Hirdetés

Aktív témák

• Sandormaster

aktív tag

válasz -Mike- #32046 üzenetére

Már kezdtem lehiggadni, erre berakod az uccsó kört?! :O
    Első észrevételem hogy, csak nálunk ilyen balf@szok a kommentátorok?! Nem tudok angolul de már a videó elején Glockról beszélnek, míg nálunk addig nem is dumáltak róla míg nem mutatta a kép, szal igazából Gyula fokozza állandóan a nemzetközi helyzetet, egy csomó idegeskedést megspórolok ha már a kör elején tudom hogy Glock ilyen szarul áll. Egyébként néha eszméletlen baromságaik vannak, pl "Massa már kijött a boxba dejóljárt"...később..."jaaaaaaa hogy az Kimi volt" már én is meg tudom különböztetni a sisakokat mint egyszerű mezei szurkoló, de a kommentátor aaaaz nem :Y
    Második észrevétel, hogy afffene egye meg, itt szarakodunk 1, meg 2 pontokon, hogy ki nyeri a VB-t, hát eleve rosszul indulunk ki az ügyet tekintve, nem az a baj hogy Massa egy ponttal kikapott , hanem hogy miért nem nyert VB-t 20-30 ponttal már 2 futammal ezelőtt, szedje össze magát a Ferrari, nem méltóak a Schumacheres időkhöz! Michael nem engedte volna meg hogy ilyen tejfölösszájú negró 90venakárhány ponttal VB-t nyerjen!
    Szóval Forza Ferrari!

Aktív témák

Hirdetés