Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz mephi666 #135898 üzenetére
hogy valami pozitívum is legyen róla, a néző fel fogja ismerni Liszt Szerelmi álmok c. darabját.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
mephi666
nagyúr
válasz eeXaa #135895 üzenetére
azért az sem mindegy, mit veszünk spielbergtől viszonyítási alapnak: egy schindler listáját, vagy egy ócska világok harcát emmerich nálam inkább a hollywoodi uwe boll, mint spielberg
este megnéztük ettől a moretz lánytól a greta-t:
na, ez a film abszolút nem ajánlott...
akkora baromságok vannak benne sorban, hogy az már fizikai fájdalmat okozott... konkrétan nem értettem, miért retteg a kiscsaj a 65év körüli 40kilós "öreglánytól": leverhette volna pl egy székkel, de inkább csak úgy kétségbe esett, hogy minden utasítását teljesítette... mellékesen simán a nyomára bukkanhattak volna, ha nem egy balfék magánnyomozóval végeztetik a melót, hanem a rendőrséggel, ami rá lett hívva az éttermi dorbézolásakor (ott már első számú gyanúsított lett volna, mert a zaklatás is jelentve lett... plusz hogy folyamatosan használta a csaj telefonját, hogy félrevezesse az apját+barátnőjét: ezzel a helyzetét is be lehetett volna lőni azonnal) meg az is, hogy a nyomozó kilőtt vagy 4 golyót, utána kapott 2-t, történt ez fényes nappal egy elég forgalmas helyen levő lakásban és senki nem szól be ilyenkor, hogy lődözést hallott? csomó égbe kiáltó idiótaság követte egymást kb a film felétől... addig még úgy tűnt, hogy ebből valami vállalható dolog is lehet, de nem lett [ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
perempe
veterán
Bepótoltam a Serpico és a Francia kapcsolat (The French Connection, 1971) filmeket. Mindkettő kötelező, rám az utóbbi volt nagyobb hatással.
-
eeXaa
addikt
válasz lezso6 #135891 üzenetére
...nem 10/10, de sztem elég magas szintet hoz minden téren. Jó film a Midway, jobb, mint a Dunkirk volt.
Amúgy R.E. simán említhető az elmúlt kb. 30 év nagyjai közt. Az ugye nyilvánvaló, hogy jobb mint egy Michael Bay, v. J.J Abrams, de szerintem néhány filmjével simán túltesz Spielberg-en, vagy Nolan-on.[ Szerkesztve ]
-
-
Mik76
senior tag
válasz lezso6 #135891 üzenetére
Ezek a bunos elvezet kategoriaba eso filmek.
A 2012 jeleneteit a mai napig imadom, pedig jo nagy marhasag a film, es persze a legszorultabb pillanatban is be tudnak dobni egyegy jo poent, ami mar majdnem surolja a Marvel fele borzalmat. De attol meg baromi latvanyos, es szorakoztato.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
válasz Fitzgerald #135888 üzenetére
Midway-ről azt kell tudni, hogy Roland Emmerich rendezte. Szóval olyan filmekkel említhető egy lapon, mint az (1998-as) Godzilla, Függetlenség napja, Holnapután, 2012, Az elnök végveszélyben, Tökéletes katona, stb. Ha utóbbiak tetszettek vagy olyan vagy mint én, és szereted magad kínozni a Roland Emmerich trash-sel, akkor jöhet a Midway is.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
V.Stryker
nagyúr
A Midway egy ordenálé fos. Olyan gagyi cgi és olyan vacak az egész, hogy kitéptem a hajam tőle.
A Greyhound csatahajó viszont jó.-
-
fant0mi
őstag
Midwaytol az itteni kritikak alapjan elment a kedvem. Nincs idom gyenge alkotasokra, inkabb nezek mast.
-
nagyúr
válasz Fitzgerald #135886 üzenetére
Midway-t láttad esetleg, meg a 1917-et? Greyhound még nincs lemezen, de ha a másik kettő is jó meg hozza a szintet, akkor megvenném őket.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Fitzgerald
veterán
Greyhound 9/10
Ez rohadt jó volt, a zenétől a látványon át az atmoszféráig minden rendben volt.
A nettó játékidő olyan 78 perc, szóval elég rövid a film, de az a 78 perc meg van töltve mindennel, ami egy igazi háborús filmbe kell. Tom Hanks a szokásos keptön Miller archetípust játssza, a Sgt. Horváth meg itt most a változatosság kedvéért Stephen Graham, de amit csinálnak azt jól csinálják.[ Szerkesztve ]
-
válasz radi8tor #135880 üzenetére
Jaj, nemár. Nyilván nem isteníteni meg hősként tisztelni, de hadd forgathassanak már róla filmet, legyen vele interjú, stb. S ezt fenntartanám akkor is, ha emberileg egy mocsok pszichopata lenne. Fontos tényezője a rendszerváltás utáni időszaknak, öröm az ürömben, hogy nem egy mocsok állat és teljesen új ember lett azóta. De ez persze nem mentség a bűneire.
-
Ispy
veterán
válasz lezso6 #135875 üzenetére
Az intelligenst itt nyilván a helyén kell kezelni, nem egy irodalom professzor, de az átlag bűnözőhöz képest igenis magasabb polcra helyezném (pl. el tud mondani 2 összefüggő mondatot, aminek még talán értelme is van).
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz Tibiajax #135871 üzenetére
Mi is megtaláltuk a BB-t tegnap, de végigszenvedtük a reklámokat, legalább lehet ilyenkor fürdeni, főzni. Egyébként én is szeretem a filmet, van egy igen jó atmoszférája, ami ha beszippant, akkor 10 alkalommal sem lesz unalmas. Jók a karakterek és a színészek is.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Mik76
senior tag
válasz lezso6 #135876 üzenetére
+1 a Benjamin Buttonhoz. En nagyon eroltetettnek talaltam a film kb felet. Ez mar jo nem lehet nalam. Ugyanabba a kategoriaba kerult nalam mint a The Fountain, Cloud Atlas, stb. Valami nagyon nagyot akar mondani meg mutatni, de inkabb csak keszekusza hablatyolas a vege.
Aztan persze tobb embert ismerek akiknek bejott. Izles(ficam) kerdese...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Yodamest
veterán
válasz Tibiajax #135877 üzenetére
+1 a Benjaminnak, nekem is egyik kedvenc filmem. De ezek olyanok, hogy vagy bele tudod élni magad, elgondolkodtat vagy pedig csak egy ostoba sci-finek látod az egészet. Az idővel való játék engem mindig elgondolkodtat, így ennél is filmnél is teljesen betudott szippantani maga az alapfelvetés is már és szépen is volt megcsinálva az egész végig.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz lezso6 #135876 üzenetére
én a 'nyál' helyett a fikcióból eredő szürrealitást, a valami csodálatos fényképezést és az idő múlásának hatalmát látom csak, amikor nézem ezt a filmet. tudom, egy rétegnek egyfajta nyáltengerként jött kb le ez az egész, de én ettől teljesen különböző szálon futok, semmi közöm nincs ehhez a fajta meglátáshoz. egészen máshogy hat rám
-
válasz Tibiajax #135871 üzenetére
Benjamin Button kapcsán: én kb egy éve néztem még, s hát anno se voltam annyira oda érte, de akkor hatalmas csalódtam a filmben és magamban is.
Azért hasonló a Forrest Gumphoz, mert utóbbi forgatókönyv-adaptálója írta a Benjamin Buttont is, nem véletlen, hogy gyakorlatilag ugyanaz a recept a két film.
-
"egyből lejött, hogy ő alapvetően egy intelligens faszi, nem egy 0 bites bűnöző"
Intelligens? Nyilván nem hülye, de nekem pont az "intelligens" jutna eszembe utoljára, ha jellemezni kéne. Én pont egy egyszerű emberként jellemezném, de nem a pejoratív értelemben. Viszont erkölcsileg meglepően nagyon rendben van, megbánta, feldolgozta amit tett, Ambrus Attila egy nagyon jó példája annak, hogy miképp kéne rehabilitálódnia egy bűnözőnek. Persze szerintem ez leginkább rajta múlt, nem a magyar államon.
-
mephi666
nagyúr
válasz Vikthor #135872 üzenetére
a kábeltévét mi főleg sport miatt nézzük, meg filmajánlókért néha el lehet azért kapni a királyi csatornán klasszikusokat, amiket rendesen reklám nélkül adnak le... kereskedelmi adókon viszont lehet úgy számolni, hogy 20percenként 10perc reklám... akkor lehet esetleg így "rendesen" filmet nézni, ha pl házimunkával összeegyezteti az ember és a kényszerű szünetekben megcsinál ezt-azt (így viszont a filmélmény nem az igazi, mert képesek akár dialógusokat kettévágni reklámmal)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
hozzászólásod második felében amiről értekezel, pont amiatt kellett nekem is megtekintenem az alkotást és kell neked is, ha érdekel alapvetően, ha nem annyira
mert pont nem egy hétköznapi bűnöző. és a filmre vitele, tényleg jól sikerült - lehet ezt mondani. a filmeket meg szereted te is, szóval
hajrá.hanem,
az este belebotoltam a Benjamin Button-ba a sony csenelen, ott ragadtam.. második reklámblokk kezdetekor viszont már nem bírtam, kinyomtam. nem a filmet nem bírtam, a megszakítást.. ma pótoltam, normális forrásból
erről a filmről alkotott véleményem semmit nem változott az évek elteltével.. még mindig egy egészen fantasztikus filmélménynek tartom. egy csoda. az ötlet is, a kivitelezése is. főleg a film második fele
ezek a fajta mozik az igazán nagy csodák, valóban AZ életre szóló filmélmény
én azt gondolom -
De4d
őstag
Valaki láttam már ezeket a filmeket? Egy pár soros véleményt írna róluk?
-Fekete és kék - 2019
-Őscápa - 2018 (Ez van olyan mint anno volt a Hábrogó mélység? Nekem az tetszet. Olyan katasztrófafilm szerű volt, hogy megpróbáltak menekülni, de szép sorjában hullotak a szereplők)
-Határok mentén - 2019Köszi.
Minden jó, ha a vége jó!
-
Ispy
veterán
válasz mephi666 #135861 üzenetére
Nem láttam a filmet (nem is nagyon érdekel), meg úgy az egész viszkis story is távol van tőlem, tényleg nem izgat az egész. De párszor tévében belefutottam, amikor AA beszél, és egyből lejött, hogy ő alapvetően egy intelligens faszi, nem egy 0 bites bűnöző (vagy nagyon jól adja elő). Így azt gondolom, hogy könnyebb is volt neki a visszaintegráció, mint mondjuk a pajtásai 99%-nak.
-
cyberkind
félisten
válasz Tibiajax #135856 üzenetére
Én tegnap néztem meg, nem ismerem a sztorit teljesen, bár az elkövetőn kívül kb senki se, ő meg egyértelműen nem fogja elmondani a tutit. Így csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy rettenetesen hiányzik az a +1 óra, úgy lehetett volna teljes a film. Kb addig amíg egyedül van, egész jó a film tempója, de onnantól rohanás, kár ezért.
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #135864 üzenetére
dedikáltattunk is vele, ha már találkoztunk
-
perempe
veterán
State of Grace (A pokol konyhája, 1990)
tegnap pótoltam. bátran ajánlom, aki jó keresztapás-kaszinós bűnügyi filmet akar látni. Oldman alakítása emlékezetes.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz Miklós315 #135858 üzenetére
America! Fuck Yeah!
Nagyon régen láttam, szerintem először és utoljára moziban, de sok részletre emlékszem (pl. a , itt konkrétan egy srác úgy röhögött előttem, hogy legörnyedt a székéből), de jó rá visszagondolni.""szexjelenet"", vagy a hányós rész "The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #135856 üzenetére
jó film volt, olvastam pár éve a könyvét is: annak nagyobb része fikció, de elég jó stílusban írta... ahhoz képest, hogy kezdő, olvasmányosra sikerült a nyers stílusa ellenére
megosztó egy személyiség, sokan mondják hogy nem kéne sztárolni egy exbankrablót... én inkább úgy gondolom, hogy sztárolni nem kell, viszont támogatni kell a legális tevékenységét, mert ezzel is példát lehet mutatni, hogy egy exbűnözőnek is van normális út, miután kikerült és nem feltétlenül kell visszaesnie erre ő egy tökéletes példa: bent kitanult egy mesterséget, amihez ért és ebből él meg... vettünk mi is tőle 2 kávés csészét, amikor itt kecskeméten járt és azóta stílusosan ebben tartjuk a nagyobb címleteket, amit nem akarunk magunknál hordani a pénztárcában
pár napja néztük, kellően hosszú, csavaros film... jól fel volt építve, ahogy kapod folyamatosan a kirakós darabjait, majd a végén minden tökéletesen a helyére kerül... színészeket is jól sikerült összeválogatni
mondjuk elég kiszámítható pont emiatt: lehet tudni már az elején, hogy az egész család oda-vissza kamuzik és hogy minden egyes mozzanatnak jelentősége lesz... pl vércsepp a cipőn, a levél a félrelépésről... a szék mögé fölrakott többszáz kés (mondtam is asszonynak a végén abban a pillanatban, ahogy amerika kapitány lekapott egyet, hogy: "na ez egy béna rugós pengéjű kés lesz" ) ...igazából elég jól össze tudtuk rakni magunkban előre az egészet: hogy a csajra hagy mindent az öreg... kiderül, hogy mégsem ő lőtte túl... chris evans nem az, akinek látszik, stb mindenesetre ajánlott film, ha még valaki nem látta
-
Miklós315
aktív tag
Team America: World Police (Amerika Kommandó)
Pár hónapja hallottam róla először, azóta várakozott a "listán", de megérte. Tömény giccs és kliséhegyek jellemzik, de pont így tud működni. Összetett gondolatokat váltott ki és közben nagyon jól szórakoztatott ez a fura bábfilm, ami egyszerre kelti egy 200 milliós gigaprodukció és egy 50 dolláros független-paródia érzetét (valójában 32 millióból készült). A zene kiváló (Harry Gregson-Williams), a betétdalok "kemények", a látvány fantasztikus (klasszul megragadja a helyszínek hangulatát, egyúttal segít, hogy egy percig se vegyük komolyan, ahogy a film önmagát sem veszi), a játékidő pedig nem túl hosszú, így nem válik unalmassá.
A történet faék egyszerűségű: a Világrendőrség (az amcsi jófiúk és jólányok elit és "közismerten szupertitkos" csipetcsapata) igyekszik lezúzni a rosszfiúkat, biztosítandó a világbékét a konstans harc által (közben feldúlva a világot, ahol csak járnak...), amikor egy új tag kerül a csapatba, hogy minden idők legnagyobb kihívásával nézzen szembe társai oldalán.
Tehát bármelyik akciófilm sztorija is lehetne és pont ez a lényege, ugyanis nem csak az amerikai öndefiníciót (világcsendőr), de az ezt meglovagló filmprodukciókat (akciózsáner) is fonák módon boncolgatja, hogy kíméletlenül szétpofozhassa felsorakoztatott "céltábláit". Kapják az ívet a "felelős" politikusok, a "komoly" nemzetközi szervezetek, a sereg, a diktátorok és terroristák, a média, a színészek és rendezők (pikánsan aktuális), meg a "nép", a mindenkori "közönség" egyaránt.
Egyáltalán nem pc a forgatókönyv, a karakterrajz, a szövegkönyv, tulajdonképpen az egész filmre az antiprüdéria, a trágár szókimondás, és a kompromisszumképtelen (és véres) ábrázolás jellemző. Ez különösen izgalmassá teszi napjainkban, így röpke 16 évvel a bemutatását követően...Az is eszembe jutott közben, hogy a nemrég említett Mr. Smith Goes to Washington kritikus naivsága és a Team America hardcore szatírája együtt lehet képes egy egészséges átlagot nyújtani: szükséges ugyanis a pozitív giccs, de az egyoldalúság és a kibeszélés tilalma, lehetetlensége (a diskurzus zsákutcája) nélkül. Nincs ugyanis abszolút jó egyik társadalomban sem, szükséges "árnyalni a képet", ezért jónak tartom, ha teret nyernek az ilyen "izgalmas" megnyilvánulások, melyek laza köntösben, de komoly tartalmi anyaggal szólítják meg a közönséget, a gondolkodó embert.
#értékelés
"Szerintem."
-
Tibiajax
nagyúr
A Viszkis
vártam jó ideig, hogy megnézzem ezt a gyöngyszemet, erről a gyöngyszem emberről.. a minap ütköztem frjutúbon bele egy interjúba, amiben beszél - többek között - az Antal Nimród-féle filmről is. hogy szerinte is jól sikerült, eltalált alkotás lett, benne minden jóval és rosszal ami vele történt és hogy ezt Nimródnak egészen jól sikerült végül belesűrítenie a kicsivel több, mint 2óra játékidőbe..
ami egyébként 3és fél lett volna, mint Attilától ezt is megtudtuk, de annyit nem bírt volna már ki nagy valószínűséggel az átlag magyar nachos-zabáló prolinép, így össze kellett szorítani a sztoriját két órába. ezt egyébként Ambrus mai napig bánja, szerinte a karaktert, na meg a rablásokat is be lehetett volna mutatni még jobban.. én szerintem ebből épp elég volt ennyi, tényleg egy tisztességes magyar iparosmunkát kaptunk - szerintem magyar szinten korrekt lett. ennyit megérdemelt a Viszkis sztorija, az amit csinált, páratlan a mai napig is.
bár arra azért kíváncsi lettem volna, miért és hogyan tudták elkapni a Gyorskocsiból való megszökése után, ráadásul ennyire gyorsan
furcsa volt látni továbbá azt is, hogy a barom társa - ha tényleg annyira jó futó volt ráadásul -, miért nem tudott felszívódni a rendőrök elöl a boráros térnél, a filmben az látszik, persze az egész nyilván illusztratív - de hogy lett volna még ott út, akár balra, akár jobbra, be a betondzsungelbe - egy sportoló fiatal srác egyedül nem igaz hogy nem gyorsabb, mint pár köpcös, felszerelést is cipelő '90-es évekbeli rendőrjárőr.. ez lett végül mindkettejük veszte -
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Laraxior
titán
Jól látom imdb-n, hogy lesz Sherlock Holmes 3?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
gyuromoj
veterán
Tenet, 149 perc 59 másodperc hosszú.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
szekzol
tag
válasz darkrock #135838 üzenetére
+1 Palm Springs (ov, hunsub)
Micsoda jó kis feelgood film volt ez. Lehet jó pillanatomban talált el de végig lekötött. Egész jól kitöltötte azt a 1,5 órát, még néztem volna tovább. A színészek szimpatikusak voltak, néztem is milyen jól játszik ez a Jesse Eisenberg aztán a stáblistánál koppantam, hogy Andy Samberghez volt szerencsém . Biztos a hajuk...
A történet alapját adó szituáció hasonlít egy most 27 éves kiváló klasszikushoz de szerencsére nem annak a koppintása. Bár már az első negyedben kiderül ez, címét nem árulom el spoiler miatt, mindenkinek egyértelmű lesz.
Ha értékelnem kéne akkor egy erős 7/10. (kritikus tömegen 4/5 mert 3-nál azért jobban tetszett).#értékelés
-
k-adi
nagyúr
válasz odrif #135818 üzenetére
Greyhound (2020)
Én most láttam, Tom Hanks hozza a kötelezőt, de többet vártam a filmtől. Valahogy az izgalom elmarad, és a látvány is néha elég gagyira sikerült sajnos, pedig látszik hogy próbálkoztak. Eltelt 60perc aztán meg hirtelen vége is kb., szóval ha u-boat filmet keresel akkor biztos van jobb ennél. -
darkrock
aktív tag
válasz #45619968 #135833 üzenetére
Ha már vígjáték, nézzétek meg a nemrég megjelent Palm Springset.
A másik ami újra nézve is végig nevetős volt a Dick és Jane trükkjei. -
törölt tag
válasz bagyulajuve #135836 üzenetére
Köszi, ebből csak a 3-at láttam!
A Kung-fu hustle tényleg újranézős -
bagyulajuve
addikt
Az ezredforduló óta kb ezek számomra jók, azaz többször is láttam őket és nevetek rajtuk mindig:
Másnaposok 1.
Tenacious D in The Pick of Destiny
Haláli hullák hajnala
Super Troopers 1.
Tucker and Dale vs Evil
Kung Fu Hustle
What we do in the shadows (a sorozat is ajánlott)
Tapló télapó
Az Amazonas kincse (bár ez akció-vígjáték)Resistencia eterna
-
gyimger
őstag
Will Ferrelltől talán a legjobb emlékem a Képtelen kampány, az olyan komolytalan baromság, aminek a humora épp annyira túlzó, amennyire még tényleg vicces. A mindenki kedvence Ron Burgundy-t kimondottan nem szerettem.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
törölt tag
válasz Tibiajax #135827 üzenetére
Mi köze van a film magyar címének ahhoz, hogy a film mennyire jó vagy rossz?
Amúgy érdekelne, ki mit tart a legjobb vígjátéknak. Nekem a '80-as, '90 évek után nagyon kevésben sikerült örömömet lelnem.
A hányós, fosós, hasraesős poénok a stílus legalja, és ezek a legnépszerűbbek, még Oscar díjat is osztottak ilyennek.A nagy kedvenceim: Időtlen időkig, Közös többszörös, Csak egy kis pánik, Kábelbarát, Forrest Gump, Dave, Az utolsó akcióhős, A hal neve Wanda, stb...
Ezek a filmek mind komoly témákat feszegetnek és a karaktereik állati jók, egyediek, nem sablonokban beszélnek.
Will Ferrell filmjeiben azt szeretem, amit pl a Csupasz pisztolyokban, hogy oltári nagy baromság, de stílusos és a főszepelő fapofával csinálja végig az egészet. Sosem kínos nézni a filmjeit és vannak olyan filmjei, mint pl. a Stranger than fiction, aminek a története mindent visz. -
nagyúr
válasz Grave_444 #135825 üzenetére
Titanicot leszámítva ezzel a listával egyet is értek. Vagy ezt a listát is aláírom.
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani katasztrófafilmeket?
Lehet télen játszódó is, de inkább vihar, árvíz témában érdekelne.
Elég ha hasonló szituációra épül a film, lehet aztán akció vagy horror is belőle.
Például a 2019-es Préda is tetszett. -
törölt tag
válasz marilllyo #135813 üzenetére
A The other guys a legjobb vígjáték, amit az elmult 20 évben csináltak. Sokszor újranézős nálam.
Will Ferrell mindenben zseniális és jó filmeket is csinálnak vele.
Tesó tusa, Stranger than fiction, Talladega nights, Anchorman 1-2, The Campaign, ja és a legnagyobb kedvencem tőle a Casa de mi padre -
-
Laraxior
titán
Az új James Bond-ot mikor óhajtják bemutatni végre?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
marilllyo
veterán
válasz proci985 #135812 üzenetére
Mark Wahlberg-gel volt egy interjú, amiben arról mesélt, hogy megkeresték őt a Pancser Police miatt. Elsőre hallani sem akart róla, mert távol állt tőle ez az egész stílus.. Aztán leültek egy étterembe Will Ferrel-lel meg még valakivel és azt mondta, hogy kb. 10 perc független beszélgetés után azt mondta nekik Marky, hogy "figy...el se olvasom a forgatókönyvet... akármit is terveztek..benne akarok lenni."
Szóval tényleg nagy arc lehet a pali.
Mondjuk én betéve tudom a Jégi dicsőségünket is.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
proci985
MODERÁTOR
válasz marilllyo #135811 üzenetére
Stranger than fiction?
egyebkent a felesege sved es teljesen egyertelmuen erzi a film az eurovizio vibeot, a karakterek egyertelmuen kivetel nelkul ulnek. ilyen szempontbol majdnem annyira jo, mint a 80s ultramacho Anchorman vagy a neha elmebajba hajlo Talladega Nights.
konnyed romantikus vigjatek, annak pedig tokeletes.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
marilllyo
veterán
El lehet ásni...bevallom én szeretem a Will Ferrel filmeket. Egy részét...Hatalmas arc lehet a való életbe.
Ez az Eurovíziós filmje szerintem "zseniális"... Persze benne van a Will Ferrel féle bugyutaság.. miért ne lenne?! De emellett a film képes volt bájos és szerethető lenni, amiért jár a taps. Sőt a végén valahol még meg is hatott...[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
mephi666
nagyúr
válasz thesound #135809 üzenetére
az volt a másik tippem ideje lenne újranézni... már csak a jelenet nem rémlik hol/mikor/kinek mondta
-
mephi666
nagyúr
eszembe jutott egy filmidézet, ami már nem rémlik miben volt (blöff talán? vagy valami hasonló stílusú film)
valami ilyen volt, hogy (szinkronnal... jason statham = epres attila hangja rémlik hozzá): nagyanyám a párnahuzatban tartotta az összes pénzét, ami mindaddig jó ötletnek bizonyult, míg egyszer le nem égett a ház
-
KISDUCK
addikt
válasz Tibiajax #135804 üzenetére
Erről eszembe jutott egy régebbi komment az Ip Man-ról, amikor először láttam, majdnem becsokiztam.
13-as gyűjtemény hasonlókról, ami tartalmazza az általad mutatott kommentet is.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
Laraxior
titán
Most nézem a Csempészt. Nem semmi, hogy az öreg Eastwood még mindig tolja...
Csipázom ez a Bradley Coopert is. Másnaposok, A-Team, Limitless, Lady Gagával a filmje.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
- Borbáró 15.000FT kupon.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest