Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
-Mike-
addikt
Itt volt az alkalom, hogy Glock visszaadja monzát Hamiltonnak, erre lehúzódik az ideális ívről.
Persze nem tudott már normáilsan kigyorsítani, még ha előtte maradt volna sincs semmi esélye ,az egyenesben kapott 300métert. De legalább megpróbálta. -
szacsee
nagyúr
Ilyen is csak az életben van.
Új szállóige alakult ki ma: Hova tünt Timo Glock (Demon Hill)?Egyre jobban tisztul le bennem, hogy ez is már szerencsejáték csak..

Tibiajax:

-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem megy le a gombóc, ilyen ez. Szemezgess vissza 1 évvel korábbra hátha könnyebb lesz kicsit.
-
Hát én ilyen versenyt többet nem szeretnék látni, mert majdnem megállt a szívem. Sajnálom, hogy nem Massa nyert, s ezt a 2-3 versenyen át tartó csapatbénázásban látom ... Hamilton meg nem a szívem csücske, ezek után se

-
szilu84
tag
most massa megtudta h mit érezhetett tavaly hamilton
-
Viktor77
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
Így van.
A Ferrari teremtse meg a feltételeket a versenyzője számára a jó szerepléshez. Ez a vb cím a csapaton bukott el.
Nem jó ezt kimondani, de Hamilton semmivel sem érdemelte meg kevésbé ezt a címet, mint Massa érdemelte volna.
Gratula Hamiltonnak.
Jövőre több szerencsét a Ferrarinak.
-
janeko
őstag
gyönyörű volt, kellett egy kis szerencse is, de megérdemelten lett világbajnok hamilton!

-
Dj Sügi
őstag
Szegény Massa....
Bár megtett mindent, de sajnos ez sem volt elég ma, kár érte...
-
greenmukk
tag
Hamiltonnak hatalmas mákja volt! Ettől függetlenül grat neki,megnyerte ez van.
Massa mindent megtett,sajnálom hogy nem ő nyert
(majd jövőre)Össszességében nagyon izgalmas verseny volt, ilyen se sűrűn van ,hogy az utolsó körben az utolsó kanyarban dől el a vb-cím. (szarrá izgultam magam
) szuper verseny volt -
jpm
senior tag
Szép volt Massa!
na lesz arcoskodás a Hamilton famíliában....... de utálom. -
bdav
őstag
IGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!

omg nagyon durván remegtem az utolsó 3 körben + utána
Aki szerint Ham mákos volt ma, annak csak annyit mondok hogy a Glockos eseten kívül kb. minden ellene dolgozott, a két eső csak keresztbetett neki ma, a totál kaotikus forgalommal amit hoztak. Btw ha Glock is rendesen cserél akkor nincs kérdés, ha nincs 1. eső nincs kérdés, ha nincs 2. eső nincs kérdés. Szóval én nem mondanám ezt akkora máknak (inkább a 3 külső okból eredő szopás/pech és 1 mák volt neki a futamon)
Az egész szezont tekintve meg jobban megérdemli a McLaren - Hamilton duó azt a címet mint a Ferrari - Massa.
mod: személyesen az volt a legnagyobb pillanat a verseny után, amikor az olasz himnusz alatt Hamiltont mutatták ahogy ugrálnak a csapattal. 9 év óta VB a Meki!
-
Oliverda
félisten
A VB cím nem kizárólag az utolsó futam végeredményén múlik. Ilyenkor az sokaknak nem jut eszébe hogy Massa milyen szépen piruettezett Ausztráliában, Malajziában és Silverstone-ban is. Ha ezeken a helyeken nem bénázik akkor akár nyugodtan lehetett volna eggyel több motorhibája is már lehet hogy VB lett volna 2 futammal ezelőtt.
Sandormaster: LOL

-
No-kia
addikt
én összetörtem volna a ferrarit, massa helyében
vagy legalább a bukót 
massa csaja sem rossz

-
B-L-A-C-K
titán
Massat sajnálom, Hamilton csaját meg puszilom...

-
ProEvoFan
nagyúr
érdekes hogy Glock mikor igazán esett az eső akkor tartotta magát a száraz gumival, erre fél kör alatt elvesztette a 12másodpercét mikor már nem esett az eső és ahol lehagyta Hamilton ott nem volt vízes a pálya.....ez van semmi nem tiszta
Massa nyilatkozata után minden tiszteletem az ővé
-
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezeket a pontokat a Ferrari maga bukta el, a plussz pontokat viszont ingyen szórták neki.
-
marsu
veterán

-
Integra
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
nagy versenyző ő, nem vitás, csak a legvégső nyomásnál kevés.
tipikus ferrari vesztette el, nem a mekláren nyerte meg esete.
mert azért a ferrarit komoly seggszétrúgás illetné az idei teljesítményért -
Viktor77
titán
Kimi olyan arcot vág, mint akit majdnem érdekel ez az egész!

-
qdak
addikt
Massa

Vettel
Hamilton
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Ricardo
üzenetére
És ez a nagy versenyző?
Túró ha nem bírja a nyomást.
A Mercitől pedig a taktikust (Ron) úgy ki vágnám , mint a sz@r.
Miért kell nekik ennyire kiszámolni????????????
Az utolsó 10 mp hagyni, hogy ki lesz a VB 7 pont előnnyel?
Erre szokták azt mondani: Sok a Hülye , kevés az Öngyilkos. -
Mr.Grincs
veterán
Azért glock lehet kapni fogja az ívet
Most nemszívesen lennék a helyében. -
-
george11
addikt
Grat Hamiltonnak, de ez VB cím most nem rajta múlott, csak a mázlin
Tuti féknyom lett az alsógatyájában is, amikor visszacsúszott, és onnantól meg már minden kanyart elk@rt
Viszont tavaly Raikkönennek volt mákja ... A szerencse forgandó.Massa megtett mindent, de így járt szegényke. A csapat vb cím meglett azért a Ferrarinak.

-
Oliverda
félisten
válasz
Sandormaster
üzenetére
Hát nem férfi találta ezt ki az tuti...vagy annak problémái vannak.

-
ronaldo
őstag
Kubica miért bunkó? 11. lett, de nem volt messze a pontszerzéstől. Kimi pedig harmadik, ő harcolt a harmadik összetett helyért. hamiton lassú volt, jóhogy visszavette a kört, hisz előtte tornyosultak az autók, szerintem azt se tudta, hogy most már 9. vagy pedig 12.
Ergo Kubicát nem értem miért kéne szapulni. Glockot se kell, vagyis... talán a Toyotát. Mi a retket keresett 14mp-t a boxban, mikor négy körrel később 9mp alatt megtankolták az embert 30 körre? Ott szvsz eldobott 5mp-t.
-
Jó év volt,csak rosszul végződött.
reméljük a következő idény ennél is jobb lesz.További szép estét mindenkinek !

-
Motion_Blur
félisten
Na kiváncsi leszek, hogy mekkorára nő a már most sem éppen kicsi arc

-
Tomate
veterán
Bezzeg mikor Raikonnen volt a Meclarennél ott haltak szét a verdák...
-
iguana
őstag
vajon glock fog kapni "nem hivatalos" jókívánságokat a ferrari csapat tájáról?
vajon glock fog kapni "nem hivatalos" (tényleg) jókívánságokat a mclaren csapat tájáról?nem semmi, örök történelem lesz ez a néhány mp.
-
Mr.Grincs
veterán
Gratula Massának jól versenyzett de most Haminek kedvezett a cseresznye.
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Fordítva tudtam volna elképzelni. Idén a meki elég megbízható volt, Ferka meg annyit bénázott idén, mint eddig 5 év alatt sem, tehát nagyon nem érdemlik meg szvsz.
Massa meg lett volna a VB. -
Ilyen nincs.Ekkora szemétséget az égiektől Massával szemben.Ha Hamilton ennyire visszaveszi a tempót és az utolsó körben dől el a cím,akkor ne érdemelje meg Hamilton.
Ha az éves teljesítményt nézzük,akkor megérdemli.Bár nem bírom,mert beképzeltnek tartottam eleinte.Most már nem tűnik annak.Glock 2 kanyar

-
Tom5
addikt
Forza Ferrari!
Respect Massának!
És grat Haminek , még ha nem is érdemelte meg
-
Vangelis
félisten
Ferrárisok hogy örültek
...De aki előre iszik a medve bőrére... de az az egy pont nem most dőlt el!!!
Hanem egész évben! -
Mr.Grincs
veterán
Azért izgalmakkal teli versen y volt remélem a jövő évi jobb lesz
Ezért ez piszok nagy mázli volt LH nak elismerem. Jó évet zártunk azért. 
-
dunc
nagyúr
Na most egy időre csend lesz az F1 táján,várjuk a híreket ki hova megy ,és a 2009-es szezont.
-
Massa-t nagyon sajnálom, különösen azt a 23 pontot amit műszaki és csapathibák miatt elbukott. 2. pilótaként ide eljutni, nagyon szép teljesítmény és ritka alkalom.
Utoljára ha jól emlékszem Schumacer lábtörése után Irvine volt hasonló helyzetben, csak neki jobb hátvédje volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gratula mindkét győztesnek.

-
venember83
nagyúr
Megvan a csapat-vb, többet nem is érdemelt a Ferrari idén. Mondjuk a McLaren sem, de ez mind magánvélemény. Várom a jövő évet.
-
Speed®
titán

-
Bibby
addikt
Az első ember aki belinkeli videón glock utolsó körét, kap virtuális sörtöt.
-
marsu
veterán
Gratula Massanak a futam győzelemért, és gratula Hamiltonnak a világbajnokság megnyeréséért !

Izgalmas volt a futam vége!
-
Rusher
őstag
Most miért mondja mindenki, hogy nem érdemli meg? Azért nem egy tehetségtelen pilótáról van itt szó...ez van...ezt hozta az élet....és oda ugye kell egy jó nagy adag szerencse is...neki bejött...ennyi. Szegény Massa...sajnálom őt azért...milyen érzés lehet...pfff...kiváló pilóta ő is.

-
vagamo
őstag
Azért GRATULA HAMINAK! Ügyes, mázlista pilóta és nagyon jó verdát tettek a segge alá! Most szívesen lennék a Pussi cat.. -es BULIN, Hami biztosan kap prémiumot a barátnőjétől, az egész együttest m*************
! Igen IRIGYKEDEM 
-
Ice!?
őstag
Kedves Moderátorok! Megkérlek titeket, hogy bannoljátok Lewis Hamilton-t a Formula 1-ből.
Grat Massa, grat Kimi!
Hami ezt a VB címet vette a Józsefvárosin... -
N4r4ncs
aktív tag
Jólvan végülis mindegy. Tavaly ugyanígy nyert Kimi is.
na viszlát jövőre -
PazsitZ
addikt
válasz
Ricardo
üzenetére
És aztán meg mindig én vagyok a hülye ha azt feszegetem, hogy Hami "csak" beleült a tutiba.
Így Vettel csak kis porbafingó, de a legcsodásabb újonc a Hami.
.Egyébként Hami most jól csinálta, nyomta stabilan és nem dobta el. Ez volt a feladat teljesítette. Na ezért is kellett egy év....
Amúgy valóban Hami is visszavett múltkor egy körhátrányt..., hát most Kubicának is szüksége volt rá
-
Tomate
veterán
Neki ez ugyan olyan verseny mint a többi. Bla-bla.. persze....
-
Petya25
őstag
Hát ez ritka izgalmas volt, és ritka bunkó volt Kubica is, a töknek zavarta meg körhátrányból az elejét... Viszont az uccsó kör-kanyar-előzés egy állat volt.
Nagy grat Hamiltonnak, megkapta végre a tavaly elbukott címet.
Haminak nem szerencséje volt, hanem Massa kapott ajándék pontokat korábban azért lett szoros.ui: Button autója a végén kigyulladt
, remélem jövöre jobb lesz -
IreN!CuS
őstag
olllléééééééééééééééééééé

-
Sandormaster
aktív tag
Komolyan mondom kimegyek a pályára és futok 50km-t az qrva ég
Megjegyzem a Ferrari a csapatvilágbajnok ! -
Integra
titán
válasz
Ricardo
üzenetére
nem, leblokkolt megint, stressz volt.
ha most van benne egy kis kurázsi, odamegy glockhoz és megköszöni neki, hogy elcseszte, mert önerőből nem nyerte volna megmassa nálam ma nagyot nőtt megint.
vettel meg kész, kicsávó oktatni fog még sokat.
hamilton meg vb, gratula neki, nem tudok vele különösebben mit kezdeni.
nálam massa a vb -
South Velen
addikt
Roh@djon meg ez a retkes csaló Glock az örökké csak mákos Hamiltonnal együtt

Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze nem tudott már normáilsan kigyorsítani, még ha előtte maradt volna sincs semmi esélye ,az egyenesben kapott 300métert. De legalább megpróbálta.

) szuper verseny volt

száraz gumi