Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát nézd..ha nem látod a fától az erdőt..arról nem tehetek. Nem változtathatom meg a véleményed, csak arra szeretnék rávilágítani,hogy ezt a dolgot nem jól látod.
Szerintem csak magadat járatod le azzal,ha Hamilton eredményeit a nem ismered el.
-
South Velen
addikt
Hamilton egy nagyképű, minden megnyilvánulásában unszimpatikus, szvsz forma1ben is csak középszerű teljesítményt nyújtó pilóta, de ez bőrszínfüggetlen.
A kedvencem az volt, amikor vmi ilyesmit mondott:
Schumi jó pilóta volt, de én sokkal jobb vagyok
Itt számomra el is dőlt, hogy végig ellene leszek, még ha a Ferrarinál lesz, akkor is -
-
janeko
őstag
De szerintem az egy kicsit égő hogy Vettel otthagyta Hamiltont

voltak már nagyobb égések is ebbe az évbe...
amúgy meg lehet megbírta volna fogni, de csak úgy, hogy benne van, hogy kicsúszik, bár nem biztos, de gondolom azért látták a képernyőn a box-ba, hogy mennyi még glock előnye -
Csepy
őstag
Gratulálok Massának, amiért tud nyerni és láthatóan tud veszteni is. Majd eljön még az ő ideje is.
És természetesen egy hatalmas gratuláció a McLarennek, hogy Hamilton alatt nem ment idén tönkre az autó, amíg a Ferrari 3-4 évvel ezelőtti McLarenes mélységekbe süllyedt megbízhatóság terén (nem flame, csak vélemény)Hamilton 2008 Formula-1 WOLD DRIVER'S CHAMPION

Regards: Csepy
-
iguana
őstag
ne csináld már...
"millió és még egy" indok van, h hami megnyerte.
(én pl. vállalom, h végig reménykedtem, hogy kiesik, lehet nem szeretni, utálni, de a rassz "dolgok" sehogy nem jön képbe nekem.)
ízi.azért nem szívlelem hami-t (mivel nem neki drukkoltam), és glock-ot most nagyon utálom

nem hinném, hogy valaha is ferrari közeli csapatban lenne szerepe
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ugye?
Bár még a nyomába sem ért. A pityergésre és a parkolásra még várni kell. 
-
manutdzoli
senior tag
Ez tuti bunda volt!Kubica bírt a száraz gumikon menni,Glock nem???Ezer százalék hogy nem a gumi volt a gond.Mind1,gratula Massának,nálam ő a bajnok!És gratula a ferrarinak is.aki ennyi hiba mellett is megnyerte a csapatvilágbajnokságot.

-
vtomi
tag
Glock az utolsó pillanatban engedte el azt a Hamiltont
én 100% Massa Fanatikus vagyok!! De csak 1 pont a vége! 
Vettel az egy nagyon jó pilóta vízen főleg ,de én nagyon büszke vagyok Massára!!
Engem nagyon nem érdekel hogy Hamilton a világbajnok számomra még mindig MASSA A KIRÁLY!!!!!Ilyen versenyt már jó ideje nem láttam.Ez a verseny tiszta Spa-volt!!Az utolsó körökben szakadt le az ég!
Glock-nak semmi esélye nem volt száraz gumival ment!
De szerintem az egy kicsit égő hogy Vettel otthagyta Hamiltont
Csak kultúráltan!
[ Módosította: Atlantis ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Bocsika, de Massa nem erdemelte volna meg, hogy egy ponttal nyerjen cimet, mert az a pont a Bourdais fele gyalazatos pont, es akkor meg Spat es a tobbi kemenykezu reszrehajlo FIA-s donteseket nem is szamoljuk (-5, -10, drive-through olyanert amiert ma se adtak...).
Ezt kár felhozni. Már régen megbeszéltük. És azt is, hogy ha nem ilyen forrófejű Hami már régen Vb lenne. Kb pont egy éve. Tartok tőle nem kérte meg senki se, hogy a boxban törje szét Kimi és Kubica autóját.
Maradjunk ott hogy mákjuk volt az ucsó 10 mp-ben, hogy annyira eset az eső.
Bourdais féle esetet pedig visszanézhetnéd hogy ki kezdte a kanyart meg előrébb. Nehogy már Massa legyen a hibás azért mert oldalról belejön Bourdais. Ilyen alapon a Hami-Massa esetnél miért nem Hami-t bünteték meg? Mert Massa volt a hibás. Ennyi. [link] -
m3tr0
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jah persze..és azok a versenyek amiket Hamilton megnyert az sem teljesítmény, vagy a dobogós helyek sem számítanak teljesítménynek.Csak máknak...Jaaa.
Azért mert te nem neki szurkolsz. Ez is szép hozzáállás.
Vettel megverte.Tény. Hamilton lett így is a világbajnok. Ez is tény.
-
Motion_Blur
félisten
"Vettel legalább olyan gyors volt, mint én, ha nem gyorsabb."
Nincs ha. Vettel csúnyán megverte és nem tudta megnyerni magának a címet. A többi már csak mák, nem teljesítmény.
-
South Velen
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kb. annyi esze van a nőnek így ránézésre, mint amennyire Hamilton szerény, és szimpatikus, viszont szép
Kicsit feledteti a fájdalmat, vagy inkább erősíti, tudván, hogy kié.... -
m3tr0
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát igen...szerinted. De most ne menjünk bele,hogy hogyan voltak a büntetések ki mit hol veszített el vagy nyert meg..mert úgysem érnénk a végére.
Ugyanígy.."ha" Hamiltont nem büntetik meg, ha Massa nem viszi magával egyszer a benzin csövet stb.stb. Hagyjuk a "ha"-t.

-
utálom Hamiltont, Massa érdemelte volna a vb-t, de talán a sors kompenzálta kicsit a tavalyit neki.. többet nem kívánok mondani, mert csak felidegesítem magam.
-
XaraX
addikt
Ott van az egész elsz@rva,amit nem irhatok ide le,mert rasszizmus lenne a ban indoka.
-
dnelb
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Te hülye vagy
Ez is tény xD -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az egész jelen f1-ben nekem ez a csaj volt a legjobb, ugyhogy ne haragudj, had élvezkedjek kicsit én is.. mellesleg iszonyat jó nő, sajnos, ha te nem így látod, tiszteletben tartom.
bár meg nem értem..
-
Sandormaster
aktív tag
Héééhéhééhééééé a'jjatok ma' meg! Olyan gyorsan írtok nem tudok visszaolvasni

-
Enjoy
addikt
Hát ez most nagyon fájt!

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát figyelj, 2006ban visszavonult a főszínész, valakinek jönnie kellett a helyére.

-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ez ma a Forma-1. Szomorú. Megkreált műcicababa + tehetséges színészpalánta egy hatalmas cirkuszban.
Így lett volna megérdemelt:
Egyéni: Massa
Csapat: McLarenmod: most komolyan
hány évesek vagytok, hogy a Scherzinger leányzózól ennyire hasraestek? komolyan ez most a lényeg? -
Viktor77
titán
Skacok, ugye az Indexen rossz a vb a végeredménye?
Mert Kimi és Kubica 75-75 pontos, de tudtommal Kimi idén két futamot nyert, míg Kubica csak egyet.
-
bdav
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
"Nem 9 év óta.. hanem, 9 év után újra."
jogos, lemaradt az újra/ismét vagy valami hasonló szó
hogy 50-50% igaz, de bármit csinálnak kb igaz lesz. A taktika amit kitaláltak száraz versenyre valszeg nem lett volna rossz, de nem jött be. Amit menet közben változtattak nem lett volna rossz, ha végig száraz verseny marad (2. eső előtt 4. helyen állt Ham, mögötte Vettel majd Kova). Ha pedig futamgyőzelemre hajtanak bevállalós taktikával meg feltekert motorral, nem biztos hogy a végelszámolásban jobban jött volna ki belőle. Szóval szvsz arra ami ma történt nem lehetett volna előre felkészülni.
-
D@ni88
addikt
Massa megnyerte a VB-t, csak Glock annyira megsajnálta azt a SÖTÉTautós "esőmenőt" hogy nesze neked b+, legyél vele boldog.
jólvan kicsit túlzás, de Hamilton, a mai teljesítménye alapján tuti nem érdemelte volna meg. Massa, Alonso és Vettel közül sztem bármelyikük. De a sötétharcos nem
amúgy meg mondod itt hogy FIA ennyi meg ennyi pontot vett el tőle. Erre csak annyit mondok hogy még így is kevesebbet, mint amennyit Massa vett el Kimitől, vagy Kimi vett el Massatól. Mert ugye Kova hátulról segítette, ki tudja milyen értelembe
akarom mondani hogy most csapat adott alá szar taktikát vagy technikát, vagy egyszerűen szarabb volt... Az mind1, önerőből egy hasonló kvalitású versenyzővel szemben sose tudna VB lenni 
-
Massát sajnálom....
Amit tavaly a McLaren elbaltázott, az most ugyanúgy sikerült a Ferrarinak. Ennyi hibával, amit idén összebal****kodtak, nem is érdemelték volna meg a címet (persze ez nem Massa hibája)Amúgy, hogy ennyi hiba ellenére simán nyerték a csapat VB-t az pontosan jelzi, hogy Kovalainen mennyire egy semmit érő alak......
-
Skipp
senior tag
Alo a végére Kvikknikket is lenyomta a pontversenyben.

Jövőre remélem az elejétől jó lesz az autó.1 Lewis Hamilton 23 years, 299 days 2008 season
2 Fernando Alonso 24 years, 58 days 2005 seasonEzért kár, de hát a rekordokat valaki úgyis mindig megdönti.

-
Atlantis
veterán
Már megint csak az eső miatt volt izgalmas a verseny.
Grat Hamiltonnak, megérdemli a címet, de nem a mai teljesítménye alapján. Vettel és Massa jól ment, Kimi meg aludt tán, sose tudjuk meg. BMW reméljük jövőre nem fárad el így a szezon végére. A konstruktőri cím nem került jó helyre, rengeteget hibáztak idén a Ferrarisok. Kova vesztette el a konstruktőri a Mercedesnek.
-
brownus
veterán
jó futam volt. grat hamilton vb címéhez, és massának is az első helyhez

vettel is jól megizzasztotta hamit
glock-ról ne is beszéljünk
de durva lehetett amikor a fülébe mondták, bocs mégse vagy vb...

-
m3tr0
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Abszolút egyetértek veled. Valóban a határon autóztak a Mercinél,majdnem be is bukták.
Nem is sajnáltam volna őket... -
joshua7
veterán
Hú, de rezgett a léc Haminak, azta... én összességében Massá-nak adtam volna a vb-t, bár ő is bénázott eleget, de többször volt gyorsabb. De majd jövőre megint próbálkozhat.
-
7Heads Drago
veterán
Btw ha Glock is rendesen cserél akkor nincs kérdés, ha nincs 1. eső nincs kérdés, ha nincs 2. eső nincs kérdés. Szóval én nem mondanám ezt akkora máknak (inkább a 3 külső okból eredő szopás/pech és 1 mák volt neki a futamon)
Nem ez a baj. Hanem azzal, hogy a Mercinél annyira határon autóztak, hogy ennyi erővel el is bukhaták volna. PL: Ha már az elejétől kezdve megy Kimivel, nem lett volna semmi.
És mégiscsak nyugis futamja lett volna. Tavaly pont ugyanígy bukta a címet. Ha a továbbiakban is így csinálja Hami és a Merci 50% esélye van a VB címre, és hiába vezet 3-5-7 pontal az utolsó verseny előtt. Nem is beszélve arról, hogy nyomás alatt hiába van eső. Nem tud koncdentrálni. Lesz még ebből baja később is.
személyesen az volt a legnagyobb pillanat a verseny után, amikor az olasz himnusz alatt Hamiltont mutatták ahogy ugrálnak a csapattal. 9 év óta VB a Meki!
Nem 9 év óta.. hanem, 9 év után újra. -
bdav
őstag
"Mondom..magyarázd meg...egyszerűen a végére esett annyi eső a pályára..amin már tényleg nem tudott menni száraz gumival Glock."
arról nem is beszélve hogy totál összevissza esett a verseny elején is. Akkor is a célegyenes környékén állta a víz, a pálya másik fele meg majdnem száraz volt. Végén a kameraállásból is látszott h. nagyon durván zuhogott az utolsó kanyarban, Glock valahol a pálya szélén kóválygott, kb. azt se tudta hol van.
-
tkazmer
addikt
jó verseny volt, grat hamilton!
-
LOTR
addikt
válasz
marcee
üzenetére
az a kicsi az éppen 5 másodperc volt, meg egy fél kellett volna, és akkor a ferrari öröme megmaradt volna
Glocknak (Kubicának és Vettelnek) köszönhetjük az utolsó körök izgalmait
az utóbbi 3 évben talán mindig a brazil pályán volt a legizgalmasabb futam
na majd jövőre
most le kell dőlnöm, mert az utóbbi fél órában volt egy kemény 5 percem
-
skylaner
senior tag
Ha Massanak nem robban fel a motorja a Hungaroringen akkor +10 pont, nem lenne miről beszélni.....Hamilton egész évben megúszta a motor gondot.......
Szép volt Massa & Ferrari !!
Az milyen lehetett mikor közlik veled h világbajnok vagy majd pár ms múlva mégsem, sajnáltam nagyon.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát a hendikep amiket kapott évközben bőven ellensúlyozzák a mákot. Sőt... én már évközben is hangoztattam párszor hogy hendikeppel lesz igazán szép a VB cím majd a végén, hát így is lett.

...és majd csak most fog beindulni igazán a Hamilton-henger. Egy címmel a zsebben már némileg felszabadultabb lesz, na meg ugye a tapasztalat.

-
m3tr0
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mondom..magyarázd meg...egyszerűen a végére esett annyi eső a pályára..amin már tényleg nem tudott menni száraz gumival Glock.
Ez kb. olyan volt,mint amikor Heidfeld előzött meg nemtom hány autót az utolsó körben és asszem 3. lett..pedig előtte volt kint kerékcsreeén..míg a többiek szárazon szenvedtek..addig ő váltott vizes gumira..és nagyon sokat nyert vele..itt most Glock nagyon sokat vesztett vele(időt). Ennyi.
-
Tibiajax
nagyúr
hamilton kedvese, más kameraállásból..
további képek, csak erős idegzetüeknek [link] -
lizakattila
senior tag
Olyan hangulatban lehetek, mint Massa!
De hát ilyen ez az autósport. De azt nem gondoltam volna, hogy Vettel és Glock dönti el a VB címet. Forever MassaI
Azért grat Hamiltonnak is. A pech az enyhe kifejezés lett volna arra, ha megismétlődik a tavalyi eset.
-
ProEvoFan
nagyúr
figyu, 4-5kör volt vissza, leesett az eső, eltelt a futamból majdnem 4-5kör, Glock tartja magát, az eső már nem esik, van vissza fél kőr a versenyből, 12másodperc az előnye Glocknak Hamilton elött. utólsó kanyar...elolvad az előnye, Hamilton megelőzi....úgy hogy Glocknak NEM VOLT SEMMI BAJA 4-5 KÖRIG AZ ESŐS PÁLYÁN CSAK AZ UTOLSÓ FÉL KÖRBEN.....
NO COMMENT!!! -
Stirlitz
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Van igazság abban amit írsz, de gratulálok Hamiltonnak, Ferrari csapat VB lett, ennek örülök, és Massanak nagy respect, elsírta magát, ez milyen emberi volt! Jó idény volt, végig izgultuk, soha rosszabbat. Jövőre pedig Forza Ferrari, újra támadunk!

-
Jadro
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Így igaz. Csak a ferka éves hülyesége most Massán csapódott le és ez érthetően megrázta. Persze Massa is a csapat tagja de így ennyire drámai körülmények közt látványosabb az ő buktája.
hunnylander: Én ezt inkább nevezném szerencsének mintsem igazságnak. Hamilton sem érdemli meg jobban mint Massa érdemelte volna. Szerintem.
-
hunnylander
őstag

God has served justice!!!
Bocsika, de Massa nem erdemelte volna meg, hogy egy ponttal nyerjen cimet, mert az a pont a Bourdais fele gyalazatos pont, es akkor meg Spat es a tobbi kemenykezu reszrehajlo FIA-s donteseket nem is szamoljuk (-5, -10, drive-through olyanert amiert ma se adtak...).
Glock kerekcsere elmulasztasa miatt kerult csak Lewis ele es amiatt is esett vissza... ez igy volt igazsagos...
LEW1S HAM1LTON V1LAGBAJNOK!!!

-
janeko
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
jó kis csajt szedet össze
Sajnálom massát, de valamennyire igazságosnak is érzem, tavaly elbukta az utolsó futamon, most megnyerte.. ezvan, nem az utolsó versenyre kell hagyni a döntést, mert akkor megint jön a kemp amit ma hami csinált, de szerencséje volt és bejött neki -
m3tr0
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Te találd már ki,hogy Glock segített a Mclarennek meg Hamiltonnak,hogy ő legyen a VB cím győztese. Az viszont nem kérdéses,hogy miért kezdte el előzgeti Hamit meg Vettelt a legvégén Kubica...az nem furcsa..az teljesen normális...uccsó körben kört visszavenni szakadó esőben..(úgy,hogy Kubica már valamelyik múltkori nyilatkozatában is mondta,hohy ő annak örülne ha Massa nyerne Vb-t..meg a Ferrari..meg ugye Kubica és Massa jó barátok is.) Ennyit az összeesküvés elméletekről.
Lewis Hamilton Forma-1-es Világbajnok 2008-ban.Ennyi.

-
dnelb
veterán
Szép volt Hamilton !

-
IreN!CuS
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
értem én ne izgulj,ezen nem mutatott,és a többin?nem kell a flame...inkább szívj el 1 cigit...
-
V.L.
aktív tag
nagyot nőt a szememben ez a Vettel gyerek. volt mersze beleszólni a VB cím sorsába.
-
Kraptor
őstag
Glock-on múlt a VB
Hajrá Glock! 
Alfonz szépen ment

-
törölt tag
Ja és ami az első kellett volna hogy legyen:
óriási grat Hamilton-nak, remélem ez csak első lesz a sorban!

nagyon necces volt a futam, egyáltalán nem volt jó a McLaren taktika.....nagyon nagyon necces volt.
Az egy szívbemarkoló pillanat volt maikor Massa-ék megtudták, hogy Glock hátraesett....ha Monza-ban Massa erősebb..
szép volt Massa-szép volt Hamilton! -
marcee
addikt
"That was a something and a half!!!"

-
Integra
titán
válasz
üzenetére
azt hiszem ez így volt fair
hamilton vb, ferrari vb, akkora szarkavarás volt évközben, hogy jobbra is meg balra is osztott a sors most egyet-egyet.
és legyünk kritikusak, amit a ferrari elbukott butaságon idén pontot...
massa absz megérdemelte volna és megtett mindent. rajta nem múlott semmi.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én 100% Massa Fanatikus vagyok!! De csak 1 pont a vége! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit feledteti a fájdalmat, vagy inkább erősíti, tudván, hogy kié....