- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
Hol nézhetö élöben az edzés?
-
Oliverda
félisten
A német RTL szerencsére élőben adja.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #31197 üzenetére
Szégyen.
Én a mai naptól ünnepélyesen fogadom, hogy a celebéket nem nézem meg. Lehet nekem bármilyen családregény, amíg a forma1 élőben nem lesz közvetítve, minden celebeknek hátat fordítok, és punktum. (pont, és kész)
-
syC
addikt
válasz
Motion_Blur #31183 üzenetére
LOOOL
Jól látom hogy ma este 22.50kor lesz a futam?
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Sandormaster #31188 üzenetére
Ami tavaly történt én már semmit sem zárok ki.
-
hunnylander
őstag
DC sisakkamera onboard. ( A kamera a szemmagassag alatt van. A pilota kicsit tobbet lat a palyabol.)
-
AMD Power
titán
RTL Klub miért nem adja le élőben az időmérőt?
-
proof88
addikt
válasz
ASDASDASDASD
-
DigitXT
félisten
válasz
Az első marhajó!
-
(Kolombusz)
veterán
Hoppá Alonso. Mondom én, hogy ő a legjobb a mezőnyben.
-
Motion_Blur
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
Oliverda #31177 üzenetére
Most sokkal jobb, szinte megvilágosodtam!
Köszönöm a magyarázatokat! "XD" Ennélkül nem tudtam volna aludni.
Szerk: ja, kérdeztél is valamit!
Pont ott túloz, amit egy laza mozdulattal megmagyarázol, miszerint hogy hogyan is értette azt az összeköttetést. Az, hogy vki a példaképem, nem fog semilyen összeköttetést teremteni. Max. ha megismerkedem vele, és számára is jelentek vmit. Persze simán lehet egy félresikerült fordítás: az alteregód majd linkeli az eredetit, akkor elolvasom.
(Bevallom, felületesen olvastam a cikket, mert a túlzás már címben benne van. Ami persze lehet, hogy csak szenzációhajhász, goto line X.
)
-
AMD Power
titán
Holnap hol tudom majd élőben nézni az időmérőt?
-
Sandormaster
aktív tag
Hát az biztos az őszinte nyilatkozatok toplistáját nálam nem Mclarenes de nem is Ferraris pilóták vezetik, sokkal inkább mondjuk egy Vettel vagy Rosberg...hmmm vagy lehet ez azért van mert ők nem élcsapatokban versenyeznek?! Remélem nem így van, inkább személyiség kérdése a dolog, de az biztos hogy Hami személyisége nemcsak a szurkolók között de a pilóták között is ellenszenvet szül.
-
Oliverda
félisten
válasz
DigitXT #31165 üzenetére
Ebben éppen mi a túlzás? Senna volt a nagy kedvence gyerekkorában és általában a gyerekek a kedvenceikre szeretnének hasonlítani valahol.
"Mindig is úgy éreztem, valamilyen különleges összeköttetés van közöttünk, és valahogy hasonlóak vagyunk egymáshoz."
A különleges összeköttetés alatt nyilván nem arra gondolt hogy nagy haverok voltak mivel akkor ő még csak 7-8-9 éves volt.
"Csinálok őrült dolgokat, melyeket mások nem, de azt is érzem, hogy innen is továbbléptem már"
Csinál(t).
Pár hete még ezeken lovagolt mindenki.
"Azt hiszem, van bennünk valami közös. Abból, ahogy interjúkat adott és ahogy a dolgokat kezelte, úgy tűnik, én is sokat átvettem"
A nagy rajongás hatása.
"Gyerekkoromban Senna rajongó voltam, mert a vezetési stílusa teljesen más volt, mint a többieké. Olyan rámenősnek tűnt. Illetve lehet, hogy a rámenős nem a megfelelő szó, de ő mindig arra ment, hogy biztossá váljon az élre kerülése."
"A többiekhez képest úgy tűnt, hogy nem fél, és egyszerűen mindig egy orrhosszal előttük járt. Harcos volt, és sohasem versenyzett fél szívvel. Mindig a tökéletességre törekedett, és igen, igazi küzdő volt. Ezt szerettem benne" - idézte fel emlékeit a brit.
Ebbe sem lehet nagyon belekötni szerintem. Aki látta versenyezni az tudja miről beszél.
"Sok versenyző van, akik meg akarják félemlíteni a többieket. Ezt én is megtehetném, de nem látom értelmét. Ha valaki azonban engem akar megfélemlíteni, egyszerűen kinevetem. Ha valaki ilyet tesz, akkor véleményem szerint aggódik."
"Én ezt a gyengeség egyik jelének tartom, a fejben uralkodó gyengeségnek. Ha az ember ilyen helyzetben hagyja magát, akkor a többiek fogják irányítani. Ezt én nem akarom, mert azt hiszem, bennem nincs meg ez a gyengeség" - vélekedett.Ebben sem írta azt hogy olyan jó mint Senna vagy netán még jobb. Elmondta az érzéseit. Nyilván más versenyzők sablon nyilatkozataihoz képest meglepő lehet egy ilyen cikk de hogy hol túloz benne azt nem tudom.
-
AMD Power
titán
Coulthard nehéz búcsúra számít
Coulthard emlékei között élénken él búcsúja a McLaren szerelőitől, hasonló nehéz távozásra számít vasárnap délután a Red Bull csapattól is.
"A könnyeimmel küszködtem, amikor elköszöntem a srácoktól, mielőtt elutaztam az utolsó versenyre. Ez teljesen meglepett, hiszen nem voltam egy érzékeny ember. A srácok a McLarennél diszkréten elfordították a fejüket."Aranyos. Én remélem nem csak DC miatt fogok könnyezni.
-
szilu84
tag
az rtl klub nem közvetíti élőben az időmérőt holnap
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Dragbajnok #31164 üzenetére
Pfff....még ha valaki más hasonlította volna hozzá, de így...
És csodálkozik hogy a fél mezőny nem szívleli, ekkora arccal élni?! Csoda hogy befér a feje a sisak alá -
AMD Power
titán
válasz
Ez a a szöveg. Elég evetséges. Remélem csak a fordítás nem jó.
-
lsc
nagyúr
válasz
Amennyiben igaz /mármint tényleg ezt nyilatkozta / akkor egy agykurkász túlórázhatna rajta .
-
DigitXT
félisten
válasz
Egyre komolyabb túlzásokba esik a srác.
-
Dragbajnok
tag
-
ronaldo
őstag
Alonso az első 1 perccel a vége előtt
-
ronaldo
őstag
válasz
Sandormaster #31160 üzenetére
Én jobban örülnék egy 30-35fokos aszfaltnak, 26-8 fokos levegő mellett.
Bár ebből láthatólag nem lesz semmi.
MOD: bazz, Sutil 1,075mp-vel lassabb az elsőnél és csak a 17. Elég sűrű a mezőny.
-
(Kolombusz)
veterán
Ez no motorfejlesztés is szar dolog amúgy. Milyen jó volt anno, mikor a Honda a japán nagydíjra 1000 lovas motorokat hozott pl. Megölik a sportot, tetvek.
-
ronaldo
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy esik. Nem zuhog mert mindenki lágyon van kint, de szemerkél rendesen.
-
JJános
addikt
válasz
Sandormaster #31137 üzenetére
Aha!
Aztán ha Massa véletlenűl korábban indulna el, pár méter után visszarántaná a cső.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #31132 üzenetére
DC Nagyon fog hiányozni. A fehér verda meg nagyon jó lett.
-
Incubus
tag
válasz
Sandormaster #31152 üzenetére
Finnországban sincs sok napsütés, hékás....
Izgalmas futam lesz a javából.... -
N4r4ncs
aktív tag
Durva hétvége lesz. a Brazil elég technikás pálya,ha Hami hibázik,bukott.
Baromi kíváncsi leszek. -
madster
tag
szépen összegyűltek búcsúztatni az öreg kockát.
csak a két torrós késett el.
Jobb oldalt spanyol és finn tömörülés
haminak meg nincs sok barátja
[link] -
enzodasilva
csendes tag
Létezik egyáltalán valahol előfizetési lehetőség neten f1-re? Nem értem Börni-t, hogy mér nem csinál ebből egy kis + fagyira valót.
-
enzodasilva
csendes tag
Massa-nak mindenképp kell superpole [ by Motion
], mert ha Hamilton be is ékelődik a két Ferrari közé, Kimi még okozhat egy apró versenybalesetet.
Számomra a legideálisabb az 1-2 lenne, ahol egy korai fékezéssel minden probléma megoldódna.
-
Sandormaster
aktív tag
Hát Massa elég meggyőzően vezetett ebben a szemerkélő trutyiban, Haminak meg nem jött össze a szokásos PR kör, viszont már nincs is szüksége rá, elég lesz ha Massa mögött bekullog, csak kérdés engedi-e majd a vére
-
Njördli
tag
válasz
enzodasilva #31144 üzenetére
Bezony,annyit kérdeznék csak hogy hol írjam alá
-
Incubus
tag
Valami nincs rendben Kimi autójával....
-
oceanearth
őstag
valakinek nincs időjárás előrejelzése a hétvégére??
Most nézem a szabadedzést és esik az eső. -
Sandormaster
aktív tag
-
proof88
addikt
Jópár kis változást látni lehet a csapatoknál. Pl most BMW-nél oldalt az autón, meg Hondánál egy sisak más színű volt, meg Ferrarinál mintha a hátsó szárnyak változtak volna ...
-
proof88
addikt
Ez a belső kamera nagyon ott volt!
Sandormaster: kösz, erről lemaradtam! -
Sandormaster
aktív tag
Öregem ez a kameraállás odab@szott
-
hunnylander
őstag
DC-nek jatszottak a Scotland the Brave dalt.
-
Incubus
tag
Azt hittem szakad az eső...
Száraz idő van....
-
proof88
addikt
DC fehér autó?!
-
brownus
veterán
válasz
-Mike- #31121 üzenetére
[OFF]nem mindegy mekkora az a kő!
egy kezes dobás avagy két kezes dobás kell hozzá.?
(meg vannak már masszív, kitámasztós csúzlik is, pl. galambok ellen hatásos volt
én csak a galambokat utálom... ) [/OFF]
bwin:
Egyéni világbajnokság 2008Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 1.22
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 3.80maszatra teszek 1000hufot:d
-
soulcube
aktív tag
Kezdődik !
-
proof88
addikt
válasz
Sandormaster #31116 üzenetére
sose találom meg
Ezen topic első hsz-ében: [link]
Illetve Formula1.com, jobbra ott az időpont. -
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #31122 üzenetére
Nem okoskodom veled ellentétben, de kit érdekel, hogy hol akarnak tesztelni? Kérdeztem én ilyet? Menj, készítsd elő a zsepit, mindjárt fp1, lehet recskázni.
-
hunnylander
őstag
válasz
-Mike- #31121 üzenetére
Akkor nem vagy tisztaban az F1-es autok alkatreszeinek araival.
Nem csak negyzetmilimeteres karcot okozhat az ilyen vandalizmus, es egy auton nem csak azt cserelik le ami bizonyithatoan serult, hanem ami serultnek tunik.
De egy pelda, ha egy AMG (Mercedes) supersportautot (aminel egy F1-es auto nagysagrendekkel dragabb) megkarcolok kovel, csak enyjebenyjet kapok, mert az semmiseg, az autofenyezo meg egy puszival helyrehozza es meg penzt se ker erte?
Hiaba probalsz okoskodni, a McLaren volt az elso aki jelezte, hogy Algarven szandekozik tesztelni (egy spanyol palya helyett). Azert ok jobban tudjak, hogy mit miert tesznek.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #31120 üzenetére
Szép lenne, ha egy követ neki dobok az autónak akkor tízezer euros kár keletkezne benne
Vagy egy négyzetmilliméter karc ennyibe kerülne rajta?
-
hunnylander
őstag
válasz
Markgx10 #31117 üzenetére
Nem olyan nagy problema ez az F1-nek, ha pl. a spanyolok nem rendeznek majd futamot. Eddig ez csak fenyegetes volt, de mit veszitenenk (Barcelona, Valencia)? Johetne helyettuk Algarve (Portugalia) es Imola.
A kovetkezo tesztet mar Portugaliaban (vadi uj Algarve International Circuit; onboard alapjan nagyon jo palyanak igerkezik es nem Tilke muve) tartjak. Vagyis mar elkezdtek hanyagolni a spanyolokat (ahol eddig a legtobb teli teszt zajlott). Ertheto okokbol, mert a McLarennek meg az autoit is megdobaltak. Eleg ha valaki kovet dob, tobbtizezer euros kart tud vele okozni az autoban. Kinek van kedve ilyen helyen tesztelni? Sot, Del-Portugalianak meg az eghajlata is kedvezobb a teli tesztekhez.
-
gyomlosi
tag
Hétvégi menetrend a mi időnk szerint:
Fri 31 October 2008
Friday Practice 1 13:00 - 14:30
Friday Practice 2 17:00 - 18:30Sat 01 November 2008
Saturday Practice 14:00 - 15:00
Qualifying 17:00Sun 02 November 2008
Race 18:00
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #31113 üzenetére
Me gusta Negro chochos.
Nem írtam semmit, mert ahhoz szöget is kellett volna kitenni.
Nem Hamiltont szeretném világbajnoknak, de attól még egy virtuális szöget se tennék ki eléje.
lenox: Ja, akkor nem jó a példa.
Mondjuk nem nézek focit, de olyanról nem hallottam, hogy lefújnak meccset, csak a szokásos csapatbüntetésről.
-
Sandormaster
aktív tag
Vki dobjon már majd egy linket hol lehet majd nézni neten élőben a szabadedzést, sose találom meg, thx.
-
törölt tag
válasz
wildrain #31110 üzenetére
Nekem az oldallal nincs különösebb bajom, ezért is linkeltem. Aki akar menjen oda írja le, hogy dőljön ki a kereke Lewis-nak, aztán kész
...sokkal jobb mint azon győzködni egymást, hogy ez most frankó dolog vagy nem frankó,..igazából amugy sem nagyon vágom, hogy mitől jó az valakinek ha leírja ezt egy fórumon.
páran lebandáznak a dologgal, páran nem...de sok okosat nem lehet megtudni belöleui:Te mit írtál?
-
Markgx10
őstag
válasz
AMD Power #31108 üzenetére
Én megértem az angolmániádat, fociban, emberekben, mentalitásban és szinte mindenben nálam is a csúcsot jelentik, de csak Magyarország után. Ha jól tudom, te is magyar vagy, nem? Már bocs, eszembe sem jut kötözködni, de ez a "minket, angolokat" egy picikét erős, nem? (mondom ezt úgy, hogy tökéletesen tiszteletben tartom a véleményed, csak érdekel a dolog)
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #31105 üzenetére
Szerintem nem is kéne ezzel foglalkozni. Attól, hogy kilövik azt az oldalt (habár ezt nem tudom, milyen alapon tehetnék meg), az emberekben, akik azokat a kommenteket írták ugyanúgy ott lesz a rasszista utálat Hamilton ellen, legfeljebb virtuális rajzszöget nem tesznek ki elé. Így, hogy üldözik őket, csak még nagyobb reklámja van a dolognak.
Egyébként is külön kellene választani a rasszizmust és a weboldalt, mert maga az oldal csak vicces kerékszurkálódás, és a látogatók tesznek sértő megjegyzéseket. Ez így olyan lenne, mintha lefújnának egy focimeccset, mert a nézők rasszista megjegyzéseket tesznek a játékosokra. -
AMD Power
titán
válasz
brownus #31104 üzenetére
A Spanyolok 1588. július 23. óta nem szeretnek minket.
-
törölt tag
válasz
brownus #31104 üzenetére
hááát eddig inkább csak ártottak,..az FIA tudja, hogy nehéz megtalálni ki/mi van az oldal mögött...de ennek itt nincs vége. Ott marad a fejekben, és változik Spanyolország megítélése, igyekszik is mindenki elhatárolódni aki látja ennek a veszélyét.
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander #31080 üzenetére
na, azért ez már más fajta nézés
Get ready to rumble: Hamilton says he won't slip up in Brazil this time nem? meglátjuk
‘We really don’t have much pressure on us. We just have to do a good job, regardless of whether we win the race. This year, I don’t think I need to change anything. ... ezt nem hiszem
vagy tényleg nagyon jó a pszicho mókusa!?
massa is megmondja jól
(#31103) b-type, ezek a spanyolok se normálisak
-
törölt tag
válasz
brownus #31101 üzenetére
Inkább az összes anti-Hamilton drukker menjen el a
pinchalaruedadehamilton-ra, és tegyen ki egy szöget, vagy sünt...tök mindegy.
ez belefér...bár míg a Spanyolokat meg is tudom érteni, addig a Magyarokat nem annyira.
..bár Alonso-nak elvileg nem Hamilton-nal volt baja, hanem a McLaren-nel, de ha ez hozza az örömet akkor hajrá.
Ez még mindig veszélytelenebb, és olvasni sem kell -
brownus
veterán
válasz
hunnylander #31080 üzenetére
kocka kurva nagy
jó képek
(#31099) b-type igen, Tildy-nek volt régebben egy tök jó aláírása, hogy: vigyázz mit/mire gondolsz sokat mert egy idő után azt is cselekszel. és ezért nem mindegy mivel táplákozik az ember lelke. vmi ilyesmi.... megkeresem, hátha megtalálom.
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest