Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz darkrock #135838 üzenetére
+1 Palm Springs (ov, hunsub)
Micsoda jó kis feelgood film volt ez. Lehet jó pillanatomban talált el de végig lekötött. Egész jól kitöltötte azt a 1,5 órát, még néztem volna tovább. A színészek szimpatikusak voltak, néztem is milyen jól játszik ez a Jesse Eisenberg aztán a stáblistánál koppantam, hogy Andy Samberghez volt szerencsém . Biztos a hajuk...
A történet alapját adó szituáció hasonlít egy most 27 éves kiváló klasszikushoz de szerencsére nem annak a koppintása. Bár már az első negyedben kiderül ez, címét nem árulom el spoiler miatt, mindenkinek egyértelmű lesz.
Ha értékelnem kéne akkor egy erős 7/10. (kritikus tömegen 4/5 mert 3-nál azért jobban tetszett).#értékelés
-
gyimger
őstag
válasz darkrock #134888 üzenetére
Az Apokolips War tulajdonképpen egy univerzum-záró film, úgyhogy elég sok előzménye van. Ez a rész felöleli az összes Justice League animációs filmet (a Flashpoint óta legalábbis), néhány önálló filmet (Son of Batman, Batman vs. Robin, Batman: Bad Blood), (legalább) egy Suicide Squad rajzfilmet (a Hell to Pay-t), két Teen Titans filmre is van visszatekintés benne (JL vs. TT és a Judas Contract), és a korábbi két Superman rajzfilmben történteket is megemlítik (Death of Superman, Reign of Supermen). És persze ott a korábbi Justice League Dark is. Ezekre mindre van egy-két utalás benne, de tényleg mindre. De írta a kolléga, hogy ezek nélkül is érthető és szórakoztató.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Pitterix
őstag
válasz darkrock #134888 üzenetére
Ha jól emlékszem, megemlítik benn ezt is:
Justice League: The Flashpoint Paradox
Nekem kedvencem, már többször láttam.
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
darkrock
aktív tag
válasz darkrock #134887 üzenetére
Megvan , ennek a folytatása: Justice League Dark (Video 2017)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest