Hirdetés

Aktív témák

• joey04

titán

No a változatosság kedvéért ezt a futamot sem tudtam itthon nyugodtan megnézni hogy a fene vinné el. :(
    Massa hatalmasat nőtt a szememben, zseniálisan ment, le a kalappal, megtette amit lehetett.Vettel megint bizonyított, nagyon várom már hogy egy igazán erős csapathoz kerüljön, nagy dolgokat látunk még tőle(teszem hozzá remélem, mert szimpatikus is)
    Hamilton nem tudom hogy a csapat utasítására vagy saját maga miatt választott ilyen "veszélyesen biztonsági" taktikát, de az biztos hogy nem volt jó ötlet, nem rajta múlt a dolog, majdnem ráfázott.A végén valahol számoltam azzal hogy Glock nem fogja bírni(hogy volt-e benne egy kicsi tudatosság azt inkább hagyjuk, de azért nehezen tudnám elképzelni bár nem lehetetlen)inkább abban bíztam hogy Hamilton minden mindegy alapon megpróbálja Vettelt visszaelőzni, és hibázni fog.Hát nem tette sajnos! :)
    Nagyon nem örülök hogy Hamilton lett a VB a tavalyi évben amikor megszopatta Alonsot, még meg is kedveltem, de azóta nagyon elszállt, unszimpatikus beképzelt ember lett.Ha Heiki vagy Kubica vagy Vettel vagy Button vagy szinte akárki nyomja le Massát akkor sem örültem volna természetesen de azzal nem lett volna bajom(mint anno azzal sem amikor Mika verte Schumit)Ezzel együtt Hamilton nagyon jó, tehetséges versenyző de mint ember számomra egy nagy 0.
    A VB címet pont annyira érdemli meg mint Massa, kicsin múlt, így sikerült.
    Ez van, izgalmas és szoros idény volt, remélem a következő is ilyen lesz csak más eredménnyel.

Annyi vigaszom van, hogy ebben az évben is a FERRARI volt a legjobb csapat mind közül, ezt azért sikerült megtartani!

Egy dolgot irigylek Hamiltontól... az a csaj áhhhh! :)) :R

Aktív témák