- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #30391 üzenetére
Ha Hami lenne az első, akkor nem tudom, hogy mi lenne erről a véleményed, egyáltalán linkelnéd-e a képlopatot.
Amúgy erről az jut eszembe, hogy tavaly volt egy figura, aki Hami VB címének reklámértékét emelte ki, Kimi és Lonzi ellenében. Valahogy ez nem ilyen egyszerű, ahogy az a képen látható.
Optimus Prime Majd jövőre. Remélem jól állnak azzal a KERS nevű cuccal a rönyónál.
-
hunnylander
őstag
-
shteer
titán
válasz
biztos a versenyzők szavaztak
ez a sikerek szükségszerű velejárója
inkább az önelégültségé
-
JJános
addikt
válasz
Incubus #30383 üzenetére
Biztos, hogy néhány gyártó elmegy.
Legyen egységes motor, egységes kasztni, aztán majd egységes pilóta kell?
Egyébként létezik az, hogy egységes motor, és kasztni van egy autós sportágban,csak ezzel ledegradálják a Forma 1-et.
Ha az a cél, hogy a pilóták tudása döntsön, és nem a fejlesztések, pénz, akkor jó irányba megyünk, de ezzel nem megyünk a holdra az tutti.
-
Jofi81
őstag
válasz
Ez pont olyan kérdés, mint hogy ki a kedvenc pilótád. Semmi jelentősége, csak érdekesség. Ez nem befolyásolja a vb kimenetelét.
-
shteer
titán
válasz
Alonso-t
-
AMD Power
titán
Micsoda szép reggelem volt nekem. Bár csak az utolsó 6 percet láttam. De az meggyöző volt.
-
PazsitZ
addikt
Vegyük figyelembe Webber 10 helyes büntijét, plusz még jöhet 5öt hátra Heidfeld is
Részidők és csúcssebességek -
hunnylander
őstag
Formula1.com / BernieFOM szavazas
Ugyan miert van szukseg ilyen felmeresekre?
(Eldonteni, hogy kit toljanak es kire utazzanak* Kerdezzem vagy allitsam? Nem tudom, csak azt, hogy penz beszel, kutya ugat.)
Ha valaki nem ertene a kerdest, az roviden ennyi: Kit szeretnel vilagbajnoknak?
-
Ricardo
titán
Ha a motorokat leszabályozzák akkor vége. Az F1 az autógyártók "játszótere" az új fejlesztések ide kerülnek be első nekifutásra, és csak később szivárognak át az utcai autókba. Ha ezt ellehetetlenítik akkor a gyáraknak nem lesz motivációja maradni.
-
soulcube
aktív tag
Úgy tűnik feltartották DC-t. [link]
-
Incubus
tag
válasz
Petya25 #30381 üzenetére
Legyen egységes gumi (visszahoznám a több gumi választás lehetőségét); - kasztni (kisebb módosítások beleférnének, mint D-fül stb.). De könyörgöm a motorokhoz NE nyúljanak? Mit akarnak elérni, h legyen egy másik Forma X széria? Legyen, de akkor Bernie - Mosley uralomnak vége lesz!
-
prmcsk
addikt
válasz
Sanya595 #30375 üzenetére
Igen, lesz egyenmotor is, amire majd pályázhatnak a motorgyártók...10:1 - hez, hogy mindegy ki fog indulni, mivel és mennyiért, a ferka fogja nyerni a tendert...
Le van ez vajazva kérem...b-type Szerintem meg kovakövi annyira jó csak, amennyire az autója...A rönóban mit csinált ?
