Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Chinese Grand Prix-s jo reggelt mindenkinek!

-
Nos,ha valóban kilenckor kezdődik a futam és nem fél kilenckor, akkor az RTL-t néző emberek sajnos nem fogják látni a befutót, ugyanis 10:25-ig tart a közvetítés.

Szóval én inkább 8:30-tól fogom nézni, ahogy más távol-keleti futamok esetében is. A kilenckor bekapcsolódóknak peig majd elmesélem a rajtot.
-
Jadro
veterán
Ezt én is benéztem, de én vagyok a hülye. Még az ébresztőt is 8:20-ra állítottam, csak mire felébredtem addigra álmomban átállt valahogy az egész.
Legaláb tudok reggelizni... -
"B"
tag
mi bajotok Sanyibával?kit akartok helyette..??csupa Gyulai Balázst meg Wéber Gabit benzin meg gumitaktikát..?okosítani?
GO KIMI!
-
Sanya595
senior tag
Itt 8:30-at irnak.
[link] -
LOTR
addikt
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát számodra repülőgép, aztán jön egy zenész, és azt mondja: áááááá ezek gitárok gumikkal.

-
proof88
addikt
Üdv!
Ismét itt vagyok, hogy az eddigi találgatásokkal és vágyálmokkal ellentétben én tényleg megjósoljam nagy vonalakban, hogy mi lesz.
Az utóbbi két futamra be is jött a jóslat, egyelőre csak ennyi a biztosítékom, de ha a mostani is bejön, akkor über vagyok!
Szóval: holnap egyelőre még nem hirdetünk világbajnokot. Massa nagyon rosszul fog teljesíteni, legfeljebb pár pontot fog szerezni. Kimi mindenképp Hamilton előtt fog végezni. Azt nem tudom megmondani, hogy kik lesznek dobogón, de Kimi mindenképp Hami előtt lesz, és Hami több pontot szerez majd Massánál, de nem eleget, hogy egyértelműen meglegyen a VB-hez a pont.
Az is lehet, hogy Massa-Hami-Kimi 4-5-6. helyen végez, de 1-2-3., esetleg 20-7-2. helyezések is elképzelhetőek ennek a 3 embernek holnapra.
Ennyi az, amit biztonsággal tudok állítani. Kubica-Alonso-stb. jóslatokba nem bocsátkozok, mert azokra nincs tuti érzésem.Holnap találkozunk!

-
hunnylander
őstag
Ez a kep nagyon tetszik nekem. F1 autok kozel felulnezetbol, olyan repulogep jelleguk is van a vegletekig finomitott aerodinamika miatt.
-
LOTR
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
szeirntem nem ilyen egyszerű a probléma, hogy ennyiből el lehessen dönteni, hogy ki sportszerű és ki nem, de a "McLaren" a Renaultval és Alonsoval szemben is tett olyan dolgokat (csak az érintettek elmondásaira tudok alapozni) ami miatt lehet meg is érdemelnék, hogy így viselkedjen Alonso, legalább a Ferrari (nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet mondok) Kimi vagy Massa visszavonulása után egyből szerződtetné is

amúgy meg egyelőre olyan feltevéseken agyalunk amik feltevésnek is gyengék egyelőre - én azért bízom bennük

prmcsk
ha ezt komolyan kérdezted, akkor a retek klub adja reggel 8-tól, az f1 műsor meg talán fél 8-kor kezdődik - ez az élő, az ismétlés meg a szokott időben 2-kor -
válasz
hunnylander
üzenetére
jah de ha ugyan ugy fékezget,hogy egy kör alatt 3x füstöl a gumija, akkor az biza hamar elkopik

-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
vagy többel mert hamkó még hibázott is...
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok. Azt lehet tudni ez a csoda időmárő, hogy alakult ilyen jól a pirosaknak?
-
válasz
hunnylander
üzenetére
na én meg azt az esetet nem láttam, de mikor hami mérte el ott a dolgokat az egyik edzésen, akkor nem fordult rá a kavicságyra, hanem elment egyenesen az aszfaltozot részen,onnan meg csak a hátramenet segit, ugyhogy ha azt holnap is ugyan igy benézné, bizony jópár másodpercet bukna vele..
-
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
azt majd akkor nyomja meg ha lecsuszik a pályáról a boxnál
hogy visszategye magát a pályára
aztán akkor másokat sem akadályoz meg abban, hogy kimenjen a boxba, mert pár másodpercig amig villog át tudnak rajta menni

-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem nincs semmi megérzésem. Majd elválik.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
kim mert annyit már okult, hogy elment egyenesen az aszfalton, és nem turta bele magát a sóderbe...aztán rakott egy hátramenetet és visszatolatott a bejátathoz... nah de ha csak egy ilyen manővert követ el holnap, akkor is bőségesen a pontjaiba kerülhet... pedig egy szabadedzésen, amit ráadásul meg is nyert nem hiszem hogy agyonidegeskedte volna magát, és akkor mi lesz holnap ha lezár a redőny

de ha már itt megy a találgatás, hogy mi lesz holnap... kimi lerajtolja hamit, aztán vagy kiütik egymást az első kanyarba, és massa megy tovább az élen, vagy majd szépen feltartja mig massa, és vele alonso is a nyakukra esnek, aztán szépen el pofozkodnak ott 4en... abba már inkább nem megyek bele, hogy abbol a négyesből ki hogy jön ki

-
Az én álmom az, hogy Kubica megnyeri, Massa 4. lesz, Hamilton pedig kiesik.
Még mielőtt félreértik a Hamilton-drukkerek, nem utálom a srácot, csak akkor az utolsó versenyt végigugrálnám, mint ahogy tavaly is történt.
-
Jarod1
veterán
van 1 fura érzésem... Meg fogja adni magát Hami Mercedese.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
bajuszati
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
volt az egyik edzésen is egy hasonló ...tehát lehet
amúgy én is azt szeretném ha maeccsen dőlne el..de azért az nem fog zavarni ha Hamit még Lonzi és Kimi is megelőzi -
soulcube
aktív tag
Várható a holnapi futam alatt az eső ?
-
válasz
hunnylander
üzenetére
ahhoz képest, hogy szerinted egy életre megtanulta, már ezen a hétvégén is sikerült elvétenie a boxbejáratot, száraz pályán...
-
LOTR
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
miért lenne rossz véleményem Alonsoról? - ha egy nagyon pici esélye lesz Hamiltonnal csatázni szerintem bele fog menni, de ugyan ezt remélem Massa-val nem játszaná el...
MSC-s időszakban nagyon nem bírtam (nem a vezetésí stílusa miatt), azóta hogy "visszavett" szimpi lett
Hamiltonnak viszont egyáltalán nem tetszik a stílusa -
hunnylander
őstag
válasz
bajuszati
üzenetére
Neki a legkevesbe. Ugy fog menni a boxbehajtonal, mint egy csiga. Most masokon a sor. Kulonben is kicsi az esely az esos futamra, tovabba megegyszer mar nem csinalna a McLaren se akkora felelotlenseget, hogy vaszonig engedi koptatni a gumikat, amit Hami nem is lathatott. Es meg az is kellene, hozza hogy a szarado palyan kozlekedve elfelejtse, hogy a boxbehajto meg vizes. Szerintem ezt egy eletre megtanulta. Unalmas mar mindig ezzel elohozakodni, meg ugyanilyen szerencsetlenseget kivanni neki meg meginkabb.
Massa kapja ossze magat es gyozze le erobol, elvegre ez egy Ferrari palya lenne, eddig mindig ezt mondogattak. Mondjuk Kovat tekintve ez meg mindig igaz, de szerencsere mukodik a Hami faktor es o legalabb kipreseli a technikabol, amit lehet. Ezt javaslom Massanak is. Van egy olyan erzesem, hogy ha nem lenne team order, Kimi lenne az eselyes a gyozelemre vagy a jobb eredmenyre a ket ferraris kozul. Ez nem Massa palyaja, nyilatkozott is valami ilyesmit.
-
bdav
őstag
válasz
P.e.t.ya.
üzenetére
szerintem b-type sem az összetartást hiányolja, hanem azt h. Kova menjen már gyorsabban. Alapvetően egész évre ez volt jellemző hogy Ham meg a két Ferraris gyakta egymást elöl, Kova meg tisztás távolból nézte őket... így nem lehet csapatVB-t hozni (bár még van rá esély, szóval hajráhajrá)
-
Incubus
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezt én is így gondolom
Itt a véghajrában inkább a latinvérűeknek lesz nagyobb szerepük, melyikük fog ökörséget csinálni...
-
Ijk
nagyúr
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Alonsoék végre összerakták a Renaultot. Nem a szívem csücske a gyerek, de ha jövőre marad a franciáknál, izgalmas lesz a helyzet. Hami-Kimi-Massa-Alonso-Kubica-(Vettel) darálni fogják egymást rendesen.
Most pedig Kiminek nincs más dolga, mint kisegíteni Hamit a pályáról
(Kanadai visszavágó)
Massa meg amilyen lúzer, Kubica lesz a VB
, és így igazságos lesz a vége -
Elég rossz véleményed van Alonso jelleméről.
Mert ha gyorsabb lenne de azért nem előzi meg Massát , hogy az több pontot szerezzen az igen ocsmány sportszerűtlenség lenne. Amúgy Alonsó most is mint máskor ki fogja nyomni a Renault szemét és akármit nyilatkozott, ha tud előzni fog függetlenül attól ki van előtte. -
laci06
senior tag
Hmm....
Első kanyarban el fog tudni menni Hamilton? Tehát, ha jól tudom kiminek nem igazán van vesztenivalója
Az ismétlést néztem csak, de öröm volt nézni, mit összeszerencsétlenkedett tudom is én kicsoda, amikor a végén azt hitte, hogy Massa megy utoljára, pedig előtte egy perccel fejezte be kova a gyors körét... -
törölt tag
válasz
P.e.t.ya.
üzenetére
Ez már csak ilyen sport, tudod: technikai.
Ott van ez a srác az időmérés utáni interjúnál jobbján is balján is egy Ferrari-s, a csapattársa meg 5.
Na egyet nem lehet elmondani ebben az évben a McLaren-ről. hogy a versenyzőik csapatként kűzdöttek volna úgy az egyéni VB címért, mint a gyártók bajnokságáért. -
LOTR
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Alonso nem fogja hibára kényszeríteni Massat, legrosszabb esetben támadni is csak akkor fogja, ha Massa nagyon belassulna, ha Alonson múlna Massa vb címe, én elhiszem neki, hogy segítené
-
Motion_Blur
félisten
Massa anyukája szerintem kész idegroncs már..
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát akkor tuti magam alá fosok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hunnylander
őstag
közben Alonso is odaér
...es hibara kenyszeriti Massat, akinek megpordul az autoja es elmegy mellette a mezony, mire ujra be tud sorolni. Hamilton elegansan elengedi Alonsot, mert a motorerot letekeri 1-re (a tizes skalan), Kimi nyeri a futamot, Ham 6 pontot szerezve vilagbajnok!

P.e.t.ya.: Aki a jobb,az nyer
Ugy legyen!
-
LOTR
addikt
válasz
prmcsk
üzenetére
Holnapi első kör:
Kimi lerajtolja Hamiltont, majd feltartja, Massa megérkezik Hamilton nyakába, akinek védenie kell a pozícióját vele szemben, de közben Alonso is odaér, egy óvatlan pillanatban Massa meglép, Alonso meg támadja Hamiltont ahogy kell
Kimi meg egy elegáns mozdulattal mondjuk az első kiálás után/közben elengedi Massat
az 1. sor után már átléptem az első körön, de a lényeg kivehető
-
marsu
veterán
Hamiltoné az első kocka!

Kiváncsi leszek mit alakít holnap a futamon ....

-
Sanya595
senior tag
Heidfeld feltartásért bünti
[link]
Elkéstem
-
soulcube
aktív tag
Heidfeld 3 helyes büntit kapott. [link]
-
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem felvetés volt. Tényeket közöltél.
Ami annak fényében érdekes, hogy itt az egységes mclaren féle elektronika. Persze, semmi köze a két cégnek egymáshozz, ó isten ments.
Csak a Ferrari a hibás mindenért

Szerintem picit túlreagálod. Ezek szerint, ha egy műszaki cikkeket árusító oldalon felteszik a kérdést, hogy milyen termékrészleget bővítsenek és én az LCD TV-re szavazok mint látogató, akkor amint lezárul a szavazás, muszáj lesz 8 millióért egy 3 méteres Samsungot hazavinnem?

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak felvetes volt.
En sem akarok hinni a dologban, csak egyszeruen hulyen adja ki magat egy ilyen 'kozvelemenykutatas', pont most.De Lewis mar hendikeppel indul, marmint a nepszerusegben. Mar kialakultak rola a sztereotipiak. A 'vagyok olyan jo, mint Senna' nemet bulvarbol indulo kamuhir is eljutott a vilag minden szegletebe, meg sok magyar F1-es portal is hirt csinalt belole, pedig nem volt mogotte konkret nyilatkozat. De ennek cafolata, amit Lewis megtett egy nemregi interjuban az mar tizedannyi helyen se kerult publikalasra, csak a normalisabb helyeken. Mert ugye a szennyportalok nem akartak egetni es leminositeni magukat, azzal hogy korabban bulvarkacsat talaltak az olvasokozonsegnek. Meg amugy is magasrol tesznek ra, hogy milyen karokat okoznak az 'ujsagirasukkal'.
-
"B"
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ebben teljes mértékben igazat adok neked,sokan úgy szurkolnak hogy gőzük sincs arról ki is az az ember,csak vki azt mondta neki/k hogy ő nek szurkol(pláne ő most a nyerő).és ezt azonnal be is mesélte magának hogy ő mekkora szurkoló..hirtelen a semmiből..

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"Nem, akkor Lewisek csinalhatjak a No. 1 merchandise-t, amibol joval kevesebb fogyna, mert kisebb a szurkolotabora."
Emlékszel 2005/2006-ra, a semmiből mennyit Renault szurkoló lett?
Ahogy én elnéztem általában fiatal párok voltak, akiknek fingjuk sincs semmihez, kimentek Ringre, teljesen felöltöztek Renault szerkóba és üres fejjel nézték a versenyt. Ha Hamilton VB lesz, jövőre ugyanezek az emberek No.1 Lewis-os sapkában fognak bambulni. Szal én nem hinném, hogy a FOM bármit is bukna a merchandise-ban ezzel.. -
hunnylander
őstag
Ja, es az nem esett le itt senkinek, hogy nem azzal van problemam, hogy Massat tobben akarjak vilagbajnoknak, vagyis nagyobb a Ferrari szurkolotabor (ezzel eddig is tisztaban voltam), hanem azzal, hogy a FOM/Bernie ezt miert akarja megtudni. Hoppa! Ne feledjuk, hogy Mr. E uzletember, megpedig nem is akarmilyen. Tudtad, hogy a Formula1.com-nak komoly merchandise szekcioja van rengeteg termekkel, es mas boltok eladasainal is a FOM-nak megy a haszon az F1-es termekek eladasa utan. Ha Massa nem lesz vilagbajnok lehet No. 1-os es egyeb bajnoki merchandise-t kesziteni vele es a Ferrarival kapcsolatosan amit vennenek, mint a cukrot? Nem, akkor Lewisek csinalhatjak a No. 1 merchandise-t, amibol joval kevesebb fogyna, mert kisebb a szurkolotabora. Igy mar leesett a lenyeg? Itt tiz vagy szazmillios (dollarban) kulonbsegekrol van szo. Ki kell elegiteni az igenyeket, a tobbseg es Bernie igenyeit.
-
Csabi8507
tag
Eladó forma-1 gyűjteményem.1963 az első versenyem.1981-2007 full season.2008 ból az eddigiek is maradéktalanúl is megvannak.1980-1963 több mint 50 futam.
Külön évadokat is adok el.dvd én van minden futam. -
shteer
titán
válasz
shteer
üzenetére
ehhez a hsz-hez tartozik egy cikk, csak lemaradt a link
copin: legyen igazad

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azért hamitől kaptak rendesen...