Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Flavio Briatore ma elnezest kert csutortoki marslakos nyilatkozataert Lewis Hamiltontol!
A futam utani sajtotajekoztatorol:
Q. (Marco Degl'Innocenti – La Gazzetta dello Sport) Lewis, we have learned that Flavio Briatore through the team sent to you his excuses, apologised for what he said on Thursday. Are you comfortable with that?LH: Again, I have no clue what he said anyway, so it doesn't really matter.
-
AMD Power
titán
Ne öljétek már megint egymást ezért a "hülye" F1-ért.

-
JColee
őstag
válasz
Andrew_31
üzenetére
a vezetési stílusához nem voltak megfelelők az autón történt fejlesztések,pl nem tudta rendesen felmelegíteni a gumikat
nem tudom 2007es szezont nézted-e de ott kimi az utolsó futamokon eléggé odatette magát
tény h tavaly nem volt szerencséje massanak, de kiminek is volt peche (motorhiba stb)
idén falba ütközést nem tudom minek emlegeted, amikor massa is bénázott ilyet nem egyszermod: és talán meg lehetne érteni amit írsz, ha kerek mondatokban világosan, és helyesen fogalmaznál

-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
várj, most megmondod, hogy jó a motor vagy most mi következik?
Kovalainen első szárnya is sérült ...ráadásul ha jól láttam az egyik szerelő rongálta meg mikor meg akarta emelni a defektes kerékcserélnél...hirtelen nem is értettem miért kap oda...valszeg valami motorikus dolog.Na szal igazából nem értem mia probléma, Kovalainen több ok miatt behozhatta az autót, ahoz hogy motorcserét kérhessen a McLaren nála ahoz adatokkal kell alátámasztaniuk, hogy kell.
Ez egyszerű.Másrészről engem mondjuk cseppet sem érdekel, hogy Kovalainen kap-e új motort vagy nem, mert nem számítok rá, ez az év eddig is Hamilton melója volt, ha tud neki az utolsó futamon segíteni Kova' jó, ha nem akkor meg nem....az eddigiek alapján sztem botorság Kovalainen-re várni.
-
Andrew_31
Modder
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én nem egy futamról beszélek ,hanem az évröl.
Ma ö volt a jobb,de az év nem egy versenyből áll.
Nem érted te se mirö beszélek. -
Andrew_31
Modder
válasz
hunnylander
üzenetére
Az autót neki fejleszteni?
Egyedi autó kell neki?
Autót nem egy embernek készítenek, ö is azt kapta amit Massa.
Amúgy tavaj se volt jobb Massa-nál, tavaly Massa volt pech szériás.
Müszaki hibák, fekete zászló stb.
Idén is ö a pechesebb , rossz tankolás, müszaki hiba, csak ö nem megy a falnak.
SPA ,Singapur, jól nyomta Kimi, VB elsöhöz méltoan.Ütés álló autót kellet volna neki készíteni.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezen aztán tényleg tök felesleges vitatkozni.
Aki látta a futamot (és van szeme) annak egyértelmű, hogy ma Kimi volt a gyorsabb nem Massa. Nem is kevéssel.....monnyuk ez inkább Andrew_31 nek ment
-
hunnylander
őstag
válasz
Andrew_31
üzenetére
Pedig Kimi volt a jobb, hiaba ugralsz, hogy az vicc!
Massa volt a vicc! Kimi meg uszonyt sem kapott.
Kimi miert negyedik? Pechje is volt, muszaki hibai is voltak, az autot is most kezdik mar csak neki is fejleszteni. Eddig mindig tultankoltak es szenvedett az idomeron. Ahogy nyilatkozik es kvalifikal az azt mutatja, hogy vegre megoldodtak a problemai es mar veri is Massat. Ki rajtolt ma nehezebb autoval?
-
Andrew_31
Modder
válasz
hunnylander
üzenetére
Ö a jobb.
Na ez megint jó vicc. Idén végre tudott menni is.
Ha ö a jobb miért csak a 4. a VB.-n?
Még egy BMW is elötte van. -
Andrew_31
Modder
válasz
hunnylander
üzenetére
Beleolvasgattam a forumba, nem tudom miért kell szapulni Massa-t meg a Ferrarit, ahejet ,hogy örülnél ,hogy nyert a kedvenced.
1.Kimi azért kapja a nem kevés fizetését ,hogy azt tegye amit a csapatérdek megkíván és lássuk be túl van fizetve.Mert ez csapatmunka ,azér hvják csapatnak.
Nem úgy mint a Meki tavaly, na ott nem volt ilyen.
2.Kicsit visszatekintek Singapuri futamra, a jól müködő lámpás rendszert miért nyomták meg korán Massa-nál? Ha már állandoan összeesküvés elméletek születnek.Mert lássuk be amikor Kimi indult el idő elött,akkor piros volt még a lámpa, az se a rendszer hibája volt.
Azért a Meki se az a csapat aki visszariad egy kis korupciótól. Volt erre példa nem is olyan rég.
-
hunnylander
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem akarom bizonyitani, csak jol lathato volt, hogy Kimi el is akarta rontani a Ferrari szinmuvet, bizonyitando, hogy o a jobb. A szinjatek akkor lett volna hitelesebb, ha a verseny elejen jatszak meg. Kimi nem adta meg ezt a szivesseget. Pedig egyertelmu, hogy a megbeszeleseiken, hogy lehetett megbeszelve a dolog. 'Ha lehet, ne rohogtessuk ki magunkat es ne legyen atlatszo a dolog.'
-
válasz
hunnylander
üzenetére
csak azt, hogy bizonyítod be, hogy volt csapatutasítás?