-
Oliverda
titán
-
törölt tag
Kovalainen...pff
Kezdem úgy gondolni, hogy ez a McLaren nem is annyira jó autó, ...mert egyébként Kovalainen nem egy rossz versenyző. -
Azért ahogy elnéztem Hamilton gyorskörét, egy kör alatt, volt 2 jobb első füstöltetés, meg egy bal első is, ami nem biztos hogy hosszu távon jot fog tenni neki... ami persze Massa szempontjábol nem baj
-
7Heads Drago
veterán
Q3:
Hami körre alapján kb 2 körrel hamarabb fog kijönni tankolni, mint Massa. Kimi pedig a kettő között jön. -
prmcsk
addikt
Sorrend: hami, rajkó, maszat...
Holnapi első kör történései.
Rajkó le akarja majd rajtolni hamit. Hami védi a pozícióját és mindegy, hogy mi és hogyan fog történni, ezt később "jutalmazni" fogja a fia és hami fogja kapni.
Kíváncsi leszek rajkó késői fékezésére is, ami, mint tudjuk az előző verseny óta, büntethető.
Az is lehet, hogy rajkó csak megpöccinti hamit, de ezért is hamit büntetik majd, vagy csak egyszerűen kitolja és vége a versenyének, meg a VB.-nek is... -
Oliverda
titán
Valószínűnek tartom hogy Hamilton indul a legkönnyebb autóval az első 5 pilóta közül hogy minél jobb rajtot tudjun majd elcsípni a startnál.
-
Ricardo
titán
Érdekes rajtot várok
-
copin
őstag
Alo már megint ott van lő távolban.
Szegény Kubica.Kovi pedig alapjáraton szerencsétlenség.
FNZ Ezt úgy kell érteni, hogy olyat kap Hami, amit tavaly Spa-ban már megízlelt? Massa-t biztos nem engedi maga elé, az 100%.
JJános 4 szó, de ha kérsz, kapsz belőle egy szép nagy pohárral...
-
szumoo
senior tag
Jó volt ez az utolsó pár perc!
Nagyon várom a holnapi futamot!Kíváncsi vagyok, h Kimi fog-e segíteni Massa-nak.
-
laci666
senior tag
Na ez jó volt szerencsére Kova nem került Massa elé.
Kimi meg majd bedarálja Hamit vagy elbénázza Hami mint múltkor. -
Oliverda
titán
-
soulcube
aktív tag
1. sor : Ham --- Rai
2. sor : Mas --- Alo
3. sor : Kov --- Web -
Incubus
tag
válasz
7Heads Drago #30349 üzenetére
Hány perc van még vissza? Nem tudom elolvasni a rossz minőségű képen...az időt!
-
7Heads Drago
veterán
Kubica-t kivéve mindenki hozta a tőle elvárhatót.
-
soulcube
aktív tag
Q2 kiesők : Piquet, Kubica, Glock, Barrichello, Rosberg.
-
Ricardo
titán
Kubica nem jutott be a Q1-be
-
Bandit21
addikt
http://www.justin.tv/dudek2
nekem itt bejön!
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #30338 üzenetére
Meg biztos hogy mindenki aki megpördült kapkodott.
-
Ricardo
titán
Jó reggelt! Most kapcsolódtam be. kíváncsi leszek a rajtrács állására. Mekik megtankolva is ilyen jók akkor eldőlhet a VB cím.
-
soulcube
aktív tag
Kiesők : Coulthard, Nakajima, Button, Sutil, Fisichella.
mod: Kubica is majdnem kiesett.
-
dokar
addikt
alonso a két ferka előtt van
-
Incubus
tag
válasz
hunnylander #30281 üzenetére
De nem is volt sereghajtó sem......
-
Bandit21
addikt
Üdv, tud bárki linket ahol élőben lehetne nézni, egyik eddig próbált sem működik!
-
k_laci
tag
valaki adjon már egy linket az élő közvetítéshez ami FFben is működik !! gyorsan!! kösz
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #30329 üzenetére
Inkább az időkre figyej majd.
-
soulcube
aktív tag
Hamilton megint nagyon gyors...
1:35.5 - ös kört futott
-
7Heads Drago
veterán
Hami tényleg nem változott: Bekapcsolom a retek klubot és mi az első amit látok ----> Tolatt vissza a box utca bejáratnál. De különben tényleg teljesen egyben van a fiú.
