-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz odrif #135818 üzenetére
Greyhound (2020)
Én most láttam, Tom Hanks hozza a kötelezőt, de többet vártam a filmtől. Valahogy az izgalom elmarad, és a látvány is néha elég gagyira sikerült sajnos, pedig látszik hogy próbálkoztak. Eltelt 60perc aztán meg hirtelen vége is kb., szóval ha u-boat filmet keresel akkor biztos van jobb ennél. -
Cs1csó
félisten
válasz odrif #118673 üzenetére
Az Oscar díjat a helyén kell kezelni, ennyi. Ez a USA díja az USA filmiparának, amire mindig hatással vannak a különböző trendek, de nem ok nélkül mivel szavazati joga a korábbi díjazottaknak is van tehát alapvetően ez egyfajta közösségi díj, emberek alkotnak véleményt akikre hat a körülöttük lévő világ.
Tény a legnagyobb presztízse ennek a díjnak van ugye a világ legnagyobb filmipara az USA-nak van.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB