Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
joey04
titán
No a változatosság kedvéért ezt a futamot sem tudtam itthon nyugodtan megnézni hogy a fene vinné el.
Massa hatalmasat nőtt a szememben, zseniálisan ment, le a kalappal, megtette amit lehetett.Vettel megint bizonyított, nagyon várom már hogy egy igazán erős csapathoz kerüljön, nagy dolgokat látunk még tőle(teszem hozzá remélem, mert szimpatikus is)
Hamilton nem tudom hogy a csapat utasítására vagy saját maga miatt választott ilyen "veszélyesen biztonsági" taktikát, de az biztos hogy nem volt jó ötlet, nem rajta múlt a dolog, majdnem ráfázott.A végén valahol számoltam azzal hogy Glock nem fogja bírni(hogy volt-e benne egy kicsi tudatosság azt inkább hagyjuk, de azért nehezen tudnám elképzelni bár nem lehetetlen)inkább abban bíztam hogy Hamilton minden mindegy alapon megpróbálja Vettelt visszaelőzni, és hibázni fog.Hát nem tette sajnos!
Nagyon nem örülök hogy Hamilton lett a VB a tavalyi évben amikor megszopatta Alonsot, még meg is kedveltem, de azóta nagyon elszállt, unszimpatikus beképzelt ember lett.Ha Heiki vagy Kubica vagy Vettel vagy Button vagy szinte akárki nyomja le Massát akkor sem örültem volna természetesen de azzal nem lett volna bajom(mint anno azzal sem amikor Mika verte Schumit)Ezzel együtt Hamilton nagyon jó, tehetséges versenyző de mint ember számomra egy nagy 0.
A VB címet pont annyira érdemli meg mint Massa, kicsin múlt, így sikerült.
Ez van, izgalmas és szoros idény volt, remélem a következő is ilyen lesz csak más eredménnyel.Annyi vigaszom van, hogy ebben az évben is a FERRARI volt a legjobb csapat mind közül, ezt azért sikerült megtartani!
Egy dolgot irigylek Hamiltontól... az a csaj áhhhh!

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest