Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #33193 üzenetére
Több kép is van?
-
-Mike-
addikt
Ez mi?
-
Motion_Blur
félisten
Portimao
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #33189 üzenetére
Csak vicceltem. Meggárgyult kicsit a fejem.
Én személy szerint szeretem a tankolást. Egy kis taktikázás belefér!
-
PazsitZ
addikt
válasz
!Overdose! #33169 üzenetére
Nem feltétlenül, ha Button nem nyom ilyen nyilatkozatokat, akkor ki kell hagynia legalább egy évet.
Ha ilyeneket nyom van esély, hogy valaki megveszi a csapatot... -
stvnppp
senior tag
A hivatalos oldalon a Bernie-s interviewnál lehet szavazni az éremrendszerről... Nem tudom, hogy meg is nézik-e az eredményeket, de hátha.
Egyébként csinálhatnának többször is ilyen közvélemény-kutatást, nem olyan rossz ötlet lett volna néhány évvel ezelőtt... -
AMD Power
titán
Istenem mekkora volt ma DC! Bárcsak nyert volna. De szerintem nincs oka a panaszra. Ha nem azzal a 4 lábú ketreccel mentek volna a végén..
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #33185 üzenetére
Formában volt az öreg.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #33184 üzenetére
Bazz, és tartja Loeb-öt!!
mod: Loeb nyerte, de kockának nagy riszpekt 3 tized miatt
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #33181 üzenetére
Hajrá DC!
Behalok, ha megnyeri!
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #33181 üzenetére
Még a végén megnyeri!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #33180 üzenetére
Kúltárd döntős áááá
-
Motion_Blur
félisten
Mesternek nem jött be az elsőkerékhajtás
Ekström és Vettel is kiesett
-
Chip
aktív tag
Coulthard hozta az idei formáját a versenyben és a bemutatón is.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #33177 üzenetére
Tavaly Vettel nyerte meg Németországnak a kupát, most Schumacher nem tudott veszíteni. Azt viszont nagyon furcsállom, hogy Loeb kikapott a ralliautóban.
-
Pá
addikt
Muhahahha, az Eurosportos kommentátor látszik, hogy a RoC honlapjáról készül fel és azt a rossz adatot mondta be Schumi győzelmeinek, amit Motion linkelt nem rég.
-
wildrain
addikt
válasz
N4r4ncs #33172 üzenetére
Miért ne lehetne egy tankkal menni egy futamot? Növelnék a tank méretét, vagy csökkentenék a fogyasztást, és máris sikerülne. Szerencsére vannak okos emberek minden csapatnál, akik megoldanák ezt a hihetetlen nagy problémát...
RoC-ot nézi valaki? A bringás vs Hamilton szám elmaradt, vagy elhalasztották, vagy lemaradtam róla?
-
MPowerPH
félisten
válasz
N4r4ncs #33172 üzenetére
Persze, ez azzal jár együtt.
Vagy megbontják a dolgot, és 50% -os versenyt fognak menni, de ezt kétszer teszik. A második versenyen a pilóták fordított sorrendben indulnának el az első verseny indulásához képest/vagy befutójához képest... Persze ezt csak én latolgatom, de ki tudja milyen szörnyűségek lesznek itt még. -
N4r4ncs
aktív tag
Elvileg ugye 2010-től nem lehet tankolni futam alatt,de egy tank benzinnel nem lehet teljesíteni az egész futamidőt. Már a versenytáv is csökkenni fog?
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #33169 üzenetére
hova ment volna?
-
!Overdose!
őstag
Szerintem Buton döntése jól mutatja, hogy a Honda nem azért vonult ki az F1-ből, mert a jövő évi autó is versenyképtelen lett volna.
-
Integra
titán
race of champions
ha valaki szeretné online követni -
hobizoli
nagyúr
válasz
MPowerPH #33163 üzenetére
Feltoltott motoroknal gyakori hibaforras, hogy szo szerint elolvad belul a motor. Ez azert jon letre, mert egyreszt tul meleg lesz a kipufogogaz homerseklet is, meg felizzik a dugo, szelep, dugogyuru anyaga. Ennek az az oka, hogy a benzin-levego keverek tul szegeny. Ekkor a motorbelso 8-900fok fole melegszik. Ezt ugy lehet lecsokenteni, hogy a kelletenel vmivel tobb benzint fujnak be, ami a parolgasaval egyreszt a toltolevego homersekletet csokkenti tovabba huti belulrol a motort is, plusz ez csokketni a u.n kopogasi hajlamot is. Amikor becsorog a motor az ECU is egybol picit tobb benzint fuj be, meg allit az elogyujtasi szogon. Ezert van a knock szezor a benzines motorokon
Kornyezetvedelmi szempontbol a legjobb a 1-s AFR (Air to Fuel Ratio), ez 14.7:1 levego:benzin aranyt feltetelez, uccai autok erre szabalyoznak, persze nem kigyorsitas kozben. A legjobb teljesitmeny viszont 0.85-s AFR-nel van, ami kb 12.5:1-s AFR arany. Ennel vmivel dusabbat szoktak a nagyon megfujt feltoltott motoroknal hasznalni, ugy 0.75-0.8 korulit, ekkor mar tud feketen is fustolni teligazra a benzines auto is. Persze "akarmennyivel" nem lehet tobb bengat befujni, mert 0.65-s AFR-re dusitva mar elofordulhat, hogy be sem gyullad a szikrara a keverek
Tehat ok ezert vegig vmivel tobb benzint fujtak be, amivel a kelletenel tobb volt fogyasztas
hobizoli
-
Petya25
őstag
válasz
Integra #33156 üzenetére
Remélem egyszer minden "jónak" vége szakad és jön a világbéke.
Ideje lenne már a reformoknak, de nem így, remélem borul a bili hamarosan.Még szerencse, hogy télen van NFL, megyek nézem inkább azt...
Motion: de jó, hogy írod, na legalább az egy fair küzedelm lesz holnap
-
Motion_Blur
félisten
A RoC első köre:
Michael Schumacher vs. Tom Kristensen
Carl Edwards vs. Jaime Alguersuari
Jenson Button vs. Tanner Foust
David Coulthard vs. Gareth MacHale
Andy Priaulx vs. Jason Plato
Mattias Ekstrom vs. Adam Carroll
Sebastien Loeb vs. Yvan Muller
Sebastian Vettel vs. Troy BaylissA program:
14:55-15:15 Hoy vs Hamilton "Man vs Machine" Challenge
15:30-17:30 The RoC Nations Cup (Nemzetek Versenye)
17:35-17:50 Lewis Hamilton a bajnoki McLarenben
17:55-18:15 X-Fighters Freestyle show
18:30-20:30 The Race of Champions (Bajnokok Versenye)14h50-től 6 órás online adás
-
-Mike-
addikt
Gala klipnél elő vannak írva a zenék, milyenek legyenek, milyen hosszúak, ugyanígy a jeleneket is, minek kell benne lennie, az alkotónak sok szabadsága nem lehet ilyen esetben, megvan mondva minek kell benne szerepelnie. Te is, bárki csinálhat gala klipet, majd megzsűrizik és a nyertes kap egy weekendet a monacoi gp-re. Körbe visznek sc-val csütörtökön, etc, jó móka.
-
Oliverda
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
MPowerPH
félisten
Amúgy ez a betiltjuk a tankolást dolog honnan jött? Régebben volt ilyen, ha emlékezetem nem csal, de akkor okkal vezették be. Amikor a turbo megjelent a forma 1 -ben, csak a pénzesebb csapatok építették be. Asszem ő miattuk lett anno bevezetve ez a szabály, így nekik végig kellett spórolni a versenyt, és még így is megesett, hogy néha a végére elfogyott a benya. Most mi a bevezetés oka? Csak nem azért, mert a ferrarinak volt az az egy veszélyes húzása Singapure -ben? Ez már végleges?
-
7Heads Drago
veterán
De az is érdekes lesz amikor az egyik motor elfüstöl.
Mert akkor szinte mindegyiknek el kell, vagy valaki direkt rossz motort adott a csapatnak.
A boxban az időmérőn meg majd a versenyző kiszáll és kereket cserél. És így már a nyalókás ember sem kell. Igy legalább 12 ember felszabadul.
Sőt a költség csökkentés gyanánt a FIA főpáholyt is kisebbre kéne venni.
A versenyzők szállítására meg kínai riksa-kat kell hozni.
Felvezető autónak meg jó lesz egy Renault Twingo, vagy egy Smart is.
Tartok tőle hogy rengeteg embernek le kell szoknia a Forma1 nézéséről. Már ha nyugodt akar lenni. -
7Heads Drago
veterán
Ez jó volt.
De most viccet félretéve: ezt nem hiszem el, ami most történik.
Kezdem sejteni hogy a nagyok miért is álltak félre. (Schumi, Todt, stb.)
Kérdem én: A FIA vagy Bernie a saját költségein hol probál csökkenteni?
Lassan ennek az lesz a vége hogy a normális csapatok átmennek egy másik szériába. Ahol esetleg hagyák versenyezni is az embert. Már ha van egy eszük.
Az egyen motorkkal kiváncsi leszek az első nagydíj első kanyarjára....
20 autó probál egyszerre elfordulni...... -
Pá
addikt
válasz
remington2 #33139 üzenetére
Ilyet kérek Karácsonyra.
-
remington2
senior tag
F1 távirányítós autó - Mild Star - 1:6 méretarány, forrás: vatera
Illusztráció
Jellemzői:
1:6 méretarány (77cm hosszú)
6 irányú távirányítás
12 Ni-Cd akkumlátorral működik(8dbAAipari cella)
(amit a doboz tartalmaz) +1db 9v-os elem az irányítóba
differenciálmű
egyenesfutás finombeállítási lehetőség
pisztoly távirányítóval
Hálózati töltővel és akkumlátorral szállítvaFixára: 9900 HUF / 50 USD (198 HUF/USD áron)
Ebből 22 darab -- 22x50 USD --> 1100 USD
Futamhelyszínek: Ecclestone Ring (Bernie villájának kertje) Playboy-ring (Hugh Heffner villájának kertje)
Közvetítés: CANON HV30 MiniDV Nagyfelbontású videokamera, 203900 HUF / 1029 USD
Egyéb költségek (autók, festék): ~100 USD
~Összesen 2229 USD / 441332 HUF, amiben a sugárzási költségek nincsenek benne.
Akkor nem értem, minek szenvednek vele?
-
Petya25
őstag
Márkakupa lesz ez, én már látom, csak még az nem dőlt el hogy, milyen fajta...
Sebaj, az autó színeit talán majd a csapathoz alakíthatják. -
törölt tag
Gumimelegítőn röhögtema legjobban
), motoros haverom az alpok adria kupába használta ugye, családi költségvetésből.
Ezt akkor miért? Mondjon már nekem valaki 1 épeszű indokot azt miért kell betiltani?
-
Pompi
nagyúr
Szerintem a kerékcserét is töröljék akkor már el. Sőt. Egy szett bírjon ki 2 versenyhétvégét. Oldják meg. És akkor nem kell boxtaktika sem. Azon sem kell agyalni, lehet elküldeni kapálni az illetékeseket.
No mind1. Kezd burleszk lenni az egész. Aztán majd meglátjuk
-
D@ni88
addikt
Egységes pilótákat kérek
klónozzák vagy akármi.. de legyen. kiba--tul drága lesz kifejleszteni a technológiát, de hosszútávon megéri, mert akkor nem kell egész gyerekkorától támogatni a pilótát, hanem egyből kapnak egy hamiltont -
Petya25
őstag
Na ennyit a jövőről... [link]
Teszt nuku, tankolás nuku, egységes KERS.
Nem normálisak. -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #33126 üzenetére
Végülis ha tudják a végleges tömegét, és méretét, akkor magát az autót tervezhetik, tesztelhetik (aerodinamikai szempontból) anélkül is, hogy benne lenne, a KERS-t pedig tesztpadon is járathatják. Úgysem biztos, hogy akkora előny lesz a használata, szóval ha KERS nélkül jól sikerül az autó, akkor akár késhetnek is vele egy kicsit.
-
Motion_Blur
félisten
Costa az F2009-ről és a KERS-ről
Remélem csak altatnak, vagy annyira nagyok az elvárások magukkal szemben, hogy csak tökéletes állapotában akarják beépíteni ezt a szarságot.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #33123 üzenetére
Érdekes, hogy valódi alkatrésztesztelés nélkül is ennyit köröztetik őket. Olyan komolyan veszik az összehasonlítást, mintha a sebesség döntene, nem a szponzorpénzük.
-
raczger
őstag
[link]
Van rá lehetőség, valahogy fura lenne, ha minden csapat 3 autót indítana -
Motion_Blur
félisten
Köszi!
Én is megtaláltam közben: Best Formula 1 Lap Times - F1 Testing Circuits
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #33118 üzenetére
De gondolom, slicken, meg félig 2008-as aeroval. Mondjuk így sem rossz.
Most látom, tegnap 128 kört tett meg, ami több, mint 2 és fél óra. Igaz, hogy ezt nem egyhuzamban tette meg, de egy F1-esben ez egy napra nagyon durva. Biztos nem volt gondja este az elalvással.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #33118 üzenetére
Best Lap Time in 2006 (Any car - V8 Engine): 1:15.684 Michael Schumacher (Ferrari 248 F1) - 12 October
-
Motion_Blur
félisten
Buemi már 1.17:258-nál jár Jerezben.
Mi a V8-as pályacsúcs?
-
Motion_Blur
félisten
-
Pá
addikt
Érdekesség: Csak két istálló fizeti időben a számláit
És nem a meki meg a ferka ez a kettő. -
[CS]Blade2
addikt
-
Pá
addikt
-
attisx
addikt
Hoppá, mit találtam: MP4-23K
Az orrkúp és az elsőszárny nem rossz. A hátsó viszont még 2008-as...
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #33104 üzenetére
Nem úgy volt, hogy a Ferka ezen a teszten már a KERS-t fogja nyüstölni?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #33104 üzenetére
Tuti nem másnapos
-
Motion_Blur
félisten
Latest times:
1. S. Buemi Scuderia Toro Rosso 1:18.742 53
2. S. Bourdais Scuderia Toro Rosso 1:19.288 33
3. G. Paffet McLaren 1:20.134 20
4. P. De la Rosa McLaren 1:20.164 16
5. K. Raikkonen Ferrari 1:20.261 29
6. N. Heidfeld BMW Sauber 1:20.910 30
7. N. Piquet Renault 1:21.547 66
8. K. Nakajima Williams 1:22.724 30 -
JJános
addikt
válasz
MPowerPH #33050 üzenetére
Sajna a FIA az egyik rossz lépést a másik után hozza. Még hogy spórolás céljából. Minden csapat annyit spórol, amennyit muszáj.
A KERS fejlesztéseit megértem, és tetszik, de az egyenmotor, egyenváltó ötlete nagyon rosz.
Mi nemcsak pilótáknak szurkolunk, de csapatoknak is, motoroknak is. Gondolok itt a Torro-ra, amelyikben Ferrari motor dohogott.
Egyen izé, egyen ruha....... Á -
Petya25
őstag
Kiábrándító a mai F1..
A globális válságra most sok mindent rá lehet fogni, de szerintem alapvetően az évek óta tartó rossz bevétel elosztás és szabályozás az oka a kialakult helyzetnek.
Amíg Börni-Max-FIA és társaik csak a pénzt veszik ki a sportból és nem forgatják azt vissza, addig az F1 csak lefele mehet. Értelmetlen szabályokkal nyomorgatják a top kategóriát, csökkentsünk költséget, de fejlesszük ki a KERS-t, tegyük biztonságossá, de vegyük el leszorító erőt, a teszt lehetőséget korlátozzák, de mindent kibíró gépet kell építeni, közben pedig az egyen motorokkal és váltókkal a csapatok sokéves fejlesztéseit szarják telibe.
Miért kell rögtön betiltani azt, ha valaki kitalál a gépére valamit? Szabad kezet a csapatoknak, a konkrét biztonsági előírásokat megtartva. Börni kapna a szervezésért 5%-ot a bevételből, a többi pedig a pályáké és csapatoké...A Honda csak a kezdet...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest