- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpas15
tag
Sziasztok! A Ford Fiesta ST 2.0 2006 megbizhatónak mondható? Vagy problémás?
-
Real_Necro
veterán
válasz
molnarpeter #17548 üzenetére
Főleg rövid távokat megy (második autó), de Lidl töltőt rá szoktam rakni rendszeresen.
Az a furcsa, hogy előjele nem volt, kb 1 hetet állt, de előtte pöccre indult. Ha bizonyíthatóan valami merítette, akkor viszont első dolgom lesz, hogy kimérem mekkora áramot vesz fel alapból. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Real_Necro #17547 üzenetére
Cégtől kb szomszédban van az Unix, szóval gyakran betérünk. Egyszer mesélte az eladó, hogy feltöltve hozták vissza az akkut, elég egyértelmű volt az utalás
Valami legolcsóbb 2 év garis kéne neked szerintem, ha ezz ennyit bírt (kedvezmény nélkül már nem biztos, hogy megéri). Mondjuk otthon EP, Banner, sőt random használt is van néha, de pár gépre és autóra mérten jobban van kapacitás odafigyelni, nameg van több csepptöltő is a békebeli és az Aldis mellé, mind tervezetten felül bírja. Sok a rövid táv?
-
Real_Necro
veterán
válasz
molnarpeter #17546 üzenetére
Nincs messze Lestitől (17. kerület). Lehet akkor ha nem veszik vissza gariba, érdemes átgurulnom unixhoz?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Real_Necro #17545 üzenetére
Unixnál ha lemerült akkut viszel, kb már amiatt is kicserélik
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mikulásbá #17532 üzenetére
Exide csak akkor lesz, ha gariban cserélik. Van egy olyan kikötés a garilevélen, hogy ha 11V alatti a kapocsfeszültség, akkor ugrik a gari. Ugyanakkor a 4V miatt mintha zárlatos lenne, de majd a szakik megmondják... ha nem cserélik gariban, megveszem a legolcsóbbat, ami bele megy.
-
Cyrin
addikt
valami értelmesen kinéző dísztárcsát tud valaki 15-ös méretben? fordos nem lehet, mert lelopják a parkolóban, szóval jó az "igénytelen olcsó" is
-
ReFleXx
addikt
dejo hogy most beszelunk az akksikrol, anyam hivott elobb hogy nem indult a kocsija reggel, lemerult az akksi
valami 3-4eve cserelt perion akksija volt. -
olasz61
tag
Ha már akku a téma magam szeretném cserélni de a jobb oldali csavarját nem látom a leszorító lemeznek,nem akartam feszegetni nehogy szétbarmoljam a tartó dobozt.Miért nem tudták felülre tenni mint a bal oldalit.
Focus mk2 2006 1.6 benzines. -
ReFleXx
addikt
válasz
molnarpeter #17534 üzenetére
en anno Lesti boltbol Lesti akkot vettem 3evet birt a Focusban.
-
válasz
Real_Necro #17531 üzenetére
Inkább Exide Premiumot nézz.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Real_Necro #17529 üzenetére
Lestinél vettem anno en is akkut a Focusba, emlékszem mondta az arc, hogy már mindegyik akksira csak 1év garit adnak. Ez vagy 5 éve volt. Azota megint változott ez a dolog?
Ha neked 2ev van akkor látogass el hozzajuk mindenkepp ja. -
Real_Necro
veterán
válasz
ReFleXx #17521 üzenetére
Lidl töltőm van, az is 4V-ot ír, aztán át megy Errorba, de próbáltam hagyományos trafós töltővel, azzal sem moccan.
Exide Excell 60Ah (EB602 ha minden igaz)
Lestinél vettem, holnap szerintem beviszem hozzájuk, mondjanak rá valami okosat. Tavaly február elején vettem náluk.
-
törölt tag
válasz
gabor9991 #17526 üzenetére
Most a Focus az otthoni garázsban figyel, nem hajtom. Gyertyák 1 éve lettek kicserélve, meg a 4. gyújtókábel. A Check engine az folyamatosan ég egyébként, még lambdaszonda csere után is, de időnként gyorsításkor villogni kezd, majd ha elérek egy bizonyos sebességet ismét ég folyamatosan. Akkor valami nagy eséllyel a gyújtás körül van.
Ez a rángatás, meg időnkénti nehezen gyorsulás 1-2 hete jelentkezett. Fura, mintha a gázpedállal játszadoznék olyan érzetet kelt. Kezdetben ritkábban csinálta, tegnap már naponta többször is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
gabor9991 #17526 üzenetére
nekem anno kétszer fordult elő hasonló, egymástól vagy 3 évre időben, hogy kánikulai pályázás után egyszer csak fogta magát a kocsi és elkezdett gázadásra egyre jobban rángatni, folyamatosan csökkenő teljesítménnyel (először még lehetett tartani a 70-et, aztán 50, 40, és így tovább)
először akkor amikor hatvantól mogyoródra érkezve belekerültünk a hungaroring miatti dugóba és onnan már csak döcögve tudtunk kigyorsítani, majd pécsről csepelre befutva, ahonnan még valahogy eljutottunk a népligetig vészvillogózva, tojással a pedál alatt, de ott megállt a félidő presszónál a tudomány.
az első esetben elég volt kicsit kigurulni a parkolóba meg sem kellett állni, a második esetben 15 perc járdán felnyitott motorháztetővel állás és vállat vonogatás után simán hazamentem döccenés nélkül.
mint kiderült a kábelek voltak megégve a trafó és a gyertyák között, és ez okozott gyújtáskimaradást az extrém meleggel (mindkétszer piszok kánikula volt) keverve.
már mindenre gondoltam, mert check engine-t nem dobott, azt hittem a benzinpumpa melegedett el mert már kevesebb volt a tankban aztán a szerelő derítette ki mi a gond.
-
gabor9991
őstag
válasz
#31600896 #17523 üzenetére
Villógó check engine lámpa égéskimaradást jelezhet, ha van hibakód olvasód meg tudod nézni melyik henger hibás ilyenkor.
Alacsony fordulatról, nagy gázzal gyorsítva, ha durrog/rángat akkor nagy valószínűséggel gyújtás probléma lesz.
Ezt így nagyon ne erőltesd mert a katalizátorba jutott elégetlen üzemanyag a katalizátort is tönkreteszi. -
törölt tag
Üdv.
Szerintetek milyen nyamvadt hibája lehet a kocsimnak?
Hidegen jól megy, majd ha bemelegszik a motor és lelassítok, vagy megállok (körforgalom, tankolás...), akkor gyorsításkor check lámpa villogni kezd, nehezebben gyorsul, zakatolóbb hangja van a motornak, kicsit ráz a kormány, váltáskor rángat az autó, gázadásra olykor meglódul, majd megtorpan majd megint megindul jobban húzni. Elérek egy 70-es tempót minden frankó, gyorsíthatok nem szabályoz le 80-90-re, mint régen a Fiesta gyújtótrafó hibával. Hétvégén viszem szerelőhöz. 1.4 benzin Mk2 Focus.
Tavaly volt vezérlés szett cserélve, mikor megvettem. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Real_Necro #17520 üzenetére
miért ne lehetne? megvetted, betetted, tönkrement. szerintem sima ügynek kellene lennie.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Real_Necro #17520 üzenetére
Ha van jó töltöd akkor probald meg tölteni.
lidl/aldis töltö kepes ra hogy innen feltöltse, de benne van hogy zárlatos lett jo par cella.
milyen akksi tipus ez pontosan exiden belul? -
Real_Necro
veterán
1 éves Exide akkun 4V-ot mértem a hétvégén. Szerintetek zárlatos, vagy szulfitos?
1 hete még pöccre indult a kocsi... és nem maradt rajta semmi.Kérdés, lehet e így gariztatni, van még elvileg 1 év...?
-
flymi
addikt
Ma végigjártam a város összes benzinkútját hazafelé szépen sorrendben, ahogy útba esnek guminyomás ellenőrzés céljából, mert a 11L fogyasztás valahogy nem tetszett.
Avia -> nem működött, cserébe a bal elsőm laposabb lett.
Shell -> ahogy befordultam már el is zavartak, nem jó a kompresszor.
Mol -> Már a pisztollyal a kezében várt a kutas srác, mind a négybe kellett rakni bőven.
2,1 barra töltöttem mind a négy kereket, elsőkbe talán egy fél bar-ral több ment. Lehet elég lett volna a 2 is, elég hidegek vannak még... -
bajnokpityu
félisten
Brutal jó blokk volt a régi 100lovas 1.6os.takarekos,lelkes,megbizhato.
Ugy vettem megarveresrol enyémet, hogy 2.5liter olajat öntöttem bele, h elerje a pálcát. Tehát nyilván nem nagyon volt előtte cserélve az olaj vagy20 30e kmen keresztül. Nálam volt innentől 100e kmen keresztül. 6os atlaggal eljart, és nem volt mozgó utakadaly. -
Anulu79
addikt
Egy kis infó a pillanatnyi henger kihagyásomra. Meg lett a bűnös. Ezért volt a kihagyás. Gyertya cserekor nem néztem át őket mert úgy gondoltam, hogy ha új akkor nem lehet baja. De tévedtem.
-
Cyrin
addikt
válasz
TomMusic #17498 üzenetére
mostmá abbahagyhatnád
ez már jól néz ki, de minél több kütyü van benne annál több romolhat el, és lehet rá költeni, és te ebből az irányból is nézed. viszont a szélvédőfűtés nagy királyság, volt a mondeomba.
1.6-osra azt mondja a fordos szerelő, a 100 lovas megbízhatóbb.
nekem is ilyen nagy kerekek voltak a mondeon, nagyon utáltam, amikor gumit kellett rá venni. most végre 15-ös van a focuson, ezek a gumiárak sokkal jobban bejönnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest