Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Kapitány
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
legyek én az első gödöllői aki még ha nem is lesz 10 mega de gratulál
Azért legalább Te tudhatnád, hogy a Bruttó-maximum downstream-ból sose lesz nettó 10
Az a 9,7 szvsz elég szép eredmény, főleg a Speedtest-től, nekem soxor csalik, 5 MB felett ezek az oldalak ált nem biztos, hogy jól mérnem, csak nem mindegyik írja ezt ki!
Mindenesetre örülök, hogy tetszik!
K -
Tison
tag
[Szerkesztve] -
Kapitány
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Tehát nem hiába dolgoztam tennap!

Mondtam, hogy türelem?!
Igaz?
Amúgy + köszönöm a ''védelmet''
!
Hajrá Megabitek!
K -
EmThor
addikt
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
YAY, alig várom hogy hazaérjek és csekkoljam ,erre az i-re már csak a frissen vásárolt x-fi Fatal1ty hangkártyám teszi fel a pontot :]

-
TheReMiXeR
senior tag
itt az igazság is :
Maximum Downstream Bandwidth 10250000
Maximum Upstream Bandwidth 512000
cool

legyek én az első gödöllői aki még ha nem is lesz 10 mega de gratulál
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
TENKJÚ FOR KORPORÉSÖN!
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/103044069.png)
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
FIGYELEM!!!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!!
Aki még 1x Kapitányt hibáztatja vagy beszól neki, az egyszerűen paraszt.
Neki semmi köze nincs ahoz, hogy maga a cég milyen marketing és más f@szságot művel.
Mi mind aláírtuk azt a bizonyos szerződést, mi vállaljuk azt ami van.
Sajnos nem egy gombnyomás a sávszél emelés. Nem egy lakásról van szó, hogy új 3 méteres kanócot kihúzunk oszt már megy is a gyorsabb net.
Több régió, idővel beérik.
Más szolgáltatónál is ez van és lesz.
Asszem felfogható...
ui.:
...és én spec nagyon örülök, hogy van itt azaz jár közénk egy majdnem fiberes emberke is aki nem az észt ossza, hanem infót ad arról, hogy türelem rózsát terem.
Becsüljük meg!!!
[Szerkesztve] -
Kapitány
tag
Nem a lefedő hálózatra céloztam.
Van ahol azért nem megy a teljes speed, mert a külső kapcsolatot nem tudják felbővíteni.
Van ahol azért, mert más jellegű bővítés kell.
EZ MINDEGYIK SZOLGÁLTATÓRA IGAZ, MOST ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÍROK.
Ez min1ik szolgáltatóra igaz.
Ráadásul, ha ezek a fejlesztések megtörténnek, akkor a kábelnet minden előfizetőjének tudja adni az emelt sávszélt (cselló is) nemcsak annak a szerencsés 20-40-60 %-nak, aki elég közel lakik a DSLAM-hoz! (ADSL)
Talán a hiba ott van, hogy nem +felelően kommunikálták le az emelést, illetve a felhasználó szempontjából nem jó sorrendet választottak.
A marketing irányít ma minden céget, ők határozzák meg a stratégiát, a mindent.
A műszaki rész néha elég későn értesül róla, jó esetben igyexik gyorsan felkészíteni a technikát arra, amit a reklámban ígértek.
Az apróbetűs részt pedig senki sem olvassa el, csak az lebeg a szeme előtt, hogy hamarosan uploader lehet vmelyik torrenszájton az emelt sebességgel!
Tudom, hogy a fibernet előfizetőjét nem vígasztalja a szomszéd trékomos problémája, de ott is ugyanez megy, sokan panaszkodnak a környezetemben instabil, ingadozó sebességü netről mióta az emelés folyik.
Nem megy ez sehol se zökkenőmentesen.
Gondolom többen is azt az utat választották, hogy előbb emelnek, majd a terheltségnek megfelelően utánahúzzák a technikát.
Sajnos tényleg nem 1szerű megbecsülni, hogy 1-1 emelés milyen terhelésnövekedéssel fog járni.
Kis türelem, bár az ebben az országban már nem sok van.
K -
Borisz76
nagyúr
Ha így állunk akkor visszalépek a majdani 10M-ás csomagomról a 8M-ra !
Így sem úgy sem kapom meg a teljes sávszélességet akkor meg miért fizessek többet ?
-
Jégkokó
veterán
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Az lehetséges, hogy konkrétan nem a fiber net alkalmazásába ál hanem vmi alvállalkozóéba.De attól még a fiber rendszerén dolgozik.
-
TheReMiXeR
senior tag
Szerintem Kapitány nem is fiberes melós...
Ez már inkább őrájuk tartozik :
''Ja kiépítésről csak annyit, hogy tavaj lett kész a hálózat itt felénk, tehát nem lepukkantról van szó.''
...de ne kövezzetek meg ha tévedek, csak mint ha rémlene, hogy a fibernek csak ''bedolgoznak''... -
Tibcsó
aktív tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Hát igen én megértem és gondoltam hogy ez áll a dolog mögött, de akkor neharagudj de az egész 10mb csak parasztvakítás magyar módra!
Nekem qrvára megfelelne a régi stabil 4mb/s ehelyett az instabil .... helyett, és nem téged okollak még mielőtt megsértődnél de szerintem ez inkorrekt dolog nem csak a te cégedtől, de a többi hasonszőrű cégtől is.
Ja kiépítésről csak annyit, hogy tavaj lett kész a hálózat itt felénk, tehát nem lepukkantról van szó. -
Kapitány
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Azért ez 1 kicsit bonyolultabb!
Gondold át, adott területen, mondjuk volt 500 előfizető, az alábbi felosztásban:
256/64 csomag 200
512/128 csomag 120
1024/256 csomag 80
2048/256 csomag 60
3096/384 csomag 40
Most:
512/64 200
1024/256 120
4096/384 80
8000/384 60
10000/512 40
Szerintd ua a terhelés?
No erre van az idézett mondat.
Nem mentegetőzésként, csak 1 kis matek.
K -
Mecy_Lacee
senior tag
-
Kapitány
tag
Ez a sor mindenkinél (trékom, cselló, fiber, ...) megtalálható:
Az eredeti cikk:
[link]
És a lényeg:
A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.
Ez mindent megold, megmagyaráz.
K -
poci76
aktív tag
Nem tudom, hova siettek, a cég ezt írja: ''2007 első felében a FiberNet megemeli Internet csomagjainak maximálisan elérhető sávszélességét.'', még van legalább három hónapjuk az első félév végéig, utána meg legfeljebb elnézést kérnek a késésért.
-
gardener
senior tag
Most mi a határidő a sebességnövelésre?
Mert Gödöllőnél már végére emléxem.
De úgy látom pesszimistábbnak kell lennem
-
Senhi
aktív tag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/102759238.png)
Stabil és 90%-ban hozza ezt a sebességet... 3,5 alá még nem vettem észre, hogy lement volna
Én jelenleg teljes mértékben elégedett vagyok
(kopp-kopp-kopp) -
Tibcsó
aktív tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Én megértek mindent, de légyszíves mond meg hogy lehet hogy az emelés előtt normálisan működő netemet most csak éjszaka lehet normálisan használni, és semmit nem tesznek az ügyfélszolgálaton sem ennek megoldásának érdekében, mondván hogy sokan neteznek egy időben!!!!
és két héttel ezelőtt????????????????????? -
Tibcsó
aktív tag
Hát a ,,nagy emelés,, óta nekem is minden este 10 helyett 1,5-3 között mocorog a netem