Ha Kimi úgy dönt, hogy elengedi a csapattársát azért senki sem szólhat.
Persze mindenki tudja, hogy csapatutasítás volt, de ez egy bizonyíthatatlan tény. -
hunnylander
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A team order szabalyellenes. Csak a szineszkedesre van mod, abban meg nagyon gyenge volt ma a Ferrari, pedig meg a jobb motorboritast is levettek Kimi autojarol, nehogy siethessen.

Lewis erobol le tudja nyomni Kovat, nem kell hozza team order, Massa ma erobol nemhogy lenyomni nem tudta volna Kimit, hanem meg utolerni sem.
-
-
Nem értem mit kell ezen lovagolni már megint.
Kovalainen kiállt a futamról, mert tök értelmetlen lett volna tovább gyilkolnia a motort. Amúgy semmi nem tiltja azt sem, hogy akár pontszerző helyről is az álljon ki aki akar.
A ferrarik helycseréje sem ütközött semmiféle szabályba, bár ez szerintem lényegesen fontosabb -és erkölcsileg megkérdőjelezhetőbb- manőver volt, hisz így massa kapott két ajándék pontot.
....ennyi.... -
nah megyek megnézem az ismétlést...reggel 3 óra alvás után még kicsit kába voltam

-
Petya25
őstag
Nagy gratula Hamiltonnak. Teljesen tisztán, erőből meg tudta csinálni.
Massa elég gyengén muzsikált és megint csak ajándék pontokkal tud lépést tartani.
Meglátjuk mit hoz az uccsó futam, izgalmas lesz. -
peterszky
őstag
Lewis Hamilton lesz a világbajnok, ha Brazíliában…
…az első öt között végez,
…hatodik vagy hetedik lesz, és Massa nem nyer,
…nyolcadik lesz, és Massa nem végez az első kettő között,
…nem szerez pontot, de Massa legfeljebb harmadik lesz.Felipe Massa lesz a világbajnok, ha Brazíliában…
…nyer, és Hamilton legfeljebb hatodik. Ha hatodik lesz, egyenlő pontszámmal végeznek, és Massa több győzelmének (6–5) köszönhetően lesz világbajnok,
…második lesz, és Hamilton legfeljebb nyolcadik. Ha nyolcadik lesz, egyenlő pontszámmal végeznek, és Massa több második helyének (3–2) köszönhetően lesz világbajnok.Kíváncsi leszek, hogy tiszta lesz-e a futam, simán el tudnám képzelni, hogy a Ferrari motoros csapatokat ráuszítják Hamiltonra

-
válasz
hunnylander
üzenetére
ezen a kova kiálláson szerintem felesleges vitatkozni... majd ha az FIA látta a telemetriát akkor ők ugy is megmondják hogy fekete vagy fehér..

-
adman
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Sorry, de Domenicalit most nem lehet alulmulni, az ultraLOL.

ez igaz
b-type:
igazad van, attól tényleg aggódhattak hogy ha Kovi alatt megáll a vas, akkor elfelejt rendesen félreállni és akkor sc -
JJános
addikt
Igazad van, legalább dobogón végeztek. Én nem vártam el Kimitől, hogy ne adja át a helyét, hiszen ez természetes. Sajna Kova alulmúlta magát, és még szerencséje sem volt, de hiszem, hogy a következő futamon még elvehetik a Ferraritól a csapat VB-t.
Azért Massa megint vissza adta Haminak az elbuherált pontokat, és ezzel megkönyítette az utsó futamot Hami számára.
-
hunnylander
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
A boxkiallas csapatutasitas/team order?
Ott is a csapat szol, nem a sarki fuszeres!Muszaki hibanal ki szokott szolni? Meg szep, hogy a csapat! Ok latjak a telemetriat. Ezzel akarnad szepiteni a Ferrari kabaret? Nem sikerult.

Inkabb gyonyorkodjel a Ferrari csapat ba'jaiban, oke?
-
hát ez a futam valahogy nagyon nem jött össze a ferrarinak
bár nem látok sok esélyt a következő futamra nézve, de sosem lehet tudni, tavaly is innen ment el hamilton vb-je..
hát az a nyilatkozat, hogy massa gyorsabb volt
bár neki szurkolok, de azért ez 
mondjuk azt sem értem, hogy ha körökön keresztül szépen lassan engedte magára kimi massát, hogy ne legyen anyira feltűnő, akkor az "előzésnél" sem kellett volna kéziféket huznia.. -
törölt tag
válasz
hossszú
üzenetére
Végül is nem teljesen mindegy? pontszerzésre semmi sansz, nagyon messze töle, egy sérült autóval (sztem a defekt közben sérült az első szárny, mert nagyon mozgott.
Mi értelme van hajtani a motort? Amennyiben pedig a telemetria egy esetlegesen beüthető motorhibát jelez, akkor pedig pláne érdemes, egyfelől nem kell hogy szétrugja a motort a probléma, másfelől ki tudja hogy SC lesz belöle vagy nem.Teljesn tök mindegy volt Kovalainen a pályán van vagy sem, csak baj lehet a dolgoból szal egy tök normális döntés volt. Kiscsapatoknál fel se tünne szvsz.
-
hossszú
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Talán a sarki fűszeres szólt Kovának, hogy álljon ki

-
szeva000
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem is értem mit kell szarakodni.Egyértelmű,hogy Massának el kellett menni Kimi mellett,Kovát meg maximum kihívták,így tuti odatekert motorral fog hajtani

Mondjuk egy telemetriát nézve,ha igaz,akkor tényleg nincs értelme olajat szóratni a csapattárs elé.Persze sztem sem volt ott akkora gond.Node ez.hogy Massa gyorsabb volt???
Ez melyik versenyt nézhette??
-
hunnylander
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
Rossz kifejezest hasznalsz, ilyen meg a cikkben sincs.

Kerekcserere is a csapat utasitasara megy ki egy pilota.
Csapatutasitas az az amit a ferrarisok jatszottak el. Vagy az lenne, ha Kovat azert hivjak ki muszaki hiba miatt, hogy atadja az elsohelyet Lewisnak. itt ilyenrol szo sem volt. Ez maximum egy esszero dontes volt. Megjegyzem, amit allitanak a meghibasodasrol, azt az FIA ele is kell am tarni, kamubol nem lehet am ilyet megjatszani, foleg nem a Mclarennek aki irant a legkevesbe engedekeny az FIA.
-
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen, ahogy fentebb írtam, nem mondok többé előre semmit ebben... azért jó lett volna, ha bejön, nagyobb lett volna a népszerűségi indexem.

-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
"Massa hogy beesett 'fektavon', apam!"

Az! Pedig abban a körben Kimi még 1 mp-el vezetett előtte! Hamar behozta.
-
k.
őstag
Lenne egy kérdésem:
A futam utolsó 20 körét láttam.Érdemes ugy szervezni a délutánom hogy a többit is lássam vagy annyira nem volt izgi? -
törölt tag
Jó verseny volt, jó volt nézni ahogy Hamilton és Alonso teszi az autót, Glock-nak szintén grat a fullon tankolt autóval.
Kovalainen versenytaktikája elég érthetetlen, kivéve ha jobb qual-ra számolt Alonso-val szemben, a rajta viszont jó volt, vagy Alonso aludt be a 'könnyű' autójával.
A csatában alulmaradt, különösebben nem lepett meg. a defekt meg számomra érdektelen volt.
Alonso jókat autózik, bár a vb címet nem tudta eldönteni eddig. Massa-val nem tudom mi volt, hogy ennyire langyosan ment.
Massa-Kimi...mindegy, egyértelmű volt..sajnos ez egy olyan erő ami a McLaren-nél nincs meg.
Az interú elég 'tré' volt
...hülye szabály az ami szemlesütésre késztet egy versenyzőt, ki semmi mást nem követett el csak nem volt elég gyors..de valjójában a csapat vezényelte a befutót (Massa-ra gondolok). -
george11
addikt
Ez a futam az egyik legunalmasabb volt az idén. Ellenben most kivételesen(
) Hami mindent higgadtan csinálnt. Így kéne neki minden futamot végignyomni, és akkor nem lenne senki, aki elvegye tőle a VB címet jövőre sem. / mondjuk az nagyon nem tetszene, mert a Ferrarinak drukkolok, mióta eszemet tudom /
A Kimi-Massa "előzés" meg szerintem nem volt LOL, mivel ők legalább csapatban játsszanak
Lehet, hogy égő, vagy megalázó, de, ha megtehetik, és ez a csapat érdeke, akkor marhaság lett volna kihagyni.
Kova az no comment
Ha Kova nem lenne ennyire "lassú", akkor simán meglett volna a Mclarennek a másik vb cím is.
A legnagyobb poén az idei évben, hogy az a csapat(jelesül a Ferrari) nyeri a konstruktőrit, amelyik a legtöbb baklövést követte el idén. boxkiállások, boxtaktikák, motor elfüstölés stb...mod: Kova végül miért állt ki a vége előtt?

-
JColee
őstag
vazze pont nem néztem a sajtótájékoztatót mer "uncsi futam, PR duma"

ha valaki felvette töltse fel pls
-
hunnylander
őstag
Szep volt, Lewis!
Gyerekek, nem lattam Lewist a boxbehajto kavicsagyaban, pedig azt mondtatok, hogy megint odakerul.
Szoval ontsatok csak a hasonlo jokivansagaitokat! Legalabb elvalik a sz@r a viztol es meglatszik, hogy ki milyen jellem.Massa hogy beesett 'fektavon', apam!

Kimi is peppe verte a plussmackot! Aztan meg szepen huzta az idegeit, majd megalazta. Szep volt Kimi, legalabb a stilussal minositetted a csapat elvarasait. Nem lehet nem eszre venni, hogy Kimi nincs oda Massaert. Sajtotajekoztato; MEGALOL!

proof88: Az uveggombodet eldobhatod!
-
bdav
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
tényleg uncsi volt bár végig izgultam h. Hamiltonnal ne történjen semmi... ahogy látom a topicot, többen meg azért hogy igen... grat...
Ferraris elengedős móka meg lol... Kova amikor "elengedte" Hamit németországban, akkor Ham sokkal gyorsabb volt nála, ittmeg Kimi behúzta a kéziféket

Kova még mindig gyenge btw... a defekt nélkül is, úgy meg pláne gázvót
Kicsit tartok azért Brazíliától, de az az 5. hely csak összejön
-
Atlantis
veterán
Rég volt ilyen unalmas verseny...grat Hamiltonnak.
-
Zoza24
senior tag
akkor lett volna nagyon kemény az utolsó futam,ha Massa nem bukja a szingapúri futamot a töltögetésnél...akkor most aztán padlói kéne tolnia mindenkinek a gázt....remény az van de több nincs
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Tavaly is jók voltak. Én egyenlőre nem bízom el "magamat",
-
Oliverda
félisten
-
joey04
titán
már miért lenne izgalmas a vége?ez már eldőlt(bár ne lenne igazam)
jól ment hamilton ügyes.
legalább a vigaszdíj meglesz, a csapat vb. -
Oliverda
félisten
LOL, ezt a dadogást Massa-tól az inerjún. Kimi inkább oda sem figyel és a körmét piszkálja.

-
-
proof88
addikt
Na, több előrejelzésem nem lesz! Pedig megint nagyon éreztem!

-
JJános
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Túlságosan ne fogyjál le, mert megárt az a sok alkohol, amit Hami VB ünneplése címén fogsz elfogyasztani!

Egyébként ma én is remegő gyomorral drukkoltam végig a futamot. De Hami győzelme nagyon megérte a körömrágást.
A Joker motor nagyon jól fog jönni. Hami nyer Brasiliában!
-
copin
őstag
Hami szerintem nem csak a futamot nyerte meg. Talán Massának a töltős baromságnál úszott el, de ha jól kezdte volna az év elejét, akkor még az is belefért volna, de sajnos nincs olyan, hogy "ha".
-
Gyusz
őstag
Massa nyomás alatt, Kimi pedig tehertől mentesen vezet, vagy mi van, hogy pont év végére jutnak a rosszabb rajthelyek Massának? Egyébként remélem, hogy az elvakult Massa rajongók most kicsit lenyugszanak, hogy Kimi is átadta a helyét.
Hamilton jól elpáholta a Ferrarikat, Kovalainent pedig még az ág is húzza. Alonso hozta az év vége felé állandósulni látszó formáját és Piquet is megint szerzett egy pontot.
-
soulcube
aktív tag
Interlagos nagyon fekszik Massának ez nem kérdés. 2006-ban, 2007-ben is kitűnően ment. Nincs még ez lefutva, legalább marad izgalom az utolsó futamra is.
-
Zoza24
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
így van,de Massa képes otthon nyerni,általában nagyon jól megy azon a pályán...ki milyen motorral megy majd ott?
-
-
JJános
addikt
Az fel sem tünt senkinek, hogy Fisi Hamit is feltartotta?
Gratulálok Hamiltonnak! Nagy lépés a VB-ért.
Egyébként meg undor, amit itt néhányan csinálnak, gondolok itt az ellendrukkekedésre.

-
soulcube
aktív tag
Konstruktőriben 11 ponttal a Ferrari vezet.
-
7Heads Drago
veterán
Végeredmény:

-
Oliverda
félisten
Pörfikt wíkend.

-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Messze van még a vége. De ez egy nagyon jó lépés volt a végső győzelem felé.
-
-
7Heads Drago
veterán
Ügyes volt Hami.
Gratula.
Így kell ezt csinálni egy leendő világbajnoknak.
Csak el ne guruljon a gyógyszerre.
-
Dzsozi0öt
tag
Akkor két hét mulva!
Sziasztok! -
Zoza24
senior tag
ha Hamilton legalább 5. Brazíliában akkor övé a vb...
-
soulcube
aktív tag
Hami nyert és 7 ponttal vezet.
2. Mas
3. Rai
4. Alo
5. Hei
6. Kub
7. Glo
8. Piq -
Dzsozi0öt
tag
Nem a Mercinek szurkolok, de Hami szépen csinálta!
-
Ricardo
titán
Azért a remény még él

-
AMD Power
titán
Egy újabb nagy lépés a VB felé!
Király voltál Lewis!

-
-
Dzsozi0öt
tag
Még egy motorhiba, még egy motorhiba.....
De nem Kiminek!!!!!
-
soulcube
aktív tag
Kova futama ennyi volt.

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kovalainen első szárnya is sérült ...ráadásul ha jól láttam az egyik szerelő rongálta meg mikor meg akarta emelni a defektes kerékcserélnél...hirtelen nem is értettem miért kap oda...valszeg valami motorikus dolog.

bár neki szurkolok, de azért ez

Szoval ontsatok csak a hasonlo jokivansagaitokat! Legalabb elvalik a sz@r a viztol es meglatszik, hogy ki milyen jellem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)