Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
A kisfiam odavan a sárkányokért,tudnátok címeket ajánlni?
A mesék megvannak,Smaug pusztasága megvan,van még valami igényesebb alkotás?előre is köszönöm!
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Eddig read only módban követtem a topikot,segítséget/magyarázatot szeretnék kérni a Büntető ököl című filmmel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jó film,de nem értem az effekteket,maszkolásokat,hogy direkt hat gagyinak,vagy valami kis csapat csinálta és nem volt pénz csak műanyag babákra?
Nem vagyok filmiparlexikon,és nem is akarok az lenni,ezért meg sem nézem ki rendezte,csak érdekelne,hogy vajon ez szándékos(pl mint a Tarantino filmek,hogy egy lövés miatt 3 csepp vér helyett szétloccsantunk 3 hektót) vagy tényleg a költségvetés vagy nemtörődömség miatt lett ilyen?előre is köszönöm!
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz maximilian4 #111214 üzenetére
El cuerpo/The body
Nem horror,de nagyon jó
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
-
Pocee
senior tag
Igen de a karperec felbukkanásakor a csávó még azt hiszi él Mayka és játszadozik velük,nyilván a nyomozó helyezi el jól látható helyen,hogy a csávó még jobban beparázzon,hogy a szeretőjét Mayka meg fogja ölni és minden áron ki akarjon jutni a hullaházból,vagy hogy magától vallja be,hogy van egy titkos harmadik. Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Az Alfa trailerének a zenéjét szeretném megtalálni,szerintem már mindenhogy kerestem,de nem lelem,hátha valaki jobban vágja ezt,hogy,hol kell keresni.nagyon megköszönném,ha valaki tudna segíteni.
Konkrétan erről lenne szó.Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz radi8tor #115765 üzenetére
már ez is valami,de ezt felhasználva sem jutottam előre,talán ha tudnám ki komponálta vagy valami,de ebből hogy "production music" még a google is halott.
Egyébként 2-3 hónapja már próbáltam shazammal de akkor még ennyit se dobott azért nem is erőltettem.
Mindenesetre köszönöm! hátha valakinek megvan kazin és elküldi
Egyébként rohadt monumentális...nagyon kellene!Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Üdv megint!
Kisfiammal néznénk valami családi filmet,volt a közelmúltban egy vagy két film ami ilyen loch ness témájú "szörnnyel" operált volna,az egyik filmnek mintha a szörny neve lett volna a film címe,a másik meg,hogy a kisfiú talál egy tojást amiből kikel,majd óvja a világ elől,de lehet a két történet egy filmet rejt,plusz infó hogy víziszörny.az Eliott a sárkányt ismerjük nem arra gondolok.
Előre is köszönöm!
szerk: az egyik a Misi a víziszörny,ez meglett,volt ezenkívül valami hasonló?
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz #75376384 #115772 üzenetére
áthallgattam de nincs közötte,még hasonló sincs...
Gondolom mivel nem lett egy erős film így feledésbe fog merülni és soha nem derül ki mi volt ez...redditen kérdezte egy user,hogy tudja e valaki mi a trailer music de fél év alatt nem született egyetlen post semAzért köszönöm!
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Instant család:nekem 8/10
Egész jól játszott az érzelmekkel,meglepően könyesedett a szemem és poénban sincs hiány.
Más nem látta még?Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz fateless #118374 üzenetére
Főleg szülőknek okoz inkább elérzékenyülést helyenként.
Én azt mondom,hogy minden elismerésem annak aki úgy dönt,hogy bevállalja az ezzel járó plusz nehézségeket.Én már elváltam,így messze kerültem ettől a lehetőségtől,de nagyon nemes dolog "megmenteni" gyerekeket az intézet "intézményétől".Természetesen az egészségügyi okok miatt örökbefogadó szülőknek is jár a pirospont,mert dönthettek volna úgy is,hogy akkor "hagyjuk".a végén komoly lelki válság elé állítják a nézőt,hirtelen azt sem tudtam mit érezzek,de happyend
Ha Nektek testközeli,akkor is nézzétek meg,mert vagy sírtok rajta vagy nevettek ha felleltek hasonlóságot,nekem ment mind a kettő...férfiként,szülőként.Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz pikszel #121268 üzenetére
nagyon nagy fancy divat lett a fancyzés a gyomrom kifordul,vagy amikor fehér magyar emberek kezdik átvenni a kisebbség nyelvét...divatból.ugyanakkor én lezsoval értek egyet,hogy a nyelv azért idomul és tök jól leírta,hogy ez nem matek,a sznob meg amúgy is szerintem baromi rossz példa,mert ki,mi alapján ítélkezhet,hogy a másik ember az sznob,manapság általában(az én tapasztalatom) hogy irigységből használják,mert akinek sok pénze van már meg is bélyegzik.nyilván nem csak a sznobról megy a vita,de ez nem egy nyelvtanszakkör az akadémián.
Beszéljünk inkább a Végjátékról.Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Üdv!
keresek egy filmet amiben az emberek föld alatt élnek mert a föld felszíne lakhatatlan , inkább családi film szóval nem egy vad öldöklős.
egy kisfiú jut fel végül a felszínre a film végén és kiderül hogy folyamatosan hazudott a "vezetőség" az embereknek Mr.Brightside
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Renault, Dacia topik
- Microsoft Excel topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest