Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16180) kelly416 válasza albiosz (#16175) üzenetére


kelly416
veterán

Csak zenére mindenképp. Azaz a fóka 2-ben van jack a kesztyűtartóban, az picit egyszerűbb nekem, mert hosszú úton úgyis kint van a műszerfalon a telefon navival, így legalább azt is hallom a zene mellett és tuti nem zavar be valós rádióadó a hullámhosszba, de egyébként transmitterek közül én jobbat nem tudok. Volt valaki, aki ajánlotta a Nulaxy-t (hanghívások miatt próbáltam ki), de az sem vált be nekem. Majd elajándékozom. :)

Ugyanmár. Mindenki épen megúszta, az autó simán javítható, de ha ennyire nem akar nálam maradni, akkor megértettem, felfogtam, had menjen. Volt egy Mazda 626-om, az meg elhagyni nem akart. Mindig minden rendben volt vele (csak öregecske volt már, bár azóta is sajnálom, hogy eladtam), de amikor vevő jött, nem indult, eltűnt a hűtővíz (télen fűtött, bementünk Deszkről Szegedre, megjött a vevő jelölt, első kérdése, hosszú útra mernék-e indulni vele, második, hűtővíz van-e benne? Megnéztük, nem látszott, kiegyenlítő üres, lelépett. Irány a Tesco, felöntöttem, egy évig még úgy mentem vele és megmaradt benne ugyanaz a fagyálló), minden baja volt, közben meg mondom, soha semmi baja nem volt. Igazából nem is értem, miért adtam el. Kellett az új, a szép, aztán csak eszem az ideget és locsolom a lóvét. ;]

Szerk.:
x_424:
Ez most komoly? Értő olvasás egyes, meg amúgy is olvasás egyes. Nem csak végigfutni kellene, amit mások írnak, hanem el is olvasni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.