-
AMD Power
titán
Ahogy elnézem a szombati edzésen elég gyengék voltak a Ferkák.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Sajnos a reggeli időmérőt nem fogom látni mert pont akkor fogok úton lenni a tetves munkahelyemre.
Remélem LH hozza amit kell.
-
soulcube
aktív tag
Tipp az időmérőre :
Hami, Massa, Kimi -
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #30313 üzenetére
"kiknek a szemét csípi, hogy ez színesbőrű fiatalember potom néhány millió dollárért luxus szállodát vett"
Szállodát vett?
Jól tette, legalább befekteti a pénzét és nem eltapsolja.
"a Ferrari visszasüllyedőben van a középmezőnyhöz" Hát ez így durva, de az igaz, hogy idén ami menne is, azt is elbaltázza a csapat.
"mindketten elveszítették a fejüket a nehezebb helyzetekben, elidegeskedték a dolgot! " Ilyet olvastam itt a topikban is pár embertől és jogos
"Csak az nincs rendjén, hogy a versenybíróság két messze nem egyenlő vétségért, egyenlő mértékű büntetést szab ki - s ezzel Hamiltont bünteti." Érzelmi alapon szabtak olna ki maszatra 50 másodpercet , mert így fair?
"egyik alkalommal sem volt az az érzésem, hogy valamelyik résztvevő is büntetést érdemelne." Hát persze, ha sehol nem büntettek volna, most az menne, hogy ezzel kedveztek a Ferkának és azért bizony bünti járt volna.Néhol a várható tipikus elfogultság megvan, de azt leszámítva, szerintem egész korrekt cikk DS-től.
-
dokar
addikt
figyu gyorsan,
rádión hol lehet hallgatni a futamot?
és neten hol lehet nézni? retekklubbos élő adás jó volna. -
Sanya595
senior tag
Reggelt.
Senki nem nézzi z edzést?
It van egy link,ha kell:http://ja.justin.tv/zura007 -
Motion_Blur
félisten
Elkezdtem olvasni, de nem megy..
-
Motion_Blur
félisten
Most nézem, hogy jövőre 17 verseny lesz...
És úgy néz ki, hogy Kanadában nem mostanában lesz újra verseny.
Csupa jó hírek... -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #30309 üzenetére
Vááá, ez tipikus olyan party kép, mikor a haverok elmennek buliba és ivás közben ilyen képek készülnek, pont ezekkel a tekintetekkel.
-
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur #30309 üzenetére
Pezsgőt szar papírpohárból...kultúra!
Erről a Ponyvaregény egy jelenete jut az eszembe... -
Motion_Blur
félisten
Szegény Kimi, szerintem megsértődött, hogy nem töménnyel kínálták
-
bajuszati
tag
http://www.youtube.com/watch?v=t9lTDOgPhXM
ez akkor mi ha nem verseny...
az idén ilyenért már seggbeba... -
Pá
addikt
Tudja valaki miért nincs mostanában Formabontó?
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #30302 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #30256 üzenetére
Hát ezek a fránya finnek úgy látszik hogy már csak ehhez értenek igazán.
-
bajuszati
tag
válasz
hunnylander #30302 üzenetére
abból részből még az államadósságra is futná
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30293 üzenetére
Az arcok egytizedenek, ha volt az adott pillanatban valamennyire is a szituaciohoz normalis arckifejezese. De amennyire idetlen kepet vagnak, legalabb annyira dorzsoltek is. Ha a kepen levo legcsoribb vagyonanak szazadreszet 'hozzamvagnak', szerintem mar attol is meglehetosen gazdag lennek magyarorszagi viszonylatban. Aztan egy jol kifeheritett halokontos, egy abrosz a fejre meg egy fanyalgos pofa kell es mar jatszhatnam is a 'sejket'.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest