Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Neten öszintének lenni a legkönnyebb.

Egyébként meg mindegy is...amíg nem tehetsz a a reményedért semmit addig nincs baj.
A gond olyankor van amikor valki hozzád hasonló olyan helyzetbe kerül ahol valóban befolyásolhatja az eredmény alakulását...pl. egy rally futamon az útra dobált fával-kövekkel, vagy egy focimeccsen egy vizesflakonnal.
Mert most ugye az a helyzet, hogy áá én csak örülnék neki de nem tenném meg, ..aztán meg a következő mentség a: elragadott a hév (tömegben hozzád hasonlók), illetve ittam kicsit..stb. -
Incubus
tag
Lewis lesz a világbajnok, Ferrari-é a csapat vb!
üdv RG
-
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem vagy kiválasztott, vagy legalább is nem onnan, ahonnan érdemes volna.
Nekem nem fog főni a fejem. Kizárt.
És amit őszinteségnek gondolsz, annak neve bunkóság.
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Visszaüt. Amit másnak kívánsz, rajtad fogan meg. Ha nem bírod, ne nézd. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Autóba ne ülj, mert az ok nélkül való átok visszaszáll.
-
DigitXT
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hogy ezért mit fogsz kapni.

-
JJános
addikt
Még, hogy én nem értem.

Nálam az drukkol Hami ellen, aki rosszat kíván neki a futamra.
Nem azért akadok ki, mert kérdést raksz fel, hanem a tartalma miatt.Ha a hsz-eim között egy olyant mutatsz, amikor anti-drukkerkedtem, megkövetlek. Még véletlenül sem vagyok ellendrukker. Nem engedem, nem engedhetem meg magamnak. És aki megengedi magának, azt sajnálattal nehezen viselem. Még az ellenfélre kimondott rosszmájú, roszindulatú hsz.-eket sem bírom, és innen nem folytatom.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért figyeled, az első képen Hamilton kb izomból szorítja Massa kezét és közbe kb olyanokat gdolhat, hogy: "csak merj a közelembe kerülni" Felipe meg mint vmi vézna gyerek markolja Hami kezét és ő meg azt gdolja hogy: "oda fogok kerülni....majd hátulról
"
De a tetőpont a második kép, Raikkonen a LAZA!!!
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
akkor most 14.-jére állhatott két nála jobb pilóta között...

-
LOTR
addikt
válasz
JJános
üzenetére
látom nem érted amit írni akarok, mert a Hamilton drukkereknek (tisztelet a kivételnek) mindig csak az jön le, hogy aki nem Hamiltonnak drukkol az biztos, hogy ellene
amúgy ha kiakadsz azért mert feltettem egy kérdést, és utána leírtam a véleményem... erre mit mondjak... inkább semmit
-
JColee
őstag
Massa a kabala alsónadrágját veszi fel Brazíliában
ennek hírértéke van, ezért itt a helye

-
AMD Power
titán
-
brownus
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
azt már nem mertem leírni, hogy hamilton - kova kettős indul az élről de most először és utoljára!? kova nem tér ki hamilton elől és mindketten kiesnek

komolyra forditva a szót, sztem hamilton vb lesz pár nap múlva, folyamatosan beszélget vele egy sport pszicho, hogy take it easy.... nem fogja elbaszni.
és bármi megtörténhet vasárnap... még zsolti is nyerhet, hozhat pontot
-
Markgx10
őstag
-
brownus
veterán
érdekes futamnak nézünk elébe
3 napig nonstop eső...tipp:
vettel, massa, kubica -
törölt tag
Piquet attól tart, hogy a Renault lecseréli Grosjeanra.
..nagyon valószínű, bár sztem még jövőre korai lenne, Grosjean jó anyag, de várnia kell még egy évet.. -
válasz
Sandormaster
üzenetére
Száraz pályán Massának állhat a zászló, de esőben már tényleg csak végig kéne totyognia Haminak. Mivel Massa vizes pályán is kénytelen lenne nyomni (ha VB akar lenni) szinte biztos hibázna párszor...
..a Massának állhat a zászló az a futamra vonatkozik, nem a VB címre....
-
törölt tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Az lenne a legszebb, ha pontegyenlőség állna elő, és egy RoC szerű SuperSpecial pályán döntenék el az elsőséget

...elvileg az erősorrend szerint Hamilton-nak be kell jönnie a VB-elsőséget jelentő versenypozícióban, de ez biztosabb lenne, ha nem Massa nyerné a futamot...amiben viszont normál helyzetben csak a két McLaren tudja megakadályozni.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem is hulye EJ, en amugy az elso esetben Massat zarnam ki a vb-bol, masodik esetben mindkettot, sot masodik esetben ki se osztanam a vilagbajnoki cimet.
-
DigitXT
félisten
válasz
üzenetére
Most esett le egy másik értelmezése a kezdő mondatodnak!
Szerintem félreértetted, hogy mi nem elég a mihez.
Nekem elég, ha az általam favorizált versenyző* nyer, nem kívánok rosszat egyik ellenfélnek sem! A pontverseny szempontjából nem elég már önmagában az a győzelem. (Ami amúgy korántsem biztos.
)* amúgy nem vagyok egy kifejezett Massa fan, inkább csak Ferrari..

-
DigitXT
félisten
válasz
Sandormaster
üzenetére
Mondjuk az tény, hogy a legtöbb, amit (tisztességesen) tehet,
hogy megnyeri a versenyt. Aztán majd kialakul a végeredmény. -
Sandormaster
aktív tag
Szerintem itt nem az a kérdés hogy Hamilton képes-e kiesni vagy az ötödik helynél hátrébbra kerülni(képes
) hanem hogy Massa képes lesz-e nyerni!(nem biztos, főleg esőben
) -
DigitXT
félisten
válasz
üzenetére
Alapvetően egyetértünk. De egyet leszögeznék:
Igazságtalan egy versenyző müszaki hibájáért szorítani
Én abszolút nem ezt teszem. (Sokkal kevésbé
érdekel a Forma 1 úgy általában, mióta nincs
igazán kiért szorítani.) Viszont, ha valami pech
beütne Haminál, nem siratnám meg.
Simán
lehet, hogy nem is látom majd a futamot, szal
tuti nem fogok tűkön ülni, hogy történjem már
valami. (De ismerek olyat, aki ezt teszi majd.) -
törölt tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Annak minden helyzetben elégnek kell(lene) lennie, hogy a favorizált versenyző nyerjen.
Amennyiben a többiekkel is foglalkozol, akkor nincs megállás...ez miért tartotta fel, most miért ennyi lett a kerékcsere, miért ő jön ki hamarabb...ez most azért ütközött neki mert...
és vége hossza nincs azoknak a helyzeteknek, ami fényében egy másik versenyző helyzetét, vagy csak egy szokványos versenyhelyzetet megítélsz.
...és a már el is vitt balra.Massa Hungaroring-s győzelmét nem Hamilton vette el, semmilyen befolyással nem bírt ott már. Amennyiben bárkit is hibáztatni akarsz a probléma forrásához legközelebb a csapatot találod.
...persze megnevezheted a sorsot is, hogy követelhesd 'rajta' Hamilton hasonló müszaki hibáját, de a motor nem a sorstól áll meg....max bírhatta volna még 3 körig, de ennyi erővel megállhatott volna hamarabb is.
Soszor mondják, hogy egy világbajnoki címhez szerencse is kell a technikai motorsportban,...de ez nem a technikára vonatkozik, az ha megáll annak biztos hogy oka van.
Van hogy mint MS esetében, egy egészen kis alkatrész hal meg a váltóban.A szerencse ahoz kell, hogy a vesenyhelyzetek számodra hogyan alakulnak, belekerülsz-e egy balesetbe, ha megpörgetnek elmegy-e melletted a mezőny, vagy hogy egy áthajtásos büntetést mikor kell teljesítened...stb.
Igazságtalan egy versenyző müszaki hibájáért szorítani.
-
DigitXT
félisten
válasz
JJános
üzenetére
arról kellene, hogy szóljon, hogy de jó lenne, ha a kedvencem győzne
Van az a helyzet, amikor az önmagában már nem elég: ilyenkor jön be
a képbe, hogy az, ami az egyik versenyző szerencsétlensége, a másik
szerencséje. Massa sem kapja már vissza pl. a hungaroringi 10 pontját.Amúgy ha lerobbanna Hamilton motorja, attól még tiszta maradna a verseny: technikai sportról beszélünk, bármi megtörténhet.
(Ha neadjisten összeütköznek, az persze más kérdés. Az a múlkori kiforgatás is erősen "vitatható" volt szerintem, még úgy is hogy nem vagyok oda Lewisért. Persze a rajt is az volt, de a kettő nem ugyanaz.)akkor is fogok drukkolni, ha nem lest világbajnok
Én meg MS-nek.
Kár, hogy nem indul többet.
Btw. anno Fisi sikeresen kivágta a hátsó kerekét: pff. -
hunnylander
őstag
Ezt mar reg tudjuk rolad, ujat nem tudsz mondani?
Szerintem Massa nem is vegez a dobogon (mert o nincs a mezony esomenoi kozt), ugyhogy Lewis le is robbanhat. Sot, ugy erzem olyan szepen fogja befejezni a szezont, mint ahogy kezdte. Vagy megpuszilja a falat, mint Melbourneben, vagy eldobja a cuccot, mint Sepangban.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na már csak ez hiányzik a hétvégére.

-
Sandormaster
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Jövőre simán lehet megint olyan jó a Renault mint volt, Kimi a sok téli tesztnek köszönhetően megint toppon lehet, Hamiltonnál meg nem változik semmi, ami neki csak jó lehet, szal összejöhet egy elég durva hármas, talán még egy BMW-s is csatlakozik majd.
-
hunnylander
őstag
válasz
Sandormaster
üzenetére
Esoben Alonsonak adok egy dobogos helyet. A Renault mar eleg jo ehhez.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát az eső nem a Ferrarinak kedvez, még1 pont Hami mellett, amúgy meg lehet hogy sunyiban Alonso megint ott lesz az élen

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Heavy rain, thunderstorm

Mondjuk eleg nagy a szoras meg a palettan, de abban mar kiegyeznek a szolgaltatok, hogy valoszinuleg lesz eso vasarnap (is). Kerdes, hogy eltrafalja e a verseny idotartamat.
Az uj aszfaltot meg nem is avatta fel az eso.
Ez mar kevesbe huplis es jobb a tapadasa is valamennyire, tehat akkora kaoszfutam talan nem lenne, mint 2003-ban. -
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem rágódok. Csak gyűlölöm az antiszurkolást. Ne legyen ilyen. A verseny, a szurkolás arról kellene, hogy szóljon, hogy de jó lenne, ha a kedvencem győzne.
Ezzel szemben néhányan "lyukadjon ki a kereke", dögöljön bele a motorja", és a többi. Jó lenne, ha tiszta verseny lenne, és ne az döntsön, hogy kinek robban le az autója.
Egyébként Haminak akkor is fogok drukkolni, ha nem lest világbajnok.
-
stvnppp
senior tag
válasz
helkis
üzenetére
Ok-ok, de pl az Audi fel sem tünteti sehol sem h VWhez tartozik, főleg nem a versenysportban... Két osztály van a VW csoporton belül: a VW-Seat-Skoda-(meg talán)Bugatti, meg az Audi-Lambo-Bentley. Külön szokták emlegetni az Audis csoportot, lásd pl R8 kiköpött Gallardo, Skoda-VW hasonlóság.
A Porschenak meg részesedése van a VW-ben, és azt hiszem Panamera padlólemezét hozzák onnan. -
Motion_Blur
félisten
hunnylander: Nálad a pont

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, de akkor sem lehet torleszteni, szabalyos keretek kozott. A beintes szinten nem jol adja ki magat.
Vagy Massa dijazna, ha Lewis hasonloan torlesztene Interlagosban es meg egy 'szep' beintessel is megkoronazna a muveletet. Szerintem nem, es az FIA szerint sem.
Massa peldat vehetne csapattarsarol. Kimi egy gentleman a palyan.
-
Sandormaster
aktív tag
LOL, üdv a topik lakóinak
Szerintem egy dögunalmas futamot láthatunk majd a hévégén, amit Felipe nyer, Raikkonen, Hamilton sorrendben. -
LOTR
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hehe, azért a 3ezres v8-as motorokból közel ezer lóerőt kihozni nem egy trabi szint

és fejlődés szempontjából szerintem erre van szükség, ettől jobban fejlődik az utcai autózás is -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Gondolom az előzményt is ismered

-
Enjoy
addikt
Szerintetek történik valami szerencsétlenség Hamiltonnal a futam alatt? (defekt,motor megfől,ütközés,box utca eltévesztés,homokágyban felül a kocsija...stb?)

De bízok még Alonsoban és Kubicában is
Hajrá Sutil

-
7Heads Drago
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ahhoz képest, hogy ez az autósport király kategóriája, tényleg elég kis motorokat használnak. Lassan eljutnak egy Trabi vagy egy Fityó szintjére. De király.
És mi van akkor ha gyorsulnak. Semmi. Bőviteni kell a bukótereket a hosszú egyenesek végén. -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Csak a zászló hiányzik, amit meg kell menteni. -
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
DC biztos szívébe zárta.

-
hunnylander
őstag
-
laci06
senior tag
Hmm... Bár lenne valami balhé...
Kova, vagy kimi igazán segithetne kicsit durvábban is a csapattársának
-
AMD Power
titán
Massanak ennél több esze van.
-
bajuszati
tag
"Nem lesznek egységes motorok a Forma-1-ben"
-
Jarod1
veterán
egyébként, xerintem most fog bedögleni a MClaren Lewis alatt ....bár ha új motort használhatnak..

-
Jarod1
veterán
xerintem, ha már egyfajta motor lesz, legyen egyfőnök minden csapathoz, pl Ross Braun legyen mindegyiknek a főnöke

-
stvnppp
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Jól van na, Vettel egyedül megveri az egész mezőny ha kell. Kiváncsi leszek, hol köt ki majd... A RedBullból nem nézek ki sokat... Max ha az egész Toros szakmai stábot áthozzák hozzájuk.
[CS]Blade2:Privát csapatok nélkül kevesebb lenne az F1, ezt is be kellene látni... Williams már mióta van ott... Őket se akarják elveszteni.
Ha úgy lenne, ahogy nem lenne olyan színes a mezőny, max ha jönnének új gyártók. Mondjuk amerikai nem fog jönni, Európa egyelőre túl kicsi piac nekik, a Japánok közül már ott vannak, akiknek tell is rá, Európából meg kijönne még... Audinak is túl drága (nekik ott a LeMans), Wolkswagen érdekes lenne
, Porsche nem valószínű, ők többet fektetnek be a márkakupákba, más meg nagyon nincs is... -
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Mosleyt nem hatjak meg az eszervek es nem erdekli, hogy az autok festese alatt egyencuccok lesznek es az egesz szeria a GP2 / A1GP technikai/egysegesitesi szinvonalara fog sullyedni, meggyalazva ezzel a tobb mint felevszazados multjat.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
üzenetére
Egységes motor, később meg majd jönnek a 4 hengeres 1000cc -s csodák.
Inkább maradjon csak a Ferrari, Mercedes, BMW, Renault, Toyota, Honda, és 1db RedBull, ezek a csapatok tudnak 300-400 millást áldozni egy idényre, és induljanak 3 autóval.
Fejlesszenek korlátlanul, korlátolt irányban. -
shteer
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
egyiket se bánnám

-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Dehogynem!
Nezd, a Ferrari elso szarnya egy remek massziv fegyver, ami mar csataban is bizonyitott. Japanban kinek az autoja tort? Csak Lewise.
Ertelmezhetned is amit Eddie mondott; HA Massa tesz olyan nyilvanvalo sportszerutlenseget, hogy o kezdemenyez, akkor Lewisnak tennie kell egy olyan manovert amivel Massabol Dugovics Tituszt csinal.

-
ToBeY
nagyúr
Tavaly hány pont hátránya volt Raikönen-ek az utolsó futam előtt?Több mint most Massa-nak?
-
törölt tag
válasz
stvnppp
üzenetére
A kiscsapatok megszünése törvényszerű a jelenlegi formában, a legfőbb ok az a szakembergárda és persze a hosszabb távú fejlesztések hiánya. Egyfelől egy élvonalbeli szakember inkább szerződik egy gyári csapathoz, ahol nem kell hónapokon belül gondolkodni, hanem nyugodtan tervezhet hosszabb távra is...egy kiscsapatnál ez nagyrészt a szponzorációtól függ ami meglehetősen ingatag. Egy sikertelenebb széria veszélybe sodorhatja a pénzügyi helyzetüket. Ez mellett jobban ki vannak szolgáltatva a szabályváltozásoknak is. Valmint pl. az olyan eseteknek mint Sutil Monaco-i szituja, ott az óriási eredményen kivül annak minden hozadékát is elbukták..kezdve a pontszerzéssel járó tengerentúli szállítások térítését, és folytatva az eredményt meglovagolható üzleti tárgyalásokat.
Az sem állapot ami a Minardi környéként volt látható, azaz két reklámhordozó autó, pénzért beülhető versenyzőkkel.A kiscsapatokon lehet úgy segíteni, hogy egységesítik a motorokat, de ezzel hitelét veszti az F1, és elmennek a nagycsapatok.
Amennyiben mégis maradnak, akkor is érvényesíteni akarják majd a pénzügyi előnyüket.
Minden technikai különbséget lefaragnak majd, tehát:
Az F1 megszünik az lenni ami, és egekbe szöknek a versenyzők, és szakemberek fizetései...ill egy tehetséges versenyzővel már tizenéves korban kizárolagossági szerződést kötnek.Mást kell, pénzt kell jutattni a kiscsapatokhoz, és ez úgy lehetséges ha eredményt tudnak elérni. Azaz külön kell díjjazni a nemgyári csapatokat.
-
stvnppp
senior tag
válasz
JJános
üzenetére
Ingyen úgyse adnak, úgyis pénzt kérnének érte... Egységes motorban az a lényeg, h olcsóbb legyen. Ezzel próbálják megvédeni a kisebb csapatokat a megszűnéstől (lásd Jordan-Midland-Spyker-Force India). Lenne értelme, csak nem ebben a kategóriában... Ez azért királykategória, h a legjobb cuccokkal mennek, szinte napi fejlesztésekkel, az egységes motor mellett nemigen tudnának fejleszteni. Az autógyáraknak meg pont ez a lényeg, h ezzel tudják reklámozni magukat, h részt vesznek az F1ben, és onnan emelik át a technikát (ha igaz, ha nem). Lásd: Ferrari, BMW M5, stb. Ezért fog sok autógyár kiszállni... Más megoldás kell, de kell vmi, mert csak az 5-6 gyári csapattal elég szerény lenne a mezőny, ugyanígy a magáncsapatokkal is.
Most nem teljesen a versenyőn múlik, nézd meg Vettelt, Rosberget, mindketten vb-k lehetnének, csak nincs alattuk még jó cucc. Nézd meg Buttont, hol volt 2003ban, aztán most.
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
Szerintem félreértetted, hogy mi nem elég a mihez.
(Ha neadjisten összeütköznek, az persze más kérdés. Az a múlkori kiforgatás is erősen "vitatható" volt szerintem, még úgy is hogy nem vagyok oda Lewisért. Persze a rajt is az volt, de a kettő nem ugyanaz.)