este: 18-22h között...................
[Szerkesztve] -
.Bukta..
csendes tag
De jó, hogy nem a fibernetnél dolgozok. Nem mernék kimenni mostanában az utcára.
Remélem valami szerv sitkóra vágja már őket, ez is csak Magyarországon történhet meg, hogy palira vesznek minket...évek óta.
Informatikai és Hírközlési Minisztériumban, meg a felügyeleti szerveknél is bevarrnám az összeset a Csillagba.
[Szerkesztve] -
csibi_
csendes tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
már nem jó?
-
csibi_
csendes tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
milyen érdekes megközelítése van valakinek

[Szerkesztve] -
G4bi89
senior tag
[link]
8M/384kb most ennyi.
Mióta megemelték még sose volt ilyen lassú

[Szerkesztve] -
Borisz76
nagyúr
3072 / 384 -es csomag csúcsidőben.....azaz most :
[link]
Szerintem katasztrófa
Hajdúszoboszlón....emelés előtt. -
Kapitány
tag
Ejnye de türelmetlennek tetszenek lenni!
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/teufel/a018.gif)
Kitartás!
K![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/teufel/a034.gif)
-
EmThor
addikt
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
ja, május 31, 23:59

-
EmThor
addikt
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
meg az előbb is, de 357k a plafon 3mbit-el, igaz ennyi még nem volt. bár utóbbi napokban este mintha rakoncátlankodott vóna :]
-
kov.zol
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalat arról hogy a 30 és 140 között ugráló ping_et hogyan lehet stabilan alacsonnyá varázsolni? Már ég a pofám ha belépek egy játékszerverre.
Előre is köszi.
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
egyenlőre annyi, hogy betonstabil lett a 3mbit-em... emelés sehol, lehet elmarad?

-
EmThor
addikt
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
még semmi :/
-
zbigi
csendes tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Énis alig várom hogy hazaérjek a melóból

-
TheReMiXeR
senior tag
Gödöllő és környéke... ma van elvileg a nagy nap.
Alig várom már az észrevételeket...
Hajrá hajrá

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Lemaradt: Opera.
-
Fori23
őstag
Nem: Ez a meglévő T-online-os mérés, Fibernet még nincs, hisz tegnap kötöttem meg. Csak a helyzet ''komikuma'', hogy aláírok a fibernél, aztán bekapcsolom a gépet, és háromszoros sebességen jön a t-online adsl. Egész eddig 2048/256 volt
-
Fori23
őstag
Tegnap 16.00 óra: aláírtam 1 évet egy KIT csomagra /TV+NET+telefon->10k/hó/. A TV-t eddig is Ők tolták.
Volt egy kis dolgom, nyolc után hazaérek, és ez fogad:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/101523513.png)
Mintha megérezték volna. Benyal a T-online
-
gardener
senior tag
ahogy mondtam.
reggel már bejött az oldal
meg most is....
de a ''szörföléstől'' még messze van ez a net...
ha semmit nem töltök le-fel akkor szörfölhetek
ha tőtikézek akkor meg ne szörfözgessek...
parasztvakítás ez a Fibernet szolgáltatás -
flavio
tag
Nem rossz ez egy 8megás csomagtol!Ma váltottam ezt legalább tudja majdnem szolgáltatni a fiber a 10 megásban nem voltam biztos!A hölgy kb 5 perc alatt megcsinálta és a számitogépen be is állitotta rögtön meg volt a sebbesség emelésem!
[URL=http://www.speedtest.net]
[/URL] -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A kiszolgáló nem található vagy DNS-hiba
Internet Explorer -
Borisz76
nagyúr
Nállam az utóbbi 1 hónapban a következő dolgok tapasztalhatóak :
- 23 órától másnap du 15-16 óráig jön a full-speed (3M)
- A köztes időszakban alig csordogál 0.5M-2.5M között.
- Mindez igaz a feltöltésre is csak ott másak az értékek
Én nagyon várom már az emelést....de ha ilyen ingadozó sz@r vacak lesz a kapcsolat akkor lépek - amint lehet - más szolgáltatóhoz.
Remélem hamar lezavarják a ''tuningolást'' és külön öröm lenne ha hozná is a beígért sebességeket a hálózat.
Remélem javulást hoz a közeli jövő !
Bye. -
Zsadi
őstag
Kecskemét, 8Mbit helyett:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/101378902.png)
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Én tegnap egy csellós haveromnak elküldtem a linket, és nála se jött be semmi ,csak töltött de nem történt semmi
-
medve úr
csendes tag
jah, amióta betelefonáltam a műszakiba és átállították a sávszélem (levelet kaptam, hogy megemelték, de gyakorlatban nem volt semmi), nos azóta egész jól megy folyamatosan is, el is felejtettem ide írogatni...
remélem nem is fogok mostanában, akkor azt jelenti, minden okés...
na sok sikert mindenkinek...
(jah, igen, éles letöltésben teszteltem, és közel 700kbyte-tal nyomja lefelé a 8Mb-s netem, mondjuk olyan helyről kell kipóbálni, ami engedi is lefelé annyival)
[Szerkesztve] -
gardener
senior tag
Csak nekem nem jön be az pl. alábbi link vagy fiberbetegség?
[link]
meg van még több oldal is ami nem jön be nekem.
a fenti link más nem fiberesnek simán bejön
(gondolom majd hétfőn meg megy miután újraindítanak servereket...)
valaki megnézné?
thx -
poci76
aktív tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Nem találtam külön bácsnetet.
-
Router
őstag
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/100925486.png)
Letöltés néha súrolja a 8megát de a letöltés sosem ment még 300 fölé
azt nem emelték nálam vagy mivan? -
flavio
tag
Srácok van itt olyan Ercsi-i akinek 8 vagy 10 megás a netje mert szeretnék a 4 megásrol feljebb váltani és tudnak e egyáltalán szolgáltatni ennyit vagy csak pénzkidobás és átbaszás?
-
netwolf
csendes tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Kapitány!
Igazad van, ezt én nem is vitatom, de szeretem kihozni a maximumot a lehetőségekből. Az 512es előfizetésem előtt, többet fizettem, de mivel maradt a voip-s modem(nem az én lustaságom miatt), az üszin azt mondták fizessem a legkisebbett, én hallgattam rájuk
és tényleg jött a megközelítőleg 3 Mbit. és persze reménykedtem, hát a 3at emelik...ha nem, akkor is lejár a szerződésem 2 hét múlva és kötök újat, legfejebb ilyen kit csomagot. persze ott is kérdés, ha telefonos csomagot kötök 512es nettel, akkor marad a 3Mbitem a voip miatt? Mert akkor ez lenne a leggazdaságossabb megoldás. -
.Bukta..
csendes tag
Akkor ez a jelenlegi felállásban azt jelenti, hogy a FIBERSUXX nem vásárolt plusz sávszélt, hanem a jelenlegit újraelosztja és ezért esik vissza a nagy csomag sebessége. Gondoltam, hogy ez lesz, ADSLnél ilyen nincs. Szánalmas 1 cég ez
-
Zsadi
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ingadozik, ingadozik:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/100880432.png)
Hajnali 1-2 körül nagyon szép meg jó, majdnem full 8Mbit...dehát az akkor van...
[Szerkesztve] -
lumi
tag
Fizetett -még nem emelt- 2mbit jelenleg.
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/100876282.png)
[Szerkesztve] -
Kicsirics77
veterán
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/100858294.png)
nekem is csak ennyi most
-
Tibcsó
aktív tag
Nekem tegnap este 1,5-2mb/s-t érte el max a 10mb/s helyett!
Ha ez igy lesz minden nap akkor inkább legyen a fix 4mb/s mert az is jobb mint egy ingadozó 10mb/s!
Hiába a nagy szám amikor még a közelébe sincs a valós érték, ja éjjel egykor 3,5mb/s volt gondolom az nem számít csúcs időnek.
Mindez XXII. Budafok rózsavölgy tetején.
-
-
Jégkokó
veterán
Kicsit kezdek mérges lenni, tegnap ilyenkor már bőven meg volt a 7 megabites letöltés és 320 feltöltés, most jó ha 3-4 mega meg van.Nem értem, hova megy el a sávszélem, mert mostanába mindig meg volt, de most a feltöltésem is nagyon rossz.Csak az a baj, hogy nem tudom,. hogy az adsl vajon jobb értéket hozna, mert ott meg sok esetbe sincsen meg alapból a 8 megabit.Mert jövőre szeretnék váltani, csak hátha addigra rendbehozza a fiber a netet és menni fog stabilan a 7 mega.
-
Borisz76
nagyúr
3072 / 384 -es csomag Hajdúszoboszló...Nem az igazi.
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/100621351.png)
-
Kicsirics77
veterán

-
netwolf
csendes tag
sima csomagok estén vágom az emelősdit, de aki fizet egy 512est és voips tezstből maradt modeme, az most 2,5-et kap, annak most emelnek vagy nem? sőt nekem most jár le az a szerződés, ha most kötök, akkor nekem nem emelnek sehova?
-
poci76
aktív tag
Ne legyetek már ennyire nehéz felfogásúak! A csomag nevét kell nézni!
A Mini 512/96
a Midi és Kit Family 1024/256
a Multi 4096/256
a Maxi 8192/384
a Mega és Kit Pro 10240/512
és mindegy, hogy milyen sávszélesség volt korábban. Aki Midit köttetett korábban, és már januárban megkapta az 1M-át, az most nem kerül át a Multi csomagba, miért is kerülne? Ha neked Kit Pro-d van, akkor meg fogod kapni a 10M/512k-t. -
EmThor
addikt
Akinek december és február vége között emeltek sávszélt, annak nem fognak. EZ IGAZ?
Egy felhasználó ezt kapta az ÜSZ-ról:
'''Nyilvántartásunk szerint Ön akciós Midi csomaggal rendelkezik. Ennek a csomagnak a sebessége a sávszélességbővítés után is 1024/256 kbps marad.
Amennyiben magasabb értékű szolgáltatási csomagra vált, természetesen Ön is megkapja az ahhoz a csomaghoz tartozó megemelt sebességet.''
Ez most kamu ugye? Én KIT PRO-t köttettem, 2 év ''otthon'' (512->1mbit->2mbit) csomag után, januárban. Akkor nekem sem emelnek? Vagy most mi van?
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Köszöni szépen, de nem kéri az NVIDIA H200-at Kína
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Tőzsde és gazdaság
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/103082157.png)

Én jelenleg teljes mértékben elégedett vagyok
Mindenki hozott magával még 1 embert...