az igaz Gp2-ben nagyon ottvolt. de Utána nekem nagy csalódás pedik nagyon vártam hogy mitfog produkálni Hamilton ellen.
-
Integra
titán
hogy azért mekkora pofája van, hogy így nevezzük mert ezt mondta, nem tudni, ahogy azt sem értem, hogy ezért nagy pofája lenne, pont button azon kevesek egyike, akire ez nem jellemző....
tény, hogy button stabil és nagyon gyors. már amikor jó autó volt ugye alatta.
tény, hogy most meg nem gyors, hiába stabil, mert fostaliga van alatta.
tény, hogy idén barri elnáspángolta statisztikában is.
tény hogy a mekláren és a ferka a legjobb autó.
ha kap egy normális autót, akkor majd kiderülhetnek dolgok.
ő úgy érzi, hogy a tudása, gyakorlata megvan hozzá.
én bajnok aspiránsnak tartom nélkül különösebb fenntartások nélküld, ahogy mai napig szerintem alonso és massa is az. -
törölt tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Kovalainen gyengébb autóval kezdett....lám csak lám tudott is gyengébb lenni a tavalyi csapatánál ezzel az autóval.
Sztem nagyon nem lenne világbajnok a fél mezőny azzal a McLaren-nel...és ez mellett legalább szól valami, nem csak megy a találgatás meg a hab duma..
Kovalainen nem egy gyenge versenyző, és 7. lett...nem feltétlen erős érv, de legalább valami, míg a másik oldalon a nagy semmi van.
..könnyű elereszteni egy ilyen megjegyzést, hogy a fél mezőny bajnok lett volna, de a nulla érvvel van alátámasztva.Coulthard nyilatkoztához is elég lenne pár kimoderált hozszólást innen a PH! fórumáról linkelni, de ha az kell átlinkelek az SG F1 topikjából (ahol nem túl acélos a moderáció) pár zaftos hozszólást..amugy is a béka segge alatt van a tolerancia nálunk szvsz.
-
Dragbajnok
tag
Szerintem ez nem nagyszájúság csak nyilván egy kicsit irigy a fiatal angol világbajnokra.Viszont abban igazavan szerintem is és más pilóták szerint is hogy abban az autóban a mezőny fele megtudta volna nyerni a bajnokságot.És ennek ellenére ő megérdemeltnek tartja Hamilton győzelmét a kollégáival együtt.Szóval szerintem semmi baj sincs ezzel a nyilatkozattal.
-
dnelb
veterán
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Most nem azért de ennek a Buttonnak mire van ekkora pofája?
-
Dragbajnok
tag
Button: A McLarennel én is világbajnok lettem volna
Coulthard: Ha Hamiltont bántják, az máris rasszizmus
Szerintem Coulthard nagyon jól látja ezt a dolgot Bernievel együtt. -
!Overdose!
őstag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Ne unatkozz ennyire! Holnap megyek haza! Nyepiről tudsz valamit? Jöhet priviben is!
-
Oliverda
félisten
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Nem lenne egyszerűbb belinkeltni a formula.hu-t akkor már?

-
Dragbajnok
tag
-
[CS]Blade2
addikt
Hogy miért volt gyenge a Honda idén?
"Jobb pilóta leszel, ha egy rossz autóval próbálsz meg dolgozni. A Hondával mi mindent kipróbáltunk. Talán még azt is megpróbáltuk, hogy az első kerekeket hátra raktuk, a hátsókat pedig előre. Ez azonban segít abban, hogy megismerd az autót és te is fejlődj."

-
Noddy
senior tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Tényleg jó volna, ha a Honda életre kapna. Érdekes, hogy a japán autók nem annyira szuperálna az F1-ben.
Sato és Bourdais érdekes választás és helyzet. Egy napos teszt alapján lehet racionális döntést hozni? Ráadásul Bourdais előnyben van mert Sato féléve nem ült F1-es gépben. -
Dragbajnok
tag
Na hogy egy kis on is legyen a topikban.
F1 2008 - A Honda 2009-re gyúrva bukdácsolt idén
A BMW jövőre nem követné el újra az idei hibákat
Az FIA cseh tagja szerint Todt és Briatore sem lesz FIA-elnök
A Toro Rosso három pilótát tesztel Barcelonában
Paul di Resta 2009-ben a Forma-1-ben akar vezetni
Lauda: Massa idén Räikkönen fölé nőtt
Senna ott akar lenni, amikor a Honda elkezd nyerni
A BMW megállt a lejtőn, állítja Theissen
A Forma-1 adóssága miatt lázonganak az istállók
Bourdais és Sato párbajozhat a Toro Rosso üléséért
Ecclestone nem akarja Jean Todtot az FIA élén látni? -
SG3rg0
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ember nézz utánna, mind a kettő helyes!
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Annak semmi értelme.

-
proof88
addikt
-
brownus
veterán
-
nat
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért te is tudsz nem elvakultan nézni.
-
Jadro
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem csúnya. Nekem a vonalkódos jobban bejön.
-
stangli
senior tag
-
SG3rg0
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, és Buttont is megnézném egy jó kocsiban!
-
LOTR
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
most elgondolkoztam egy pillanatra, hogy ezek szerint mégsem volt ilyen egyértelmű (?!), mert szerintem marhára nem erről szólt ez a cikk
Button azt mondta, hogy egy rossz autóban jobban meg lehet tanulni vezetni, mint egy jóban (ez a hétköznapi közlekedésben is így van szerintem, sőt nem kell messze menni, korábban volt Vettelről egy cikk, hogy volt, hogy a gokartos időkben esőbe ment száraz pályára való gumikkal, hogy szokja a nehezebb körülményeket)
és kíváncsi rá, hogy egy gyengébb autóban ülve is sztárolnák e ennyire- bár szerintem ezt simán meg lehetett érteni a cikkből is, nem tudom, hogy neked miért nem sikerült
Button nyert futamot Hondával, a mostani autóból meg valószínűleg ennyit tudnak kihozni, és nem hinném, hogy Hamilton sokkal többre menne vele -
aesir
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Itt lehet üzenni Buttonnak.
-
hunnylander
őstag
En arra utaltam, hogy nekem Button semmit sem tud megmutatni azzal az autoval. pfff

Az elso kerdesemre koncentralj. Habar a masodikat sem jol ertelmezed, mert tudom mi all a cikkben. Ha Button az auto miatt lesz utolso, akkor o egy pocsek pilota? Egy elautoban is lehet bizonyitani, elvegre Lewisnak voltak rivalisai az egesz szezon alatt, akikkel a cimert kuzdott.
Lewis megszerzett maganak egy jo autot es azt csinalja vele amit azzal kell. A Ferrari pilotakat nem kivanod a Hondaba?
Butonnak meg azt uzennem, hogy ne sirjon, jovore lehet, hogy a Honda lesz a legjobb auto.
Es majd onnan sovarogjon valami rosszabba, mert fejebe vette, hogy csak egy rosszabb autoban lehet bizonyitani. -
LOTR
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
igen, pontosan ez szerepelt a cikkben!
pffff..... -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
En meg megnezhetem Buttont egy gyenge autoban, de mire megyek vele?

Akkor Button arra celoz, hogy amikor o a Hondaval az utolso helyen vegez, akkor megmutatja, hogy o milyen jo/pocsek pilota?

-
!Overdose!
őstag
Button megnézné Hamiltont egy gyenge autóban is
Hát én is megnézném! JB:

-
törölt tag
háéát
A Lotus-nál sztem mindenképpen az első leszorítást szolgálta az a nyílás..nulla szárny elől-hátul, motor a hátsó tengely előtt..esetleg még az akkori felfüggesztések el tudták dobni az autót a pálya egyenetlenségein.
A 2008-as Ferrari-nál meg meséltek arról hogy a hátsó szárnyra is hasznos munkát végez az a nyílás.Maga a hasonlóság dobja magát valóban, de sztem a mérettől és a kialakítástól sok minden függhet...elvileg a a Ferrari első leszorítását megoldja az első szárny, a hátsóét meg a hátsó...itt a 2008-s megoldásnál már inkább a keltett légmozgások befolyásolásán lehet a hangsúly.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
sztem szép autó:
-ez például..
-meg ez is..
-detto
-az ékszer..
-szintén..és akkor az elfajzások

-nem F1, de az Aston Martin Lagonda müszerfala (kormánnyal) csak jelenthet...
-hmpf..
-F1
-hmpf
hmpfff
-hmpf ez is..
-
törölt tag
Megen mit össsze fogaztok

Nekem a Ferrari-n nem tetszik a motorborítás nyúlványa...sztem az minden autón ronda, a McLaren-n meg a 'dumbo' fül...az is randa. ...bár a Honda kindertojásból kirakott 'dumbo' füle üt mindent szvsz.
Sztem a Merga színvilága tüc-tüc (vagy hi-tech ha valaki felfelé kerekít), a Ferrari-ról pedig le kell venni a Fiat emblémát....engem idegesít spec...a színe igen rendben van.
De festések tekintetében egyik autó se egy über...még talán a Renault. -
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére

A mai nap legfontosabb hirei:
A Force India leszerződött a McLarennel és a Mercedesszel -
JJános
addikt
Ízlések, és pofonok. Egyesek mindig elfelejtik, hogy itt mindenki a saját véleményét nyomja, és nem a tuti frankót.
Nekem tetszik szinte minden autó, de a McLarent, ha meglátom, akkor ugrik a pulzusom, főleg, ha a várt sárga sisak is, és a "benne" levő pilóta is ott van.
Véleményekkel lehet vitatkozni, de minősíteni nem szabadna. Mert ízlés dolga. Elég nehéz lesz kivárni a következő futamot, mivel március végén lesz, ha jól tudom. Addig próbáljunk "ellenni" itt. Naponta olvasom a fórumot, bár hozzá nem szólok, de itt leszek.
Aki tud hozzon híreket. Ha akartok indítsunk szavazást melyik a legszebb autó, vagy bármi mást. Csá mindenkinek, és béke.

-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ok, megbeszéltük.

-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Azert tegyuk mar tisztaba a dolgot. Ez volt a velemenyem. Ezzel neked mi a bajod? Nincs benne a teny szo, ellenben van benne felteteles mod es szmajli is. Tovabba mar ott meg van emlitve az Atlas poll, mint kiindulasi alap, ugyhogy senkinek semmi oka belekotni a velemenyembe.
Itt most ti kezdtetek a szelmalomharcot az en velemenyem ellen, az offolasrol nem tehetek, nem kellene frusztralodnotok a velemenyemtol, csak mert jobban megalapozom, mint ti a tieteket.
(Itt is van szmajli, nehogy ezt is tenynek vegyetek... es erre is besertodjetek es johetsz az offjaiddal, hogy mindennek csak en lehetek oka.)Linkeltem tegnap egy videot az FW31-rol, meg megemlitettem egy szavazassal is megerositett szemelyes velemenyemet a McLaren esztetikai folenyerol. Ennyi volt az en kontribuciom a topikhoz. A videot az ertekelni kellett volna az esztetikai velemenyemet meg tiszteletben tartva elfogadni/elviselni, ennyi.
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Te ellenkezel, felhozol egy semmilyen szavazást és beállítod azt alapigazságnak. Mikor beírják neked, hogy 200-an szavaztak és nevetséges, akkor elkezded a magyarázataidat és küzdesz, hogy megmagyarázd a lehetetlent. A véleményed lényegtelen, ugyanis tény, hogy egy 200 fős felmérés nem jelent semmit.
De befejeztem, csak tudod olyanok is folyamatosan olvassák a fórumot (mint én), aki nem tud túl sok ontopik témát, adatot, infót hozzátenni a dolgokhoz, de idegesít, hogy a hülyeségeiddel szétbszod ezt a helyet. Azt remélem tudod, hogy semmivel nincs több jogod itt attól, hogy kényszeresen írsz ide, mint pl. nekem aki évek óta folyamatosan olvassa a topikot és minden érdekes infót örömmel veszek. Sajnálom, hogy amikor ide írok, szinte csak offolok és téged basztatlak, de pár hetente/havonta kibukik a dolog, hogy iszonyúan idegesítesz, no nem a szavazással, mert az egy érdekes dolog, hanem azzal, ahogy szélmalomharcot vívsz, ha cáfolnak téged.
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Meglepo modon en epitettem valamire a velemenyemet. Ha nem szamit a velemenyem minek ellenkeztek vele, raadasul megkevesebb konkretumra alapozva?
Nekem az Autosport.com etalon, foruma az Atlas F1 BB ugyszinten. Nem ismerek jobbat, nagyobbat es informativabbat. Arrol en nem tehetek, hogy szamotokra ilyen sz@rul sult el ott egy szavazas, kossetek bele a McLarenre szavazo tifosikba, ne belem. Reprezentativabb szavazast te sem tudnal elokaparni nehany perc alatt, ugyhogy meg mindig elorebb tartok, mint a velem ellenkezok, akik az etalon -Mike- velemenyere adnak meglepo modon.

-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Meglepő módon az ő véleményére mégis adunk itt, míg a tiédre senki, bárhogy erőlködsz. Kár, hogy ezt egyedül te nem látod...
A másik: lehet, hogy látogatott egy fórum, de abszolút nem reprezentatív ha 200 ember szavaz, az semmit nem jelent. Pl. a bodybuilding.com a legnagyobb gyúrós oldal és fórum év végi szavazásain kb. 300.000 ember szavaz az ottani kérdésekre (év táplálékkiegészítői stb.). Na, azt már lehet linkelgetni.
De hogy kisebb példát mondjak szintén más sportból az FTC PE honlapján, lehetett szavazni az elmúlt 20 év legjobb Fradijáról. Ez egy nagyon kicsi oldal, egy kis egyesület, csak Magyarország, csak egy csapat, de minden posztra, több mint 1000 egyéni szavazat érkezett, mégsem írogatja senki, hogy az reprezentatív lenne, pedig az általad linkeltnél százszor meghatározóbb abban a témában. Ezt a dolgot bármeddig magyarázod, buktad, mert 200 fős "közvéleménykutatással" a fenekedet kitörölheted, akárhogy erőlködsz. -
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Felesleges tovabb belemenni ebbe az amugy is szubjektiv temaba. Ez eddig is nyilvanvalo volt szamomra, hogy a ferrarisok tobbsege a Ferrarira szavazott/szavazna, ugyhogy nem kell a poll eredmenye ellen fellepnetek. Marcsak azert sem mert egyenileg senki sem reprezentativabb mint egy szavazas a vilag egyik, ha nem a legnagyobb F1-es foruman.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A te személyes véleményedet miért kellene megcáfolnom? Ki a tököm akar a kis retardált véleményeddel vitatkozni?

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért a szárnyasbetét két oldalsó eleme és pl. az Eurofighteren is látható "uszonyok" közt van egy kis esztétikai különbség.

Ha a motorborításon levő uszonyra gondolsz, akkor az nekem jóval kevésbé tetszik, sőt, ronda, de még mindig sokkal kevésbé rontha le az összképet, mint a Honda és McLaren által alkalmazott fülek. Megjegyzem erről a Ferrari motorborításról Kimi is lemondott az év végén.
-
hunnylander
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
Nem kell besertodnod az en szemelyes velemenyemre, inkabb probald meg megcafolni.
forums.autosport.com vs Google #1 for "Formula 1 forum" = forumula1.net vs forum.f1vilag.hu (az F1vilag csucslatogatottsaga mar lehagyta az f1hireket, az A5 sehol sincs hozzajuk kepest, a formula meg annyira retardalt, hogy az mar faj, meg ott csak a hireket lehet kommentalni, nincs rendes forum)
Vessd ossze oket az alexa.com-on. Az Atlas toronymagasan elveri a tobbit latogatottsagban.

-
nat
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Minden autó szép,de ez nem szépségverseny ,hanem gyorsasági verseny.
Nem az nyer akinek szép az autója,hanem akinek a leggyorsabb,legmegbízhatóbb és a legjobb pilótája van.
De van szerencse is(2008 év). -
Njördli
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Sztem pont hogy az esztétikai érzék miatt fura hogy a Mclarenre ennyien nyomtak. A szürke króm-jellegű alapszín frankó lenne,de ehhez jön a Vodafone márnemnarancsdemégnempiros színe, és valahogy nem áll össze az egész. Ha egy feketét hozzácsapnának valahogy a krómhoz, ütne keményen, de így bazári jellegű az egész. Az elefántfüleket sem hasonlítanám a nyitott orr-kúphoz
.A Ferrarikon ha megnézed sosem volt ilyen stilisztikai játék, hogy teszemazt elforgatva és felnagyítva rakjuk fel a címert, de valahogy nem is igényli szerintem, ott a címer és a kis olasz zászló, a kevesebb több
. Van a forma, ami nekem tetszik, és vannak a szokásos logók, még valahogy a csíkok is illenek hozzá mert ferdén vannak, a Marlboro felirat valahogy nem töltené ki úgy a teret.Stilizált logóval a Toro-Rossok néznek ki frankón, de ott viszont az viszi a fő irányvonalat a sötét alapszín miatt, ott a Red-Bull logók is kis részét teszik csak ki az autónak.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ne sirjal, foleg ne a Dumbo-ful miatt, nektek meg ott van/volt az uszony. Kulonben is a Dumbo-ful (is) opcionalis palyaspecifikus aeroelem. Pl. vegyuk figyelembe Monzat a szavazasnal, ott nem volt Dumbo-ful, ahogy a szezon nagyreszeben sem. Sot a Meki lemondott az uszony beveteserol is, veletek ellentetben.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A terelés magasiskolája vagy. Ha az Atlas lenne a legnagyobb, leghozzáértőbb fórum akkor nem csak ennyien szavaznának. Kezdem azt hinni, hogy ha angolul beszélgetnénk itt és hozzávesszük a napi több száz látogatottságát ennek a topicnak mi lennék az F1 factory.
Annyian szavaztak, amennyien a legnagyobb magyar vagy mas nem magyar F1-es forumon sem tudnanak.
Ezt honnan szoptad kisfiam?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Tudtam, hogy előbb-utóbb megkapom, hogy pl. amiért nem tetszenek (rondának tartom őket) a Dumbó fülek, nincs esztétikai érzékem és/vagy saját magamnak is hazudok. Megyek is sírni a sarokba. Ezek után már alig merem leírni, hogy szerintem a piros háttéren igenis nagyon tetszetős a fehér vonalkód-design.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pont errol van szo, hogy az Atlas tavolrol sem egy brit mclarenes/hamiltonos forum. Rengeteg a spanyol, illetve Alonso fan, ugyszinten a Ferrari szurkolok is egyertelmu tobbsegben vannak, mint barhol a vilagon.
Ez a poll is a McLaren esztetikai sikeret irja ala, vagyis sok ellendrukker is ra szavazott.
(A nagyobb pollt, az autoszepsegverseny temara ertettem.)
-
nat
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Biztos lehetsz benne,hogy mind elvakult.

Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2006-ban a Hungaroringen szétáztam az esőben, amikor a nagyok sorra kiestek, és Button behozta a Hondát az első helyen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De hogy kisebb példát mondjak szintén más sportból az FTC PE honlapján, lehetett szavazni az elmúlt 20 év legjobb Fradijáról. Ez egy nagyon kicsi oldal, egy kis egyesület, csak Magyarország, csak egy csapat, de minden posztra, több mint 1000 egyéni szavazat érkezett, mégsem írogatja senki, hogy az reprezentatív lenne, pedig az általad linkeltnél százszor meghatározóbb abban a témában. Ezt a dolgot bármeddig magyarázod, buktad, mert 200 fős "közvéleménykutatással" a fenekedet kitörölheted, akárhogy erőlködsz.