Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Andrew_31
Modder
Ennyit ér az 1EURÓ-s csapat meg 100 milliás költségvetés,ezek után építsenek 40millából autót. Meg ne is teszteljék csak a gyárba fékpadon.
Remélem legalább a VB.-t elbukják és a Red Bull nyeri meg. -
Andrew_31
Modder
Remélem felépül, mert az F1 nem veszítheti el a legjobb és egyben legszerényebb pilótáját.
Kitartás. -
Andrew_31
Modder
válasz
nemcso
üzenetére
Abban nincs igaza Haminek ,hogy ez a világ legdrágább autója.
Mert az a Ferrari 250GTO, 10 éve adtak el egyet 10 millió dolárért.
De láttam a mobile.de-n idén egyet 17.5 millió eurójért.
De már nincs fent a hirdetés, lehet megvette valaki.
Persze csak az eredeti gyári állapotú modellek érnek ennyit. -
Andrew_31
Modder
válasz
Sandormaster
üzenetére
A másik hogy a többiek csak kifele jöttek a boxból amikor Massa bement, hogy elözték volna meg, az a jó ,hogy legalább a hülye Palik meg a Dávid Sándor nem volt ott.
Ezért veszik fel a sok pénzt, meg azért ,hogy a futam leintése után még 10 perccel is azt magyarázzák hogy Hami miért autózott ennyire biztonságit és majdnem elbukta VB.-t. -
Andrew_31
Modder
Én is pont ezt néztem a youtube videón amit belinkeltek, nem látni ,hogy több víz lenne a pályán és azt se értettem ,hogy miért nem az ideális íven megy ahol szárazabb az aszfalt.
Szó szerint félre állt.
A legfiatalabb világbajnok és az első színesbörű világbajnok kell még több a cirkusznak.
De most már mindegy, nem Massán múlott ,az Angol nagydíj kivételével ö mindig mindent megtett hogy VB első legyen.
Azért Szingapúrban a szerelök se voltak a csucson, mert mikor az incidens megtörtént, kicsit elöbb is reagálhattak vlolna, hogy elkezdjenek szaladni Massa autója felé.
Akkor meg is mondtam ,hogy az a 8-10 pont még hiányozni fog a végén.
De azt becsülöm Massaba ,hogy ennyi sz@r elbukott pont után se adta fel és lelkesen a végéig küzdött.
Persze a Kimit is kirakhatnák a csapatból, azért ha egy kicsit jobban erölködik és több pontot rabol Hamitól, az az ha egyeltalán rabolt volna töle évközben ,ha általában nem az 5. hely környékén kullogot volna.
Na ö se sokkal jobban teljesített Kovánál az idén. -
Andrew_31
Modder
válasz
baluka
üzenetére
Egész évben jól müködött az a lámpa, megint leírom a véleményemet erröl.
Kimi saját hibájából indult korán a piros lámpánál.
Massa a zöldnél indult, de miért kapot zöldet csak akkor amikor kiélezett lett a pontverseny.
Ilyen gond nem volt azelött, csak akkor.
Ha már a merci drukkerek állandoan összeesküvés elméletet gyártanak.
Egyet ne felejtsünk el, minden embernek meg van az ára, még annak is aki a Ferrari csapatnál azt a lámpát irányitja. -
Andrew_31
Modder
Ez a VB cím annyit ér mint tavaly Kimi-é.
Nagy mákja volt,Massa-nak meg kijotott böven idén a sz@rból.
Bár az a Szingapúri eset még mindig sántit.
Persze Massa is hibás mert ha az Angol nagydijon csak 1 pontot szerzett volna.
Vagy ha Japánba nem olyan eröszakos.
De mindegy ennek az évnek vége.
Jövöre meg bármi lehet, teljesen új autókat kell építeni.
Még lehet 2002 és 2004-hez hasonló is, hogy valaki annyira jó autót épít ,hogy a többiek csak a harmadik helyért fognak küzdeni. -
Andrew_31
Modder
Gondoltam ez a Kova link megint feldobja a forumot.
Vicces gyerek ez a Kova.
Van két Finn az F1-be az egyik 19 a másik 1 híján 20.
Biztos Kova is reménykedik ,hogy majd egyszer Kimihez hasonloan a semmiböl az ölébe húll a VB. cím.
Kimi nem olyan rossz pilóta ,csak hát az elözési szándék egész évben hiányzott belöle.
De a leggyorsabb kört majdnem mindig megfutja.
Tudnám Finn lévén miért nem rallyzik, ott csak az a cél hogy az adott etapon a leggyorsabb legyen és nem kell elözni se, mintha neki találták volna ki.
-
Andrew_31
Modder
-
Andrew_31
Modder
Nics semmi rossz abban amit irtál, igy van ,legyen csapatutasítás.
Azért csapat a csapat ,hogy azt tegye amit a csapatérdek megkíván.
Mi közük van az okosoknak ahoz ,hogy a csapatérdek mit diktál.
Még annyit ,nem teljesen ide tartozik, nem tudom ki ,hogy van vele, de ezt a Dávid Sándort kirakhatnák a studióból. Van ott már elég okos aki felveszi a nagy pénzt a hülye dumáért.
Ez mekora egy tapló, neki az lenne a dolga ,hogy elfogulatlan legyen mindekivel szemben.
Ha a kedvencét akarja védeni írjon id a forumba.
Mekkora hülye duma volt ,hogy a boxból állították le Hamilton autóját tavaly.
Azt a rendszert már egy pár éve betiltották.De a többi dumája se egy nagy szám. -
Andrew_31
Modder
válasz
JColee
üzenetére
"Na ez megint jó vicc. Idén végre tudott menni is."
Ebböl mit nem értettél?
Ja csak a 2007-es évben Massa azért elég sok pontot elvett az elenfelektöl.
Ez Kimi idei teljesítményéröl nem mondható el.
1-2 versenyt leszámítva ez 1 emberes küzdelem volt.
Persze ez igaz Hamira is ,mert az ö csapattársának a munkája is csak egy kalap sz@rt ért.
A két csoda Fint össze kéne rakni egy csapatba úgy is jó haverok. -
Andrew_31
Modder
válasz
mefistofeles
üzenetére
Tavaly se Kimi nyerte, hanem a szerencsére a Meki bukta el neki.
Idén ez forditva történik, a Ferrari nyeri meg a Mekinek az évadot. -
Andrew_31
Modder
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én nem egy futamról beszélek ,hanem az évröl.
Ma ö volt a jobb,de az év nem egy versenyből áll.
Nem érted te se mirö beszélek. -
Andrew_31
Modder
válasz
hunnylander
üzenetére
Az autót neki fejleszteni?
Egyedi autó kell neki?
Autót nem egy embernek készítenek, ö is azt kapta amit Massa.
Amúgy tavaj se volt jobb Massa-nál, tavaly Massa volt pech szériás.
Müszaki hibák, fekete zászló stb.
Idén is ö a pechesebb , rossz tankolás, müszaki hiba, csak ö nem megy a falnak.
SPA ,Singapur, jól nyomta Kimi, VB elsöhöz méltoan.Ütés álló autót kellet volna neki készíteni.
-
Andrew_31
Modder
válasz
hunnylander
üzenetére
Ö a jobb.
Na ez megint jó vicc. Idén végre tudott menni is.
Ha ö a jobb miért csak a 4. a VB.-n?
Még egy BMW is elötte van. -
Andrew_31
Modder
válasz
hunnylander
üzenetére
Beleolvasgattam a forumba, nem tudom miért kell szapulni Massa-t meg a Ferrarit, ahejet ,hogy örülnél ,hogy nyert a kedvenced.
1.Kimi azért kapja a nem kevés fizetését ,hogy azt tegye amit a csapatérdek megkíván és lássuk be túl van fizetve.Mert ez csapatmunka ,azér hvják csapatnak.
Nem úgy mint a Meki tavaly, na ott nem volt ilyen.
2.Kicsit visszatekintek Singapuri futamra, a jól müködő lámpás rendszert miért nyomták meg korán Massa-nál? Ha már állandoan összeesküvés elméletek születnek.Mert lássuk be amikor Kimi indult el idő elött,akkor piros volt még a lámpa, az se a rendszer hibája volt.
Azért a Meki se az a csapat aki visszariad egy kis korupciótól. Volt erre példa nem is olyan rég.
-
-
Andrew_31
Modder
válasz
üzenetére
De ha hammi mögötte van akkor ő 1 pontott kap.
Tudom ,hogy Bourdais-t megbüntették ,ezt is a Ferrari kérte.
Csak az lett volna a legszebb ha a végén a béna Kimit kihivják ,hogy Massa +1 ponttal többet kapjon. Ezt is megtehették volna, ha olyan nagy összeesküvés szakértök az emberek ,akkor miért nem tették meg? -
Andrew_31
Modder
válasz
Oliverda
üzenetére
Ja ez nálam forditva történt ,én azért néztem az F1-et mert Ferrari rajongó vagyok gyerek korom óta és le..arom ki nyeri a VB. cimet akkor is az maradok, mert a legjobb utcai sportautókat gyártják már 60 éve.
10 évig vártam türelmesen ,hogy végre megtörjön a jég és megnyerjék a VB.t.
Na ez a rajongás ,nem az amikor az ember annak szurkol aki éppen nyerésre áll.
Ez olyan mint a házasság, jobban rosszban.
Je és én a többség elején vagyok, em a birkák között.
Ha a Ferrari kiszálna az F1-böl ,mert az mondaná indul a Le Mansi 24 szériában a prototipus autók között , több milló társammal együtt azt nézném és nem az F1-t.
Megnézném az F1 nézetségét , ha kiszálnának. Kb. 50% lenne. -
Andrew_31
Modder
válasz
prmcsk
üzenetére
Te 10 éven belüli példát akarsz egy 60éves sportágból.Miért ,hogy igazold az igazad?
Persze ha Kimi nem figyel és befordul, akkor most menne a köpködés, hogy a Ferrari igy meg úgy. De a hammi olyan nagy pilota akkor miért nem ment Massával ott volt nem sokkal mögötte, akkor ö is kapott volna 1 pontot.
Nem vitatom Massa megérdemelte a büntetést, meg is kapta, haragudtam rá ,hogy ilyen forró fejű volt, lehet meg is nyeri ha nem kapkod.
Amúgy az F1 sokat romlott az elmult években ,láttam 70-es évekböl futamot, na ott még nem volt ennyi szabály ,elöztek is mindenhol egy körön belül több elözés volt mint most egész versenyen..
Emlékszem pl. mikor nyalonzót tolták, ha már itt maszatozol. Ha jól emlékszem 2005 volt amikor Monakóban átvágta az alagut utáni sikánt mert olyan szar volt már a gumija hogy nem tudott befordulni, ez egyszer el is ment de kétszer ,háromszor.Az ilyen pár pontokon múllik a VB. cim. Miért nem kapot boxutca athajtást, mert azt akarták VB. első legyen.
Kanadában amikor Massa és Rosberg fekete zászlot kapot mert kijöttek a zárt boxból ö miért nem kapott mert bement.
Tavaly azt akarták ,hogy hammi legyen a VB. gyöztes ,de a meki jól elbaltázta a végén a csapaton belüli rivalizálással.Kimi csak ajándékba kapta azt a VB. cimet, meg se érdemelte az idei teljesítményét nézve.
Azért Alonsonak köszönöm ,hogy kirobantotta ezt a kémbotrányt tavaly, igazi csapatjátékos.
Illik a kö..ög Renault csapatba oda való, Briatore mellé.
Ja és még egy pl. Amerikai futamon amikor szar volt a michelin azon az egy pályán akkor is a Ferrarit szídták miért nem egyezett bele a lasító beiktatásába, az is baj volt ,hogy abban az évben egy barab futamot fölényesen megnyert volna. Az milyen hozzáállás volt ,hogy akkor michelines csapatok nem indultak mert 280-al tudták volna bevenni a kanyart.
Na ez a modern F1.
Ja a HD3850-en még mindig jól megy, köszi szépen.
-
Andrew_31
Modder
válasz
Petya25
üzenetére
Kár ,hogy ez nem igaz, mert akkor Massa-t nem büntetik meg és dobogon végez.
Sokszor láttam már Ferrarit megbüntetni,ha érdekel nézz utána.
Én azt sajnáltam ,hogy Kimi nem fordult be , akkor az 1990-es év megismétlödött volna amikor Senne egyszerüen kitolta Prost Ferrariát a pályáról és ezzel lett VB. első, és nem csak Kimi kényszerült ki a pályáról hanem a fél mezöny.
Érdekes akkor se büntették a Meclarent. Sok ilyen eset volt az elmult 20 évben amióta F1-et nézek.
Erröl a boxutca felgyújtásról meg az a véleményem ,hogy ez csak a hülye Palik és a Gyula haverja agyában született meg és egész futam alatt ezzel foglalkoztak.Biztos túl sok akció filmet néztek amibe egy pöckölésre felrobbannak az autók. Hogy gyulladt volna be az autó mögött 3 méterre, onnan kicsit messze van a kipufogó.
Barmilyen érdekes közüti balesetekben se sürün robbannak az autók pedig ott nincs rugalmas tank. -
Andrew_31
Modder
Mindem tiszteletem Massa-é, szépen vezetett az ídőmérön és a versenyen egyaránt. A csapat mehet a búsba, miattuk úszik el a VB.
Ha emiatt Massa nem lesz VB. első akkor ők se nyerjék meg a konstruktőrit.Kimit is mehetne a búsba, hozta a formáját, szánalmas.Sajnos Massa nem számíthat rá a további versenyeken ezzel a teljesítménnyel. Tavaly a Mclaren nyerte meg neki a VB.-t a pilóták közti széthúzás miatt, idén a Ferrari fogja megnyerni Hamiltonnak.
A tankoló rendszerbe miért nem lehet beépíteni egy érzéklöt, ami kapcsolatban van a lámparendszerrel. De Massa legalább nem a piros lámpánál indult mint Kimi.
-
Andrew_31
Modder
Szidjatok nyugodtan engem is, engem nem zavar.
De ma megnéztm a belső kamerás felvételt Hamilton autójáról.
1.Az azért nem teljesen tiszta, hogy egyböl tolta neki mint az állat és Kimmit csak éppen maga elé engedte és már támadta is azzal a lendülettel tovább.
2.Hamilton úgy is sokkal gyorsabb volt ,mért nem várta meg a hosszú egyenest és simán megelözhette volna.
Kár ,hogy igy ért véget ez a jó futam. -
Andrew_31
Modder
válasz
7Heads Drago
üzenetére
De az elejét csapta oda és balra tört ki az autó.
-
Andrew_31
Modder
válasz
mefistofeles
üzenetére
Majd nézz meg egy visszajátszást, kiváncsi lennék Kimminek mitől lett defektes a bal hátsó kereke.
-
Andrew_31
Modder
Isten nem ver bottal.
Ron Dennis mániája ez az óvás beadás.
Most vissza kapta a sorstól.
Hajrá Massa.
Ennél már csak az lett volna szebb ha Kimmi és Hamilton kiütik egymást. -
Andrew_31
Modder
válasz
MPowerPH
üzenetére
Lehet beállítani sem sikerült rendesen, mert a 2. szabadedzésen nem sokat tudott menni ,a harmadikon esett az eső. Az időmérőn meg se tudta közelíteni az 1 perc 19.5-ös idöt.
Azért annak örülök, hogy még mindig ott van az elején a 48 pontjával.
Hajrá Massa és Ferrari.
A Ferrari a jobb autó mert kinek a 2 piltája gyüjtött 48-48pontott.
Hála az égnek ,hogy idén nem szívárognak az adaok kifelé.
Legalább is nem annyi mint tavaj.
Jó az autó és a pilóta páros. -
Andrew_31
Modder
[link]
Örülök ,hogy a studióba ennyi Autószakértő és versenyző űl.
Szerintem nem a kipufogó hiányzó kanyarja miatt ment el a teljesítmény ,hanem azétr mer megsérült a szívóoldalon a léggyüjtő, ami a pilóta feje fölött kezdödik és a motorba jutatja a plusz nyomást.Még az is lehet ,hogy bejútott egy kis müanyag törmelék a szívótölcsérekbe. -
Andrew_31
Modder
Az profi aki nem hagyta a verseny után provokálni magát és nem verte bucira Alonso fejét.
Pedig megérdemelte volna, úgy játszota az agyát mintha ő nem szorongatna ki másokat.
Pl.:a saját csapattársát.
Annak örülök ,hogy ez a csapatbomlasztó ember nem megy a Ferrarihoz mint anó Prost csinálta. -
Andrew_31
Modder
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem tudom kit hivtak ki nemrég a verseny vége elött Kimi elöl egy kamu tankolásra.
Ha ö nincs Kimi most bánatában inna.
Ha nincs a sok müszaki hibája és Kanadában nem zárják ki akkor simán nyeri a VB.t.
Nem tudom ,de aki tavaly nem egyszer elvette a polt Sumitól az mi ha nem Profi.
Mielött jösz azzal ,hogy kanadában is ö volt a figyelmetlen, az aki rosszkor megy be azt áthajtásos büntetéssel büntetik(Alonso), aki rosszkor jön ki azt kizárják.
Marha igazságos szabály.
Ja de akkor Hamilton jó vezetési stilusát is lehet fikázni, vizes boxba bemegy ezerrel slikre kopot gumiva."Azt hittem szárazabb a boxutca."
Nem tudom ki járta volna szárazra.
-
Andrew_31
Modder
Igen Massa profi, ha Monzában nem megy tönkre az autója akkor most ö ünepelne nem Kimi. És ha Todt megy az nem jelenti Massa távozását 2010-ig aláírt.
Nem Todt a menedzsere ,hanem a fia.
Remélem jövöre megkapja amit megérdemel és VB. első lesz.
Én neki drukoltam ,de örülök Kimi gyözelmének is ,mert én elsősorban Ferrari druker vagyok. -
Andrew_31
Modder
na jó éjt.
-
Andrew_31
Modder
válasz
Oliverda
üzenetére
Én értem ,hogy hidegebb benzin ,akkor több benya megy a motorba azonos befecskendezési folyamat mellet.
De tapasztalatból kérdezem ,a többlet levegőt a normál égéshez ,hogy bíztosítják.
Mert hiába zúditok egy 1000ccm-es motorba 30Liter benyát 100KM-en attól csak fulad az autó és nem megy. -
Andrew_31
Modder
válasz
venember83
üzenetére
Biztós termoszba tankolják a benzint.

-
Andrew_31
Modder
Ja és ha már szakmailag nézük a dolgot, akkor lehet ,hogy a multat veszik alapúl és bebizonyitják ,hogy zéro nyulványos autó nem volt és nem is lesz VB.-nok.
Bár végül a konstruktőrit megnyerte a Ferrari, de lehet még azzon is modosítanak. -
Andrew_31
Modder
-
Andrew_31
Modder
Én pont erre gondoltam, az FIA vizsgálatnál fogtak egy ki oktámszám javítót és beleöntötték a tankba.
Simán megteszik a mai világban ,ha valami b@ssza a csőrüket.
Ecleston úr nem igy gondolta a végét és vátoztat rajta minden eszközzel.
Megint a Ferrarit szívatják szokás szerint, csak igy tovább.
Én a helyükben már 1992-ben kiszáltam volna ,mint ahogy az mondták mikor Senna kilökte Prostot japánba és eluszott a VB. cím.
Megnézném az F1 nézzetségét Ferrari nélkül.
Az az én se nézném. -
Andrew_31
Modder
Ez már olyan mint a politika.

-
Andrew_31
Modder
A riporter kérdésére Alonso felé, mért voltál lasabb a Ferrariknál? Én tudom a választ ,mert elakadt az információáramlás a Ferrari felöl és lemaradtak a fejlesztésbe.

Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Arc Raiders
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lyan jó vagyok már megijedek magamtól.