Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16768) kelly416 válasza flymi (#16754) üzenetére


kelly416
veterán

Általában emelő, keresztkulcs, vontatóköztél (szerencsére inkább én húzok másokat, minthogy engem húzzanak), bikakábel, rongyok, kéztisztító, kézfertőtlenítő, néhány izzó és biztosíték (és ezek többnyire bele is férnek a fejjel lefelé elhelyezett pótkerékben), meg még egy-két ez-az, ha sima otthoni használatban van a gép. Nyaraláshoz és egyéb nagyobb utakhoz természetesen kiegészítem ezzel-azzal néha, attól függ, mire lehet szükség. Pl. hólánc, ioncserélt víz, jégoldó, stb... Spanit és egyebeket, mióta futóm van, a futó kellékeként tartok csak.
Szégyenszemre poroltóm nincs, de már rég be szeretnék tervezni valahová egyet, de autóváltás előtt állok, majd utána meglátom, hol és mennyi helyem lesz.

DeFranco:
Fater 5ös kazánlemez darabot használ az emelő alá otthon is, úgyhogy én azt tanultam el. De kerék alá azt nem tenném be több okból sem. :DDD
A poroltóról viszont megegyezik a véleményünk, bár a család meg a gyerekek lassúsága miatt (képesek elbambulni veszélyhelyzetben is) gondoltam, hogy mégiscsak beszerzek egyet. Ülés alá viszont nem merném tenni, mert ha elszabadul, nagyot üthet vagy beragadhat a pedálok alá/közé.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.